Author |
Topic  |
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 06/10/2008 : 17:03:44
|
Pánové.
Když jsem mluvil o naší Luci zapomněl jsem na to nejlepší. Manželku ty její prdance dost štvou a tak se jí snažila naučit slušnosti. Prostě jí za každý prdanec vyhodila na chodbu. Ten pes vypadá jako blbec, s tou svou zmuchlanou tváří,ale ukázal se velmi učenlivým.Skrátka si prdne, odejde na chodbu a nás v tom smradu nechá.Syn ná zřejmě ty smrádky záviděl a tak si koupi štěně buldoka a má to také. Já myslím, že je angličani vyšlechtili právě tak aby odháněli hosty tím smradem a hosti jim nevyžrali lednice.(skoti lakomí)
MB |
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 06/10/2008 : 18:24:16
|
Nemecký vedec získal prestížnu cenu za identifikovanie roly ľudského papilomavírusu pri vzniku druhého najčastejšieho nádorového ochorenia u žien - rakoviny krčka maternice. --------------------------------------------------------------------- Já jen mohu říci k tomuto, že jsem se dočetl v jedné knize bohužel už nevím v jaké už to je spoustu let. Že rakovina je především vyvolávána na emocionální úrovni člověka. Tedy zemřel- li nám někdo v rodině na rakovinu a dotyčný člověk si to moc připouští a podléhá tomu citově. Vyvolává v sobě určité negativní vlivy tak ze strachu s té to nemoci se většinou tato nemoc objeví. Vzniknou melangitní novotvary,které jsou někdy agresivnější někdy méně. Záleží to na situaci a stavu myšlení člověka tak jako především cítění. A taky jsem se v jedné knize dočetl, že ten kdo radikálně změnil stravu nebo odešel třeba do Indie kde se učil jógickým metodám tu to nemoc utlumil nebo i dokonce vyléčil.
Je to jen můj názor.
|
Edited by - Milan.Miló on 06/10/2008 18:32:52 |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 06/10/2008 : 18:33:18
|
Môj názor je, že neviem |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 06/10/2008 : 18:42:49
|
Dneska mi pustili žilou a mám kopec energie. |
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 06/10/2008 : 19:27:39
|
To je dobře Navi, že si získal tolik energie. Protože, když pustíme někomu žilou tak se tlak nahromazený v našem těle uvolní. To se dělá třeba u lidí kteří mají vysokohorskou nemoc jako jsou horolezci a lidi, kteří nesnášejí příliš velké nad mořské výšky. Jsem moc rád Navi, že se cítíš mnohem lépe.
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 07/10/2008 : 10:54:40
|
Pánové. Založil jsem tento topic, abychom sem mohli přejít,když je cosi mimo téma jiných topiců. Ono je příjemné si takto pokecat,ale zdá se,že ostatní témata zůstala opuštěná.To jsem vážně nechtěl i když je to pro mne zajímavým fenomenem ke skoumání oč zde vlastně ve skutečnosti jde a komu.Mám však takový dojem,že toto poznali i jiní a přestali mít o diskusi s námi na filosofické téma zájem.Možná že se mýlím a prostě právě nemají čas.To se nemělo stát. Tenhle topic byl určen k odlehčení a nikoliv ke zničení ostatních témat.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 07/10/2008 : 10:58:07
|
Že se tady vytvořila komunita je přínos, nicméně pro filozofii není přínosné když budou naše závěry závislé na názorech komunity. |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 07/10/2008 : 13:04:24
|
Chlapci, mne filozofovanie nechýba. |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 07/10/2008 : 13:09:48
|
Já hledal odpovědi na otázky celý život a přestanu až v momentě kdy na něj budu rezignovat. Zda mi k něčemu budou nebo ne nebo zda něco zjistím nebo ne, je vedlejší. Důležité je nespokojit se s interpretací skutečnosti, protože ta byla zatím (od každého) vždy chybná. |
Edited by - neronis on 07/10/2008 13:10:26 |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 07/10/2008 : 14:46:21
|
Kluci.
Já myslím, že nebylo špatné trochu si odlehčit a myslím, že nás to všechny více sblížilo. Ono pořádd jen přemýšlet na složité filosofické problémy může člověka také pořádně zblbnout a taková přestávka může být i přínosem.Ovše pro lidi permanentně vážné a serozní to může být i znesvěcení toho fora.
MB |
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 07/10/2008 : 16:29:35
|
Kluci. Já jen musím říci, že i mě to filosofování nějak zmáhá jsem jak jsi zahlcen problémy a nějak to na mě doléhá a padá.
|
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 07/10/2008 : 16:32:38
|
Nejde o to vyhodnotit každý závěr, můžeš se o svůj problém podělit a třeba z něj něco vyplyne. |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 07/10/2008 : 17:20:57
|
Chlapci, ja mám svoju filozofickú otázku vyriešenú, takže vlastne nemám čo riešiť. |
 |
|
Topic  |
|