www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 konec světa ?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 09/02/2007 :  05:32:36  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oldow

Navi
Vedomi skutecnosti maji vsichni zdravi lide stejne, jine je maji jen blazni, kderi trpi bludy. Rekni mi jednu vec, jak vis, ze buh existuje?

Mám pocit,ako keby si práve spadol z Marsu...Ako môžeš povedať, že vedomie skutočnosti majú všetcia zdraví ľudia rovnaké?...Ty si fakt spadol z jahody...To by sme museli mať všetcia rovnaký názor na všetko a boli by sme sériovou výrobou jedného produktu, duševní kloni...to si asi moc nemyslel, keď si toto napísal, že?...Nevadí, máš to odpustené, len prosím ťa už také blbosti nepíš...škoda šúchať tlačítka na počítači...
To, ako viem, že Boh existuje už som napísal, ale je evidentné, že sa vôbec nezamýšľaš nad tým, čo som napísal...Ak ťa to zaujíma, skús si to vyhľadať...
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 09/02/2007 :  05:34:42  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miloslav Bažant

Oldow.

Gratuluji k povýšení. Kam se hrabe Aristoteles, ten nemá ani hvězdišku. Tak vzhůru k vznešeným cílům.Sejdeme se u Grafomana.

MB

Cucáci...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 09/02/2007 :  06:39:07  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Ano, vedomi skutecnosti maji vsichni lide stejne. Tim myslim, ze kazdy pozna skutecne od vymysleneho, pokud to zazije na vlastni kuzi a je zdravy. To jak si to vylozi s tim vubec nesouvisi.
Pokud tvrdis, zes takhle poznal boha, ze k tobe mluvi, tak s nejvetsi pravdepodobnosti:
a) lzes
b) spatne si vykladas pocity, pokud neco hledame, nemusi to nutne existovat
c) jsi blazen

existuje samozrejme i pravdepodobnost, ze mas pravdu, ale podle mych zkusenosti je ta sance naprosto minimalni. Tvoje vira odpovida plne tvemu videni sveta, ktere ale neodpovida skutecnosti. Tak si dej kamo pohov, poznej zivot, lidi a sebe, premyslej o tom co jsi zjistil a pak muzes zacit s povysovanim.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 09/02/2007 :  07:07:36  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
Ano, vedomi skutecnosti maji vsichni lide stejne. Tim myslim, ze kazdy pozna skutecne od vymysleneho, pokud to zazije na vlastni kuzi a je zdravy. To jak si to vylozi s tim vubec nesouvisi.
Pokud tvrdis, zes takhle poznal boha, ze k tobe mluvi, tak s nejvetsi pravdepodobnosti:
a) lzes
b) spatne si vykladas pocity, pokud neco hledame, nemusi to nutne existovat
c) jsi blazen

existuje samozrejme i pravdepodobnost, ze mas pravdu, ale podle mych zkusenosti je ta sance naprosto minimalni. Tvoje vira odpovida plne tvemu videni sveta, ktere ale neodpovida skutecnosti. Tak si dej kamo pohov, poznej zivot, lidi a sebe, premyslej o tom co jsi zjistil a pak muzes zacit s povysovanim.

Takže znova...Ja o voze a ty o koze...Už to chápeš, alebo ešte stále nie...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 09/02/2007 :  07:12:28  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
ja to chapu celou dobu, ty si proste neco namlouvas. Nevim, co ti na tom neni jasne.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 09/02/2007 :  07:16:13  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
ja to chapu celou dobu, ty si proste neco namlouvas. Nevim, co ti na tom neni jasne.

Dobre a teraz sa ťa spýtam...Čo je viac, voz, alebo koza?...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 09/02/2007 :  07:45:22  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Pokud zustaneme u te metafory, musime priznat, ze koza stoji na voze. Kdo ma ale kozu je otazkou...

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 09/02/2007 :  07:52:17  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
Pokud zustaneme u te metafory, musime priznat, ze koza stoji na voze. Kdo ma ale kozu je otazkou...

Odbiehaš od tématu...Koza je tvoj názor,voz je môj názor...Čo je viac?...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 09/02/2007 :  07:56:27  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Rikam ze koza stoji na voze(opacne by to bylo divne) a my musime zjistit, kdo ma kozu. Ty mas pocit, nebo bys ho mel mit, ze tvuj nahled je univerzalni a vejdu se do nej i ja, ja mam stejny pocit. Kdo tedy skutecne stoji nahore? Pokud mam kozu, znamena to, ze si namlouvas nepravdy. Pokud ji mas ty, musis uznat, ze uvazuji naprosto spravna, ale proste nemam potrebne podklady k tomu, abych mohl prijmout tvuj nazor. Pokud mi ty podklady poskytnes, je vymalovano. Zatims to neudelal.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 09/02/2007 :  08:08:19  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
Rikam ze koza stoji na voze(opacne by to bylo divne) a my musime zjistit, kdo ma kozu. Ty mas pocit, nebo bys ho mel mit, ze tvuj nahled je univerzalni a vejdu se do nej i ja, ja mam stejny pocit. Kdo tedy skutecne stoji nahore? Pokud mam kozu, znamena to, ze si namlouvas nepravdy. Pokud ji mas ty, musis uznat, ze uvazuji naprosto spravna, ale proste nemam potrebne podklady k tomu, abych mohl prijmout tvuj nazor. Pokud mi ty podklady poskytnes, je vymalovano. Zatims to neudelal.

Já si myslím, že je čudné, keď koza stojí na voze, aj keď voz stojí na koze...Najnormálnejšie mi pripadá, keď je koza zapriahnutá do voza...Nemáš ten istý názor?...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 09/02/2007 :  08:09:30  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
A jak si to predstavujes Navi? Ale prosim velmi konkretne.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 09/02/2007 :  08:12:57  Show Profile  Reply with Quote
quote:

A jak si to predstavujes Navi? Ale prosim velmi konkretne.

Pozri sa...Ja som koza aj voz a ty si tiež koza a voz...Kto je z nás viac?...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 09/02/2007 :  08:17:26  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
To neni mozne, jeden z nas se myli, tohle nejde ukoncit kompromisem. Nase pravdy si primo odporuji.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 09/02/2007 :  08:22:59  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
To neni mozne, jeden z nas se myli, tohle nejde ukoncit kompromisem. Nase pravdy si primo odporuji.

Boh nieje viac, ako ten najposlednejší človek na svete a ten najposlednejší človek na svete nieje viac, ako Boh...Už to chápeš?...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 09/02/2007 :  08:25:16  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Nechapu, me nejde o to, co buh je, nebo neni, me jde o to jestli je. Tvrdim ze ne. To neni v souladu s tvoji pravdou. Za chvili odchazim domu, takze to dokoncime kdyztak vecer, obohaceni i o nazory ostatnich.

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000