www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Máte odvahu setkat se naživo?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 19/10/2008 :  04:04:32  Show Profile  Reply with Quote
Ty vole, ja jsem tam jeste pil pivo pres brcko. Tak chlapi dobra parba, jedu domu a spim, chrrrrr
Go to Top of Page

rajis
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
517 Posts

Posted - 19/10/2008 :  09:35:48  Show Profile  Reply with Quote
Hm do Prahy jsem dorazil na koleje až dnes, škoda že mi to nevyšlo, ale duchovní úroveň diskuze bych jistě nepodpořil, spíš počet vypitých piv=)
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 19/10/2008 :  10:37:56  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Dámo a pánové.
Usmívali jste se zbytečně. Ten trouba zapomněl nabít baterky v telefonu,takže fotky nemám,ale zatao jsem se dost pobavil těmi anabázemi Neronise a Rwwalda. Kdybych nemusel jet hrát a jel se na vás podívat,pak bych svým blouděním ty dva docela zastínil.Mám v autě GPS a když jsem jel hrát do pizerie Rimini, sjel jsem z dálnice o jeden výjezd později a než jsem na místo dorazil, najel jsem téměř čtyřicet kilometrů po Praze a třikrát jsem projel jedním a tímtéž tunelem. Když jsem se na konci vracel, projel jsem jednou ulicí a byl jsem na dálnici. Ta GPSka neví nic o zákazech vjezdu, či jednosměrkách a tak je v Praze spíše pro dokonalejší bloudění. A tak jí spíše vypínám ,otevřu si okénko a řvu na kolemjdoucí a ti srandisti mně vodí ještě hůř než ta GPS. Takže bych tam nějspíš dojel ve chvíli,kdy bych vás viděl rozjařené odcházet.

MB
Go to Top of Page

rajis
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
517 Posts

Posted - 19/10/2008 :  11:42:08  Show Profile  Reply with Quote
Slávo,

tam jako pravdu na to setkání jeli nějácí lidé z místní hospody, kde bydlíš? Tomu se mi nechce věřit=) Můžou to ostatní co tam byli potvrdit?

Edited by - rajis on 19/10/2008 11:54:34
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 19/10/2008 :  14:47:48  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rajis

Slávo,

tam jako pravdu na to setkání jeli nějácí lidé z místní hospody, kde bydlíš? Tomu se mi nechce věřit=) Můžou to ostatní co tam byli potvrdit?

tak my jsme byli v několika putykách....
...nicméně si nemyslím, že U dobré myšlenky někdo od MB byl ve stejnou chvíli, kdy jsme tam byli my....možná přišli až když jsme odešli....
Go to Top of Page

rajis
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
517 Posts

Posted - 19/10/2008 :  15:00:16  Show Profile  Reply with Quote
Sláva nám tu chce opravdu nakukat, že nějácí Lojzové z místího pajzlu, co jsou z tohodle fóra tak hotoví, že si vodí notebook do hospody a pak jezdí za Vámi do Prahy, aby Vás mohli pozorovat z dálky? To se mi snad zdá. Nevím co tím MB sleduje, ale tohle už přehání.
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 19/10/2008 :  15:08:32  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by noemus
Obcas sice debata sklouzavala skoro az k filosofii, snad i fenomenologii, ale v klastere by to asi probihalo na vice duchovni urovni.

noeme, sice tvůj post nebyl směřovaný mně, ale stejně bych utrousil poznámku, že je rozdíl mezi tím, co se ti honí v hlavě a mezi tím, jak se chováš a co říkáš....
...aneb mám pocit, že to moc tzv. "prožíváš" (nepřišlo mi, že bylo nějak extra zjevné (resp. obtěžující), co se ti honilo v hlavě, přestože se to dalo vytušit)

...krom toho se hlavně Skunkless postarala o pár zajímavých podnětů, které mě zaujaly; především v prvních dvou třetinách si myslím, že to filosofii připomínalo celkem dost.

