www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Kecárna.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 96

kacena
Aktivní uživatel

113 Posts

Posted - 05/11/2008 :  19:26:41  Show Profile  Reply with Quote
Navi,možno som zž spomenula,že Maťovi robili vo VÚZ v Bratislave rôzne lab. testy,okrem iného aj na ťažké kovy.Testovali len aspergerov.Pre iných autistov,ktorí by sa chceli dať otestovať sa cena testov pohybovala cca 62 000 sk,ale aspergeri to mali zdarma,tak sme to využili.Všetky výsledky(aj na kovy) dopadli v norme,okrem opioidných peptidov v moči,ale o tom som už písala.Ale nemuselo by byť na škodu,nasadiť si nejaký prípravok z Chlorelly.Nevieš,akej veľkosti sú tablety z Chlorelly,pretože Matej nevie prehĺtať väčšie tablety.No a jeho prípade záleží aj na chuti.Ideálny by bol prášok bez chuti....
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 06/11/2008 :  05:12:02  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kacena

Navi,možno som zž spomenula,že Maťovi robili vo VÚZ v Bratislave rôzne lab. testy,okrem iného aj na ťažké kovy.Testovali len aspergerov.Pre iných autistov,ktorí by sa chceli dať otestovať sa cena testov pohybovala cca 62 000 sk,ale aspergeri to mali zdarma,tak sme to využili.Všetky výsledky(aj na kovy) dopadli v norme,okrem opioidných peptidov v moči,ale o tom som už písala.Ale nemuselo by byť na škodu,nasadiť si nejaký prípravok z Chlorelly.Nevieš,akej veľkosti sú tablety z Chlorelly,pretože Matej nevie prehĺtať väčšie tablety.No a jeho prípade záleží aj na chuti.Ideálny by bol prášok bez chuti....

Kačenka. Na zistenie ortuti v bunke, nie je metóda. Takže to, čo robili Matejovi bolo zisťovanie ortuti v tkanive. Nikde nie je napísané, že ak je ortuť v tkanive v norme, tak musí byť aj v bunke. Maďarský doktor Mészáros, zostrojil pre autistov preparát, ktorý ťahá ortuť, a iné toxické kovy aj z bunky, nielen z tkaniva. Doporučujem vyskúšať. Tu je kontakt: http://delibo.sk/info/kovovy-%C5%A1tit-vitamin-dr.-meszarosa--swanson-/?id=1152
Chlorella je zbytočná, sama o sebe, neťahá kovy z bunky. To robí koriander. Ten prípravok, čo som Ti poslal kontakt, obsahuje aj koriander aj chlorellu.
Telo si za dobrých podmienok dokáže samo poradiť s toxickými kovmi v tele, ale ak sa dostanú do mozgovej bunky, tak s tým si už samé neporadí. Treba mu preto pomôcť vhodným prostriedkom.

Edited by - navi on 06/11/2008 05:17:03
Go to Top of Page

kacena
Aktivní uživatel

113 Posts

Posted - 07/11/2008 :  11:29:13  Show Profile  Reply with Quote
Navi,skúšal si už tento výrobok?Potrebovala by som vedieť,aké veľké sú tie kapsule a akú majú chuť.Mateja by mohla odradiť veľkosť,pretože ako som už spomínala,má problém väčšie tablety prehltnúť.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 07/11/2008 :  12:07:28  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kacena

Navi,skúšal si už tento výrobok?Potrebovala by som vedieť,aké veľké sú tie kapsule a akú majú chuť.Mateja by mohla odradiť veľkosť,pretože ako som už spomínala,má problém väčšie tablety prehltnúť.

Neviem, aké sú veľké, ale napíš do firmy mail, oni Ti povedia.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 07/11/2008 :  17:13:30  Show Profile  Reply with Quote
Inak Kačenka, o tom Meszarosovi viem akurát toľko, že má účinné látky, ale nie som si istý, či je aj dostatočne účinne nadávkovaný. Napríklad chlorelly je v ňom až 30x menej, než radí užívať expert na detoxikáciu dr. Klinghardt. Preto ja mať Tvojho Maťa, tak mu objednám DMSA. Jedno balenie stojí asi 1400sk, a stačí na rok.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 08/11/2008 :  08:24:30  Show Profile  Reply with Quote
Kliknite na odkaz http://derealizacia.wgz.cz/portret/ivan.html
Go to Top of Page

axel01
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
785 Posts

Posted - 08/11/2008 :  18:48:26  Show Profile  Reply with Quote
Anketa:
Kolik hodin denně trávíte na serveru?!

