Author |
Topic  |
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 21/10/2008 : 08:06:20
|
Rzwalde.
Neomlouvej se,protože právě s tím jsem ve svém vtipu počítal.Představoval jsem si vás,jak plazíte jazyk a šklebíte se na kžadého, kdo vezme do ruky telefon a tak budete v lidech vyvolávat dojem, že vás právě propustili z Bohnic. Na toho s tím kšiltem jste plazili jazyky zbytečně a já jsem byl od vás zhruby dvě stě kilometrů a vůbec mne to tam netěšilo. Byly to padesátiny a kromě dvou či třech mladých tam byla samá bílá hlava.Takže chtěli hlavně lidovky a ploužáky.Nakonec je jeden s těch mladých ožral jako prase a lehnul si mně do kláves,takže jsem řekl čau a jel jsem domů.Klávesy jsem tačil chytit a zachránit,ale uthnul jsem si při tom téměř polovinu nehtu a krve bylo jako s vola.A tak jsem myslel na to, že s vámi by mě bylo určitě lépe. Mluvil jsem s tím kamarádem a on mně řekl,že tam vůbec nedošli.Zastavili se v nějaké hospodě, ožrali se tam a potom hulákali v ulicích až je sebrali strážníci a vyspali se pěkně draho na záchytce.
MB |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 21/10/2008 : 08:48:41
|
Skunkless.
Tu prosbu o fotky odvolávám,když je to pro tebe takový problém.. Moje zvědavost není tak velká a docela mně stačí vaše slova zde. Zde vidím mnohdy více, než by mně řekl portrét,zde vidím vaše duše.
MB |
 |
|
Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts |
Posted - 22/10/2008 : 10:31:45
|
Teď koukám asi vypadám jako děsná mrcha, že nechcu své fotky poslat cizím lidem po netu, ale právo na to mám a že to není nic ve zlém Ti chytří snad pochopí..jak jsem říkala, netajím se, kdo přijde příště uvidí.. 
Život je fascinující!
Skunkless.. |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 22/10/2008 : 10:34:31
|
Skunkless je chytrá holka. Umí vaši prosbu a její nesouhlas transformovat na motivaci přijít na další sraz. Učte se, pánové.
 |
 |
|
Maftík
Aktivní uživatel

Czech Republic
215 Posts |
Posted - 24/10/2008 : 22:24:37
|
Mám 3 fotky z uplynulého srazu. Z mobilu. Zájemcům je ale pošlu jen s výslovným svolením těch, kdo na těch fotkách jsou (Neronis, Skunkless, Noemus). Jinak ne ... |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 26/10/2008 : 07:49:53
|
Co se mne týká,jsem zde pod plnou identitou,nikoliv pod anonymním nickem a tak mohu své foto připojit k ostatním aniž bych se tím vystavoval něčemu navíc. S těmi srazy je to pro mne trochu složité,protože pátky a soboty mám vystoupení, někdy i v týdnu a následující den se mnou většinou není rozumná řeč.protože jsem trošku utahaný a raději odpočívám. Dcela zajímavé by mohlo být,kdyby měl každý svůj portrét u svého jména,či nicku přímo zde ve vstupu,ale to by musel webmaster udělat úpravu programu a toto umožnit. MB |
Edited by - Miloslav Bažant on 31/12/2008 08:45:58 |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 31/12/2008 : 08:42:22
|
Vážení. 10 ledna mám vystoupení v Praze 5. Kde a od kolika hodin teprve bude upřesěno a jestli se jedná o uzavřenou společnost zatím nevím,ale myslím, že by bylo možné se tam setkat alespoň s pražáky.Takže až budou informace kompletní vše upřesním.
MB |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 31/12/2008 : 10:21:47
|
tak pokud máš vystoupení v Praze, tak to si nenechám ujít, MB :-) |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 08/01/2009 : 02:04:10
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Vážení. 10 ledna mám vystoupení v Praze 5. Kde a od kolika hodin teprve bude upřesěno a jestli se jedná o uzavřenou společnost zatím nevím,ale myslím, že by bylo možné se tam setkat alespoň s pražáky.Takže až budou informace kompletní vše upřesním.
