www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Kecárna.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 96

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 06/10/2008 :  17:03:44  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Pánové.

Když jsem mluvil o naší Luci zapomněl jsem na to nejlepší. Manželku ty její prdance dost štvou a tak se jí snažila naučit slušnosti. Prostě jí za každý prdanec vyhodila na chodbu. Ten pes vypadá jako blbec, s tou svou zmuchlanou tváří,ale ukázal se velmi učenlivým.Skrátka si prdne, odejde na chodbu a nás v tom smradu nechá.Syn ná zřejmě ty smrádky záviděl a tak si koupi štěně buldoka a má to také. Já myslím, že je angličani vyšlechtili právě tak aby odháněli hosty tím smradem a hosti jim nevyžrali lednice.(skoti lakomí)

MB
Go to Top of Page

Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts

Posted - 06/10/2008 :  18:24:16  Show Profile  Reply with Quote
Nemecký vedec získal prestížnu cenu za identifikovanie roly ľudského papilomavírusu pri vzniku druhého najčastejšieho nádorového ochorenia u žien - rakoviny krčka maternice.
---------------------------------------------------------------------
Já jen mohu říci k tomuto, že jsem se dočetl v jedné knize bohužel už nevím v jaké už to je spoustu let.
Že rakovina je především vyvolávána na emocionální úrovni člověka.
Tedy zemřel- li nám někdo v rodině na rakovinu a dotyčný člověk si to moc připouští a podléhá tomu citově.
Vyvolává v sobě určité negativní vlivy tak ze strachu s té to nemoci se většinou tato nemoc objeví.
Vzniknou melangitní novotvary,které jsou někdy agresivnější někdy méně.
Záleží to na situaci a stavu myšlení člověka tak jako především cítění.
A taky jsem se v jedné knize dočetl, že ten kdo radikálně změnil stravu nebo odešel třeba do Indie kde se učil jógickým metodám tu to nemoc utlumil nebo i dokonce vyléčil.

Je to jen můj názor.

Edited by - Milan.Miló on 06/10/2008 18:32:52
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 06/10/2008 :  18:33:18  Show Profile  Reply with Quote
Môj názor je, že neviem
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 06/10/2008 :  18:42:49  Show Profile  Reply with Quote
Dneska mi pustili žilou a mám kopec energie.
Go to Top of Page

Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts

Posted - 06/10/2008 :  19:27:39  Show Profile  Reply with Quote

To je dobře Navi, že si získal tolik energie.
Protože, když pustíme někomu žilou tak se tlak nahromazený v našem těle uvolní.
To se dělá třeba u lidí kteří mají vysokohorskou nemoc jako jsou horolezci a lidi, kteří nesnášejí příliš velké nad mořské výšky.
Jsem moc rád Navi, že se cítíš mnohem lépe.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 06/10/2008 :  23:56:45  Show Profile  Reply with Quote
Opustil nás skvelý skladateľ a hudobník: http://www.youtube.com/watch?v=VfUalvKe-vo
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 07/10/2008 :  00:42:36  Show Profile  Reply with Quote
Kto umí, ten umí: http://www.youtube.com/watch?v=YWFpPST94wU&feature=related
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 07/10/2008 :  10:54:40  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Pánové.
Založil jsem tento topic, abychom sem mohli přejít,když je cosi mimo téma jiných topiců. Ono je příjemné si takto pokecat,ale zdá se,že ostatní témata zůstala opuštěná.To jsem vážně nechtěl i když je to pro mne zajímavým fenomenem ke skoumání oč zde vlastně ve skutečnosti jde a komu.Mám však takový dojem,že toto poznali i jiní a přestali mít o diskusi s námi na filosofické téma zájem.Možná že se mýlím a prostě právě nemají čas.To se nemělo stát. Tenhle topic byl určen k odlehčení a nikoliv ke zničení ostatních témat.

MB
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 07/10/2008 :  10:58:07  Show Profile  Reply with Quote
Že se tady vytvořila komunita je přínos, nicméně pro filozofii není přínosné když budou naše závěry závislé na názorech komunity.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 07/10/2008 :  13:04:24  Show Profile  Reply with Quote
Chlapci, mne filozofovanie nechýba.
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 07/10/2008 :  13:09:48  Show Profile  Reply with Quote
Já hledal odpovědi na otázky celý život a přestanu až v momentě kdy na něj budu rezignovat. Zda mi k něčemu budou nebo ne nebo zda něco zjistím nebo ne, je vedlejší. Důležité je nespokojit se s interpretací skutečnosti, protože ta byla zatím (od každého) vždy chybná.

Edited by - neronis on 07/10/2008 13:10:26
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 07/10/2008 :  14:46:21  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Kluci.

Já myslím, že nebylo špatné trochu si odlehčit a myslím, že nás to všechny více sblížilo. Ono pořádd jen přemýšlet na složité filosofické problémy může člověka také pořádně zblbnout a taková přestávka může být i přínosem.Ovše pro lidi permanentně vážné a serozní to může být i znesvěcení toho fora.

MB
Go to Top of Page

Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts

Posted - 07/10/2008 :  16:29:35  Show Profile  Reply with Quote
Kluci.
Já jen musím říci, že i mě to filosofování nějak zmáhá jsem jak jsi zahlcen problémy a nějak to na mě doléhá a padá.
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 07/10/2008 :  16:32:38  Show Profile  Reply with Quote
Nejde o to vyhodnotit každý závěr, můžeš se o svůj problém podělit a třeba z něj něco vyplyne.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 07/10/2008 :  17:20:57  Show Profile  Reply with Quote
Chlapci, ja mám svoju filozofickú otázku vyriešenú, takže vlastne nemám čo riešiť.
Go to Top of Page
Page: of 96 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000