Edited by - Rzwald on 19/10/2008 15:09:04
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 19/10/2008 :  15:51:34  Show Profile  Reply with Quote
Tak abych napsal své shrnutí (se stále bolavou hlavou) ještě já. V podstatě filosofie na fóru je pro mě nová zkušenost a nikdy jsem takovým způsobem, jako s vámi, své myšlenky s nikým nerozebíral. Extrémně nová zkušenost potom byla sejít se s některými z vás.
Je až udivující, jak je filosofování "na živo" závislé spíš na průraznosti toho co člověk říká, než na správnosti. Bude mi trvat nějakou dobu než promyslím equilibrium. Z tohoto pohledu se mí zdá být jakákoliv mluvená forma více závislá na konverzačních pravidlech než na obsahu.
Nicméně o obsah bylo naštěstí postaráno více než dost, Skunkless bych více než vyzvedl, protože měla v rukávu spoustu zajímavých témat. Taky byla zajímavá ta english konverzace a Noemovy teze o sebeuvědomění, Rzwaldova otevřená hlava...
Zase o něco jste mi rozšířili obzory, děkuju.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 19/10/2008 :  16:32:44  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rzwald

quote:
Originally posted by rajis

Slávo,

tak my jsme byli v několika putykách....
...nicméně si nemyslím, že U dobré myšlenky někdo od MB byl ve stejnou chvíli, kdy jsme tam byli my....možná přišli až když jsme odešli....

Kúrňa, nepoznáte typický Bažantov humor?
Go to Top of Page

rajis
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
517 Posts

Posted - 19/10/2008 :  16:36:31  Show Profile  Reply with Quote
hm to mě nenapadlo, že by to mohl být vtip...
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 19/10/2008 :  17:23:48  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Pánové.
Vtip to sice byl,ale stejně tak to měla být pravda,alespoň mně to tak bylo řečeno.Ne že by jeli do Prahy kvůli vám,ale řekli že se tam zastaví a udělají mně pár fotek,abych viděl jak vypadáte. Vtip to byl v tom, že jsem si vás představil,jak se zubíte od ucha k uchu,pokud někdo z hostů sáhne po telefonu. Tak usměvavé lidi by měli všichni v tom lokálu rádi.Takže by to bylo ve váš prospěch.Jak jsem řekl, fotky nemám protože mně řekl, že měl vybitou baterku v telefonu a o ničem jiném jsem spolu nemluvili (pouze telefonem)Takže z mojí strany to byla pravda a součastně vtip. Skuste si na svém místě představit někoho jiného, jak se rozhlíží a mile usmívá na všechny strany a ten vtip možná pochopíte.

MB
Go to Top of Page

Maftík
Aktivní uživatel

Czech Republic
215 Posts

Posted - 19/10/2008 :  20:03:44  Show Profile  Visit Maftík's Homepage  Reply with Quote
Zdravím. Takže, sraz byl fajn, škoda že jsem nemohl zůstat dýl jelikož se tam rozvinula zajímavá debata chvíli před mojim odchodem (Neronisi, jak že se jmenuje ta "top" společnost resp. organizace? Vím že to bylo na B ale už jsem to zapomněl). Zjistil jsem pak že jsem přece jen mohl zůstat ještě o chvíli dýl ale už bylo pozdě. Noemusi, s tím tvým domnělým cassanovovstvím, já jsem si z Tvé strany ničeho extrémního nevšiml :) RZWalde, asi jsem to opravdu byl já, protože jsem opravdu někoho ve dveřích při odchodu pouštěl, Tvůj vzhled si ale bohužel nepamatuju. Skunkless byla (je) hezká a inteligentní, ale rovněž pánové nezapomínejme že zadaná :) Ještě prosba Skunkless, ty fotky, popř. i video, mi pak prosím pošli třeba přes úschovnu na maftik@seznam.cz.

