www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Máte odvahu setkat se naživo?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 19/10/2008 :  21:15:44  Show Profile  Reply with Quote
Tak nějakou jednu rozmazanou fotku kde není nic vidět by ti poslat mohla
Go to Top of Page

Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts

Posted - 19/10/2008 :  21:22:30  Show Profile  Reply with Quote
Možná bych tu mohla uspořádat dražbu, co Vy na to?

Život je fascinující!

Skunkless..
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 20/10/2008 :  01:06:48  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by neronis

Tak nějakou jednu rozmazanou fotku kde není nic vidět by ti poslat mohla

ok, dobrý :-)
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 20/10/2008 :  07:52:55  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Skunkless.

Markétko, mně taky" pvosím pvosím smutně koukám."Já tam sice nebyl,protože jsem nemohl,ale rád bych vás poznal.Doufám, že někde budeš i ty.Předem díky.

MB
Go to Top of Page

noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts

Posted - 20/10/2008 :  09:26:03  Show Profile  Reply with Quote
Ahoj
Bylo to pěkné setkání, už dlouho jsem takhle "nezapařil", je mi jasné, že po pár skleniček vína a půllitrech piv vypadá svět jinak, nicméně domů jsem dorazil a cestou jsem se "neklátil", takže jsem to asi nepřehnal. O což se snažím vždy.

Podobně jako na srazu totiž musím říci, že ztráta mého vědomí, či kontroly nade mnou je pro mne téměř totéž co smrt. Nikdy jsem netoužil, vzdát se sebekontroly či sebeovládání a být tzv. "spontánní", jistě, že občas trochu popustím uzdy, ale vždy jsem přítomen a držím ty pomyslné otěže pevně v rukách. Úplné ztráty kontroly si "užiju" dosytosti až zemřu. Takže si ji vlastně neužiju.

Raději nebudu znovu píchat do vosího hnízda (nemyslím tu hospodu), protože právě o smrti byla podle mne asi nejvášnivější debata (během níž nás od vedlejšího stolu napomenuli). Zcela jistě to bylo i mou vinou, protože mluvím docela hlasitě a když diskutuji, tak pro mne přestává existovat vše kromě té diskuze. Teprve když nás napomenuli, jsem si všiml, že tam vůbec někdo další je. (Když jsme přišli byla místnost, kromě našeho stolu prázdná)

Dnes ráno, když jsem šel do práce, jsem však na sobotu vůbec nemyslel. Chystám se totiž k delšímu přispěvku na téma, které mne teď dost oslovuje a tím je Slávkův topic "O systému", na který se chystám už dlouho. Nicméně raději to napíšu do vlastního topicu, snad se k tomu dnes dostanu, bude to totiž trošku delší u tak důležitého tématu, si chci dát záležet.
Go to Top of Page

Maftík
Aktivní uživatel

Czech Republic
215 Posts

Posted - 20/10/2008 :  10:03:38  Show Profile  Visit Maftík's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by neronis

Jsem rád, že vám naše konverzace před srazem přišla zábavná, mě ty kopmlikace zase pěkně ...ly, ale to je tak když je člověk při přípravě laxní a pořádně si vlákno nepročte.
Je škoda, že jsi nemohl zůstat déle, na tebe jsem byl zvědavý možná nejvíce. Jsi ve styku s učenou kastou a současný způsob nahlížení na filozofické anabáze mě zajímá i když možná spíš z pohledu negativního příkladu, čímž nechci říct, že by tomu nemohlo být jinak (neznám vás AB).
Jinak název společnosti ti říct nemohu, protože chci zůstat ještě nějakou dobu inkognito. Taktéž doufám, že si Skunkless nechá fotky a video zatím pro sebe. Omlouvám se.

Však jsme oba z Ostravy, příští sraz můžeme udělat třeba zde, 2 jsou dobrý základ ... apropo, možná by mohl každý napsat kdo odkud je (stačí kraj) ať se ví jak velký smysl by mělo dělat sraz "nepražský" ...
Go to Top of Page

Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts

Posted - 20/10/2008 :  13:29:09  Show Profile  Reply with Quote
Dobře, jmenuji se Skunkless, přijela jsem k Vám z Prahy a mezi moje záliby patří..

