www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Máte odvahu setkat se naživo?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts

Posted - 18/09/2008 :  15:11:54  Show Profile  Reply with Quote
Já jsem pro. Pravda, máte-li o někom vzrušující představy, jak dobře asi vypadá, nebo jaký je zajímavý, může Vám je jediné osobní setkání navždy rozmetat na kousíčky, tudíž si to dobře promyslete. Ale pro všechny odvážné navrhuji ať se neupejpaj a nevymlouvaj a sejdou se. Koneckonců snad nejste všichni nějací pošahaní magoři, kteří se zde prezentují jako myslící bytosti, ne?

Takže Rzwaldovi dík za inspiraci a teď se ukažte, kdo byste se sešel a nejlépe rovnou navrhněte termín k diskuzi, případně místo srazu.(Na nějaké domácí seance rovnou zapomeňte, jsem cvok, ale ne tak velký, půjdeme hezky někam na veřejnost )

Život je fascinující!

Skunkless..

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 18/09/2008 :  15:24:17  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Skunkless.

Copak odvaha, ta by byla,ale odmítám i zahraniční akce i když jsou dobře placené,protože mám přísný režim kvůli diabetu a srdci. (injekce, prášky, dieta a dosažitelnost lékaře při problémech. Už je mně sice mnohem lépe než loni,ale nebezpečí zde stále je a velké, jak říkají doktoři.Já nesmím jít sám ani na procházku do lesa a to ho mám sto metrů od baráku. Prostřednictvím Skype, klidně. Oholím se abych byl krásnej a můžeme se vidět a mluvit spolu.

MB
Go to Top of Page

noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts

Posted - 18/09/2008 :  15:40:28  Show Profile  Reply with Quote
Klidně bych se i sešel a musím se přiznat, že s jedním členem tohoto fóra jsem se již tento rok sešel, ale nebudu prozrazovat kdo to byl, jen snad, že není zas tak aktivní

Já osobně jsem v podstatě pražák, ale nebránil bych se ani výletu do jiného města
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 18/09/2008 :  15:44:17  Show Profile  Reply with Quote
Pokud mě nikdo nebude fotit, tak ano
Go to Top of Page

Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts

Posted - 18/09/2008 :  15:44:31  Show Profile  Reply with Quote
Haha, já jsem zas zapomněla, že všichni nejsou z Prahy tak kolik by se tu našlo těch, kdo by byli ochotni sejít se v naší metropoli?

M.B. No jo, tak až jednou budu mít tu webkameru, ozvu se

Život je fascinující!

Skunkless..

Edited by - Skunkless on 18/09/2008 15:44:59
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 18/09/2008 :  15:57:49  Show Profile  Reply with Quote
Zdá se mi to jako zajímavý nápad a zkusit se má vše.
Do Phy za 500Kč popřípadě vezmu tam i zpět autem jednoho Ostraváka, za 400Kč dva a za 300Kč tři .

Přihlášky zasílejte na frantahol@seznam.cz, ceny jsou uvedeny včetně DPH.
Go to Top of Page

Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts

Posted - 18/09/2008 :  16:09:25  Show Profile  Reply with Quote
Jo jo, i mě, ale zatím to vypadá, že se sejdeme sami no ale snad to časem trochu nabyde...hodí se Ti spíš víkend nebo někdy v týdnu? Já bych to viděla spíš na víkend, nejlépe nějaký, kdy tu budu pokud možno..

Život je fascinující!

Skunkless..
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 18/09/2008 :  16:28:06  Show Profile  Reply with Quote
Určitě víkend, mám časově náročnou práci.
Pro mě je každá nová zkušenost důležitá, i kdyby to mělo být poprvé a naposledy.
Go to Top of Page

okref
Velmi aktivní uživatel

672 Posts

Posted - 18/09/2008 :  18:11:45  Show Profile  Reply with Quote
Skunkless,
bohuzel, jsem úplný magor a přímá komunikace se mnou není nijak snadná věc. Snad by to šlo až se dám trochu dokupy, což odhaduji, že bude za deset let intenzivní introspektivní samoléčby.
Ale kdyz mám mluvit o něco vážněji... koupil jsem si zimní kalhoty na kolo, tak bych si mohl udělat z Jablonce do Prahy krásný výlet.(Zpátky se snad také nejak dostanu.) Tak kdybych se rozhodl vyrazit, budu ten cyklista s rampouchem u nosu a budu mávat.

Život není fascinující, život je velmi velmi podivný.

Edited by - okref on 18/09/2008 18:13:08
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 18/09/2008 :  18:53:55  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
No vidíte. Pro mne je víkend pracovním ,protože dělám muziku a akce jsou s drtivé většiny o víkendu. Nikdo jste mně neodpověl na nabídku spojení přes Skype.Tahle možnost je pro mne nejschůdnější.

