Author |
Topic  |
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 29/01/2010 : 08:16:50
|
Neronisi
Třeba to bude tím, že forum málo naštěvuje a o tvém výpadu vůbec neví. Ani bych tomu neříkal narušený cit pro humor, ale spíše škádlení e snaze vyprovokovat nějakou reakci. To na něj ale neplatí. Já bych věděl jak píchnout, ale raději od toho upustím.Už jsem rozlobil moc lidí.
MB |
 |
|
axel01
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
785 Posts |
Posted - 30/01/2010 : 17:14:26
|
quote: Originally posted by neronis
Čau navi, pořád léčíš psychické poruchy fyzickými zásahy?
Sice nejsem navi, ale musím se ho zastat. Fyzické zásahy do těla jsou často nevyhnutelné zvláště v dnešní době. Podívej se např. na http://candida.inetcz.com/ asi budeš překvapen, kolik lidí tím trpí, vč. mě. Doporučuju se stravovat zdravě a předcházet tak bakteriálním nemocem ze stravování ve 21. století. |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 30/01/2010 : 20:49:14
|
Bambusovými výhonky?
No nevím, spíš bych volil nějakou střední cestu, hodně zeleniny, antioxidantů, vitamínů, ovoce a dál bych to neřešil. |
 |
|
axel01
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
785 Posts |
Posted - 30/01/2010 : 21:26:40
|
Co máš proti bambusovým výkonkům???!!! Bambusový výhonky jsou super. A JE to zelenina :-))) Teď jsem je povečeřela !! (a žiju)
Jinak candidou a podobnými breberkami trpí 25% populace, jenže za poslední léta se to neúměrně zvyšuje...Je to nemoc přebytku škrobů a cukrů v průměrné stravě. |
Edited by - axel01 on 30/01/2010 21:27:51 |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 30/01/2010 : 23:32:04
|
Není bambus náhodou strom?
Tak na breberky nějakou dezinfekci, slivovici třeba. Jako styl života je to k ničemu, nic se nemá přehánět, ale zase lepší než ujídat tropické pralesy, ne? |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 31/01/2010 : 08:51:38
|
Neornisi
Bambus je tráva,čili bylina. Ty výhonky nejsou špatné,ale znám chutnější jídla.Zdravá strava je taková, jaká mně chutná a jíst něco co je dle nějakých informací zdravé abych déle žil nepovažuji za moudré.Až natáhnu bačkory, stejně nebudu vědět jak dlouho jsem žil. aA tak mne spíše zajímá, co je příjené, chutné a podobně protože dokud žiji, pak toto vnímám. Když tělo něco potřebuje, tak si o to řekne tím, že na to dostanu chuť. Kdybych díky nějaké "zdravé stravě " toto volání těla opominul, či k němu byl hluchý, ty látky by tělu chyběly a tak bych se zdravým stravováním spíše poškozoval.Když dítěti chybí vápník, bude tě olupovat třeba omítku a živit se tím. Vy budete to dítě soudit, že dělá cosi špatného, ale to dítě v tu chvíli moudřejší než soudci. Naučte se naslouchat svému tělu a nevnucujte mu to co nepotřebuje díky uznané pravdě zdravé výživy.Děti to dovedou a jsou v tom často moudřejší než dospělí.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 31/01/2010 : 11:16:07
|
Slávo. Lidi normálně žerou cokoliv stravitelného dokud se ten žaludek nenaplní. Ona tam určitá kontrola být musí a dneska už to mají celkem vychytané v tom, že je v té stravě všechno (aspoň to říkají). Jen když jsem se podíval na té stránce na povolené cukry, řekl jsem si - v žádném případě, to je pěkná *****na. |
Edited by - neronis on 31/01/2010 11:21:23 |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 01/02/2010 : 10:15:31
|
Neronisi
Abych tě pravdu řekl, já se na stránky o nějaké zdravé výživě nedívám.Já bych řekl, že si tam hrají na moudré ti kteří málo vědí. Nakonec musím jíst to co mně stará připraví a na nějaké excesy nemám chuť ani pokladnu. Vším tomu, že kdyby někdo pěstovat psí trus,tak si založí stránku o zdravé výživě a psí trus bude tí nejzdravějším a cena psího hovínky bude astronomická. Když jim to sežereš, následky neseš ty. Doporučená dávka cukru? O to mně můžeš vyprávět před spaním. Jsem diabetik na inzulinu a tak mám na měření cukru přístroj, glukometr. Ten mně řekne, jestli mám cukru příliš mnoho, nebo málo a pokud ukáže ,že jej mám málo,pak kašlu na doporučené dávky a dám si třeba lžíci cukru, jinak bych ztratil vědomí a dostal se do komatu.A nyní si uvědom, že jsem muzikant a toulám se po osalvách a svatbách kde je toho jídla a zákusků haldy. A tak dostávám kapky,že pohrdám jejich pochoutkami(když naměřím vysoký cukr) a když tvrdím,že bych si dal, ale nesmím, klesne mně cukr a já si třeba ten zákusek dám a v tu chvíli jsem za lháře, který tvrdí že nesmí, ale pak si klidně dá. A tak lidé soudí jeden druhého kvůli stravování, ale hlavně tehdy, když o tom nic neví a soudí jen dle sebe. Takže ty stránky jsou pro mne bezcenné a nechodím na ně.
