Author |
Topic  |
rajis
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
517 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 16:15:39
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Rajisi.
Jen dotaz.Ženy mají genitálie? To jsem nevěděl a kde mají šourek,na ty genitálie?
MB
hmm proč si myslíš, že genitálie mají jen muži? Na vlastní kůži jsem několikrát zažil, že i ženy mají pohlavní ústrojí a byla to příjemná zkušenost
Genitálie je pohlavní ústrojí obecně. Všechno co slouží k rozmnožování. Ale zajímavé je, že když jsem to psal, tak jsem si nebyl jistý, jestli genitálie nejsou skutečně jen pro muže (ani nevím proč...možná nějaký psychoolgický fenomén, ženy si třeba taky myslí, že ony mají genitálie a muži mají něco jiného..), ale to slovo je ,,obojetné" http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/genitalie |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 16:41:00
|
MB, ..ok
quote: Originally posted by noemus
Muž může ženu "utlačovat" i když ji má rád, např. proto, že ji nechápe
ano, na to jsem nepomyslel
quote: Originally posted by noemus Muž a žena mají různé "možnosti" a nemohou tedy mít zcela stejná práva. Pro ženu je například poněkud nesmyslné mít právo držet si pindíka při čůrání ve stoje.
Zcela stejná práva bych tedy za přirozené nepovažoval. Ale dalo by se diskutovat např. o tzv. základních lidských právech. Ta by stejná být mohla.
no..myslel jsem to trochu více intuitivně....asi se to nepovede zavést exaktně ...nicméně právo na pindíka...je sice u ženy nesmyslné, nicméně asi na nic nebude vadit, když je bude mít...
quote: Originally posted by noemus A to už vůbec nemluvím o náboženství a eventuelních zákazech a příkazech z něj vyplývajících, pro takové věřící může být nepřípustné uvažovat jako my a to jak pro ženy, tak pro muže. A jaké my máme právo myslet si, že máme patent na rozum a víme jak by to mělo být?
no minimálně víme, že oni nejsou chytřejší než my...protože rozvodovost věřících je stejná jako rozvodovost nevěřících (paradoxně -- slib před Bohem tedy není o nic silnější než slib před ---nevím....státem?...nebo já nevím, jak se to provádí světsky) |
 |
|
rajis
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
517 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 16:48:12
|
Rzwald - ,,no minimálně víme, že oni nejsou chytřejší než my...protože rozvodovost věřících je stejná jako rozvodovost nevěřících (paradoxně -- slib před Bohem tedy není o nic silnější než slib před ---nevím....státem?...nebo já nevím, jak se to provádí světsky)"
To není ani tak o ,,chytrosti", ale prostě o tom, že manželství je pro člověka nepřirozená instituce. Upínat se sexuálně i jinak k jednomu partnerovi, vlastně dát mu takový totální závazek na celý život, je pro většinu lidí nesplnitelné. To ovšem neznamená, že se neožením, když to ode mne bude partnerka vyžadovat=))) |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 03/10/2008 : 12:54:14
|
Pánové. Zapomněli jsme na jeden s důležitých faktorů ovlivnňujícíh vztah mezi mužem a ženou. Tím důležitým faktorem je lenost.Docela obyčejná lenost nutící člověka tomu, aby si našel třeba tu nejnesmyslnější příčinu, proč má partner to či ono udělat za něj. Líná žena bude od muže vyžadovat, aby dělal za ni domácí práce,že je to jeho povinnost vzhledem k ní, že je to jeho povinnost, pokud ji má rád a podobně.Sama se posadí k televizi a chroupe keksy, nebo si pokuřuje.Líný muž tvrdí,že toto není jeho povinností, protože je muž, hlava rodiny. Já bych dokonce řekl, že právě ta lenost je nejčastější příčinou. Lidi, já jsem pro patriarchát, protože jsem líný jako prase. Takovou pravdu jsem sice ještě od nikoho neslyšel,ale kdyby dostalo sto procent mužů elixír pravdy, devadesát devět z nich řekne právě toto a u žen je to podobné jen v růžovém odstínu. Kdyby opice nebyla líná lézt pro banány nahoru a zase dolů, nestala by se člověkem,ale lezla by tam doposud.Budiž sláva lenosti. Hurá.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 03/10/2008 : 14:05:12
|
Má lenost mě nutí dělat jen věci, které mají smysl. |
 |
|
Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts |
Posted - 03/10/2008 : 17:08:48
|
Jen stručně aneb zlepšovák pro MB
Když se Ti špatně čtou mé barevné texty, doporučuji si je "označit" myší, pak je uvidíš bílé na modrém a to se k tomu černému na bílém o které jsi stál lehce blíží ne? Každopádně by to již mělo být dost kontrastní na to, abys vše dobře přečetl...
