Author |
Topic  |
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 10/10/2008 : 16:34:05
|
Neronisi.
Moje žena byla o devět let mladší, než já, když jsem ji poznal. Jí bylo osmnáct a mně sedmadvacet. Chtěl jsem aby mně příliš brzy nezestárla a stejně mně to bylo houby platné.A tak mám o devět let mladší bábu a vlastně jsem spokojený a ona také. A tak ber ten věkový rozdíl za výhodu a nikoliv cosi špatného. Moje rodiče byli také o sedum let od sebe. Jen nejstarší syn si vzal o tři roky straší než je sám. Zatím neběduje,ale léta letí a ženské strárnou rychleji. Jestli ho přestane bavit a začne hledat mladší, tak mu rovnou dám pár přes hubu i když je větší než já.To se prostě nedělá a je to bezohledné k té ženě,která již těžko shání partnera a má zničený celý zbytek života. Když jim to vydrží,pak je vše v pořádku.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 10/10/2008 : 17:40:05
|
Je to tak, chlap by měl myslet trošku dopředu, než si některou vybere. Tzn. že třeba Skunkless je vzhledem ke svému věku už passé . Na druhou stranu chlapi umírají dříve a nechat tady po své smrti dožít ještě nějakých 20 let svou bábu možná nebude taky úplně košer. Výběr ženy je závislý na počtu nabídek, respektive nápadníků. Pokud má žena nabídek příliš málo nebo samé nevyhovující, je ochotna ze svých nároků slevit. Otázka zní jaké jsou ty dané nároky a které jsou pro všechny ženy společné. |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 10/10/2008 : 23:16:34
|
hej to je to je hrozný...vy jste všichni na mladší? ...mě teda rajcujou spíš starší ---resp. ještě se mi nestalo, abych se zabouchl do mladší....no mně připadne, že starší je vždycky strašnej problém sbalit... |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 10/10/2008 : 23:27:20
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant Jen nejstarší syn si vzal o tři roky straší než je sám. Zatím neběduje,ale léta letí a ženské strárnou rychleji. Jestli ho přestane bavit a začne hledat mladší, tak mu rovnou dám pár přes hubu i když je větší než já.To se prostě nedělá a je to bezohledné k té ženě,která již těžko shání partnera a má zničený celý zbytek života. Když jim to vydrží,pak je vše v pořádku.
no, ano...tak přeci jen nemám úchylku... jinak mně se obvykle holky líbí tím víc, čím dýl je znám ...aneb na prvním setkání se mi nelíbí téměř nikdy nikdo...a třeba až po nějaké době si řeknu "sakra, dyť vona je hezká" ...teda existují výjimky (třeba ta má dávná známá z koužku, o které jsem v úterý psal, že jsem ji po několika letech znovu viděl)...ale obvykle je to takhle |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 11/10/2008 : 07:26:18
|
Rzwalde. Kdysi jsem se na cestě z montáže stavěl v Praze a zašel jsem si na Hradčany.Slyšel jsem hudbu a tak jsem vlezl do chrámu Svatého Víta.Tam hráli muzikanti z Národního divadla a byl tam sbor.Když jsem se podíval nahoru mezi muzikanty stál jsem jak omámený. Hrála tam harfu dívenka jako obrázek. Když skončili, šel jsem ještě chvilku za ní, abych ji ještě mohl vidět. Nestalo se nic a pomalu jsem na to zapomněl. Před dvaceti lety šel do důchodu můj bratranec, který hrál první housle v národním.Předtím s houslemi sjezdil celý svět.A tak jsme hráli spolu a byl super (styl podobný Sukovi).Jednou jsme tak cestou na hru kecali a já jsem mu o té epizodě řekl. On se smál, až se za břicho popadal a potom mně řekl. " A víš kolik jí bylo let?" Řekl jsem že asi tak něco přes dvacet. On řekl jen "Semdesát."Prý to byla původně abatyše a byla vlastně ještě panna a s chapy nikdy neměla nic společného a vyhýbala se jim.Ta ženská skutečně vypadala na dvacet a to ještě přidávám.Takže s tím věkem to někdy není tak jednoduché.Kdybys ji viděl, pochopil bys. Jenže mně tehdy bylo něco přes dvacet, takže už ji vidět asi nemůžeš.Někdo starší s národního by ji mohl znát a ten by tě potvrdil, že mluvím stoprocentní pravdu.