M.B.

Šišlání Ti nepomůže - nejde o to, že bych byla zlá a nepřejícná, ba naopak..ale navzdory této diskuzi, jsi pro mě cizí člověk a byť nehodlám mluvit za ostatní, já nemám potřebu své fotky sdílet s neznámými lidmi..chápu, že jsi zvědav, ale však zas nějaký srazík bude, tak se můžeš zůčastnit též

Život je fascinující!

Skunkless..
Go to Top of Page

Maftík
Aktivní uživatel

Czech Republic
215 Posts

Posted - 20/10/2008 :  16:23:25  Show Profile  Visit Maftík's Homepage  Reply with Quote
Skunkless, nechceš mi poslat fotky + ev. i nějaké video aspoň na maftik@seznam.cz? Myslím že jakožto účastník srazu bych si je snad i zasloužil :) ... eventuelní díky
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 20/10/2008 :  17:00:24  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Skunkless

Dobře, jmenuji se Skunkless, přijela jsem k Vám z Prahy a mezi moje záliby patří..

M.B.

Šišlání Ti nepomůže - nejde o to, že bych byla zlá a nepřejícná, ba naopak..ale navzdory této diskuzi, jsi pro mě cizí člověk a byť nehodlám mluvit za ostatní, já nemám potřebu své fotky sdílet s neznámými lidmi..chápu, že jsi zvědav, ale však zas nějaký srazík bude, tak se můžeš zůčastnit též

Život je fascinující!

Skunkless..

Ty ale narobíš, Skunkless. Hele moje fotky: http://picasaweb.google.sk/ivanvrzala/ . Fakt neviem čo je na tom ukázať svoje fotky. Však to nie je žiadna vzácnosť. A že sa nepoznáme vizuálne? Ako by sme sa mohli, keď ani fotku nepošleš.

Edited by - navi on 20/10/2008 17:01:14
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 20/10/2008 :  18:33:37  Show Profile  Reply with Quote
MB, to jsi ty ten chlápek s tím kšiltem a foťákem od SONY?
..nějakej mladej, ne?
...a ta holka v černým a ten kluk v oranžovým jsou kdo? (tvý děti?)
...hele nic proti, ale ani jeden z nich nevypadá na to, že by byli plnoletí a ty nevypadáš na důchodce... :-PPPP
--nějaká aktuálnější fotka by se nenašla?

jinak pro Maftíka..
já jsem buď z Prahy (ve všední dny) nebo z Brna (So+Ne)...
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 20/10/2008 :  18:35:12  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rzwald
ty nevypadáš na důchodce... :-PPPP

btw.. a už vůbec nevypadáš jako Šíp... :-P
Go to Top of Page

rajis
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
517 Posts

Posted - 20/10/2008 :  18:37:17  Show Profile  Reply with Quote
quote:

..nějakej mladej, ne?
...hele nic proti, ale ani jeden z nich nevypadá na to, že by byli plnoletí a ty nevypadáš na důchodce... :-PPPP

jinak pro Maftíka..

to je ale Navi=))
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 20/10/2008 :  18:44:54  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rajis

quote:

..nějakej mladej, ne?

jinak pro Maftíka..

to je ale Navi=))

no fakt :-D
...nj, tak navi, za vyplazené jazyky a nemístné narážky se omlouvám ;-)
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 20/10/2008 :  21:07:50  Show Profile  Reply with Quote
Rzwalde. Na Tvoje povrchné čítanie som si už zvykol. U dobré myšlenky na Keramickej ulici. A vôbec tam o nej nepočuli
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 20/10/2008 :  22:10:31  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by navi

Rzwalde. Na Tvoje povrchné čítanie som si už zvykol. U dobré myšlenky na Keramickej ulici. A vôbec tam o nej nepočuli

no měl bych se nad sebou zamyslet...já to zvoral totiž "na druhou"
...správně jsem se měl omluvit MB, protože na něho jsem plazil ten jazyk -- tak se ti, MB, omlouvám dodatečně :-)
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000