www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Ráj začíná vědeckým pokusem na mé zahradě
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 60

µ???????
Aktivní uživatel

Czech Republic
295 Posts

Posted - 25/04/2011 :  23:10:10  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dalibor Grůza

Dnes jsem si musel zvýšit se souhlasem lékaře dávku kventiaxu na 75mg na noc denně, protože jsem těžko usínal a brzy se budil.

Evidentně je to pořád málo.
Go to Top of Page

µ???????
Aktivní uživatel

Czech Republic
295 Posts

Posted - 25/04/2011 :  23:36:43  Show Profile  Reply with Quote
fame vinculis plagis coercendus est insanus
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 30/04/2011 :  20:40:21  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem dal svému psovi podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami dalších zvážených cca 68 gramů zmrzlého syrového těla přirozeně uhynutého třetího kuřete-brojlera, které mám ve svém mrazáku.

Dnes jsem snědl cca zvážených 42 gramů ve dvou vodách vyvařeného zmrazeného těla přirozeně uhynulého třetího kuřete-brojlera, které mám ve svém mrazáku.

(viz www.filosofierovnovahy.sweb.cz)
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 03/05/2011 :  19:41:09  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem snědl cca zvážených 31 gramů ve dvou vodách vyvařeného zmrazeného těla přirozeně uhynulého třetího kuřete-brojlera, které mám ve svém mrazáku.

Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 04/05/2011 :  10:10:49  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Dalibore.
Sakra. Už mně doslova sereš.Nejez ty mršiny a radeji si zajdi do hospody a dej si hotové jídlo, nebo ať tě ta tvoje něco uvaří s nezávadného masa správně upraveného. Dvakrát vyvařené maso je buničina,protože ty živiny jsi vylil s tou vodou do které se vyvařily. Když máš rád pokusy,pak můžeš udělat tento pokus." Měsíc se stravuj jako většina lidí,třeba se stravuj někde v hospodě, jestli jinou možnost nemáš a svůj subjektivní stav na začátku a na konci porovnej. Nikdo tě nenutí zvířata zabíjet, já je také nezabíjím a jím maso.To co děláš je už na hranici zoufalství a likviduješ tím sám sebe.

Sláva
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 06/05/2011 :  16:33:10  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem dal svému psovi podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami dalších zvážených cca 38 gramů zmrzlého syrového těla přirozeně uhynutého třetího kuřete-brojlera, které mám ve svém mrazáku.

Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 07/05/2011 :  19:29:02  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem dal svému psovi dříve dalších zvážených cca 51 gramů zmrzlého syrového těla přirozeně uhynutého třetího kuřete-brojlera, které mám ve svém mrazáku, protože se zadýchával, aby nedostal jeho život ohrožující alergický šok. Moc mu to nepomohlo.

Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 09/05/2011 :  19:49:32  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
quote:

z) ve vztahu ke škůdcům

Reply author: Dalibor Grůza
Replied on: 28/09/2010 09:36:55
Z hlediska mé Filosofie rovnováhy doporučuji následující zacházení se škůdci. Škůdce lze rozdělit na dvě skupiny:

1) např. blechy, které není možné lapit živé (jde především o nejmenší hmyz), na ty je nutné použít odpuzující-repelentní prostředky, a pokud dokonale nefungují, tak použít humánní usmrcující prostředky (při ochraně života jiného živého tvora) při současném použití výše uvedených odpuzujících-repelentních prostředků (které odpuzují tyto škůdce od užití výše uvedených usmrcujících prostředků).

2) např. moli, krysy, potkáni, myši, které je možno lapit živé (jde především o větší hmyz a zvířata), na ty je nutno použít lapací pasti umožňující odchyt živých jedinců a ty poté vypouštět do volné přírody ve velké vzdálenosti od lidských obydlí.

