www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Čtenářství dětí
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 14/02/2007 :  22:48:59  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Obema je nam jasne, i kdyz asi z rozdilnych duvodu, ze takhle se jen motame stae dokola. Me osobne nic nenapada, ale chtel by to neco konkretnejsiho, do ceho se mohou zapojit vsichni, ne kazdeho bavi mluvit porad o tomtez.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 14/02/2007 :  22:58:33  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oldow

Navi
Obema je nam jasne, i kdyz asi z rozdilnych duvodu, ze takhle se jen motame stae dokola. Me osobne nic nenapada, ale chtel by to neco konkretnejsiho, do ceho se mohou zapojit vsichni, ne kazdeho bavi mluvit porad o tomtez.

Vieš, dneska som bol so synom na džude, kde bol jeden chlapček, ktorý nevedel urobiť kotrmelec...Tak ho jeden zo starších džudistov asi hodinu učil robiť kotrmelec...Po tej hodine bol výsledok rovnaký, ako na začiatku...Nepochopil, ako sa robí kotrmelec...Toto je niečo podobné...Možno po 10tich hodinách sa to chlapec naučí, možno nie
Vieš, to čo je pre teba málo konkrétne, je pre mňa dosť konkrétne, ale nebránim sa tomu, aby si uviedol nejaké téma, ktoré bude pre teba konkrétnejšie...ja počkám
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000