www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Věda a pravda
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 14/08/2008 :  12:12:20  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ondra
Můj osobní názor je ten, že si zde jen pošetile hraješ na něco výjimečného, čím v žádném případě nejsi. Tak trošku rozveď, jak jsi ke svým 'vědomostem' přišel a hlavně se nepokoušej tvrdit, že o tom nesmíš mluvit atp.

můj názor je ten, že se jedná o léčbu šokem. Ty, Ondro, i Dalibor nebo milsu či Gato zde čas od času předvádíte své "teorie". Sice se mi to trochu plete, ale ty jsi myslím psal panu Bushovi a panu bin Ládinovi, Dalibor vymýšlel teorie o vesmíru a o míru mezi živými tvory. MB vždy oponoval a říkal, že jsou to blbosti. Teď se sám chová stejně....a ejhle -- nelíbí se ti to, hned ho osočuješ, že si "hraje" na něco "výjmečného". Přitom teorie MB není o nic bláznivější než teorie vaše (tvoje, Dalibora, milsu, atd.) Když k tomu připočtu, že MB několikrát vyslovil pochybnosti o duševním zdraví a duševní příčetnosti Dalibora i Gatoa (nijak se k tomu nepřikláním, jen říkám, že to MB psal...nic víc), v jiném tématu se zase snažil ukázat, jak jednoducho vznikají náboženství a v dalších si zase stěžoval, že na tyto jeho pokusy není moc reakcí....

...vychází mi z toho, že "teď se konečně odvázal" a je to šoková terapie, kdy máš poznat (stejně tak Dalibor, Gato, milsu), pravou zvrácenost těhto teorií. Motto MB pravděpodobně nyní zní: "Osobnímm zážitkem ku trvalému psychickému zdraví."
Go to Top of Page

Ondra
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 14/08/2008 :  12:35:55  Show Profile  Reply with Quote
Rzwalde,

rozhodně Slávka neosočuju, vždyť jsem se vyjádřil slušně a přátelsky...Ale jeho tajnůstkaření a historky tohoto primitivního typu, které předkládá, jsou dětinské. Miloslav kolem své osoby vytváří jakousi atmosféru tajemnosti, avšak zároveň nemá pro svá tvrzení pražádný důkaz v jakékoliv podobě. Proto se sám usvědčuje ze šarlatánství a podvodu. Kolik rádoby kontaktérů s mimozemšťany vegetuje na této planetě? Jsou jich tisíce, nikdo z nich nepředložil pro svá tvrzení žádný důkaz. Jen jediný člověk, který tvrdí, že je v kontaktu s mimozemšťany, předložil pádné důkazy, a tím je Eduard Albert Meier. - Ten předložil nejrozsáhlejší fotografický a filmový materiál mimozemských lodí, předložil mimozemské slitiny kovů k analýze, předložil stovky vědeckých informací desítky let dříve, než je nejmodernější věda potvrdila, předložil nahrávky zvuků mimozemských lodí, jež nejdou napodobit ani tuctem syntetizátorů, dále předložil tisíce stran kontaktních zpráv, které pojednávají o historii lidstva, historii vesmíru, historii náboženství, o mimozemských civilizacích, o vědomí, podvědomí, meditaci, evoluci, vědě atd.,atd,atd,atd., nemluvě o desítkách dalších knih. Tím vším a mnohými dalšími důkazy je potvrzeno, že BEAM je reálným kontaktérem s mimozemšťany a vše ukazuje na to, že je skutečně jediným reálným kontaktérem na této planetě.

