Author |
Topic  |
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 17:23:14
|
quote: Na sbalení ženské tě stačí málo, třeba jen ukázat,že máš dostatek nedostatků, které by mohla napravovat,že jsi chlap a že ji potřebuješ.
Protože jsou ženy strážkyněmi sexu, evokuje to v nich zvláštní pocit, který je podobný mateřskému. Cítí zodpovědnost za to jaký partner je a snaží se jeho nedostatky napravovat. Pokud mají pocit, že vztahem partnera zušlechťují, dává jim takový vztah smysl. Je zajímavé, že lze před nimi klást různé vykonstruované nedostatky a přitom vztahu pomáhat. Například svou lenivost lze omlouvat zapomětlivostí. Žena se tak i ráda ujme role připomínače při konzultaci jakéhokoliv procesu. (ovšem záleží na tom jak je do situace postavená) |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 20:31:01
|
quote: Originally posted by neronis
Jsem si neuvědomil Pokud chceš zjistit která žena by do "toho" šla, musíš se před ní od začátku prezentovat způsobem, který velmi nenápadně tvůj zájem nevylučuje. Pomáhají různá gesta jako pohled do očí, upřímný úsměv když řekne něco vtipného, ohleduplnost a dvojsmysly. Nesmí být na tobě poznat, že to co děláš (takovou konverzaci) je poprvé nebo se v tom nevyznáš. Neakceptovatelný je stud nebo sklopený zrak, dáváš tak najevo svou podřízenost. Měl by jsi se jakýmkoli způsobem před ní stylizovat do role člověka, u kterého nehrozí nebezpečí prozrazení nebo pomluv, ale tvůj postoj musí být důvěryhodný a důvěryhodnost prezentací nejistoty nezískáš.
nj....tak o řeči těla jsem už četl kde co...takže tohle (kupodivu) vím ...ale někde poblíž následujícího kroku vyvstane ten problém
quote: Na sbalení ženské tě stačí málo, třeba jen ukázat,že máš dostatek nedostatků, které by mohla napravovat,že jsi chlap a že ji potřebuješ.
Protože jsou ženy strážkyněmi sexu, evokuje to v nich zvláštní pocit, který je podobný mateřskému. Cítí zodpovědnost za to jaký partner je a snaží se jeho nedostatky napravovat. Pokud mají pocit, že vztahem partnera zušlechťují, dává jim takový vztah smysl. Je zajímavé, že lze před nimi klást různé vykonstruované nedostatky a přitom vztahu pomáhat. Například svou lenivost lze omlouvat zapomětlivostí. Žena se tak i ráda ujme role připomínače při konzultaci jakéhokoliv procesu. (ovšem záleží na tom jak je do situace postavená)
tak to je zajímavá teorie :-)
quote: Originally posted by navi Niektorí chlapi, na to, aby zbalili ženu, nepotrebujú vydať žiadne úsilie. ba práve naopak. Potrebujú vynaložiť úsilie na to, aby sa záujmu žien zbavili.
možná paradox, ale mě se pokoušelo sbalit už hodně holek... problém je, že vždycky jen ty, o který jsem neměl zájem...
...no, na druhé straně....sem měl zájem zatím jen o tři a půl (jednu na táboře, tu známou z minulýho úterka na obědě a o její kamarádku (mimochodem všechny jsou o 3 roky starší) a půlka je jedna spolužačka, ..půlka proto, že jsem se furt nemohl rozhodnout, jestli teda jako jo a nebo teda jako ne), přičemž sbalit se mi podařilo zrovna tu, kterou jsem moc ani sbalit nechtěl, neboť byla z Karlových Varů a já z Blanska...což je jaksi---poněkud z ruky... (no a pak ještě tu "půltou" -- i když tam to bylo spíš naopak, že ona sbalila mne) ..ale tak - úspěšnost 50% (resp. 25%) není zas až tak zlá...ale ---prostě smůla no.
|
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 22:02:00
|
Ten následující krok je téma k hovoru.
