www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Kecárna.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 96

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 06/10/2008 :  00:12:46  Show Profile  Reply with Quote
Rzwalde. To, že som prišiel na toto fórum, tak za to, predpokladám, že môže derealizácia, ktorú mám. Tá ma priviedla k úvahám o Bohu, a ďaľšie okolnosti ma priviedli až na toto fórum. Keď sa vyčerpala moja potreba ďalej zotrvávať na tomto fóre(fórume), tak som ho opustil. A prečo som sa vrátil? Zasa za to môže derealizácia, a otázka,"je skutočnosť to, čo ako skutočnosť vnímame, alebo aj to, čo ako skutočnosť nevnímame". Keďže sa vyčerpala aj táto téma, tak jediný dôvod, prečo som ešte tu, je kecárna. V kecárni sa nemusím vyjadrovať k žiadným filozofickým témam, a to ma celkom baví. Takže nech žije kecárna.
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 06/10/2008 :  00:22:22  Show Profile  Reply with Quote
aha...ok
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 06/10/2008 :  07:06:50  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Rzwalde.
Takové jevy jsou obvyklé a přesto si člověk neuvědomuje o čem vlastně jsou. Díváš se někomu do očí a cítíš jakési příjemno,nebo třeba nepříjemno.Neptáš se proč a prostě to vnímáš.Usměje se a ty cítíš příjemno,Proč? Co se při tom vlastně děje v tvojí mysli? A i o tom je ta moje teorie,kterou jsem se vám snažil vysvětlit.Pochopíš li jak jsou smyslové informace přijímány,jak vzniká jejich polarita,jak jsou aktivovány a podobně, je možné takové jevy velmi přesně analyzovat a pochopit co se vlastně ve tvé mysli děje.Proces myšlení je základem a podstatou všeho jednání člověka(všeho živého) a vycházíš li se znalosti tohoto procesu,pak poznáš i podstaty jevů s tohoto procesu vycházejích. Neznáš li toto,pak sleduješ výsledky a důsledky tohoto procesu a vlastně se v nich nemůžeš vyznat. Nevíš proč tomu tak je a proč tomu nemůže být jinak.Můžeme mluvit třeba o pravdě a já díky té znalosti budu vědět,že kterýkoliv blok může být uložený v kterékoliv polaritě dle toho co provázelo uložení a budu vědět, že logické mosty jsou závislé na polaritách informací a následkem toho je jakási pravda vnímání zcela nereálná,ale jak tě to říci a vysvětlit,když toto neznáš a znát třeba ani nechceš? A tak mluvím s pozice této znalosti a ty, který to sleduješ s povrchu považuješ moje slova za chybná nebo nekompletní. Kompletními je udělá právě ta znalost.

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 06/10/2008 :  09:47:41  Show Profile  Reply with Quote
Ak vytvoríš u človeka pocit príjemna, tak aj on sa bude správať príjemne.
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 06/10/2008 :  10:16:04  Show Profile  Reply with Quote
to je pravda
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 06/10/2008 :  10:42:36  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.
Chceš li získat to příjemno, dělej je druhým, čili využívej svých schopností ve prospěch druhých a oni tě budou oplácet stejně.Využik svých schopností ve prospěch sbe a své pravdy a ostatní budou jednat stejně a pozáš to nepříjemno, které jsi jim sám vytvářel.To jsou ty dvě věty o kterých jsem mluvil.Když je skutečně pochopíš a budeš dle nich jednat,pak poznáš, že je to zákonitost.Proč je lidé tak málo chápou? Protože ta druhá věta slibuje zisk,zatím co první věta říká, že o cosi přijdu,když to dám druhému. Jenže ta první věta vytváří mezi lidmi lásku a lidé tě stejně oplácí a tak získáš mnohem víc, než kdybys všechny svoje schopnosti zneužil ve prospěch sebe a své pravdy.Ta druhá věta říká, že cosi získáš,ale ten druhý cosi ztrácí a to v něm vyvolá odpor proti tobě a on zneužije schopností svých.Je zajímavé, že lidé přemýšlí jen na prvním kroku a druhý krok, který je následkem toho prvního již nedokáží logicky vyvodit. Zajímavé.

