Author |
Topic  |
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 19:19:54
|
Moja misia tu končí...Splnil sa jej účel...Už ste aj tak mali pociť, že je toho priveľa a že vám bráni v normálnej serióznej debate... Môžte otvoriť okná a vyvetrať...Netvrdím, že sa občas neukážem, ale nebojte sa...Ak sa ukážem, tak nie v takej intenzite, aby vám bolo na vracanie(k blití)... |
|
Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 21:48:47
|
Mise ? Účel ? Mohl by jsi nám trošku ujasnit o co se jedná (resp. jednalo) ?
_______________________ Motto: Všechno je jinak |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 22:16:56
|
Včas sa to dozviete... |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 22:20:17
|
Navi A bude to driv, nez umreme?
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 23:43:23
|
quote: Originally posted by Oldow
Navi A bude to driv, nez umreme?
Skôr nie... |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 00:25:10
|
Navi Tak v tom pripade se to dozvime opravdu v pravy cas.
|
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 13:25:46
|
Navi.
Díky,ale stalo se trošku pozdě, protože nejspíše taky vezmu roha.Už to tady není ničím zajímavé.
MB |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 13:34:19
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Navi.
Díky,ale stalo se trošku pozdě, protože nejspíše taky vezmu roha.Už to tady není ničím zajímavé.
MB
Subjektívne pocity sú povolené... |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 14:42:55
|
Navi Prisels, vypravel veci, ktere nikdo nepochopil a driv nezs je nekomu stacil doopravdy objasnit chces odejit. Obavam se, ze si z tebe demoni trochu strili.
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 22:41:36
|
Navi Prisels, vypravel veci, ktere nikdo nepochopil a driv nezs je nekomu stacil doopravdy objasnit chces odejit. Obavam se, ze si z tebe demoni trochu strili.
Nestrielajú...Ono vôbec nieje podstatné, či ste z toho niečo pochopili...Môže sa vám to ale zísť po smrti... |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 12:17:02
|
Navi Proc? Proc by se nam to melo hodit po smrti? Tento svet je takovy, ze dava smysl pri racionalnim pohledu. a premyslet racionalne je spravne. Tedy, za danych okolnosti, mi jsme ti, co jednaji spravne, nehlede na skutecny stav veci a ty jsi ten kdo se myli, pokud jsi ovsem nedostal racionalni ujisteni o existenci boha. Tom ale nemohu uverit, za cele dejiny lidstva se neobjevil pripad podobny tvemu. To by znamenalo, ze jsi vyvoleny a mas specialni ukol, vzhledem k zivotu na zemi. Ty ale tvrdis, ze se to dozvime po smrti. Pokud po smrti budu klabosit s andeli, je ale tvoje snaha tak trochu zbytecna, protoze pak pujde tezko neverit.
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 12:37:12
|
Navi Proc? Proc by se nam to melo hodit po smrti? Tento svet je takovy, ze dava smysl pri racionalnim pohledu. a premyslet racionalne je spravne. Tedy, za danych okolnosti, mi jsme ti, co jednaji spravne, nehlede na skutecny stav veci a ty jsi ten kdo se myli, pokud jsi ovsem nedostal racionalni ujisteni o existenci boha. Tom ale nemohu uverit, za cele dejiny lidstva se neobjevil pripad podobny tvemu. To by znamenalo, ze jsi vyvoleny a mas specialni ukol, vzhledem k zivotu na zemi. Ty ale tvrdis, ze se to dozvime po smrti. Pokud po smrti budu klabosit s andeli, je ale tvoje snaha tak trochu zbytecna, protoze pak pujde tezko neverit.
By ses divil... |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 12:51:04
|
Navi Takze to znamena, ze budeme mit protekci? Nebo chces abychom se vzdali racionalniho uvazovani? Ja to nechapu.
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 19:10:50
|
Navi Takze to znamena, ze budeme mit protekci? Nebo chces abychom se vzdali racionalniho uvazovani? Ja to nechapu.
Rozumové myslenie zomiera s fyzickou smrťou...Človek sa preberá do duchovného sveta a ostáva mu len to duchovné, alebo pseudoduchovné...Sú to inklinácie...Inklinácia ho bude ťahať buď do duchovného alebo pseudoduchovného sveta...Pseudoduchovný reprezentujú "peklá" a duchovný "rajské svety"...Napríklad závislosti na alkohole, drogách,cigaretách, hmotnom majetku, konkrétnych veciach,sláve, prestíži, úcte, ctižiadosti,panovačnosti,egu, atď., priťahujú do pseudoduchovných svetov, čiže negatívnych svetov...Srdečnosť, dobromyseľnosť, sloboda, radosť, to všetko samo o sebe bez viazanosti na nejakú vec, človeka, alebo zviera, priťahujú do pozitívnych svetov... |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 21:02:58
|
Navi Ale ja se ptam, proc nam to rikas, vis, ze uverit tomu nemuzeme dokud zijeme a az umrem, jestli to bude pravda, bude nam to zas na nic. Pokud se proberem v nebi asi tezko zustane neverici. Takze tvoje mise, na kterou jsi byl nadan prekvapivymi schopnostmi, pusobi ponekud absurdne.
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 22:48:02
|
Navi Ale ja se ptam, proc nam to rikas, vis, ze uverit tomu nemuzeme dokud zijeme a az umrem, jestli to bude pravda, bude nam to zas na nic. Pokud se proberem v nebi asi tezko zustane neverici. Takze tvoje mise, na kterou jsi byl nadan prekvapivymi schopnostmi, pusobi ponekud absurdne.
Až sa po smrti preberieš, v inom svete, budeš si môcť vybrať, kam pôjdeš svojou inklináciou...Ak sa vyberieš do negatívneho stavu, stále ostávaš neveriacim v Božie hodnoty, ktoré Boha prezentujú...Moja misia má ten zmysel, že svoje hodnoty môžeš dopredu prehodnotiť, a ak chceš akceptovať Božie hodnoty slobodne, zo svojej vlastnej vôle, môžeš začať aj teraz...Ušetríš si tým kopec času, stráveného v negatívnych svetoch po fyzickej smrti... |
 |
|
Topic  |
|