MB |
 |
|
LG.
Nový uživatel
23 Posts |
Posted - 01/02/2010 : 11:28:03
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Neronisi
Abych tě pravdu řekl, já se na stránky o nějaké zdravé výživě nedívám.Já bych řekl, že si tam hrají na moudré ti kteří málo vědí. Nakonec musím jíst to co mně stará připraví a na nějaké excesy nemám chuť ani pokladnu. Vším tomu, že kdyby někdo pěstovat psí trus,tak si založí stránku o zdravé výživě a psí trus bude tí nejzdravějším a cena psího hovínky bude astronomická. Když jim to sežereš, následky neseš ty. Doporučená dávka cukru? O to mně můžeš vyprávět před spaním. Jsem diabetik na inzulinu a tak mám na měření cukru přístroj, glukometr. Ten mně řekne, jestli mám cukru příliš mnoho, nebo málo a pokud ukáže ,že jej mám málo,pak kašlu na doporučené dávky a dám si třeba lžíci cukru, jinak bych ztratil vědomí a dostal se do komatu.A nyní si uvědom, že jsem muzikant a toulám se po osalvách a svatbách kde je toho jídla a zákusků haldy. A tak dostávám kapky,že pohrdám jejich pochoutkami(když naměřím vysoký cukr) a když tvrdím,že bych si dal, ale nesmím, klesne mně cukr a já si třeba ten zákusek dám a v tu chvíli jsem za lháře, který tvrdí že nesmí, ale pak si klidně dá. A tak lidé soudí jeden druhého kvůli stravování, ale hlavně tehdy, když o tom nic neví a soudí jen dle sebe. Takže ty stránky jsou pro mne bezcenné a nechodím na ně.
MB
Slávo škoda, že jsi právě udělal to co lidem tak přísně vytýkáš:) Nebo se pletu? LG |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 01/02/2010 : 11:46:11
|
Ten problém je trochu komplikovanější. Třeba já poznám, když mi z něčeho není dobře, cítím se potom jinak než když sním něco co potřebuju. Třeba musím jíst každý den vajíčka i když nevím proč a musím hodně solit.
Problém bude spíš v tom, že se drtivé většině lidí, do toho jak se momentálně cítí, cpou i pocity jiné a neumí je oddělit (rozpoznat). Proto se chutí zajídají problémy i když z toho třeba pálí žáha, což se dá přebít zase něčím jiným.
Pointa je v tom, že je dobře, že lidé hedají nějaký optimální jídelníček, něco čeho se mají držet aby nedopadli takhle nebo takhle. Jenže nikdy by se nemělo zapomínat na určitou volnost v tom co kdo individuálně pro sebe potřebuje a v žádném případě by se neměl potlačovat špatný pocit z toho když něco sním i když se to tváří zdravě. |
Edited by - neronis on 01/02/2010 11:47:03 |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 01/02/2010 : 13:30:30
|
Neronisi.