MB |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 11/10/2008 : 10:39:34
|
Rzwalde. Prvé dve ženské, s ktorými som chodil, boli odo mňa o niekoľko rokov staršie Je pravda, že pri niektorých ženách zbadáš vrásky až pri bližšej vzdialenosti. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 11/10/2008 : 12:33:19
|
Navi. S mojí první láskou se dnes uvidím.Miloval jsem ji od mateřinky,ale nikdy jsem se k ní nedokázal přiblížit,Hraji dnes večer na srazu své bývalé třídy i když jsem tam chodil jen do páté třídy.Předloni jsem ji viděl a věř že přes tu šedesátku je stále kus.Loni jsem od ní dostal hubánka a vibroval jsem jako ztracená ladička a divil se, že mne to po těch letech ještě nepřešlo.Nu což první láska je první láska.
MB |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 11/10/2008 : 13:55:36
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Navi. S mojí první láskou se dnes uvidím.Miloval jsem ji od mateřinky,ale nikdy jsem se k ní nedokázal přiblížit,Hraji dnes večer na srazu své bývalé třídy i když jsem tam chodil jen do páté třídy.Předloni jsem ji viděl a věř že přes tu šedesátku je stále kus.Loni jsem od ní dostal hubánka a vibroval jsem jako ztracená ladička a divil se, že mne to po těch letech ještě nepřešlo.Nu což první láska je první láska.
MB
Pocity sú pocity, vek pri nich mnohokrát nehrá rolu. Predstavte si, že by ste bez takýchto pocitov mali existovať. proste by zmizli, a s nimi aj vaša pocitová minulosť a prítomnosť. Takže mne sa to stalo pred tridsiatimi rokmi, a odvtedy takéto pocity nemám. Stále nie som asperger? Občas sa mi stane, že sa mi tie pocity čiastkovo vracajú v slabej forme. Snáď sa mi ich raz podarí získať späť, čo poviete? Je to vo hviezdach, je to vo hviezdach, spieva Habera. |
Edited by - navi on 11/10/2008 14:00:27 |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 11/10/2008 : 14:00:27
|
O to, co je hluboce zakořeněné se nepřichází. |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 14:30:00
|
quote: Originally posted by Rzwald
hej to je to je hrozný...vy jste všichni na mladší? ...mě teda rajcujou spíš starší ---resp. ještě se mi nestalo, abych se zabouchl do mladší....no mně připadne, že starší je vždycky strašnej problém sbalit...
Starší ženy jsou mnohem zkušenější a většinou mají o partnerovi nějakou představu. Musíš být před starší ženou schopen chlapsky rozhodovat a z jejích dotazů nebo potíží když se ti svěřuje vyvozovat pozitivní závěry nebo témata k řešení. Zároveň musíš tuto ženu pochopit jako individuální bytost a zajímat se o průběh a historii jejího života i když velmi skrytě, pomalu a opatrně. Snažíš se ji zanalyzovat, nikoli vyplašit. Pomocí povahy současných a bývalých partnerů a připomínek k nim snadno zjistíš jejich nedostatky (nedostatky v jejích očích) a v místech kde nebyly nároky starší ženy splněny je můžeš snadno předčit. Opět opatrně a s rozvahou. |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 14:37:12
|
quote: Originally posted by neronis Musíš být před starší ženou schopen chlapsky rozhodovat a z jejích dotazů nebo potíží když se ti svěřuje vyvozovat pozitivní závěry nebo témata k řešení. Zároveň musíš tuto ženu pochopit jako individuální bytost a zajímat se o průběh a historii jejího života i když velmi skrytě, pomalu a opatrně.