(viz http://filosofierovnovahy.sweb.cz/IIkniha/Chovani.html#skudci)

Dnes jsem udělal chybu, protože jsem svému psu po dřívějším napadení klíštětem, kterému jsem 6.5.2011 koupil bylinný repelentní (tj. odpuzovací) obojek proti klíšťatům a blechám, nechal dnes u veterináře dát do kožichů vodičku, která po dobu 1 měsíce zabije každé klíště a po dobu 3 měsíců každou blechu, které překonají odpuzující účinek obojku a napadnou mého psa.

Špatně jsem postupoval dle shora uvedeného návodu, co se týká klíšťat, protože v jejich případě se jedná o větší hmyz, který je možno i po přisátí při krajní nezbytnosti zvláštními kleštičkami odstranit a následně s velkou pravděpodobností ještě živé vypustit zpátky do přírody.

Můj shora uvedený je návod lze mít v současnosti za překonaný, protože jestliže mám postupovat stále blíže k ráji na mé zahradě a u mne doma, tak z něj nelze trvale vylučovat žádné živé tvory, ani klíšťata, blechy, komáry, štěnice, jihoamerické upíry (tj. netopýry sající krev), protože i tito živí tvorové se mohou chovat zodpovědně a nevysát více krve, než je nezbytné. Proto je třeba tyto tvory neustále zkoušet, zda zneužijí toho, že je připustíme do svých domovů a přemnoží se, pak zřejmě bude nutno proti nim co nejhumánněji zasáhnout, případně při krajní nezbytnosti některé z nich co nejhumánněji usmrtit, nebo se budou chovat zodpovědně podle nejzákladnějšího axiomu (tj. pravděpodobného avšak neprokázaného zjištění) mé Filosofie rovnováhy všichni živí tvorové, tedy i tito krvejedi chtějí žít ve světě, kde by se měli všichni rádi.

Jaký je Váš názor?

Edited by - Dalibor Grůza on 09/05/2011 20:56:29
Go to Top of Page

Pepeeeee
Aktivní uživatel

Czech Republic
155 Posts

Posted - 10/05/2011 :  09:03:25  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Jaký je Váš názor?

Dalibore,
podle mě jsi nebezpečný komik a tvůj pokus naprosto selhal. Na tvé zahradě to teď vypadá všelijak, ale určitě ne jako v ráji.
Když se vrátím na tvůj úplně první příspěvek, pak je zřejmé, že nastala tato možnost s tímto výsledkem:
quote:
2) Bad nevydrží bez masa, i když nám budu dávat vejce od obou slepic a mléko a rostlinou stravu, a budu muset zabít některou nebo obě slepice tím, že ji zhypnotizuji točením s ní a poté ji useknu hlavu a tím protnu krční tepnu, nechám vykrvácet, což by znamenalo bezbolestnou smrt pro slepice s co nejmíň jejich úzkostí před jejich smrtí, protože budou hluboce spát a z šoku z protnutí krčni tepny nepocítí ani ve spánku bolest před odumřítím jejich mozku odkrvením (vyjma hypnózy viz Tóra čili Starý zákon čili pět knih Mojžíšových).

To by dle Filosofie rovnováhy mohlo znamenat rovnováhu vakua a vlnění o rychlosti světla ve Vesmíru.

Ano, ano... Filosofie rovnováhy aplikovaná na tvé zahradě dokázala rovnováhu vakua a vlnění o rychlosti světla ve vesmíru. Je to velká "novinka" pro Dalibora, ale žádný objev pro lidstvo.
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 10/05/2011 :  20:40:32  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepeeeee

quote:
Jaký je Váš názor?