Nejspíše vím, proč musíš tolik solit a proč potřebuješ ta vajíčka, ale nebudu tě nijak strašit. Ono to není ani tak hrozné.Skus sledovat koliv tekutiny vypiješ a kolik vyloučíš, eventuelně si nech změřit cukr..Sůl zadržuje v těle vodu a cukr vodu s těla vyhání.To neznamená, že bys měl cukrovku,ale třeba jen částečnou intoleranci k insulinu.Insulin rozkládá cukry a transportuje jej do buněk, jenže je to jako by buňka měla zámek a insulin klíč. Nepasuje li ten klíč (intolerance)pak buňka ten cukr, čili energii nezíská,protože se do ní nedostane a tak máš pocit, že tě chybí energie a snažíš se to ahradit přísunem kalorií, třeba s těch vajíček. A tak buňky strádají nedostatkěm uprostřed blahobytu.A tan cukr tě odvádí s těla i tekutiny a tak se je instinktivně snažíš v těle zadržet solí, jenže tím si ničíš ledviny.Tohle dokáže rozpoznat lékař a na takový problém stačí prášky. Takže skus navštivit doktora a nech si změřit cukr.Njespíše tě dá vypít nápoj sladký jak hovno s nutrie a bude měřit v udřitém intervalu hladinu cukru v krvi. Není to nějak bolestivé,ale je třeba to podchytit všas aby to nebylo mnohem horší.Měl někdo z rodiny cukrovku?
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 01/02/2010 : 13:54:24
|
Neměl a nestraš, kurva. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 01/02/2010 : 15:27:04
|
Lépe strašit zbytečně,než se dívat jak kamarád padá a držet zobák.Vygogluj si něco o cukrovce a porovnej to s tím, co jsi popsal.Pokud sis to jen vymyslel aby řeč nestála,pak to není o ničem,ale pokud je to tak,pak bys měl být spíše opatrný. Není o co stát. Stejně to může být jen návyk na vejce a vejce bez soli, to není prostě ono. I když já je mám raději vařená a s hořčicí.Na montážích jsme tomu říkaali montérský biftek dlabali to hlavně když přijel strýček Dalas.(Prostě když jsme prochlastali peníze a do výplaty bylo daleko.Takových pět vajec po koruně a půlka chleba s jedním pivkem tě pořádně zasytilo a nestálo ani celou pětku. Půlka cheba 2,60 kč pět vajec 5,00 kč pivo 1,70 kč Hořčice 0,20 kč Taxík, kterým jsme si pro to jeli asi padesátku. Když jsme chtěli ušetřit,tak jsme koupili céčka vejce,ty byly levnější.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 01/02/2010 : 15:45:56
|
Možná mám jen morbidní fetiš v zabíjení . Ale zeptám se doktorky až tam někdy budu co s tím. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 02/02/2010 : 09:52:59
|
Neronisi.
Za to nic nedáš. Když k ní půjdeš s rakovinou a přidružíš to k tomu, zaplatíš jen jednou třicet korun.Abys věděl, jaké jsem strašidlo udělám ještě nějaké to bububu. Bylo zjištěno, že nádorové buňky nesnáší cukr a tak do sebe přímo nasávají inzulin.A tak slinivky produkuje, nádor odčerpává a celé tělo se topí v cukru,jako bys měl cukrovku.Nedávno jsem o tom četl a překvapilo mne to,ale hlavně to, že doktory ještě nenapadlo do nádorů dopravit cukr a zabránit vstupu insulinu.Čili obejít nádor bypasem, vstříknout dávku cukru a nechat jej svému osudu.Nádor se brání tím, že se zapouzdří, uzavře a změní se na cosi jako vazivovou tkáň. Alespoň logicky by tomu tak mělo být,ale nejsem lékař, takže jen nápad. Už jsi dost vystrašený? Tak vezmi třicet korun a nech se vyšetřit, čím dříve tím lépe.Nenajde li nic, pak poznáš štěstí a radost, protože strach zmizí. Podlouchej potom muziku a poroste tvůj talent.Hihihi. Nejlepší humor se tváří jako to nejvážnější,ale jen málo je těch, kteří jej jako humor dokáží přijmout.Toto je humor morbidní.
MB |
 |
|
Topic  |
|
|
|