www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Čtenářství dětí
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 11/02/2007 :  23:23:12  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi, ty jsi muj nejlepsi dukaz o tom, ze fantazie ma porad svoji silu, at uz se rozum snazi jak chce

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 12/02/2007 :  08:36:10  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oldow

Navi, ty jsi muj nejlepsi dukaz o tom, ze fantazie ma porad svoji silu, at uz se rozum snazi jak chce

To čo u mňa považuješ za fantáziu, to je u mňa realita...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 13/02/2007 :  13:12:51  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Je to tva predstava o realite, to je mi jasne. To z ni ale realitu neudela.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 13/02/2007 :  19:59:12  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
Je to tva predstava o realite, to je mi jasne. To z ni ale realitu neudela.

Ja si nič nepredstavujem, ja to tak zažívam...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 14/02/2007 :  08:16:55  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
A jakej je v tom rozdil? Premyslej o tom co rikas, kazdy ma pocit, ze jeho pohled na realitu je absolutni, ale nikdy to tak nemusi nutne byt. Je tak tezke pripustit, ze by te tva mysl mohla klamat?

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 14/02/2007 :  13:05:10  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
A jakej je v tom rozdil? Premyslej o tom co rikas, kazdy ma pocit, ze jeho pohled na realitu je absolutni, ale nikdy to tak nemusi nutne byt. Je tak tezke pripustit, ze by te tva mysl mohla klamat?

Rozdiel je v tom dosť veľký...To čo si predstavujem, to viem, že si predstavujem, to je proste fantázia...To čo si ale nepredstavujem, ale zažívam, tak to už nieje fantázia, ale realita...Minimálne mnou vnímateľná...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 14/02/2007 :  13:09:35  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Ale ne, pokud zazivas iluzivni stavy reality, nemuzes hned tvrdit, ze jsou realne. A co melo znamenat to aspon pro me? Stavis si vlastni svet, kde se schovas?

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 14/02/2007 :  14:07:00  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
Ale ne, pokud zazivas iluzivni stavy reality, nemuzes hned tvrdit, ze jsou realne. A co melo znamenat to aspon pro me? Stavis si vlastni svet, kde se schovas?

Iluzívne sú pre teba, pretože ty ich nevnímaš ako realitu...Ale ja ich vnímam ako realitu...Ja netvrdím, že sú pre teba reálne...Sú reálne pre mňa a ja mám potrebu to zverejniť...
A kam by som sa mal schovať, čo ma chce niekto ukameňovať?

Edited by - navi on 14/02/2007 14:10:17
Go to Top of Page

Sauron
Uživatel

Vatican City
62 Posts

Posted - 14/02/2007 :  15:21:43  Show Profile  Send Sauron an ICQ Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by navi

quote:

Navi

Iluzívne sú pre teba, pretože ty ich nevnímaš ako realitu...Ale ja ich vnímam ako realitu...Ja netvrdím, že sú pre teba reálne...Sú reálne pre mňa a ja mám potrebu to zverejniť...

Ne...stručne...utekáš pred realitou do svojej reality

Too weird to live, too rare to die
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 14/02/2007 :  15:49:35  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sauron

quote:
Originally posted by navi

quote:

Navi

Ne...stručne...utekáš pred realitou do svojej reality

Čo si malý?...Práve som doopravoval bicykel, teraz mám trochu času, tak odpovedám...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 14/02/2007 :  16:05:30  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Zbytecne to komplikujes, staci rict, ze ja neverim, ze to, co tvrdis je realita, kdezto ty tvrdis, ze to realita je. Jadro pudla je ta tva zkusenost s bohem, ja neverim a ani nemohu, ze je skutecna. Je to sice divne, peotoze jsi podle vseho jinak pricetny, ale je to daleko prijatelnejsi, nez ti to odkyvat bez dukazu.

Go to Top of Page

Sauron
Uživatel

Vatican City
62 Posts

Posted - 14/02/2007 :  16:05:44  Show Profile  Send Sauron an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Hm...a síce...no a čo? Pýtal som sa ťa na niečo také? Nemyslel som predsa konkrétne teraz, že utekáš kamsi

Edited by - Sauron on 14/02/2007 16:07:00
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 14/02/2007 :  21:55:50  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
Zbytecne to komplikujes, staci rict, ze ja neverim, ze to, co tvrdis je realita, kdezto ty tvrdis, ze to realita je. Jadro pudla je ta tva zkusenost s bohem, ja neverim a ani nemohu, ze je skutecna. Je to sice divne, peotoze jsi podle vseho jinak pricetny, ale je to daleko prijatelnejsi, nez ti to odkyvat bez dukazu.

Ale však ja nechcem aby si mi to odkývávalJa chcem len informovať, to je všetko...Však je úplne logické, že to nepríjmeš za pravdu, keď to tak nevnímaš
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 14/02/2007 :  22:07:50  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Tak to asi doslo kazdemu... Pojdme nacnout nejaky konstruktivni problem, moc jsme zabredli.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 14/02/2007 :  22:46:24  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
Tak to asi doslo kazdemu... Pojdme nacnout nejaky konstruktivni problem, moc jsme zabredli.

A čo by si chcel načať?
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000