Dalibore,
podle mě jsi nebezpečný komik a tvůj pokus naprosto selhal. Na tvé zahradě to teď vypadá všelijak, ale určitě ne jako v ráji.
Když se vrátím na tvůj úplně první příspěvek, pak je zřejmé, že nastala tato možnost s tímto výsledkem:
quote:
2) Bad nevydrží bez masa, i když nám budu dávat vejce od obou slepic a mléko a rostlinou stravu, a budu muset zabít některou nebo obě slepice tím, že ji zhypnotizuji točením s ní a poté ji useknu hlavu a tím protnu krční tepnu, nechám vykrvácet, což by znamenalo bezbolestnou smrt pro slepice s co nejmíň jejich úzkostí před jejich smrtí, protože budou hluboce spát a z šoku z protnutí krčni tepny nepocítí ani ve spánku bolest před odumřítím jejich mozku odkrvením (vyjma hypnózy viz Tóra čili Starý zákon čili pět knih Mojžíšových).

To by dle Filosofie rovnováhy mohlo znamenat rovnováhu vakua a vlnění o rychlosti světla ve Vesmíru.

Ano, ano... Filosofie rovnováhy aplikovaná na tvé zahradě dokázala rovnováhu vakua a vlnění o rychlosti světla ve vesmíru. Je to velká "novinka" pro Dalibora, ale žádný objev pro lidstvo.

Pepeeeee,

nechal jsem svému psovi včera udělat rozbor krve, protože se zadýchával a protože jej nekrmím mrtvolami z porážky, ale přirozeně uhynulými mrtvolami slepic, a to zemřelých buď na nevyléčitelnou nemoc nebo stářím. Všechny hodnoty výše uvedeného krevního rozboru mého psa jsou podle vyjádření veterináře v normě, můj pes je tedy v dobrém zdravotním stavu. Všichni mí případně nemocní brojleři dostali tu nejlepší veterinární péči, když i potom uhynuli, tak jsem je použil jako krmivvo pro mého psa a pro mne. První hejno mých brojlerů je již dospělé a snáší mi bio vejce, druhé hejno, které mám od března bude dospělé brzy. Na mé zahradě mají ideální podmínky, všech celkem je 52, obě hejna jsou oddělená. Beze mne by tito brojleři byli již dávno mrtví, jejich život měl údajně trvat pouhých cca 30 dnů. Žádného svého brojlera na zahradě jsem úmyslně nezabil ani nedal zabít.

Posuď tedy sám, zda na mé zahradě je ráj, kde, jak správně uvádíš, jsem dosáhl téměř rovnováhy (nikoliv ve smyslu silně rozkmitaného vyvažování ale ve smyslu téměř dokonalého vyvážení) světla a vakua čili něčeho a ničeho čili tvoření a ničení čili života a smrti, kde i přirozená smrt mých nevyléčitelně nemocných nebo mé klientky přestárlých slepic má své oprávnění, protože slouží jako zdroj masa pro mého psa a pro mne, bez kterého bychom nepřežili. Zároveň tato smrt na mé zahradě a i ve všech jiných případech z mé strany od zahájení mého experimentu (viz tento topic) neměla podobu úmyslné porážky žádného živočicha mnou či jiným, ale byla důsledkem přirozeného vývoje přírody,

Nechci tedy zničit smrt čili Ďábla, ale chci, aby i Ďábel byl hodný, čili dobrým zlem čili dobrou smrtí všech živých bytostí ve vysokém věku a téměř bez tělesné a duševní bolesti potřebnou jako v tomto případě jako spravedlivý zdroj potravy. Čímž zřejmě popírám římsko-katolické dogma o tom, že Ďábel je nepolepšitelný a nemůže se stát dobrý.1)

(viz www.filosofierovnovahy.sweb.cz )

Pozn.:
1)
• Někteří andělé upadli do hříchu a byli na věky zavrženi. (de fide)
• 2Pt2,4; Jud6; apod.
• sv. Augustin , sv. Řehoř Veliký (upozorňují, že ve shodě s 2Tim2,5 si dobří andělé si blaženost zasloužili, že tedy všichni měli šanci, podobně jako mají lidé) apod.
• 4. Lateránský sněm
• K391-395
• Církev se vyjádřila odmítnutím opačného učení Origena (D 411: ?Kdo tvrdí nebo věří, že trest zlých duchů a bezbožných lidí je pouze dočasný a jednou skončí a nastane návrat do původního stavu a obnova zlých duchů a bezbožníků, ať je vyobcován.?).
• K393

