Author |
Topic  |
noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts |
Posted - 19/09/2008 : 10:16:47
|
Nikoho sprdávat nebudu :o)) Každý z mého okolí kdo mne zná, už o mě dávno ví, že jsem občas morous a dovedu se do krve pohádat. Ale vždycky vychladnu a pak se ohlédnu zpět.
Skype nepoužívám, ale mikrofon doma mám, webkameru ne a asi si ji nebudu v nejbližší době kupovat. Určitě ne jen kvůli fóru. Na dlouhou dobu dopředu mám investice do počítače vyčerpané, to by mi moje drahá polovička neschválila :o((
Pokud by měl Slávek, či někdo další, kdo nemůže na slezinu, tak se používat skype naučím :o)) |
 |
|
David Černý
Nový uživatel
Italy
24 Posts |
Posted - 19/09/2008 : 13:07:53
|
quote: Originally posted by Skunkless
M.B.
To sice jistě, ale já upřímně řečeno nemám potřebu s Vámi pořádat videokonference a hrát si na Star Trek K diskuzi mi naprosto stačí písemná forma, ale stála jsem o setkání s lidmi - živé, bezprostřední a hlavně lidské.. chápu, že pro Tebe to zrovna není ono, máš své důvody a Ty já respektuji. Klíďo zkus přemluvit ostatní, ať si Skypují a podobně, já dám vědět až toto budu mít k dispozici, ale prozatím jsou pro mě důležitější věci..
Tak co, nějaké ty termíny?
Život je fascinující!
Skunkless..
Já mohu toto úterý ráno a dopoledne či od pěti do šesti a potom také ve čtvrtek odpoledne. Pak už jsem mimo ČR.
DČ |
 |
|
Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts |
Posted - 19/09/2008 : 13:16:09
|
Davide já se obávám, že je to trošku na rychlo..počítám, že nám se povětšinou hodí víkend, však se snad z Itálie zas vrátíš, ne?
Já navrhuji třeba víkend v říjnu 25/26 k posouzení komu by se to hodilo..
Život je fascinující!
Skunkless.. |
Edited by - Skunkless on 19/09/2008 13:19:18 |
 |
|
David Černý
Nový uživatel
Italy
24 Posts |
Posted - 19/09/2008 : 13:45:28
|
quote: Originally posted by Skunkless
Davide já se obávám, že je to trošku na rychlo..počítám, že nám se povětšinou hodí víkend, však se snad z Itálie zas vrátíš, ne?
Já navrhuji třeba víkend v říjnu 25/26 k posouzení komu by se to hodilo..
Život je fascinující!
Skunkless..
Život je fascinující, ale ten víkend nemohu :-( Mohl bych ten předtím.
DČ |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 19/09/2008 : 14:03:24
|
Jakýkoli víkend i ten předtím |
Edited by - neronis on 19/09/2008 14:03:44 |
 |
|
Maftík
Aktivní uživatel

Czech Republic
215 Posts |
Posted - 19/09/2008 : 14:04:38
|
A v jakém městě by se setkání uskutečnilo? Předpokládám Prahu (čili daleko :-)) |
 |
|
noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts |
Posted - 19/09/2008 : 14:23:56
|
Ve čtvrtek odpoledne bych mohl, v říjnu o víkendu samozřejmě také Klidně se sejdu i dvakrát to mi rozhodně nevadí :o)) Jak už jsem říkal, s někým už jsem se i sešel |
 |
|
Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts |
Posted - 19/09/2008 : 16:39:39
|
Maftík
No jo, to chce číst předešlé příspěvky... ale předpokládáš správně. Vzhledem k tomu, že jsem si to téma založila, tak si první vybírám místo srazu (nebo to je proto, že jsem holka?) 
Taky se samozřejmě nebráním výletu do krásných českých měst, ale ten první srazík necháme v Praze a uvidíme..čistě teoreticky možná taky mohu i ten víkend předtím..
Život je fascinující!
Skunkless.. |
 |
|
David Černý
Nový uživatel
Italy
24 Posts |
Posted - 19/09/2008 : 20:39:12
|
quote: Originally posted by noemus
Ve čtvrtek odpoledne bych mohl, v říjnu o víkendu samozřejmě také Klidně se sejdu i dvakrát to mi rozhodně nevadí :o)) Jak už jsem říkal, s někým už jsem se i sešel
Fajn, já ve čtvrtek odpoledne také mohu, tak se můžeme případně domluvit a sejít se v Praze.
DČ |
 |
|
noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts |
Posted - 21/09/2008 : 10:19:20
|
quote: Originally posted by David Černý Fajn, já ve čtvrtek odpoledne také mohu, tak se můžeme případně domluvit a sejít se v Praze.