Připadá mi, že máte všichni nějak moc času. Copak nechodíte do práce, do školy, vyzvedávat děti ze školky? Či nevyplňujete čas nějakou kvalitní četbou...
Věru se nestačím divit.
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 08/11/2008 :  19:08:10  Show Profile  Reply with Quote
Která četba je kvalitní?
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 09/11/2008 :  08:11:04  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axel01

Anketa:

Připadá mi, že máte všichni nějak moc času. Copak nechodíte do práce, do školy, vyzvedávat děti ze školky? Či nevyplňujete čas nějakou kvalitní četbou...
Věru se nestačím divit.

Ak niektoré veci človek nechápe, tak sa fakt nestačí diviť.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 09/11/2008 :  11:23:14  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Axel01.
Času mám dost,protože jsem důchodce a když se podíváš na mou aktivitu na serweru,tak můžeš dojít k závěru,že zdee trávím hodně času. Jenže je tomu docela jinak. Dělám vedle toho řadu činností od kterých si potřebuji po určitém čase odpočinout. A tak třeba připravuji nové písničky do repertoáru (muzika) třeba maluji)protože za měsíc si přijede a USA chlapík pro obrazy a musím se tedy pospíšit),opravuji,či vylepšuji aparatury (nyní třeba vyrábím super reprobedny o vysokém akustickém výkonu a kvalitě 1500W.) Když jse unavený,tak si sednu k počítači a podívám se co je nového,eventuelně odpovím, nebo přidám svůj názor a zase se vrátím k práci.Na čtení nemám dost dobré oči a tak prostě nečtu,dokonce ani noviny). Jinak píši na úpočítači rychle a po přečtení okamžitě, jak e říká s voleje odpovídám a tyk když shrnu čas který zde trávím za celý den, nebude to v průměru více než jedna hodina.Někdy více, někdy méně a ta hodina j pro mne rovna odpočinku,při které navíc trošku jinak zaměstnám mozek.Takže jak vidíš první dojem může velice klamat a ač se může zdát, že zde trávím hodně času,je tomu docela jinak.

MB
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 09/11/2008 :  12:24:00  Show Profile  Reply with Quote
Já zde taky moc času netrávím i když je to relativní. Pokud se mám vyjádřit k něčemu těžkému, tak si to musím přečíst a nechat to chvíli uležet. Takže jsem teoreticky na fóru i když nekoukám do obrazovky. Nicméně to je klasický princip analýzy.
Go to Top of Page

kacena
Aktivní uživatel

113 Posts

Posted - 09/11/2008 :  19:14:56  Show Profile  Reply with Quote
Hold,šikovným patrí svet......
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 09/11/2008 :  19:59:50  Show Profile  Reply with Quote
Bohatým patří svět....

nejsou peníze, není uplatnění
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 09/11/2008 :  20:11:40  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axel01

Anketa:

Věru se nestačím divit.

tak čistýho času několik desítek minut až dvě hodiny....
..ale je to obvykle rozhozený do více hodin, co jsem na internetu...takže po sobě jdoucí příspěvky můžou mít časový odstup hodin několik (napíšu něco, kouknu na film, napíšu něco, ...)

ad čas, tak toho mám hafo, neboť v součastnoti moc nečtu, resp. čtu, ale ne normální knížky, ale spíš na netu a obvykle jen to, co zrovna účelně hledám

jinak děti ještě nemám :-)
...do školy nechodím ani nepracuji
vlastně nemám co dělat (jako povinnosti)(pokud není zkouškový)
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 09/11/2008 :  20:17:28  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by neronis

Která četba je kvalitní?

mi tak napadlo: když jste chodili do školy, čítávali jste povinnou literaturu? (příp. pokud chodítě, tak zda čtete)

u nás se jako to moc neprožívalo (obšlehávalo se to z netu), ale zajímalo by mne, jestli tady naše společenstvo "filosofů" čte víc nebo ne :-)
Go to Top of Page
Page: of 96 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000