www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Ženy
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 05/10/2008 :  13:41:36  Show Profile  Reply with Quote
Já jen využil náladové konstelace, kdyby někdo uměl anglicky a našel se v tom, mohl by si společně s tím co jsem napsal (a i co jsi napsal ty) něco uvědomit.

A děkuju za radu, napadlo mě, že by se dalo uvažovat o změně taktového systému u skladby třeba jen u refrénu a potom zase zpět. Což dělá třeba kapela System of a down.

Edited by - neronis on 05/10/2008 13:59:20
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 05/10/2008 :  17:58:22  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Neronisi.

U refrenu by to bylo možné,ale vždy to naruší celkový obraz. Prostě vzniká dojem jakési rozhozenosti,která ruší.Ten osmitaktový systém je velmi navyklý zvláště v Evropě.Vychází to z tradice hudby a lidé si na to tak zvykli, že je odchylky prostě ruší.V Asii,či Africe tento systém příliš nepoužívají a když posloucháš jejich muziku, máš díky tomu návyku na osmitaktový systém dojem, že je ta muzika nelogická a rozhozená. Pro ně je to však normální,protože mají jiný hudební návyk. Můžeš skusit složt text třeba na pentatonickou hudbu s dalekého východu a zjistíš, že to prostě nejde.Ten návyk je velmi silný a proto je třeba jej respektovat. Je však možné střídat tak, že verse je osmitaktová a refren čtyřtaktový. Nikdy však nemůže být v pětitaktovém systému,protože by to lidé vůbec nepřijali.Holt zvyk je želzná košile a tak zvyk vytvořil normu pro řemeslo.

Jen pro doplnění: Rockenroll je v systému dvánáctitaktovém.Myslím ten původní.

MB

Edited by - Miloslav Bažant on 05/10/2008 18:02:29
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 05/10/2008 :  22:33:12  Show Profile  Reply with Quote
Osm taktů, hmmm.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 06/10/2008 :  00:21:30  Show Profile  Reply with Quote
Ženy,milujem vás, ale len platonicky.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 07/10/2008 :  12:15:19  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.

Od určitého věku a stavu, člověku nic jiného nezbývá. Na májku které leží, věnec nenasadíš.Taky už se k tomu blížím a tak se snažím, pokud to ještě jde.Jediný problém je v tom, že miluji ty mladé a nabízí se mně báby.Minulou středu mne olíbávala na náměstí ve Stodě taková osumdesátiletá krasavice tlačící před sebou takový ten vozík pro oporu. Komentátor s rozhlasu který to moderoval vyhlašoval,že se moje fanynky mají řadit do zástupu za ní. Taky dobrák.(potvora)Ty babky taky miluji, ale jako ty, čili platonicky. Několik těch mladých přišli abych se jim podepsal,jenže si mne spletly s Karlem Šípem s televize a o podpis nějakého Bažanta vůbec nestály. Nevím proč, vždyť to moje B je krásně zdobné a dávám si na něm záležet.

MB
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 07/10/2008 :  12:38:21  Show Profile  Reply with Quote
Aby v tom věku člověk přitahoval i ty mladé (17-25 je asi ideální věk aby byla legrace), je potřeba sláva nebo prachy.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 07/10/2008 :  14:55:32  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Neronisi.
Slavný nejsem, prachy nemám.Alespoň ne tolik, kolik bych si přál.Těm holkám v tom věku zřejmě docela stačí,když něco umíš a dovedeš se na ně usmát a hlavně když je umíš rozesmát,tak tě prostě berou a navíc "když se načančám" Tak by si mne padesátníci posílali pro pivo a říkali mně mladíku.Chce to jen trochu víc práce, než zamlada a nesmí to člověk přehnat.Potom by třeba chtěli občanku,když dostanu chuť na pívo.