Jinak ta rzwaldova a neronisova konverzace zde těsně před srazem byla opravdu zábavná :))) Já jsem tu dobrou myšlenku našel hned
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 19/10/2008 :  20:45:10  Show Profile  Reply with Quote
Jsem rád, že vám naše konverzace před srazem přišla zábavná, mě ty kopmlikace zase pěkně ...ly, ale to je tak když je člověk při přípravě laxní a pořádně si vlákno nepročte.
Je škoda, že jsi nemohl zůstat déle, na tebe jsem byl zvědavý možná nejvíce. Jsi ve styku s učenou kastou a současný způsob nahlížení na filozofické anabáze mě zajímá i když možná spíš z pohledu negativního příkladu, čímž nechci říct, že by tomu nemohlo být jinak (neznám vás AB).
Jinak název společnosti ti říct nemohu, protože chci zůstat ještě nějakou dobu inkognito. Taktéž doufám, že si Skunkless nechá fotky a video zatím pro sebe. Omlouvám se.
Go to Top of Page

Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts

Posted - 19/10/2008 :  20:50:45  Show Profile  Reply with Quote
Hlava mě pobolívá jen lehce, pamatuji si všechno - asi nejvíce mi utkvěla cesta domů, čekala jsem postupně asi na tři noční spoje, promrzla až na kost (a narazila na jednoho gentlemana z Braníka, který mi nabízel, že mě zahřeje) a zbytečně zastavila jednoho taxikáře, který mi nabízel asi dvouminutové svezení za stopadesát korun..odolala jsem a napůl omrzlá čekala 20 minut na kýžený bus.

Předtím si vybavuji, že jsem se kroutila v Ridgebacku a doufala, že to ostatní budou považovat za tanec. U Suchý dásně jsme si zahráli fotbálek a kluci mě galantně pokaždé nechali vyhrát a ta chvilka anglické konverzace mě vážně moc mile překvapila, užila jsem si to.

Ještě kus nazpět jsme byli v Dobré myšlence, kde mi na přání udělali houbové rizoto bez hub a kde se nekonala slibovaná autogramiáda - přišla jsem do prázdné hospody a žádné chtivé davy tam nebyli, tak buďto si z nás M.B. dělá šoufky a nebo naši bodyguardi odvedli pěkný kus práce.. Každopádně jsem dorazila o téměř o hodinu později (byť si dovolím pyšnit se tím, že jsem to našla snadno, věděla jsem kam jdu a zavolala do lokálu, aby můj pozdní příchod omluvili) a zastihla noemuse a Maftíka v družné konverzaci ke které jsem se pokusila připojit. Ještě později jak já došli neronis a Rzwald a Maftík zmizel z centra dění ještě o něco díve než v sobě noemus probudil Cassanovu

Setkání to bylo jednoznačně záživné a zajímavé, sice jsem myslela, že tak za hoďku či dvě pojedu dom a nakonec jsem jela spíše v jednu či dvě ráno, ale člověk míní - život mění, že.

Jo a v Dobré myšlence nás nejen davy nehltaly, ale dokonce nás někdo přišel poprosit, abychom nediskutovali tak vášnivě, že prý se nemohou soustředit na svou romantickou večeři..tak kdo ví, jestli tihle nebyli od M.B.

Doufám, že na příští akci dorazí více lidí a já už nebudu pít

Život je fascinující!

Skunkless..
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 19/10/2008 :  21:09:50  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by neronis
Taktéž doufám, že si Skunkless nechá fotky a video zatím pro sebe.

hej, to nééé...
já jsem Skunkless poprosil, aby mi je taky poslala (už na setkání a před tebou, ale nejsem si jen zcela jist, zda mě dobře slyšela (a myslím, že ty jsi mě neslyšel už vůbec), protože přikývnutí nebylo moc výrazné (dokonce bych o něm prohlásil, že bylo vyloženě diskutabilní) a tak možná jen jako kývala jako že jen tak (z radosti bytí) nebo kývla na něco jiného...)

aneb -- proč bych nemohl mít tvou fotku??! když stejně vím, jak vypadáš?
...jinak bych byl býval vytáhl mobil a taky vás vyfotil...mně se to zdálo zbytečný, když foťák je lepší než foťák na mobilu...
(jen mi nedošlo, že když fotí pořád Skunkless, tak na fotkách ona nebude, což je škoda..)

tímto tedy žádám o povolení, abych mohl dostat i tvé fotky
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000