achjo..........kéž by to bývalo bylo s nějakou došlo až tak daleko :-D |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 14:48:27
|
Jsem si neuvědomil Pokud chceš zjistit která žena by do "toho" šla, musíš se před ní od začátku prezentovat způsobem, který velmi nenápadně tvůj zájem nevylučuje. Pomáhají různá gesta jako pohled do očí, upřímný úsměv když řekne něco vtipného, ohleduplnost a dvojsmysly. Nesmí být na tobě poznat, že to co děláš (takovou konverzaci) je poprvé nebo se v tom nevyznáš. Neakceptovatelný je stud nebo sklopený zrak, dáváš tak najevo svou podřízenost. Měl by jsi se jakýmkoli způsobem před ní stylizovat do role člověka, u kterého nehrozí nebezpečí prozrazení nebo pomluv, ale tvůj postoj musí být důvěryhodný a důvěryhodnost prezentací nejistoty nezískáš. |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 15:57:43
|
quote: Originally posted by neronis
Jsem si neuvědomil Pokud chceš zjistit která žena by do "toho" šla, musíš se před ní od začátku prezentovat způsobem, který velmi nenápadně tvůj zájem nevylučuje. Pomáhají různá gesta jako pohled do očí, upřímný úsměv když řekne něco vtipného, ohleduplnost a dvojsmysly. Nesmí být na tobě poznat, že to co děláš (takovou konverzaci) je poprvé nebo se v tom nevyznáš. Neakceptovatelný je stud nebo sklopený zrak, dáváš tak najevo svou podřízenost. Měl by jsi se jakýmkoli způsobem před ní stylizovat do role člověka, u kterého nehrozí nebezpečí prozrazení nebo pomluv, ale tvůj postoj musí být důvěryhodný a důvěryhodnost prezentací nejistoty nezískáš.
Človek si proste musí veriť aj v prípade, že je odmietaný. V prírode sa tomu hovorí "uhnať korisť". Samozrejme, ak pri tomto uhnávaní nestratíte motiváciu. Vždy je to o motivácii. Niekedy iskra preskočí až vtedy, keď je protistrana motivovaná v tom, že má nejaký zmysel si s vami začať. Samozrejme, že to platí aj opačne. Ako sa hovorí, treba byť dostatočne presvedčivý. Niektorí chlapi, na to, aby zbalili ženu, nepotrebujú vydať žiadne úsilie. ba práve naopak. Potrebujú vynaložiť úsilie na to, aby sa záujmu žien zbavili. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 16:19:30
|
Niektorí chlapi, na to, aby zbalili ženu, nepotrebujú vydať žiadne úsilie. ba práve naopak. Potrebujú vynaložiť úsilie na to, aby sa záujmu žien zbavili.
Svatá pravda Navi. Na sbalení ženské tě stačí málo, třeba jen ukázat,že máš dostatek nedostatků, které by mohla napravovat,že jsi chlap a že ji potřebuješ.Na to aby ses jí zbavil, někdy nestačí ani universita,ale já jsem si našel spolehlivý postup. Když jsem již měl nějaké plné kecky,začal jsem jí vyznávat lásku, dokazovat jí že bez ní nemohu existovat a za chvilku jsem byl volný a bylo to z její strany a já jsem v tom byl nevinný.Takže když jsem se chtěl ženské zbavit,pak jsem to zařídil tak, že vykopla ona mne. tak mně nikdy nemohly vyčítat, že jsem je využil a odkopnul.
MB |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 16:59:44
|
Miloslave, asi by si mal vydať príručku, ako na to so ženami, prípadne s chlapmi, ak ste homosexuálny. Však princíp je rovnaký |
 |
|
Topic  |
|
|
|