Author |
Topic  |
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 29/11/2008 : 15:46:04
|
Neronisi.
Nechci být indiskrétní,ale žádáš o ty kalhotky bez gumy, nebo o cosi jiného? Já bych tady jedny měl.Jsou po nějaké bábě, flanelové, tak zvané bombarďáky a tu gumu bych mohl přežíznout, ovšem pokud tě nevadí, že jsem s nimi leštil auto.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 29/11/2008 : 22:55:26
|
Nechci nic s čím jsi cokoliv leštil. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 30/11/2008 : 08:58:01
|
Neronisi.
Pak nechceš ani mou knihu,protože tou jsem leštil svou duši. Při jejím psaní jsem si uvědomoval jaký jsem a nacházel své skvrny na duši. Při jejím psaní jsem si uvědomoval jaký jsem a jaký bych být měl.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 02/12/2008 : 19:53:41
|
Nemám možnost tento dojem porovnávat, protože je pro mě velmi dávný. O tvou knihu mám zájem. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 10:06:33
|
Neronisi.
Samozřejmě jsem si dělal jen legraci.Vlastně jsem se vůbec nevyjádřil k tomu co napsala Axel01 --------------------------------------------------------------------- Ona: ,,Co máš podpaží?" ,,?? ..chloupky?" ,,Co máš na hlavě?" ,,Vlasy" ,,A co máš v kalhotkách? Máš tam gumu?" ,,Gumu? Proč bych měla mít v kalhotkách..." ,,Kočko ty nemáš v kalhotkách gumu?" ,,Aháá -------------------------------------------------------------------- Je to ukázka abstrakce. První a druhá otázka se týká těla a tak každý logicky předpokládá dodržení řádu,čili že se i třetí otázka bude týkat těla a tak fantazie vykouzlí to co je obsahem těla ,ale třetí otázka se týká oblečení, což vyvolá v myšlení chaos. Je to tím, co využívají IQ testy,ale v protikladu. V IQ restu by bylo doplnění třetí otázky chybou. A právě takto, jak jsem ukázal je možno udělat ze vtipu cosi vážného a vrcholně protivného. Čert vezmi logiku,pokud se jedná o vtip. Smějme se té představě a tomu co by běželo v hlavě třeba té dívky,které by byly tyto otázky kladeny. " Ty moulo, tak se konečně podívej sám a zbytečně to nezdržuj kecama."
MB |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 16:35:30
|
MB, já se zprvu usmál představě takové té klasické kvádrovité šedé gumy na gumování s obrázkem slona na jedné straně umístěné v kalhotkách... ...no a pak své blbosti, až jsem to pochopil
..pro mě byl největší problém, že jsem si nebyl jistý, zda je v kalhotkách guma nebo není. Říkal jsem si, že kalhotky (třeba plavky) jsou roztahovací, takže nějaký umělohmotný natahovací něco tam je, ale nebyl jsem si jist, jestli se tomu říká guma, neboť mé podezření padalo na nějaký silikonový vlákna. Tak jsem uvažoval, že si vygooglím, co se všechno vyrábí z ropy, jenže to se mě nechtělo. Dále mě mátlo, že se ve vtipu používá znalosti, že v kalhotkách je guma, neboť to nepovažuji za všeobecně známou informaci. A dokonce jsem si myslel, že to není správně, neboť doopravská guma je imo pouze ta guma na gumování a ta nemá tak elastické vlastnosti, tedy nutně nemůže být v kalhotkách. ...no a pak mi došlo, že normálně se tomu, co tě drží kalhotky u pasu říká guma bez ohledu na to, jestli to chemicky guma je nebo není....no a tehdy jsem to pochopil :-) |
Edited by - Rzwald on 03/12/2008 16:36:05 |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 03/12/2008 : 21:23:02
|
Mě třeba napadlo v první chvíli jen jak ty kalhotky bez gumy nedrží a padají dolů. Ne vždycky se dá říct to první co člověka napadne. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 08:25:39
|
Pánové. Já jsem asi pořádně zvrácený a nejspíš i skrytě vážný,protože mne jako první napadla ochrana.Proč? Protože jsem se s tím u jedné dívky setkal. Nosila peníze za podprdou a v kalhotkách preezervativy. Jenže mně to nějak nesedělo celé k Axel i když jí vlastně neznám. Logika mně říkala,že pokud to má být vtip, jedná se o gumu v pase,čili cosi zcela obvyklého.Teprve potom jsem si uvědomil podobnost s psychotesty. Tam jsou různé obrazce a určitý řád. Jeden obrazec chybí a má být doplněn aby byl dodržen řád. Jenže zde je tento řád tělo-tělo -tělo narušen tím že třetí obrazec jee oblečení a tím vzniká z řádu chaos. Zajímavé a využitelné třeba i v malírství. Uh to jsem zase byl jednou vážný.
MB |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 15:22:58
|
mimochodem, proč holky nenosí trenýrky?
( ) |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 15:38:11
|
Rzwalde. Ty nevíš, že ženské nemají šourek pro který je v trenýrkách dost místa? Navíc trenýrky nemají klínek, čili by s kamsi zařezávaly. Znám však holku,která se obléká jako chlap,ale ona má i chlapské zájmy. Skus si představit holku, která nosí džíny se sníženým rozkrokem, takže má rozkrok jen kousek nad koleny a ještě má krátké nohy. Já nevím jak kdo, ale na tu bych chuť nedostal.Prostě mně připomíná spíše chlapa a já nejsem homouš.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 22:22:55
|
Nejsem si jistý, jak to teď před Axel vypadá, když se to kalhotkové téma tady tak rozjelo. |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 04/12/2008 : 22:49:23
|
quote: Originally posted by neronis
Nejsem si jistý, jak to teď před Axel vypadá, když se to kalhotkové téma tady tak rozjelo.
imho normálka |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 05/12/2008 : 07:40:40
|
Nechť si zvyká.
MB |
 |
|
axel01
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
785 Posts |
Posted - 08/12/2008 : 04:24:41
|
:-)))))))
Tak jste mě zase jednou pobavili. Děkuji. |
 |
|
axel01
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
785 Posts |
Posted - 08/12/2008 : 04:29:36
|
Jenom bych se ohradila, že asi nejste správně ,zvrácení' (tedy kromě MB), když na mě tento vtip zkoušela ona kamarádka ve škole, tam to pochopili všichni hned. A, dodatek, MB, taky že si to se mnou nespojuj. Nebo takhle, klidně můžeš, ale ber to tak, že jsem holt extrémista. A tak ne všechno z vtipu vyplývající je odrazem osobnosti.
|
 |
|
Topic  |
|