MB
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 06/10/2008 :  11:20:05  Show Profile  Reply with Quote
Zjištění zda někdo něco pochopil a zda něčemu rozumí vyžaduje někdy víc než dedukci na základě "co je pravděpodobné, je pravdivé".
Například se může stát, že někdo porozumí některé tezi, ale řekne ti, že nesouhlasí. Nebo neřekne nic. Pravděpodobně z toho tedy lze vyvodit, že něco nepochopil.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 06/10/2008 :  11:44:49  Show Profile  Reply with Quote
Dneska som narazil na tento článok: http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1384 . Čiste teoreticky niečo na tom môže byť, pretože je fakt, že rakovina miluje cukor a neznáša zásadité prostredie.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 06/10/2008 :  11:46:58  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miloslav Bažant

Navi.
Chceš li získat to příjemno, dělej je druhým, čili využívej svých schopností ve prospěch druhých a oni tě budou oplácet stejně.Využik svých schopností ve prospěch sbe a své pravdy a ostatní budou jednat stejně a pozáš to nepříjemno, které jsi jim sám vytvářel.To jsou ty dvě věty o kterých jsem mluvil.Když je skutečně pochopíš a budeš dle nich jednat,pak poznáš, že je to zákonitost.Proč je lidé tak málo chápou? Protože ta druhá věta slibuje zisk,zatím co první věta říká, že o cosi přijdu,když to dám druhému. Jenže ta první věta vytváří mezi lidmi lásku a lidé tě stejně oplácí a tak získáš mnohem víc, než kdybys všechny svoje schopnosti zneužil ve prospěch sebe a své pravdy.Ta druhá věta říká, že cosi získáš,ale ten druhý cosi ztrácí a to v něm vyvolá odpor proti tobě a on zneužije schopností svých.Je zajímavé, že lidé přemýšlí jen na prvním kroku a druhý krok, který je následkem toho prvního již nedokáží logicky vyvodit. Zajímavé.

MB

Ty vole, však o nič iné sa ani nesnažím. Preto nemám žiadne konflikty a vzťahové problémy.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 06/10/2008 :  11:48:40  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by neronis

Zjištění zda někdo něco pochopil a zda něčemu rozumí vyžaduje někdy víc než dedukci na základě "co je pravděpodobné, je pravdivé".
Například se může stát, že někdo porozumí některé tezi, ale řekne ti, že nesouhlasí. Nebo neřekne nic. Pravděpodobně z toho tedy lze vyvodit, že něco nepochopil.

Alebo to má u prdele.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 06/10/2008 :  13:49:09  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.
Čiste teoreticky niečo na tom môže byť, pretože je fakt, že rakovina miluje cukor a neznáša zásadité prostredie.

Tak to jsi našel článek nějakého mouly.Za prvé. Cukr je zásaditý,takže si to vzájemně odporuje a za druhé rakovina naopak cukr nesnáší. Je totiž známo,že rakoviné buňky doslova vysávají s organismu inzulin do sebe aby se před cukrem chránily.Kdybys dopravil do nádoru cukt a kdybys podvázal cévy, které do něj vedou, aby neměl přístup k inzulinu, tak se zapouzdří a můžeš jej klidně vyoperovat.

Jinak koukám, že kecárna nemizí s první pozice. Co s toho logicky vyplývá? Že mají skoro všichni zde spíše zájem si pokecat,než řešit složité filosofické otázky. Zajímavé,ale celkem logické. Filosofie přitahuje pouze lidi určité úrovně a pobavit se s moudrými je vždycky příjemnější, než s nějakými sprosťáky v chatu.

MB
Go to Top of Page

Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts

Posted - 06/10/2008 :  14:19:55  Show Profile  Reply with Quote

Dnes jsem byl v lékárně koupil jsem si urologický čaj na ledviny a řapík na žaludek.
Vše mě bolí a cítím se tak moc vyčerpán.
Zkouším vysadit jak mi to před léty řekl Sláva.
Ale cítím stálé napětí. Tak promiňte kdybych se delší čas neozval.
I mě je dost zle.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 06/10/2008 :  14:55:35  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi.
Čiste teoreticky niečo na tom môže byť, pretože je fakt, že rakovina miluje cukor a neznáša zásadité prostredie.