Život je fascinující!
Skunkless.. |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 04/10/2008 : 00:45:29
|
Miloslave. Konečne poznáme pravdu o tom, že prečo sa sa niektoré opice vyvinuli na človeka a niektoré nie. Takže lenivosť je príčinou vzniku človeka. Takže ak uvidíte niekde lenivú opicu, tak na ňu pozerajte s perspektívou budúceho človeka |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 04/10/2008 : 06:53:26
|
Skunkless
Díky za radu. Divím se, že mne to nenapdlo. Navi. Skus se zamyslet ned tím,proč lidé vynalézají,proč bádají a podobně.Představ si takového pilného dřevorubce.Maká sekerou jako zběsilý a je spokojený, protože je pilný. Ten líný začne přemýšlet o tom,jak si tu práci ulehčit a třeba vymyslí motorovou pilu.Ono to vynalézání je také práce a někdy těžší než ta práce sekerou,ale jde o to, že až to bude hotové,prodá vynález a nebude muset dělat nic.Všechen pokrok je důsledkem lenosti a snahy dosáhnout stavu ve kterém nebude práce potřeba. A tak ti líní pracují někdy víc, než ti pilní,aby potom nemuseli dělat vůbec a tak dělají a dělají až do smrti.Potom už nemusí dělat nic.Sláva budiž lenosti matce pokroku.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 04/10/2008 : 13:39:16
|
A potom vychovávej dítě a řekni mi jak to má být správně. To neví nikdo, každý si pouze myslí, že ví a vyslouží si pouze pohrdání. Poslední dobou jsem se začal opět mezi 17-19 letými pohybovat a nebudu se divit až tato generace dojde ke zjištění, že nikdo v dnešní době neměl pravdu. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 04/10/2008 : 18:12:06
|
Neronisi.
Hihihi. Tak ty si myslíš, že s opice udělala člověka práce? Pokud ano, pak se zeptej sám sebe.Proč vlastně začal člověk pracovat? Protože byl pilný? Nikoliv, proto že chtěl snadněji získat potravu.Proč se naučil mluvit? Proto aby mohl říci tomu druhému "udělej to za mne." Všimni si, že nepilnější jsou lidé líní,kterí chtějí dosáhnout toho aby pracovat už nemuseli a tak dřou jako koně a vymýšlí to i ono.Ten kdo je skutečně pilný, ten pracuje a pracuje a pracuje a vůbec jej nezajímá, že by to šlo snadněji.Ta nejlepší pilnost vychází z lenosti. Proč ty pilně studujěš? Protože nechceš makat rukama , ale hlavou, protože jak říká Luděk Sobota,"to člověk nedělá nic."
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 04/10/2008 : 18:25:11
|
Možná nepůjde jen o lenost, ale uvědomění reality a chytrost. Jsou i lenoši, kteří si následky neuvědomují. Těžko říct, protože sám dělám všechno jenom proto abych si mohl jednou vybrat co budu dělat nebo se na všechno ... |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 05/10/2008 : 09:15:42
|
Neronisi. Kopem, kopem, kopem a taky žerem.Podívej jak jsou kluci krásně líní.Raději se na jevišti strhnou, než by šli za pár korun pracovat. Kdyby byli pilní,pak by nehledali snadnější cestu k zisku a čli by makat,třeba kopat, kopat, kopat.Ti pilní jsou kopat aby ti líní měli dost kovu(zlaťáků).
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 05/10/2008 : 13:28:02
|
Neronisi. Sice nevím, co jsi tím chtěl říci, protože neumím anglicky,ale mohu právě této písničky využít ve tvůj prospěch.Je to totiž nádherná ukázka osmitaktového systému. Počítej každý tak na čtyři doby a třeba si ty takty počítej na prstech.Poznáš jak se melodie po osmi taktech mění a rozvíjí.Právě s tím je třeba počítat když píšeš text.
MB |
 |
|
Topic  |
|