Author |
Topic  |
|
af17
Nový uživatel
21 Posts |
Posted - 04/01/2009 : 10:21:41
|
dalibore,po přečtení tvých příspěvků zde na filosofii.cz,jsem se rozhodl,že ti napíši.Je ne příliž důležité,zda tvá snaha postavit rajskou zahradu,zrušit jakékoliv utrpení živých bytostí atd.,navzdory všem překážkám světa,"bohu",lidem,společnosti,čemukoliv ve vesmíru co by mohlo zbrzdit tuto realizaci ráje,vyplývá z tvého hlubokého uvědomění,neuvědomění,vzniklého utrpením,štěstím,odporem ke vzorům,či je v tobě jen velké dítě,či cokoliv jiného.Mnoho lidí ti již řeklo,že jsi absolutně najivní,že jdeš proti gigantické zdi,že nemáš sebemenší prostředky,znalosti,energii ideu zrealizovat,nebo tě někteří(těch je méně)podezřívají,že se chceš jen realizovat,či prostě jen odlišit.To vše je nedůležité,protože jsou to pouze vlastní činy,obrazy,realizace a my se tu bavíme o rajské zahradě,což jsou systémové realizace,obrazy,činy.Důležité je to,že ti chci říct a proto ti také píši,že rajská zahrada je realizovatelná.Zde je návod:nejdříve se musíš změnit,získat zpět svou úplnou přirozenost,abys mohl vůbec ráj uvidět a abys pak neudělal více škody než užitku,řeknu to zkrátka-jistě jsi dostal minimálně očkování,proto se musíš zbavit rtuti-thimerosalu-to je základ.Možná si myslíš že to není důležité,ale je to to nejdůležitější v životě ze všeho,natož pokud chceš uvažovat o postavení rajské zahrady.I kdybys chtěl si jen představit ráj,tak to nedokážeš s otráveným srdcem,(byť jen trošku)se rtutí propáleným mozkem,a s uzavřenými spojnicemi mezi tělem a duchem(žlázy vnitřního vyměšování).Pokud jsi již neprošel kvalitní roční chelatací,nemůžeš mi uvěřit,nemůžeš to pochopit,pocítit,můžeš mi jen naprosto slepě uvěřit.Když tak si přečti něco z toho,co jsem již psal,viz.adresy na články,videa atd.Co se týče nesmrtelnosti-přečti si výklady od Edgara Cayceho o Atlantidě,pořízené v hypnóze,autor se zmiňuje o tom,že v dobách Atlantidy bylo možno žít věčně,ozařováním svého organismu mně neznámými paprsky.Způsob nalezení tohoto mechanismu je pravděpodobně v proniknutí do hlubin hypnózy a získání vědomostí o nesmrtelnosti z všeobklopujícího kosmického vědomí.Vím co píši,proto ti musím napsat-je otázka,zda,i když pronikneš k pramenům vědění,ti kosmické vědomí poví něco o nesmrtelnosti,ale najisto vím,že nemůžeš o nějakém kladení otázek k vědomí kosmu ani uvažovat,pokud máš standardní(katastrofální)dávku rtuti(z hlediska účinku-jinak jsou to mcg,nebo miligramy).Ovšem pochop-zatím vím jen o několika lidech,o nichž bylo dostatek zdokumentováno a neutajeno,kteří byli schopní komunikovat a přijímat myšlenky z kosmického vědomí,i když nevím,zda to bylo to nejhlubší základní vesmírné vědomí.Jedním z nich je zakladatel boj.umění aikido Ó-Sensei Morihei Uešiba.To,že mistr musel mít jiný než běžný zdroj energie a poznání vidím v jeho,dobře zaznamenaných skutcích,např. dokázal přežít křížovou palbu asijských banditů,jemnými úhybnými pohyby,před každou vystřelenou kulkou viděl paprsek světla,také pozvednout několik stovek kilogramů a jedním prstem přitlačit mistra v sumo k zemi,ale všimni si jeho odhodlání,trénoval 24 hodin denně své aikido,každý jeho dech bylo aikido,každý pohyb a několik desítek let,až poté se mu prý ukázal anděl a on "vyrostl" do nebe a od té chvíle spatřil anděla(světlo) kdykoliv před bojem,proto přežil i útok samuraje mečem a když jednou na něho chtěl vystřelit šílenec zezadu aby ho zabil,nedokázal to-Morihei spatřil paprsek světla.Na klíčovou otázku ani tento člověk nezískal odpověď,ale víme že ji opravdu chtěl získat?Když chtěl vytrhnout holýma rukama vrostlý pařez,aby pomohl lidem s těžkou prací,dokázal to.Když zvedal povalený vůz,který nemohlo zvednout několik lidí,dokázal to jediným pohybem,když učil přátele vědění,ani mistr sumo,jenž uzvedl 7 kolejnic nedokázal 150cm vysokého suchého staříčka pozvednout ze země.Morihei dokázal všechno co chtěl,tak proč se nestal nesmrtelný?A zde bych se mohl zeptat proč nechtěl být nesmrtelný?Odpověď neznám,jen tuším její prameny.Každý člověk je jiný a každý chce něco jiného,možná nevíš co chceš,ale pravděpodobně se dá žít věčně,již zmíněným ozařování,které navodí celkovou regeneraci organismu.Ovšem prý by podle Cayceho,člověka kvůli "přeplněnosti" myšlení bavilo žít tak tisíc let,nevím.Je otázka jestli to opravdu chceš,což ale momentálně vážně nevíš.Nejjednodušší myšlenka na realizaci je tvá snaha o minimalizaci poškozování životního prostředí,vymýcení hladu,válek atd.Většina z toho zmizí odstraněním rtuti a každé její sloučeniny z co největšího procenta lidí.Když se mně někdo zeptá,jak to ale udělat,tak řeknu-když člověk něco neví,tak jen proto,že je otráven rtutí.Já jěště trošičku rtuti mám,proto nevím úplně všechno.Mohu ti ale např. říct,že nikdo na světě nemusí trpět nedostatkem energie,nemusí se spálit ani zrníčko uhlí,ropy,plynu nebo uranu a přesto může i 10 miliard lidí vytápět velký dům,24 hodin denně,365 dní v roce a stále a nikdy energie nemůže dojít.Lidé mají "nedostatek" energie jen kvůli jiným lidem,kteří se živí na jejich úkor elektrickými hodinami.Ptáš se co je to za energii?Jednoduchá odpověď,popsal ji již před sto lety Nikola Tesla-taky si asi povídal s vesmírem-jako volnou energii,nebo energii éteru.Napiš si do googlu free energy a po nějaké době nalezneš i plánky s patenty,vzniklými již před 150 ti lety,na principu speciálně propojených cívek,nalezneš celé skupiny lidí stavějící magnetické motory,pohánějící automobily(ne na vodu ale magnet,éter),dokonce se dá již (v rámci klubu)zakoupit jednoduchou krabičku s magnety a cívkami uvnitř,bez pohybujících se součástek,takže bez opotřebení,která dodává 2,5 kw energie,a to ve dne v noci.Tesla coil na wikipedii je podvod,stejně tak Einsteinovy teorie,a mnoho jiných,např. teorie radioaktivity jako důsledku rozpadu hmoty,což pochopí i laik-neexistovaly by zásoby uranu,vzhledem ke svému poločasu rozpadu by se již dávno všechen uran rozpadl.Vesmír není gravitační ale elektrický.Teslova elektrická energie v Tesla coil je úplně jiná,než jak je dnes prezentována,neobsahovala ani trochu složku proudu.Příliž se toho neví ,ale pravděpodobně tekla ve formě impulsů tak krátkých,že proud neměl čas vzniknout,možná < než 1 desetitisícina vteřiny,pak stejně dlouhá pauza a pak znova,napětí až 100miliónů voltů.Proto Tesla mohl rozsvěcovat vzduch,kutálet po sobě koule plazmy o gigantickém napětí a energii a přitom neutrpět žádné zranění.Tesla je skutečný vynálezce,jediný opravdový,kterého znám,to on vymyslel rádio,rentgen,radar,laser a mnoho dalších.Ti kteří se dodnes pod jmenovanými věcmi podepisují a jsou podepisováni,tak nevymysleli vůbec nic,akorát jeho vynálezy ukradli,s čímž je spojena i krádež mnoha peněz.Tesla pravděpodobně objevil i časoprostorový přesun hmoty (viz.philadelfský experiment)ale to již chce skutečně radu kosmického vědomí.Barbarsky dávno se ví o Teslově energii éteru,o jeho automobilu využívajícího volnou energii,atd.,ale dodnes patří vynálezy Nikoly Tesly k nejvíce střeženým tajemstvím.Některé z nich jsou ovšem stejně prolomené,je to už jen otázka času,kdy každý bude moct využívat úplně zadarmo třeba tisíc kilowatů elektrické energie,která je primárně ze Slunce,ovšem může se čerpat i v noci.Další možností je obyčejná teplota,něco jako teplotní "zhušťovač"-to také první popsal Tesla-v místnosti je 20 stupnů C,ale ve vesmíru je -273,proto ve skutečnosti je v místnosti +293 stupňů C,vytvoří se vakuum,otevře se do něho přístup z okolí,tím vznikne energetický tok,který bude neustále proudit,jestliže se bude neustále odebírat energie z prostoru vakua.Jednoduchá,laciná,100% čistá a nevyčerpatelná energie.