Author |
Topic  |
axel01
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
785 Posts |
Posted - 27/11/2009 : 10:28:45
|
Přesně takhle to vypadá, když někdo nepochopí význam slova ,zkráceně'. Uvedla jsem cosi o chování a na tom nemá vzhled žádný podíl. Aneb když se někdo chová jak čuně, neodpustím mu to kvůli pěknému nosu. To jsem zdůraznila v reakci na tvoji odpověď. Ale můžu opakovat: Mě odrazovalo ono profesorovo nekorektní chování (balení studentek a jejich nadržování), nikoliv jeho vzhled. Kdyby totéž udělal mně (lepší známky, narážky), bylo bych znechucená úplně stejně jako jsem teď. Proto ani nevidím souvislost tvojí reakce a mého příspěvku, buď jsi přeskočil některé řádky, anebo jsis chybně četl ,,mezi řádky" něco, co tam nebylo.
|
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 27/11/2009 : 11:02:34
|
já se tak nehorázně nudím.....MB, ...pojď se mnou diskutovat o čemkoliv !!!!!!!!!!!!
jinak se zbláááázním....
odpadla nám dneska ráno hodina :-( ...byly tam dvě spolužačky, jedna mě zvala na kafe---jsem měl jít.....aspoň bych se teď tak nenudil...poslouchal bych to její povídání...má takovej uklidňující hlas............a mluví strašně spisovně ..ale zase bych musel mluvit...což by dalo ne-uplně-dobrou premisu. Je nutné si spolužáky vycvičit...aby si zvykli, že nemluvím.
Axel, já bych to teda tak neprožíval...dyť je to jen škola...plná kreténů....to je normální přece. |
Edited by - Rzwald on 27/11/2009 11:03:53 |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 27/11/2009 : 11:29:40
|
Rzwalde.
To máš těžký. Kam se podívám je Bažant a s tím diskutovat nemohu.Docela rád bych tě vyšel vštříc a diskutoval s tebou o čemkoliv, třeba i o tom o čem nic nevím,ale když nikde na konci není tvoje jméno, pak nemám o čem. Nadhoď něco a budeme o tom diskutovat.Jinak se také trošku nudím. V muzice jsem byl trošku "přetrénovaný" a tak jsem si udělal tento týden dovolenou a malovat také nemohu,protože mně došly nějaké barvy a ty jsou drahé, takže na ně momentálně nemám groše. Dělat v baráku, či na autě by bylo třeba, ale na to nyní moc necítím.Zde nemám nač reagovat. A tak bloudím mezi bednou a válím se jako kravský ocas. Občas trošku cvičím a posiluji,abych se dostal fyzicky do formy,ale to se hned udýchám a lapám po dechu. Asi ta pumpa nefuguje tak jak říká doktor. A tak je mým zaměstnáním nuda.
MB |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 27/11/2009 : 11:39:54
|
víš...já se třeba divím... ..že zůstáváš jen zde ?!?!
...od tebe bych očekával, že budeš diskutovat i na jiných fórech, nejen zde. Ale nikde jinde nejsi, nebo ano?
...třeba na novinkách.cz, nebo tak někde. Hodně velký fórum s miliony témat (i filosofický) je www.nyx.cz
|
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 27/11/2009 : 11:59:26
|
quote: Originally posted by Rzwald ...třeba na novinkách.cz, nebo tak někde. Hodně velký fórum s miliony témat (i filosofický) je www.nyx.cz
ostatně i já bych měl jít někam jinam. Občas jsou mé reakce zbytečné...a plevelí to tu. Jednoduše kvantita na úkor kvality...
ale nyx.cz je nepřehledný a na novinkách jsou idioti. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 27/11/2009 : 12:00:04
|
Rzwalde.
Zajímavá otázka.Byl jsem se podívat i jinde,ale nějak mne to tam nezaujalo. Ono je všude tak nějak podobné tomu, co zde bylo, když jsem přišel.Tan rádoby učený styl je pro mne jen exhibice ,která k ničemu kloudnému nevede a abych čekal na reakci několik měsíců , to mne nebaví. Sem tam se do nějaké diskuse připletu i na jiných forech a ukáži,že je na jejich otázky jednoduchá odpověď,ale připadám si přitom, jako bych nepochopil oč jim jde. Větinou jim nejde o to aby danou věc pochopili,ale aby o ní vzdělaně a kombinovaně mluvili a tím ukázali svou úroveň. A tak je to jednoduché řešení spíše dopálí. Tady již jde víc o pochopení meritu vědi, než o exibici a dalo to hodně práce, kterou nemám chuť jinde opakovat. O slušnosti v tomto a jiných forech ani nebudu mluvit. Navíc jsem si na vás už zvykl.Prostě jsem tady více doma.No vidíš a tahle věta mohla být krátkou a výstižnou odpovědí. Jen otázka Proč nereaguješ na stávající topicy.Já myslím, že tam je o čem diskutovat.Odrazuje tě moje jméno?
MB |
Edited by - Miloslav Bažant on 27/11/2009 12:03:11 |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 27/11/2009 : 12:38:20
|
tvoje jméno mě neodrazuje !¨ ..naopak -- seš jedinej, kterej na mě reaguje opravdu vždy :-) ..což hodnotím obecně kladně...
