www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Newbie
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Hirner
Nový uživatel

Slovakia
6 Posts

Posted - 08/01/2009 :  22:09:38  Show Profile  Send Hirner an ICQ Message  Reply with Quote
Príjemný dobrý večer! Som velmi šťastný, že som narazil na fórum tohto druhu - po pravde som už ani nedúfal, že niečo podobné by mohlo existovať. Veľmi rád by som sa pripojil k nejakým rozbehnutým diskusiám, žiaľ materiálu je príliš veľa a ešte sa v tej kope neviem zorientovať :)

chcel som vás preto poprosiť, či by ste ma prostredníctvom tohoto vlákna "nezaučili" aby som si mohol čo najskôr osvojiť pravidlá tohoto kosmionu... Ak sa samozrejme nazdávate, že téma je hodná banu, takisto to pochopím.

Takže, o čo mi vlastne ide? Rád by som vedel s kým budem mať na tomto fóre tú česť diskutovať o čom, atď...

Ja sám som jedinec mužského pohlavia, študent filozofickej fakulty Univerzity Komenského, odbor sociológia, (len) druhý ročník - a tomu úmerné znalosti... Mám veľmi rád knihy, čítanie a iné činnosti s knihami spojené. Môj študijný odbor je súčasne mojím hlavným koníčkom a záujmom, rovnako ako filozofia, ktorú sa mi hádam tiež raz podarí povýšiť na študijný odbor. Žiaľ, o svojich koníčkoch sa príliš nemám s kým rozprávať :) Tak aj preto tá radosť z fóra.

A Vy???

Ospravedlňujem sa za dĺžku monológu a za prípadnú nevhodnosť :)

MK

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 08/01/2009 :  22:58:56  Show Profile  Reply with Quote
ahoj :-)

podobné vlákno tu již bylo http://www.filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=514&SearchTerms=odhalte,se
...nicméně je už trochu neaktuální..a hodně lidí tu už není a nějací noví přibyli

pravidla tu moc žádná nejsou ani tu nejsou moderátoři, nicméně až si to tu prohlídneš, možná bys mohl časem napsat do vlákna Sticky: Upgrade fóra, jak by sis přál aby to tu v budoucnu vypadalo (stejně jako i všichni ostatní členové, jež jsou aktivní a zatím se nevyjádřili! - MB!, okrefe!, neronisi!, rajisi!, IPC!, Dalibore!, ...)

Jsem muž, studuji fyziku, zajímá mě téměř cokoliv, co se týká přírodních věd (tedy i filosofie, která jejich poznatky často interpretuje a dává je do souvislosti s reálným životem).

Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 09/01/2009 :  08:23:48  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Hirner.
Vítám tě mezi námi a vydrž.
Jak napsal Rzwald, nějaká pevná pravidla zde nejsou(díky bohu) i když jedno pravidlo zde je a to slušnosšt k ostatním.Snad právě tím se toto forum od ostatních na internetu liší. Běžně si zde tykáme bez ohledu na věk. Každý máme jiné preference, já třeba dávám přednost prostému selskému rozumu a prosté řeči s minimem cizích slov. Prostě a krátce.Reaguj na co chceš reagovat, zakládej nová témata, která tě zajímají, polemizuj ,prostě bav se.Jakékoliv inovace jsou vítány a dobré nápady jak by smet.Prostě buď tady jako doma.

MB
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000