Dobrá tedy Jeden termín schůzky bych stanovil na čtvrtek 25.9. v 18:00 v Praze (jsem schopen čas posunout až na 17:00, nebo naopak na později více mne už limituje zaměstnání) Jako místo bych navrhoval nějakou dobrou kavárnu nebo čajovnu někde v centru. Podotýkám, že jsem nekuřák a je pro mne tedy důležité aby bylo místo buď úplně nekuřácké (např čajovna, ale znám i nekuřáckou kavárnu nedaleko výtoně) nebo alespoň dobře větrané. Pokud už tedy máte nějaké místo namysli tak jej navrhněte - jinak nejsem moc vybíravý co se týče typu nápoje (káva, čaj, pivo, víno), ale jsem vybíravý co se týče kvality, protože toho nevypiju moc :o))
Vyhovuje to takto?
Počkal bych ještě zda se k nám někdo další připojí
Druhý termín bude asi jak to vypadá o víkendu v říjnu a to buď 18/19 října nebo 25/26 října - já osobně bych navrhoval neděli odpoledne, ale přizpůsobím se pokud to nebude vyhovovat.
Mé preference ohledně místa jsem již napsal |
 |
|
Maftík
Aktivní uživatel

Czech Republic
215 Posts |
Posted - 21/09/2008 : 12:41:55
|
quote: Originally posted by David Černý Fajn, já ve čtvrtek odpoledne také mohu, tak se můžeme případně domluvit a sejít se v Praze.
Dobrá tedy Jeden termín schůzky bych stanovil na čtvrtek 25.9. v 18:00 v Praze (jsem schopen čas posunout až na 17:00, nebo naopak na později více mne už limituje zaměstnání) Jako místo bych navrhoval nějakou dobrou kavárnu nebo čajovnu někde v centru. Podotýkám, že jsem nekuřák a je pro mne tedy důležité aby bylo místo buď úplně nekuřácké (např čajovna, ale znám i nekuřáckou kavárnu nedaleko výtoně) nebo alespoň dobře větrané. Pokud už tedy máte nějaké místo namysli tak jej navrhněte - jinak nejsem moc vybíravý co se týče typu nápoje (káva, čaj, pivo, víno), ale jsem vybíravý co se týče kvality, protože toho nevypiju moc :o))
Vyhovuje to takto?
Druhý termín bude asi jak to vypadá o víkendu v říjnu a to buď 18/19 října nebo 25/26 října - já osobně bych navrhoval neděli odpoledne, ale přizpůsobím se pokud to nebude vyhovovat.
Mé preference ohledně místa jsem již napsal
V ten čtvrtek 25.9. bych určitě nedorazil |
 |
|
David Černý
Nový uživatel
Italy
24 Posts |
Posted - 22/09/2008 : 14:07:59
|
Vyhovuje to takto?
Mé preference ohledně místa jsem již napsal
Ve čtvrtek bych mohl od 17.00, jako místo setkání navrhuji čajovnu, která je blízko Hlavního nádraží. Sejít se můžeme před Hlavním nádražím.
DČ |
 |
|
noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts |
Posted - 22/09/2008 : 14:23:25
|
quote: Originally posted by David Černý Ve čtvrtek bych mohl od 17.00, jako místo setkání navrhuji čajovnu, která je blízko Hlavního nádraží. Sejít se můžeme před Hlavním nádražím.
To se mi hodí protože pracuji u stanice "Pražského povstání". Budu tedy čekat před knihkupectvím Kanzelsberger, alespoň se budu moci podívat na knihy když přijdu dříve, nebo ty později (Tykání přijímám :o))) Myslím, že mne snadno poznáte budu mít oranžovo-šedý batoh, khaki bundu, brýle a když se nekontroluji tak se obvykle mračím - ale já tomu říkám "zamyšlený výraz". Budu tedy před výlohou "hluboce přemýšlet". |
Edited by - noemus on 22/09/2008 14:26:29 |
 |
|
noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts |
Posted - 22/09/2008 : 14:28:52
|
Rád bych se ovšem sešel i s ostatními, tak vás tedy prosím aby jste vyjádřili k tomu víkendu v říjnu a jeden z nich vybrali Už se na vás těším a čas si udělám, jen škoda že tam nebude Slávek - to bychom se mohli pěkně "pohádat" :o)). |
 |
|
David Černý
Nový uživatel
Italy
24 Posts |
Posted - 22/09/2008 : 14:34:44
|
quote: Originally posted by David Černý Ve čtvrtek bych mohl od 17.00, jako místo setkání navrhuji čajovnu, která je blízko Hlavního nádraží. Sejít se můžeme před Hlavním nádražím.
To se mi hodí protože pracuji u stanice "Pražského povstání". Budu tedy čekat před knihkupectvím Kanzelsberger, alespoň se budu moci podívat na knihy když přijdu dříve, nebo ty později (Tykání přijímám :o))) Myslím, že mne snadno poznáte budu mít oranžovo-šedý batoh, khaki bundu, brýle a když se nekontroluji tak se obvykle mračím - ale já tomu říkám "zamyšlený výraz". Budu tedy před výlohou "hluboce přemýšlet".
Prima, takže domluveno. Zatím,
David |
 |
|
Topic  |
|