MB....bylo by už nějaké zpřesnění? |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 08/01/2009 : 08:10:47
|
Rzwalde.
Je to nějaké divné. Zákazník zatím nezavolal a jestli nezavolá, jikam nejedu,protože nevím přesně kam.Číslo telefonu které mně dal dle T Mobilu neexistuje. Na vystoupení mne přemlouval a nabízel, že na mne bude někde čekat a zavede mne až na místo. Opilý nebyl ,tak nevím.Jediné co vím je, že by to mělo být v Praze 5 a od 18.oo hod,což je trošku málo informací.
MB |
 |
|
Kurt
Uživatel

Czech Republic
75 Posts |
Posted - 08/01/2009 : 13:22:26
|
Copak o to, já bych rád přišel, ale v pondělí mám zkoušku ze specifických poruch učení, tak mám p. v kalupu. A ona je taková zlá, ta naše doktorka na SPU ! |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 08/01/2009 : 17:29:13
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Rzwalde.
Je to nějaké divné. Zákazník zatím nezavolal a jestli nezavolá, jikam nejedu,protože nevím přesně kam.Číslo telefonu které mně dal dle T Mobilu neexistuje. Na vystoupení mne přemlouval a nabízel, že na mne bude někde čekat a zavede mne až na místo. Opilý nebyl ,tak nevím.Jediné co vím je, že by to mělo být v Praze 5 a od 18.oo hod,což je trošku málo informací.
MB
hmm...to je škoda :-( (...nicméně, ne že bych to nečekal -- celej týden jsem měl takovou neblahou předtuchu....ani nevím porádně proč)
ale tak kdyby ještě zavolal, tak sem určitě napiš
Kurte, ..hodně štěstí na zkoušce |
Edited by - Rzwald on 08/01/2009 17:30:00 |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 09/01/2009 : 09:16:33
|
Rzwalde.
Zatím je ticho a dost mne to štve. Né že bych o hraní v Praze měl nějaký zvláštní zájem,ale proto,že jsem měl o tento termín jiného zájemce a Leden bývá dost chudý na počet vystoupení.Lidi jsou po vánocích a Silvestru vydaní s peněz a tak jsou maximálně oslavy narozenin a tak podobně (co nejde odložit).Proto je škoda každého takto zabraného dne, kdy odmítám zájemce s tím, že je obsazeno a nakonec sedím doma.Jsem naštvaný i na sebe,protože jsem neohlídal telefon a on byl vypnutý,protože byl prázdný akumulátor. Jestli volal ten zákazník, pak se nedovolal. Kruci Pokud ještě zavolá, ihned to sem napíši.
MB |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 09/01/2009 : 16:31:17
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant jsem neohlídal telefon a on byl vypnutý,protože byl prázdný akumulátor. Jestli volal ten zákazník, pak se nedovolal. Kruci Pokud ještě zavolá, ihned to sem napíši.
jen pozn.: pokud chceš vidět, zda ti někdo volal když máš vyplý telefon, stačí si zdarma aktivovat službu zmeškané hovory (http://www.cz.o2.com/soho/cz/sluzby/abecedni_seznam/w_z-zmeskane_hovory.html) ...předpokládám, že T-mobile bude mít něco podobného |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 09/01/2009 : 17:57:12
|
Rzwalde.
Tu službu mám zavedenou a nic tam není,takže nejspíše nikdo nevolal.Také je možné, že ten dotyčný ztratil papírek s číslem na mne.Mně totiž došly navštívenky a pouze jsem mu nadiktoval svoje číslo,které si psal na účtenku z restaurace.Nějak mně to nejde dohromady s tím jak mne přemlouval abych tam hrát přijel a s tím, že vypadal velmi solidně. Nevím co se stalo a nevím, zda to není mojí vinou.
MB |
 |
|
Topic  |
|