MB
Go to Top of Page

David Černý
Nový uživatel

Italy
24 Posts

Posted - 18/09/2008 :  19:22:59  Show Profile  Visit David Černý's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Skunkless

Já jsem pro. Pravda, máte-li o někom vzrušující představy, jak dobře asi vypadá, nebo jaký je zajímavý, může Vám je jediné osobní setkání navždy rozmetat na kousíčky, tudíž si to dobře promyslete. Ale pro všechny odvážné navrhuji ať se neupejpaj a nevymlouvaj a sejdou se. Koneckonců snad nejste všichni nějací pošahaní magoři, kteří se zde prezentují jako myslící bytosti, ne?

Takže Rzwaldovi dík za inspiraci a teď se ukažte, kdo byste se sešel a nejlépe rovnou navrhněte termín k diskuzi, případně místo srazu.(Na nějaké domácí seance rovnou zapomeňte, jsem cvok, ale ne tak velký, půjdeme hezky někam na veřejnost )

Život je fascinující!

Skunkless..

Jsem zde úplným nováčkem, přesto bych se na případné setkání rád dostavil. Mohu však jen příští úterý a čtvrtek, potom snad jeden víkend v říjnu...

Go to Top of Page

noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts

Posted - 18/09/2008 :  20:59:14  Show Profile  Reply with Quote
Mohu si udelat cas vice mene kdykoliv, ale potrebuji to vedet predem aspon par dni nejlepe tyden
At tedy ti co jsou nejvice omezeni casem navrhnou nekolik terminu a ostatni se k nim vyjadri
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 19/09/2008 :  02:11:47  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Skunkless

Život je fascinující!

Skunkless..

mno...tak nevim...
napište potom kdyžtak kdy a kde a pokud se mi to nebude s ničím krýt, tak je nenulová šance, že mi rupne v bedně a zjevím se

MB,
na Skype musíš mít tu webku a mikrofon a to ne každý asi má...
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 19/09/2008 :  09:04:34  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Rzwalde.
Já vím, že pro študáka může být stovka velký peníz,ale kolikrát člověk vyhodí víc za úplné zbytečnosti. Já jsem to vybavení dostal "zadarmo" při zavedení internetu od O2,ale pokud jsem se díval na totéž v obchodě, sluchátka s mikrofonem stojí kolem 150 kč a dobrá kamera. lepší než mám já(USB 2) stojí kolem 1100kč.Výhodou by bylo,že bychom kdykoliv mohli uspořádat konferenci, popovídat si a ještě se vzájemně vidět. Říkám kdykoliv. Jedna cesta do Prahy autem,spolu s útratou v restauraci, či kavárně vyjde dráže než celé to vybavení a uvidíme se jen jednou. Tím neříkám, že bychom někdy nemohli to setkání udělat. Pokud se můj stav bude nadále lepšit jako doposud, mohlo by to být reálné i pro mne i když třeba vím, že by mne Richard sprdnul hned jak by poznal že jsem to já. (to říkám v žertu)

MB
Go to Top of Page

Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts

Posted - 19/09/2008 :  09:46:30  Show Profile  Reply with Quote
M.B.

To sice jistě, ale já upřímně řečeno nemám potřebu s Vámi pořádat videokonference a hrát si na Star Trek K diskuzi mi naprosto stačí písemná forma, ale stála jsem o setkání s lidmi - živé, bezprostřední a hlavně lidské.. chápu, že pro Tebe to zrovna není ono, máš své důvody a Ty já respektuji. Klíďo zkus přemluvit ostatní, ať si Skypují a podobně, já dám vědět až toto budu mít k dispozici, ale prozatím jsou pro mě důležitější věci..

Tak co, nějaké ty termíny?

Život je fascinující!

Skunkless..
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 19/09/2008 :  10:06:12  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Skunkless.

Já to beru tak jak jsi to řekla a beru i tvůj zájem o bezprostřední setkání skutečných lidí.Jsem rád že chápeš moje důvody a nebereš to jako neochotu, či nezájem.Ber to s tím Skype jako náhražku toho, co pro mne není příliš reálné. Vždyť by to nemusely být jen konference typu Star Trek,ale třeba i rozhovory ve dvojici sloužící k ujasnění některých problémů. Prostě bychom na sebe měli spojení které je úplně zadarmo i kdybychom se bavili celý den.Také k tomu nikoho nenutím, jen říkám, že by to nemuselo být špatné. Nemáš li zájem ty, nebo kdokoliv jiný, chápu a chápu i to, že máte jiné priority. Je to jen nápad a nic víc.

MB
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000