To, že sbalíš holku, kterou jsi původně nechtěl je vodítko. Zkus si na své chování vzpomenout. Tvá suverenita vůči ní ji mohla pravděpodobně okouzlit. |
Edited by - neronis on 12/10/2008 22:05:55 |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 23:07:08
|
Ten následující krok je téma k hovoru.
taky si myslím --- a někde tam je ten problém...
quote: Originally posted by neronis To, že sbalíš holku, kterou jsi původně nechtěl je vodítko. Zkus si na své chování vzpomenout. Tvá suverenita vůči ní ji mohla pravděpodobně okouzlit.
noo---já myslím že ani ne :) ...ono totiž -- to nebylo moc jako balení. Moje balení spočívalo v tom, že jsem za ní přišel a řekl: "ahoj, nechtěla by sis zahrát šachy?" ...a udělal jsem to fakt jen proto, že jsem si chtěl s někým zahrát šachy. Toho, že byla hezká jsem si jako obvykle všiml až po nějaké době... ...a hlavně ono "balení" -- nebylo balením. My jsme si prostě zahráli šachy a byli jsme oba sbalení. :-D
De facto jsem nikdy nikoho nebalil, neboť vůbec nevím, jak bych to měl provést. Já se dokážu jakž takž naučit a +/- pochopit to, na co jsou skripta --- ale na tohle nejsou skripta...to je v háji...
MB + navi + neronis (uspořádáno dle abecedy) --- měli byste napsat skripta ;-) |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 23:15:09
|
Skunkless, daj Rzwaldovi návod, ako Ťa má zbaliť |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 23:16:00
|
Zkus si příště zase všimnout, že je hezká až po nějaké době.
Téma k hovoru se dá zařídit i nějakou činností. Pokud je to hra a splníš všehny podmínky (tvá úroveň vnímání byla přepnutá na "kamarádský režim"), žena si tě během konverzace i sama nasměruje na osobní úroveň, kde jsou možnosti v podstatě neomezené a kde můžeš být a také jsi byl ... drzý. |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 23:24:18
|
Znáš Krytona a jeho "lhací režim"? Tak podobně, akorát ne tak nešikovně |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 13/10/2008 : 04:43:31
|
quote: Originally posted by navi
Skunkless, daj Rzwaldovi návod, ako Ťa má zbaliť
navi, ..zalez! 
Zkus si příště zase všimnout, že je hezká až po nějaké době.
jn, to se lehko řekne, těžko dělá :-)
quote: Originally posted by neronis Téma k hovoru se dá zařídit i nějakou činností. Pokud je to hra a splníš všehny podmínky (tvá úroveň vnímání byla přepnutá na "kamarádský režim"), žena si tě během konverzace i sama nasměruje na osobní úroveň, kde jsou možnosti v podstatě neomezené a kde můžeš být a také jsi byl ... drzý.
já byl někdy drzý? ...to néééé 
jinak když jsme u toho --- tak na balení jsem taky nikdy nepochopil to myšlenkové pozadí:
proč se mám několik týdnů až měsíců (než ji dostanu do postele, což je výraz toho, že se do mě zamilovala) přetvařovat, když celý další život se přetvařovat nebudu? ...aneb -- ona stejně zjistí, jaký jsem--takže mám 2+1 možnosti: 1. přetvařovat se celý život (->nereálné) 2. opravdu se změnit (->trochu víc reálné, ale k tomu je potřeba motivace a k motivaci je třeba láska.........hmmmm---ale teď nevím, co jsem zamýšlel dokázat.............. ....já už su asi unavenej   ZzZzZzZzzz ...tyjo já na to přišel -- se napřed budu přetvařovat a přiměji ji, aby se do mě zamilovala a já do ní --- vlastně nás oba dva zmanipuluju
...a potom, až vyvstanou problémy plynoucí z našich nedostatků a nekompatibilit, který jsme před sebou vzájemně tajili, abychom mohli spolu řádit v pelechu, ...tak to neva, protože se můžeme změnit, protože tu už bude motivace (láska)
...aha, nj, ..ttj...tak ok, tak dobrou
(a sry za spam) |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 13/10/2008 : 08:12:12
|
quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by navi
Skunkless, daj Rzwaldovi návod, ako Ťa má zbaliť
--------------------------------------------------------------------------------
navi, ..zalez! ---------------------------------------------------- Navi a Rzwalde.