Člověk nikdy nebude tak velký,aby mohl postrádat energii,ani v tom nejtemnějším koutku vesmíru.A neexistuje omezení jako je rychlost světla,když si pohrajeme s teslovým "zpomalovačem" částic(elektricky zkorodovaným hliníkovým válečkem)rychlejších než světlo,zjistíme,že tyto částice mimo jiné používá naše mysl,pocítíme,že nám to zajímavě ovlivňuje myšlenky a co že to dělají ti takzvaní primitivní šamani v americe,africe atd.?komunikují s nějakými bohy,velmi vzdálenými?a jak s nimi komunikují?upraveným myšlením.Vše již tu bylo na zemi a tahle civilizace je ta nejubožejší,jaká tu kdy byla.Může za to pošpinění lidského genu,jakýmisi falešnými "bohy",pak byli pravými "bohy" utopeni,ale je udržována nepřirozenost lidstva pomocí rtuti.Absolutně nemám nic společného s náboženstvím.Energie z éteru,která již dnes poskytuje přímou elektrickou energii mnoha soukromým osobám je forma energie ze slunce.Slunce obklopuje zemi a země se přímo koupe v tekuté plazmě,v éteru,světle a energii,tak jako každý člověk,proto neexistuje něco takového jako je nedostatek energie.Té energie je tolik,že ji správnými prostředky není možné nikdy vyčerpat a ani nikdy celou využít.Ve tmě žijí jen lidé,kterým jiní lidé,elektrickýma hodinama a rtutí,zatemnili mozek,srdce a oči,proto jsem ti tu napsal,aby lidé,kteří o to stojí,uviděli světlo. |
|
Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts |
Posted - 04/01/2009 : 14:57:37
|
Vážený filado, celý život jsem hledal něco jistého, o co bych se mohl opřít, abych se nemusel bát jiných lidí, zvířat, mikroorganismů přírody, abych se nemusel bát o život. Podle mne se nelze opřít o Boha, o různé filosofie, o kosmické myšlení a ani o množství rtuti v těle apod., protože jsou to všechno pouhé více či méně vědecké avšak dosud experimentálně neověřené teorie.
Já sám jsem autorem jedné takové filosoficko-vědecké teorie. Která je neověřenou stranou mince mé největší jistoty, o kterou se opírám ve svém životě, a kterou uvedu dále. Tato má neověřená filosoficko-vědecká teorie je opakem tzv. organistické teorie společnosti, která vznikla v druhé polovině 19. století a přirovnávala společnost k biologickému organismu (viz. autoři Spencer, Schaffle, Lilienfeld). Podle této mé opačné neověřené filosoficko-vědecké teorie, kterou jsem nazval má vědecká teorie mikrobiologické sociologie, lze naopak svět biologických mikroorganismů (živých buněk, bakterií, virů apod.) přirovnat k lidské společnosti a v určité podobě i v tomto biologickém mikrosvětě platí zákony lidské společnosti. Zejména mám na mysli přátelství živých mikroorganismů, např. živých buněk vůči tobě, jestliže tyto živé mikroorganismy, zejména živé buňky chráním před smrtí, které se v mém životě projeví jako mé pocity přátelství vůči všemu živému (v tvém pojetí jde o mou naivitu), štěstí a úspěch v mém soukromém a pracovním životě. A dále rovněž nepřátelství živých organismů, např. živých buněk a jejich blízkých živých buněk vůči mě, jestliže tyto živé mikroorganismy, zejména živé buňky zbytečně zabíjím, které se v mém životě projeví jako evoluční boj, utrpení tělesné i duševní, spory, rvačky, boj a války zaviněné těmito nepřátelskými mikroorganismy, např. nepřátelskými živými buňkami. Protože svět podle mne neovládají jak si dnes myslíme např. velmoci či supervelmoci, peníze či nadnárodní kapitál či korporace nebo významní jedince ale ovládají ho tyto miniaturní živé mikroorganismy, např. jedině mozkové buňky (neurony) ovlivní, co si myslíš a co děláš a člověk jako jedinec nemá vliv na to, jak se tyto mozkové buňky propojí, tedy nemá vliv na to jako myšlenka ho napadne, která myšlenka u něj v mozku převládne, jak se rozhodne a co udělá.