...nevím proč nereaguju...já si to du přečíst...
..jinak ad ty jiný fóra. Nemyslel jsem jiný filosofický fóra, ale jiný fóra obecně prostě jiný. Ale nevím jaký konkrétně. Mám jen ideu, že nějaký normální fórum by mohlo existovat. |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 27/11/2009 : 12:57:02
|
aha...no...tak registruji 3 témata
kapitalismus --- o tom se mě ale nechce mluvit, protože už jen to slovo a jsem znechucen. Pro mě je kapitalismus mnohem víc než jen označení pro tržní hospodářství. Pro mě je kapitalismus styl uvažování moderního člověka....a to je opravdu nechutné. Takže se o tom nechci bavit. (tam to s tím Ondřejem...tomu jsem jen chtěl ve zlomyslnosti verbálně kopnout do břicha, abych si na někom zchladil žáhu)
náboženství --- o tom se mi taky nechce bavit, protože to nikam nevede. Vznik náboženství je podle všeho spjat s pojmem "duše"...nicméně kdo se o tom chce dozvědět, ať si přečte knížku psychologie náboženství. Já ju zatím nečetl, tak raděj nebudu rozvádět to, čemu nerozumím.
hodnoty společnosti --- k tomu mě napadá max to, že jedna spolužačka dneska ráno byla uplně bez sebe, že kdosi přejel muflona. Říkala, že svět je špatnej, že se všude válčí a že se těší až jako lidstvo zanikneme. Udivilo mě, že zrovna tato banalita ji otevřela oči. Měl jsem chuť utrousit nějakou hodně, hodně štiplavou poznámku....ale nechtěl jsem být nespravedlivý, tak jsem zůstal potichu. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 27/11/2009 : 12:59:10
|
.jinak ad ty jiný fóra. Nemyslel jsem jiný filosofický fóra, ale jiný fóra obecně prostě jiný. Ale nevím jaký konkrétně. Mám jen ideu, že nějaký normální fórum by mohlo existovat. Rzwalde. Rozumím a jistě nějaké takové forum existuje,které má zajímavé téma, kde diskutují slušní lidé slušnou formou,ale kde je, to nevím. Ve všech do kterých jsem nahlédl byl nějaký ten ,který všechny ostatní považuje za Debyli (pravopis vyjadřování těchto lidí odpovídá)Prostě a krátce, do internetu mají přístup všichni, nejen ti slušní. Mně rozhovor s takovými lidmi prostě neláká. Takové lidi název tohoto fora odrazuje až na výjimky a s těmi si dokážeme společně poradit a dostat je do alespoň nějaké úrovně.A tak je zde od nich klid. Prostě tady je to doma. Občas je třeba setřít prach a uklidit,ale pak je zde zase klid a pořádek jako doma. Možná že takové forum existuje,ale třeba se tam mluví jiným jazykem. Bylo by zajímavé s nimi diskutovat a jiný kraj jiný mrav,takže by se člověk mohl dozvědět něco nového,ale já bohužel jazyky neznám a překladač by na rozhovory nestačil.
MB |
 |
|
axel01
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
785 Posts |
Posted - 29/11/2009 : 20:48:35
|
Slávo. Pokud ještě máš ten pevný disk, co se ti z něho údajně všechno smazalo, potom - další alternativa řešení, nechat si tyto data zachránit.... viz. http://www.zachrana-dat.cz Narazila jsem na to náhodou, ...proč to nezkusit. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 30/11/2009 : 07:20:26
|
Axel.
Jsi hodná,ale tehle nápad má několik let spoždění.Ten disk skončil před lety v popelnici.Teprve nyní si uvědomuji, jaká je to škoda. Měl jsem ta zdokumentované pokusy a ty by dnes docela dobře posloužily.Takže mám na ně jenom vzpomínky a to je málo. Byly dost přesvědčivé.Ono je to tak nějak podobné tomu, když přijdeš o album s rodinými fotkami a za nějaký čas si na některé lidi dost dobře vvzpomínáš, ale jejich podobu si už nedokážeš plně vybavit.
MB |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 26/01/2010 : 11:56:45
|
Tak čau chlopy, ako ide život? |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 26/01/2010 : 15:32:15
|
Čau navi, pořád léčíš psychické poruchy fyzickými zásahy? |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 28/01/2010 : 13:41:16
|
Neronisi. A čím jiným by to šlo? Zaříkáním? I medikamenty jsou fyzikálním zásahem.Jinak by tomu bylo, kdyby bylo známé přeprogramování klíčových informací projevy psychické choroby vyvolávající.Podstata sice známá je, ale od té je ještě dost daleko k využití.V každém případě Navi dost pokročil od doby, kdy do fora přišel. To ještě byl andělem vzdáleným od reality. Dnes již myslí mnohem racionálněji, to se musí uznat.Kdyby k tomu došel jakoukoliv cestou, je to úspěch.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 28/01/2010 : 14:12:06
|
Koukám, ani mi na to neodpověděl, protože se to dá vyložit i jako urážka. To svědčí o jistém pokroku a mém narušeném smyslu pro humor. |
 |
|
Topic  |
|