Tak to jsi našel článek nějakého mouly.Za prvé. Cukr je zásaditý,takže si to vzájemně odporuje a za druhé rakovina naopak cukr nesnáší. Je totiž známo,že rakoviné buňky doslova vysávají s organismu inzulin do sebe aby se před cukrem chránily.Kdybys dopravil do nádoru cukt a kdybys podvázal cévy, které do něj vedou, aby neměl přístup k inzulinu, tak se zapouzdří a můžeš jej klidně vyoperovat.

Jinak koukám, že kecárna nemizí s první pozice. Co s toho logicky vyplývá? Že mají skoro všichni zde spíše zájem si pokecat,než řešit složité filosofické otázky. Zajímavé,ale celkem logické. Filosofie přitahuje pouze lidi určité úrovně a pobavit se s moudrými je vždycky příjemnější, než s nějakými sprosťáky v chatu.

MB

Mne to bolo jasné hneď od začiatku, že kecárna bude najúspešnejší topic. Ty si normálne vytušil, že ja taký topic potrebujem. Telepatia predsa len funguje.
Tu som sa dočítal, že rakovina miluje cukor: http://www.zdravie.sk/index.php
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 06/10/2008 :  14:57:34  Show Profile  Reply with Quote
Lidi, tento svet bude dosť skurvený, keď je toľko nemocí, čo poviete. Ešte že nás ten humor neopúšťa.

Edited by - navi on 06/10/2008 14:58:51
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 06/10/2008 :  16:23:06  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi.
Lepší jeden prdanec, než sedum doktorů. Otázkou je kvalita toho prdance.POkud ta společnost následek toho zmodrá, pak se stala chyba,ale je třeba ji hledat třeba v jídelníčku.Jestli žereš hadry od nádobí,tak to musí být zážitek s škrtnout sirkou může znamenat konec celé společnosti. I já si občas musím prdnout ve společnosti. Namohu odejít kamsi mimo společnost uprostřed písničky,prdnout si a písničku dokončit a tak to řeším následujícím spůsobem. Prdnu si a po chvilce začnu čichat kolem sebe a dívat se podezdřívavě na kolemstojící. V tu chvíli si myslí, že to udělal někdo jiný a začnou se po sobě nevraaživě dívat. Já jsem s toho venku. Jednou jsem si takto ulevil v tramvaji a byl to pořádný humáč. Začal jsem čichat kolem a podíval jsem se významně na jednu slečinku.Ta zčervenala jako rak a hned na příští stanici vystoupila. Nejspíše si prdla také a myslela, že jsem to poznal.Takže chybou je nechat to na sobě a omlouvat se společnosti. On ten prdanec není podepsaný a nido neví odkud vzešel. Jinak mám psa, anglického buldoka a ten je jako babička ,co krok to prd a smrdí hrozně. Ta mne to naučila. Máme li spolčnost a ona si prdne (Lucka fena) začne čichat kolem sebe a vždy si najde někoho, koho začne očichávat.Většinou takový člověk pochopí, že nemá cenu zapírat a začne se omlouvat i když je v tom nevinně.To nevinné zvíře přece neumí lhát.Umí a je v tom mistr.
Doufám, že tě tento můj vstup alespoň rozesmál, když nic jiného. Můžeš to skusit a můžeš skusit významně se podívat na manželku a uvidíš, jak jí přejde řeč a už tě napomínat nebude.

MB

taťka si koupil takovou prdící krabičku na dálkový ovládání...
...pak když tu krabičku nenápadně položil pod židli někoho jiného...a pak zmáčkne v kapse čudlík, tak ta krabička si dost hlasitě uleví...

...jenže první chybu udělal, když mi o tom řekl, a druhou chybu udělal, že jeho první obětí měla být má sestřenka---tak jsem tu krabičku nenápadně oddělal a dal ji pod jeho židli a von si pak zmáčkl ten čudlík a ....chachacha ;-)

Go to Top of Page
Page: of 96 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000