Nyní již dost neověřených vědeckých teorií a uvedu něco k té mé jediné jistotě, kterou jsem ve svém životě našel. Touto jedinou jistotou je pro člověka podle mne jeho čisté svědomí ve smyslu, že nezabil žádného živého tvora (tj. člověka, zvíře, rostlinu, živou buňku, bakterii, vir apod.), pokud to nebylo naprosto nezbytné. Touto láskou ke všemu živému se člověk stává jakoby Bohem Hospodářem, který miluje všechny živé tvory, kteří mu byli svěřeni. A zároveň, i kdyby byl nespravedlivě či náhodně zabit, tak může umírat s jedinou jistotou v mysli, že byl přítelem všech lidí, zvířat, rostlin, živých buněk, bakterií a virů, že si tedy svou smrt nezavinil a že tedy všichni živí tvorové na něj mohou s láskou vzpomínat. Jako právník jsem definoval těmito universálními pravidly tuto lásku všech živých tvorů ke všem živým tvorům, která znamená, že žádný živý tvor nesmí zabít jiného živé tvora, pokud to není naprosto nezbytné : 1.) Živý tvor určitého druhu nesmí nikdy zabít živého tvora svého druhu (ani sebe) 2.) Živý tvor určitého druhu může zabít živého tvora jiného druhu pouze a jen, pokud chrání život živého tvora svého druhu (i sebe). Tyto universální pravidla definující lásku mezi živými tvory platná pro všechny živé tvory lze pro člověka přepsat následovně: 1.) Člověk nesmí nikdy zabít člověka (ani sebe) 2.) Člověk může zabít jiného živého tvora (zvíře, rostlinu, živou buňku, bakterii, vir apod.) pouze a jen, pokud chrání život člověka (i sebe) Z těchto dvou pravidel lze pak odvodit, jak se má člověk chovat ve všech důležitých životních situacích, tedy v životních situacích, kde jde o život nějakého živého tvora. Z těchto dvou pravidel zejména plynou stravovací pravidla pro člověka, tj. co má jíst. Dokonalý člověk podle mne jí pouze rostlinná semena a rostlinné plody různě kuchařsky upravené, a to z toho důvodu, že v případě tohoto jídla se jedná o přirozený způsob rozmnožování těchto rostlin. Já osobně však z vážných zdravotních důvodů, které jsem si na sobě vyzkoušel, nemohu jíst pouze tyto rostlinná semena a rostlinné plody a proto jím rovněž v minimální míře biomléko a neoplozená vajíčka. Podle těchto dvou pravidel je zároveň možné, aby člověk z vážných zdravotních důvodů jedl v minimální míře maso. V nedůležitých životních situacích, kde nejde o život nějakého živého tvora, se člověk může chovat, jak chce.
Kromě této jednostranné lásky z mé strany vůči všem živým tvorům, kde nejsem schopen dokázat, že ji tito živí tvorové chápou, se rovněž domnívám dle své výše uvedené zatím vědecký neověřené vědecké teorie mikrobiologické sociologie, že mi tuto mou jednostrannou lásku ke všem živým tvorům tito živí tvorové (zejména živé biologické mikroorganismy, např. živé buňky, kteří podle mne ovládají tento svět) oplácejí stejnou láskou a přátelstvím v mém životě, že jsem čím dále šťastnější, úspěšnější v mém osobním životě a profesi, jedním slovem se zdokonaluji. Protože jsem si vytvořil okolo sebe malý ostrov Ráje na Zemi, chci, aby se i jiní živý tvorové měli dobře, a ráj na Zemi, aby nezahrnoval pouze můj ostrov, ale celou Zemi všech živých tvorů, aby se stali přáteli na život a na smrt.
S pozdravem Dalibor Grůza
(Blíže viz. též: www.sweb.cz/filosofierovnovahy )
|
Edited by - Dalibor Grůza on 04/01/2009 15:07:54 |
 |
|
af17
Nový uživatel
21 Posts |
Posted - 05/01/2009 : 01:48:03
|
Dalibore,kdyby jsi četl můj jediný příspěvek,který jsem zde do fóra napsal a na který jsem tě odkazoval,protože je to důležité,tak by jsi věděl,že se jmenuji Adam,ale to nevadí.Přesto se ti pokusím pomoct.Vidíš,hned zpočátku jsi napsal toto ""Podle mne se nelze opřít o Boha, o různé filosofie, o kosmické myšlení a ani o množství rtuti v těle apod., protože jsou to všechno pouhé více či méně vědecké avšak dosud experimentálně neověřené teorie.Já sám jsem autorem jedné takové filosoficko-vědecké teorie.""Chápeš jak si to odporuje?Neboť dále píšeš,že se tvá teorie stala jedinou tvou jistotou v životě.Takže jistotou o kterou-jak sám píšeš- se nelze opřít.Ale to nevadí,protože nyní ti pomůžu.Nemyslím si,že se dá říct,že je teorie o rtuti neověřená,když stovky tisíc lidí na světě,kteří podstoupili chelataci,se vždy hluboce a do základu změnili,resp.získali zpět svou přirozenost,tj.stratili příznaky otravy rtutí-pesimismus,snížená paměť,snížená celková životní energie,zvýšená celková nemocnost,bezcitnost,jako by neůčastnost s lidma atd.Víš že v několika ověřených studiích se zjistilo,že největší % sebevražd měli zubaři,kteří pracovali s amalgámem?Míchali ho totiž v ruce,nyní na to mají stroje.Ale pojďme dál.Já s tebou mohu souhlasit v tom,že mikroorganismy mají svou inteligenci,komunikují s člověkem a to jak se člověk cítí závisí na tom jak má rád své buňky.Může to být pravda,nebo nemusí,nevíme vše,ale ta pravda bude prázdná,bude k ničemu,pokud se člověk ani nepodívá,co se s těmi buňkami dějě a bude jen o nich přemýšlet.Představ si,že člověk jde k lékaři,který mu do krve vstříkne 50% ethylrtuť(thimerosal).Co na to řeknou jeho buňky? Jak jsou otrávené,to je úplná katastrofa.Abys věděl,mám doma mikroskop a tak vím,jak KAŽDÝ mikroorganismus trpěl,jak se začínal třepat,když byl vystaven i 20 vteřinám působení amalgámu,kousíčku z mých plomb,kterých jsem se už naštěstí zbavil.Nezlob se že jsem otravoval desítky druhů baktérií,ale dělal jsem to jen proto,abych zjistil jak dobře účinkují různé protirtuťové léky,zbavil se rtuti a tím abych ochránil všechny své buňky v těle.Mohu ti říct,že i baktérie,které byly hodinu nepohyblivé,nebo se pohybovaly křečovitě,se po 5 minutách působení MSM-přírodní síry-,začaly pohybovat a po hodině se pohybovaly již docela plynule.Dokonce jsem(vážně) sledoval jejich chování-ty otrávené se lekaly-když jsem poklepal na mikroskop tak se zastavily v pohybu a skrčily se,na rozdíl od těch,které byly bez rtuti,nebo ve chvíli před působením amalgámu.Já ti mohu na 100% říct,že všechny tvé buňky jsou nejvíce nešťastné z otravy rtutí.Kdyby jsi věděl co udělá rtuť z buňkou,tak by jsi rychle se začal zbavovat rtuti,tak jako chelátuji já.V každé vakcíně je, kromě detergentu,formaldehydu,ethylenglykolu(do chladiče auta)a zinku,(mrtvé nebo oslabené baktérie tam většinou nejsou a jež stejně nezvyšují imunitu ale naopak) takové množství thimerosalu,které zavraždí okamžitě miliardy buněk,hlavně nervových a ty které přežijí trpí celý život,jakkoliv dlouho a v podstatě stále,až do doby,kdy se člověk rozhodne toho šíleně jedovatého,tekutého,vodivého kovu zbavit.Jen plutónium je jedovatější než rtuť,jinak již nic na celém světě.Ale rtuť je horší,navíc se drží jako satan,katalázou v buňce strácí elektron nebo dva a vzniká hg+ nebo hg++,tahle katastrofa se jen tak z buňky nedá dostat a buňka se jí nedokáže zbavit,i kdyby si jí svou vůlí pomáhal jak chtěl,jedině vitamín C doplní chybějící elektrony,z rtuti se stává plyn jenž vychází z buňky ven a pokud se zachytí na b. stěně,tak hlavně na receptorech pro vápník,nebo estrogen.Koriandr ji dokáže dostat z těchto receptorů,protože soutěží se rtutí o tyto receptory.Jestliže dále rtuť spadne do aminokyseliny,např methionin,glutathion,nebo z umělých DMSA,ale přírodní jsou lepší,tak je téměř vyhráno-rtuť se vylučuje z organismu ven,jěště ve střevech se může zpátky reabsorbovat,proto je třeba mít dostatek aminokyselin a vitamínu C a jíst zeleninu s vlákninou,.Pokud ale zůstává v organismu,pronikne i do mitochondrií v buňce,i do buněčného jádra,dokáže zkratovat nervové impulzy v mozku,opravdu "upálit" mozek,zabít obrovské množství nervových buněk-viděl jsi videozáběry nervové tkáně po působení rtuti z www.iaomt.com?Dále dokáže spojit vodivě míchu s lymfatickýma cévama,vytvořit perfektní prostředí pro ložiska parazitických virů a jiných škodlivých otravných organismů-herpes,koky,toxoplazmóza-rtuť dokáže parazity i zmutovat tak,že tyto pak jsou absolutně imunní vůči obraně organismu a vytvářejí si ložiska pro svoje nájezdy na organismus a ty ložiska pak mají vlastní životní prostředí,řízené pouze viry.Podívej např.epilepsie- je otrava rtutí,kadmiem + k tomu sekundární virová infekce.Každá nemoc,každá nešťastná láska,každá špatná myšlenka,každý špatný čin,všechno špatné má stejný základ-rtuť.Je divná-je současně velice prchavá a přitom velice soudržná-tak že se postaví i proti samotné gravitaci-vytvoří tvar koule.Spojí v člověku dobro se zlem a co udělá s láskou-pravou láskou-to se nedá ani lehce pochopit.Všimni si,že každý člověk(rtutí otrávený),když je vystaven lásce,chová se opačně než jak chce,utíká,odpuzuje lásku,a pošpiňuje ji i přesto,že si to vyčítá a i přesto,že ví že mu pak bude velice smutno.Ať už dívka nebo chlapec,nikdo z nich nedokáže překonat své "nevysvětlitelné" chování,každý z nich je smutný,protože vědí,ti kteří se chtějí skutečně poznat,že se nedokáží zadržet a poznat se,ale nevědí že je to tak jednoduché,že stačí se zbavit rtuti,protože milovat,opravdu milovat,může jen člověk,který na to má "čisté" buňky,celý čistý organismus,jinak nemá sílu milovat.A k tomu mistru aikido a kosmickému vědomí?Morihei řekl že vesmír je láska,aikido je láska,a taky že je to připojení se k pohybu útočníka a nasměrování ho tak,abychom ho nemuseli zranit,celý svůj život mluvil o lásce a snažil se jí svým působením rozšířit,no a co se týče Nikoly Tesly,ten ve skutečnosti byl pronásledován jakýmisi přízraky a proto všechny tyto věci objevil,aby přízraky zahnal a to celosvětově,aby bylo na světě světlo,takže bádal z lásky k lidem.Vidíš tedy že píšeme o stejné věci,ty jsi pro sebe objevil základ ráje(lásku) a snažíš se ji šířit ale chybí ti nástroj,já jsem pro sebe objevil základ ráje(lásku) a nástroj k její obnově(jeden z nástrojů ale tenhle je nejůčinnější) síru a snažím se to šířit. Adam |
 |
|
af17
Nový uživatel
21 Posts |
Posted - 05/01/2009 : 02:24:16
|
pro lepší pochopení to jěště napíši takhle:Celý život ses bál všeho a všech,lidí,zvířat i mikroorganismů a pak jsi zjistil,že když budeš milovat,tak se nemusíš bát.Ano,správně,ale když příjde na scénu rtuť,tak i láska se otráví resp.ztáhne se v organismu a žádný organismus,velký,malý i mikroorganismus ji nedokáže celou cítit,protože prostě nemá pro ní vhodné prostředí.Kvůli této potvrzené realitě je tak důležité se zbavit rtuti. |
 |
|
af17
Nový uživatel
21 Posts |
Posted - 06/01/2009 : 06:21:33
|
Láska je víc než jen nezabíjení,láska je víc než opak zabíjení,láska není teorie lásky,láska není přání si lásky,láska nevzniká rozumem(strachem z organismů),láska má své vlastní a nejvyšší podmínky,láska vzniká jen z lásky,láska nezaniká |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|