Tohle je téma jako hrom.Skuste si to analyzovat. Navi se pokusil o žert,ale tím žertem postavil Rzwalda do pozice,kterou ženy nemají u muže rády. Rzwald to pochopil a reagoval právě takto. S toho by se dalo mnohé vyvodit,ale zatím to nechám na vás.Je zvláštní,že se mnohý člověk ptá,co mají ženy na nás mužích rády a co rády nemají.Vzápětí ukáže, že to vlastně ví.Že si to uvědomuje a jedná dle toho. Takže ukažte své schopnosti tuto situaci analyzovat pánové filosofové.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 13/10/2008 : 09:09:05
|
To se mu snažím celou dobu vysvětlit |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 13/10/2008 : 18:44:47
|
Navi.
Už jsem to viděl,ale lepší je s tou skrytou kamerou (za sloupem)Ta první je více méně trošku trapná s tím šušněním a drbáním se v rozkroku.Mimochodem ten kluk není také nic moc, nějaký moula.
MB |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 13/10/2008 : 20:20:35
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant S toho by se dalo mnohé vyvodit,ale zatím to nechám na vás.
ale jen vyvozuj..........
jinak --- co takhle dát napřed dohromady (jen tak pro zajímavost) seznam, jaký by měli být podle mužů ženy? Resp. co se mužům na ženách líbí? ...čistě teoreticky by to nemělo být nic složitého, anžto jsme mužové a jsme tu na fóru v naprosto zdrcující převaze..
žádám o to proto, že si myslím, že nebudeme ve shodě..
..navi, ..brrrrr (ale holka jako jinak se zdála pěkná) |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 14/10/2008 : 08:49:16
|
navi, ..brrrrr (ale holka jako jinak se zdála pěkná) Rzwalde. To pěkné bylo na povrchu.To co je uvnitř se ukázalo v jejím jednání a to již tak hezké nebylo. To tvoje brrrr ukazuje,že to co měla uvnitř poškodilo dojem s toho co bylo na povrchu. Krása není je povrch,ale její součástí je i to co je uvnitř.Jestli ses pořádně díval, tak to šíšně rychle vložila do úst. Takové bych pusu nedal ani za milion. Jenže ono je to celé nepravděpodobné. Bylo to o kameře pod stolem,ale ty kamery tam byly nejméně dvě. Jedna v pohybu, která sledovala ty dva a jedna statická, čilipod stolem. Bylo to tedy předem připravené a režírované. To děvče mohla být docela chatrá holka a pouze hrála tu trapnou roli. Ani ta nejhloupější by tak nejednala před kamerou a obíhajícím kamaramanem. Přesto to ukazuje cosi zajímavého a je možno s toho mnohé vyvodit,třeba i to, proč se tě líbí Skunkless i když vlastně vůbec nevíš jak vypadá. Tobě se líbí to, co má uvnitř a co se v jejím projevu ukazuje. To je to něžné, dívčí a citlivé, co v tobě vyvolává dojem,že musí být krásná i na povrchu a kdyby ve skutečnosti nebyla, tak ji díky tomu uvnitř za krásnou stejně považovat budeš.Souhlasíš?
MB |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/10/2008 : 12:00:30
|
To dievča má asi zmysel pre humusácky humor, tak si to užila |
Edited by - navi on 14/10/2008 12:03:57 |
 |
|