MB
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 07/10/2008 :  15:24:48  Show Profile  Reply with Quote
Tak vždy je to i o umu, chlap musí mít zkrátka co nabídnout.
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 08/10/2008 :  00:00:18  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by neronis

Aby v tom věku člověk přitahoval i ty mladé (17-25 je asi ideální věk aby byla legrace), je potřeba sláva nebo prachy.

nebuď takový pesimista.. ;-)

btw dneska jsem po několika letech potkal jednu známou (hlavně od vidění)...a po fakt hodně dlouhé době (no, myslím, že taky několik let) jsem si řekl, že kdybych byl býval věděl, jak ji sbalit, tak bych ji sbalil...

--ta mě během několika málo okamžiků hodila uplně do jiné sféry bytí...

...mi to povězte, jak to udělala?
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 08/10/2008 :  07:46:11  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Rzwlade.

Nestačím se divit a nechápu.Jakým problémem může být nabalit ženskou?
Já měl vždycky problém, se jich spíše zbavit,když mne chtěly dostat do chomoutu. Spůsobů sbalení je milion a některé jsou až absurdní a přesto fungují. Na jeden takový jsem si nyní vzpomněl. To bylo v Brně v šalině a byla tam taková pěkná holka.Já se na ni chvilku díval, usmál jsem se a ona nic. Tak jsem jí řekl." Ty jsi ale ošklivá." V té holce by se v tu chvíli krve nedořezal a dokonce se jí objevila slzička v oku. A tak jsem ji musel utěšovat a rozesmát.No a bylo to.Faktem je, že ošklivé bych to nikdy neřekl.Takový grázl jsem nikdy nebyl.Nojo. Dneska už to bude taky babička s kupou vnoučat.Bylo by zajímavé udělat sraz bývalých lásek.Ty říkáš, že je obtížné zbalit ženskou? Nechápu.

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 10/10/2008 :  14:16:49  Show Profile  Reply with Quote
Myslím si, že preniknúť do ženskej duše nie je až také ťažké.
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 10/10/2008 :  15:07:33  Show Profile  Reply with Quote
Ženy se nějakým způsobem prezentují, ale přemýšlí úplně jinak. Těžké to je.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 10/10/2008 :  15:38:02  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Neronisi.
Žeské skrátka neví co chtějí a vehementně to vyžadují. Skus se třeba jen v pravou chvíli usmát a uvidíš, jak se k tobě přiblíží.Někdy nemá čas a to musíš respektovat, někdy je zadaná a bere to vážně,ale na upřímný úsměv snad reaguje kladně každá. Druhou důležitou věcí je naslouchat jí a ukázat zájem třeba o pitomosti.Třetí je dokázat jí rozemát.To mají obzvláště rády,protože při smíchu vypadají lépe, alespoň si to myslí.Nikdy nemluv o své lásce,dokud tě jí nevyzná sama i kdybys hořel.Tím nejhorším je, když se tě roztřesou kolena a ty ze sebe nevypravíš ani slovo.Prostě nevíš, co bys řekl.Tohle je řemeslo jménem chlapství a když je zvládneš,pak tě mohu jen litovat,protože sbalíš každou a nakonecc ztratíš sám schopnost nějakou milovat a budeš běhat od jedné k druhé jako mlsná koza ,která hledala kde je tráva lepší a hlady chcípla.

MB
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 10/10/2008 :  16:04:05  Show Profile  Reply with Quote
To období mám už za sebou, teď jsem se rozhodl soustředit jen na jednu i když si nejsem jistý jak to dopadne, je o 7 let mladší. Chodíme sbírat do lesa listy atd, ráda poslouchá když ji vyprávím něco chytrého a humor obzvlášť. Hlavně kvůli tomu, že se nerada soustředí na peníze a práci jsem si ji vybral, protože až bude nejhůř, tak ve mě uchová alespoň špetku lidskosti.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 10/10/2008 :  16:22:00  Show Profile  Reply with Quote
Ty zvíře
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: