Author |
Topic  |
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 18/10/2008 : 16:15:03
|
to je fajn, ja ted sedim ve vosim hnizde, tak to abych zmenil lokal |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 18/10/2008 : 16:15:36
|
quote: Originally posted by Skunkless
Tak a já to korunuju...cca za tři minuty máme sraz v Dobré myšlence a já teprve vyrážím..doufám, že někdo tam má s sebou notebook a nebo že M.B. těm svým kámošům zavolá, aby vyřídili vzkaz, že přijdu později 
Všem se omlouvám a už teda vyrážím, uvidíme jak mi to pojede, ale kdyby blbě tak do hodiny tam musím být tak jako tak..
Život je fascinující!
Skunkless..
:-) ..já už jsem na místě ...v jedné kavárně s wifi ....to tady prostě není tyjo.....ve Vosím hnízdě jsem se ptal, kde je Dobrá myšlenka a nikdo nic neví...to neexistuje :-) |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 18/10/2008 : 16:17:37
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant Už se vám třesou kolena???
to mě poser, MB... (jenže já ti nevěřím ani nos mezi očima, takže :-PPPP ..obranná reakce :-) ..no nic, já du zase hledat |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 18/10/2008 : 16:25:06
|
tyjo...tak vidím to bledě...na Keramické prostě restaurace U Dobré myšlenky není....podívám se znovu ještě do toho Vosího hnízda a pak jedu na zastávku Botanická zahrada na Podskalskou...
|
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 18/10/2008 : 16:37:25
|
Stuj jsem pred vosim hnizdem!! |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 18/10/2008 : 16:40:33
|
nez se mi to podarilo pres ten tmobile odeslat, asi jsi vyrazil, ale cekam tu na odpoved. Mam adresu dobre myslenky, jestli jsi uz prasknul do bot, tak musim jet tagem, verejnou dopravou se tu hovno vyznam |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 18/10/2008 : 17:14:00
|
quote: Originally posted by neronis
nez se mi to podarilo pres ten tmobile odeslat, asi jsi vyrazil, ale cekam tu na odpoved. Mam adresu dobre myslenky, jestli jsi uz prasknul do bot, tak musim jet tagem, verejnou dopravou se tu hovno vyznam
sakra.... |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 18/10/2008 : 17:19:54
|
quote: Originally posted by Rzwald
quote: Originally posted by neronis
nez se mi to podarilo pres ten tmobile odeslat, asi jsi vyrazil, ale cekam tu na odpoved. Mam adresu dobre myslenky, jestli jsi uz prasknul do bot, tak musim jet tagem, verejnou dopravou se tu hovno vyznam
sakra....
...já su teďka na koleji a dívám se, jak se dostanu na tu Podskalskou....... ...jsi to odeslal před 37 minutama...to už pravděpodobně tam nejsi.... |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 18/10/2008 : 17:25:24
|
hej čekat tady nemá smysl...já si dojdu pro mobil na pokoj a mý číslo jek dyžtak
--- --- --- kdyby něco, tak mi brnkni (stejně nevím, zda tam ještě budou...no alespoň si dám večeřu) |
Edited by - Rzwald on 30/12/2008 17:14:47 |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 18/10/2008 : 18:11:26
|
Vy ste fakt čudáci Neronisi a Rzwalde. Vy asi fakt len letecky čítate, čo sa tu píše. Teraz som si to prebehol dozadu, a zistil som, že Noemus jednoznačne objednal stôl v U dobré myšlenky, na Podskalskej. Rzvalde, a Ty si ako prišiel na to, že U dobré myšlenky je na Keramickej? Keď mala moja dcéra 12, tak lepšie zvládala takéto situácie než vy. Ste aspoň poučiteľní, alebo nabudúce urobíte rovnakú chybu? To máte ku všetkému takýto nedôsledný vzťah? Alebo len k nedôslednosti ste takí dôslední ? |
Edited by - navi on 18/10/2008 18:12:45 |
 |
|
rajis
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
517 Posts |
Posted - 18/10/2008 : 18:31:16
|
quote: Originally posted by navi
Vy ste fakt čudáci Neronisi a Rzwalde. Vy asi fakt len letecky čítate, čo sa tu píše. Teraz som si to prebehol dozadu, a zistil som, že Noemus jednoznačne objednal stôl v U dobré myšlenky, na Podskalskej. Rzvalde, a Ty si ako prišiel na to, že U dobré myšlenky je na Keramickej? Keď mala moja dcéra 12, tak lepšie zvládala takéto situácie než vy. Ste aspoň poučiteľní, alebo nabudúce urobíte rovnakú chybu? To máte ku všetkému takýto nedôsledný vzťah? Alebo len k nedôslednosti ste takí dôslední ?
Pozor na nervy Navi. |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 18/10/2008 : 18:50:57
|
quote: Originally posted by rajis
Vy ste fakt čudáci Neronisi a Rzwalde. Vy asi fakt len letecky čítate, čo sa tu píše. Teraz som si to prebehol dozadu, a zistil som, že Noemus jednoznačne objednal stôl v U dobré myšlenky, na Podskalskej. Rzvalde, a Ty si ako prišiel na to, že U dobré myšlenky je na Keramickej? Keď mala moja dcéra 12, tak lepšie zvládala takéto situácie než vy. Ste aspoň poučiteľní, alebo nabudúce urobíte rovnakú chybu? To máte ku všetkému takýto nedôsledný vzťah? Alebo len k nedôslednosti ste takí dôslední ?
Pozor na nervy Navi.
Neboj, hral som to |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 19/10/2008 : 02:02:31
|
njn... |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 19/10/2008 : 02:09:11
|
..ale nakonec jsme tam s neronisem dorazili...a bylo to dobrý... (jen škoda, že jste tam nebyli i vy další..)
mimochodem, ten kluk, s kterým jsem se míjel ve dveřích...byl asi (podle všeho) Maftík.... ...tímto bych chtěl ověřit, zda jsi to skutečně byl ty...bohužel jsem si ale nevšim, co jsi měl na sobě, jen si pamatuji tvůj obličej...(pokud jsi to byl ty) ..dával jsi mi přednost ve dveřích... pokud jsi mě náhodou zaregistroval lépe, tak já jsem měl tenší žlutej (lehce do oranžova) svetr, brýle a béžový kalhoty...
byls to ty? |
 |
|
noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts |
Posted - 19/10/2008 : 02:33:16
|
Ahoj Jen kratky report
V "Dobre myslence" jsem byl uz ve trictvrte na ctyri, protoze jako skoro organizator jsem se citil povinnen byt tam vcas. Nastesti jsem moudre pocital s tim, ze vsichni prijdou pozde a vzal jsem si neco na cteni. Jedine s cim jsem nepocital byl fakt, ze Skunkless bude to cemu se rika "kocka", takze jsme ze sebe, asi jako kazdy normalni muzsky, zacal delat idiota. Nastesti jsem vcas pochopil kdy skoncil vecer a tak jsem se s Rzwaldem rozloucil na Karlaku na zastavce tramvaje, Neronis se Skunkless jeste parili dale, ale to uz bylo nad me me schopnosti, a rozhodne to neni vekem, ani mladsi jsem neparil vice nez ted.
No proste kdyby na sraz prisli jen muzsti, tak by asi temata i prubeh vypadal zcela jinak. Bohuzel, je muzske uvazovani (alespon me) stale v zajeti primitivnich pudu. Obcas sice debata sklouzavala skoro az k filosofii, snad i fenomenologii, ale v klastere by to asi probihalo na vice duchovni urovni.
Omnlouvam se Skunkless, za pripadne me chovani ve stylu Cassanova ktere nepatri do meho obvyleho repertoaru a je umerne mnozstvi vypiteho alkoholu. Coz asi sami zhondnotite podle poctu preklepu v tomto textu. (ktere jsem po sobe zase chytre opravil, protoze i opily jsem perfekcionista)
Zapomente na Noema, at zije noemus, :o) |
 |
|
Topic  |
|