(viz www.kaplnka.sk/dogmatika/dedeocr2.html" target="_blank">http://www.kaplnka.sk/dogmatika/dedeocr2.html , www.kaplnka.sk/dogmatika/" target="_blank">http://www.kaplnka.sk/dogmatika/ )

Edited by - Dalibor Grůza on 10/05/2011 21:21:14
Go to Top of Page

jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 10/05/2011 :  21:04:28  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Jaký je Váš názor?

Já bych jenom podotkl, že pokud svému psovi odstraníš klíšťata, musíš je uchovat pro případ, že by z nich dostal nějakou nemoc. Rozbor takového klíštěte pak může veterinářům pomoci v záchraně tvého psa. Pokud klíšťata neuchováš, můžeš tedy svému psovi způsobit smrt. Proto musíš i všechna klíšťata, která se na tebe nebo tvého psa přisají, chovat naživu ve svém ráji, nejlépe někde v akváriu, mimo dosah brojlerů i tvého dobrého psa Bada.
Go to Top of Page

µ???????
Aktivní uživatel

Czech Republic
295 Posts

Posted - 11/05/2011 :  19:05:01  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Jaký je Váš názor?

Že v tvém případě selhalo naše zdravotnictví

Edited by - µ??????? on 11/05/2011 19:05:32
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 12/05/2011 :  14:05:44  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem dal svému psovi podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami dalších zvážených cca 34 gramů zmrzlého syrového těla přirozeně uhynutého třetího kuřete-brojlera, které mám ve svém mrazáku.

Dnes mi přes noc umřela bez předchozích příznaků jedna dospělá slepice či kohout, dal jsem ho veterináři, aby udělal pitvu, zda ji někdo něco přes plot špatného dal k jídlu nebo jestli jde o nějakou chorobu, abychom léčili ostatní slepice.

Slepice podle pitvy zemřela na zánět jater, zřejmě z důvodu bakteriální infekce a náchylnosti brojlerů k nemocem, proto jsem je ihned začal léčit antibiotiky.

(viz www.filosofierovnovahy.sweb.cz )

Edited by - Dalibor Grůza on 13/05/2011 11:06:28
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 14/05/2011 :  11:34:25  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem dal svému psovi podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami o den dříve dalších zvážených cca 255 gramů zmrzlého syrového těla přirozeně uhynutých slepic, které mám ve svém mrazáku, aby se mi nová přirozeně uhynutá slepice (viz výše) vešla do mrazáku.

Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 14/05/2011 :  22:00:45  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Mou Filosofii rovnováhy (viz www.filosofierovnovahy.sweb.cz ) jako nejobecnější model, obraz světa lze chápat a zpracovat rovněž jako počítačový program správného jednání, který pracuje na základě řady testů(algoritmů) nabízených možností jednání (vstupních dat), přičemž rozhodující je základní test-základní algoritmus (uvedený jako nadpis Filosofie rovnováhy: tedy, že všichni živí tvorové ve skutečnosti chtějí žít ve světě, kde by se měli všichni rádi, proto je každý povinen působit co možná nejméně smrti a bolesti). Tento program však zřejmě nedokáže sám o sobě nalézt(tj. vytvořit) nejlepší možnost jednání z nekonečného množství kombinací(jde nedeterministický nekonečný automat-algoritmus viz www.algoritmy.net/article/55/Prevod-NKA-na-DKA" target="_blank">http://www.algoritmy.net/article/55/Prevod-NKA-na-DKA , www.algoritmy.net/" target="_blank">http://www.algoritmy.net/) vzniklých zřejmě nekonečnou možností dělení konečného počtu nabízených možností jednání (tj. vstupních dat) v konečném čase, toto dělení je zřejmě možné až po jednotlivé body časoprostoru, zřejmě fotony v klidu. Počítačový program totiž pracuje rozumově (jde zejména o vlastnost levé mozkové hemisféry, která se více rozvíjí zásadně u mužů), tedy rozkládá obecný obraz-model-myšlenky skutečnosti na dílčí části, jichž je zřejmě nekonečné množství (viz výše). K výběru nejlepší možnosti z nekonečného množství vstupních dat (tj. nekonečného množství kombinací zřejmě nekonečného množství dílčích prvků konečného počtu nabízených jednání) je potřeba rovněž cit (jde zejména o vlastnost pravé mozkové hemisféry, která se více rozvíjí u žen). Cit totiž pracuje na základě vnímání tlaků výše uvedených bodů časoprostoru a dokáže na základě součtu těchto dílčích tlaků přibližně určit, v kterém místě nekonečné řady vstupních dat (tj. nekonečného množství možných myšlených nabízených jednání) se nachází správná možnost (tj. nejlepší možné jednání vzniklé kombinací zřejmě nekonečného množství dílčích prvků nabízeného konečného množství jednání mou Filosofií rovnováhy), získáme-li tak za pomoci citu konečné množství možností nabízeného jednání (vstupních dat), můžeme opět zapojit rozum, resp. výše uvedený počítačový program mé Filosofie rovnováhy a pomocí něj vybrat z tohoto konečného množství nejsprávnější řešení (tedy nejlepší zkombinované jednání).

Popíši-li práci výše uvedeného programu mé Filosofie rovnováhy při hledání správného řešení (viz písmeno z) ve vztahu ke škůdcům 2.díl Chování dle Filosofie rovnováhy II. Knihy mé Filosofie rovnováhy), tak jsem vybíral z nekonečného množství možných kombinací chování za soustavného provádění testů (algoritmů) mé Filosofie rovnováhy za pomoci velké bolesti hlavy, kdy při správnějším řešení mně trochu či více přestala bolet hlava a při nalezení konečného řešení, které jsem uvedl ve své druhé knize mé Filosofie rovnováhy 09/05/2011 19:49:32 mne zcela přestala bolet hlava, takže jsem mohl usnout. Bez této bolesti hlavy, tj. citu bych nebyl schopen nalézt nejlepší možnost jednání (tj. správné řešení) ani za pomoci výše uvedeného počítačového programu mé Filosofie rovnováhy, tj. pouze rozumem.

Nyní se pokusím promítnout výše uvedené poznání z hlediska Racionální mystiky mé Filosofie rovnováhy. Podle mé Racionální mystiky jsem jediný člověk před smrtí a mé mozkové buňky ztělesňují všechny živé tvory našeho Vesmíru i neživou přírodu v našem Vesmíru, má strava pak přímo, popř. nepřímo způsobuje veškerou smrt v našem Vesmíru, resp. jej ztělesňujících mých mozkových buněk. Živé tvory našeho Vesmíru lze pak rozdělit na živé tvory, kteří mají pouze rozum (ztělesněné mozkovými buňkami mé levé mozkové hemisféry) a většinově pracují na základě svých zásad-algoritmů jejich počítačových programů (např. židé na základě Starého zákona, křesťané na základě celé Bible, muslimové na základě Koránu, ateisté např. na základě marxismu), a na živé tvory, kteří mají pouze cit (ztělesněné mozkovými buňkami mé pravé mozkové hemisféry) a většinově pracují na zásadě svého citu (jako zvířata). Jediný rozum pro mé citové mozkové buňky a jimi ztělesněné živé tvory našeho Vesmíru, tak představuje má Filosofie rovnováhy jako můj rozum a jediný cit pro mé rozumové mozkové buňky a jimi ztělesněné živé tvory našeho Vesmíru, tak představuje můj cit. V případě mé předčasné bezdětné smrti jako jediného člověka před smrtí by došlo k ztrátě rozumu představovaného mou Filosofií rovnováhy ve vztahu k výše uvedeným citovým živým tvorům, kteří by museli začínat od začátku výchovou nového člověka před smrtí od novorozeněte, a zároveň by došlo k ztrátě citu představovaným mým na základě mé Filosofie rovnováhy stále zdokonalujícím se citem u rozumových živých tvorů, kteří by také museli začínat od začátku výchovou nového člověka před smrtí od novorozeněte. Oba druhy živých tvorů by riskovaly, že novorozený člověk před smrtí bude mít horší rozum i cit jak mám já a tudíž, že v našem světě bude více smrti a bolesti, jak je nyní.

Jediné správné řešení z hlediska Racionální mystiky mé Filosofie rovnováhy tudíž je, abych měl dítě s mou partnerkou, kterému bych mohl předat znalost svého počítačového programu mé Filosofie rovnováhy, aby se náš svět nezhoršil, ale zlepšoval. To jest, aby dva lidé před smrtí, tj. já a mé dítě jako zdvojený představitel Boha v našem Vesmíru, tj. rozhodující o a způsobující přímo, popř. nepřímo veškerou smrt v našem Vesmíru způsobili svou stravou a jím způsobeným navazujícím naším jednáním méně smrti a bolesti, než by způsobilo mé dítě narozené zřejmě umělým oplozením po mé smrti bez mé výchovy založené na mé Filosofii rovnováhy. Základ tohoto mého počítačového programu mé Filosofie rovnováhy je sice jednoduchý, ale tento základ představuje vrcholek ledovce sahajícího hluboko pod hladinu. Jinými slovy správné použití mého počítačového programu mé Filosofie rovnováhy vyžaduje nejenom znalost tohoto základu, ale rovněž všech cca 800 stran obou knih mé Filosofie rovnováhy a jejích pramenů. Tedy zejména základy fyziky (zejména Speciální teorie relativity Alberta Einsteina a Newtonových pohybových zákonů), matematiky, historie, práva, chemie, biologie (zejména třídění živých tvorů), filosofie, náboženství, politických teorií, angličtiny, popř. některá slova hebrejštiny, němčiny, ruštiny, francouzštiny, italštiny-latiny, psychologie, ekonomie, základy chovatelství slepic a psů atd. Shrneme-li to, správné použití a osvojení mé Filosofie rovnováhy jako počítačového programu mým dítětem vyžaduje nejméně znalosti středoškolské úrovně, pravděpodobně na úrovni gymnázia. Má partnerka má základní vzdělání, já mám doktorské vysokoškolské vzdělání, tedy lze předpokládat, že naše dítě by mělo asi schopnosti středoškoláka, mnohem dokonaleji citově založeného po mé partnerce, u které převažuje naopak ode mne citové nad rozumovým jednáním, než jsem citově založený já. Naše dítě by tedy zřejmě mělo menší rozum, větší cit a zároveň větší vůdčí schopnosti, než mám já, a mohlo by tak prosadit uskutečnění mé Filosofie rovnováhy, zejména mého zákona o porážkové dani v naší společnosti. Osvojení výše uvedených gymnaziálních znalostí a mého počítačového programu mé Filosofie rovnováhy by zřejmě trvalo do 18 až 30 roku jeho věku v rámci mé výchovy a učení. Vzhledem k tomu, že mi je 38 let a měl bych dnes toto dítě, tak bych se měl dožít nejméně 56 až 68 let, abych mohl mému dítěti předat znalosti potřebné k použití mého počítačového programu mé Filosofie rovnováhy a mohl v klidu umřít a převtělit se do jeho rozumové či citové mozkové buňky či buněk (viz Racionální mystika mé Filosofie rovnováhy).

Edited by - Dalibor Grůza on 15/05/2011 11:59:25
Go to Top of Page
Page: of 60 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000