A co předkládá Slávek? Pár primitivních báchorek, které stojí na vodě. K tomu není, co dodat.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 14/08/2008 :  13:01:45  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Ondro.
Zatím zde žádní mimozemšťané nejsou a proto jsem s nimi přímo hovořit nemohl.Mohu o tom mluvit,ale nesmím dát důkazy,aby nevznikla nová velká pravda,kterou by so ostatní pravdy mohly zdát silně ohrožené.A tak mám stále dávat lidem možnost, aby zvažovali, zda to je či není pravdivé.Původně jsem o tom vůbec neměl mluvit,ale pouze napsat sci fi knihu pod pseudonymem a prostě zmizet.Dokud jsem toto plnil, měl jsem přístup k informacím.Já jsem však podlehl a začal jsem o tom mluvit se známým knězem.Prostě jsem chtěl vědět, jak to na něj bude působit a skutečně jsem tak trošku (pořádně) zatoužil po pocitu vlastní vyjímečnosti.Bylo mně vytknuto, že bych mohl nesmírně posílit toto náboženství a byl mně uzavřen přístup k informacím.Nyní již o tom mluvit mohu,ale tak nějak na svůj úkor.Ztratil jsem cstu k důkazům.To ukazuje na fakt, že vůbec nejsem ničím vyjímečný, jen jsem se ocitl tam, kde vyjímečno je ale přišel jsem k tomu jako slepý k houslím a nikoliv pro nějaké svoje klady, či kvality.Ty informace a mohu si i vymýšlet mám od pozemšťanů, kteří se opět jen neš´tastnou náhodou dostali do zmíněné základny,které se zde říká peklo a podažilo se jim probudit ze spánkového režimu centrální počítač.Byli to lidé odtud z Čech a náhodou to byli moji dřívější přátelé,či spíše jen známí.Hledali člověka blízkého čistotě a já jsem na počítači napsal pohádku o pravdě v níž jsem ukázal prvně logiku Buddhova podobnetví stromu znaků. Cemtrální počítač to nějak získal a vybral právě mne. Oni mají takovou zajímavůstku a tou je mikrodisk velký asi jako moucha, či včela a ten je opatřený rotační kamerou.Tím diskem mohou sledovat kohokoliv ve dne i v noci a když jsem odejel na Šumavu malovat, věděli o tom a přistáli tam s malým diskem.Celý jeden den a jednu noc jsem byl s nimi,ale nebyli to mimozemšťané, to opakuji.A tak jsem prošel rozpravou ,která měla ukázat nakolik jsem čistý a stal jsem se plnoprávným občanem spojeného vesmíru.Tím jsem získal cestu k informacím a to v té době bez omezení.Kdybych tento přístup ještě měl, bylo by pro mne lehké porazit Noema ve fyzice a dalo by se říci, že i Einsteina.Je to civilizace stará mnoho milionů let a vědomosti tomu odpovídají. Já jsem ten přístup k informacím ztratil a mám jen to, co zbylo, co jsem si zapamatoval a to není úplné. Takže jestli jsem něčím vyjímečný,tak jsem vyjímečný trouba. Jestli jsem jediný, kdo tyto informace má, to nevím.Je možné že když jsem selhal já, našli někoho jiného.Mezi nimi a mnou probíhala komunikace prostřednictvím počítače.Nyní komunikace téměř neprobíhá.Pouze se mně na monitoru objevil nápis,že expedice je již v načí sluneční soustavě,že se ještě zastaví na jedné (nejmenované)planetě, kde je další základna a potom že přistanou na diskodromu.Takže jsem trošku lhal, když jsem říkal, že je uvidíte na obloze. Snad kdyby jste byli v Tichém oceánu, viděli byste mihnout se dvě tělesa a zmizet pod hladinou. Jestli již tam jsou, nebo teprve přiletí, to nevím,ale možná se mně ukáže na monitoru další zpráva. Je také možné, že se brzy dozvíme,že nějaká loď nebo letadlo cosi takového uviděli.

Jenže to vše co jsem řekl může být i můj výmysl,či hra. Ono to vlastně není až tak důležité. Tím důležitým by bylo skutečně se zamyslet na úlohou pravd a lidské moci v algoritmu života a uvědomit si to nebezpečí, které životu hrozí od poznání schopností dostatečných ke zničení všeho života na Zemi.Aby si to člověk uvědomil v plném rozsahu, je důležité poznat podstatu a ta je v zákonitostech řídících proces myšlení a s těchto zákonitostí vychází.Proto se tolik snažím abych vám to pochopení umožnil. O víc vlastně nejde. Až zde budou,pak jistě najdou cesty k tomu aby to začala chápat většina lidí na Zemi a aby začali hledat cesty, k odstranění toho nebezpečí.V tom hledání jim budou pomáhat, jako pomáhali ty pravdy stvořit. Oni říkají, že ač to byl nedovolený experiment s tím vložením velkých pravd, ukázal se být velmi úspěšným,protože díky stresům které byly důsledkem se urychlil několikanásobě růst intelektu pozemštanů. Když se podaří s algoritmu smrti odejít,pak budou bozi rehabilitováni a jejich zavržení bude zrušeno.
Nyní můžeš přemýšlet zda je to vše výmysl, nebo skutečnost a stejně to nepoznáš.Můžeš mne soudit za blufování jen já budu vědět, jak tomu ve skutečnosti je.Jistotu ani důkazy tě nedám.Třeba jsem si to skutečně jen vymyslel a dělám si z vás trochu legraci.
Přesto vám mohu nabídnout tu stránku http://tajomstva.org/civilizacie/tajne-poznanie-esejcov/

MB

Edited by - Miloslav Bažant on 14/08/2008 15:18:55
Go to Top of Page

Ondra
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 14/08/2008 :  15:57:35  Show Profile  Reply with Quote
Slávku,

je to jen hloupá pohádka, to je celé, co nám zde předkládáš. Já nerozumím uvažování těch lidí, kteří mají potřebu si ohledně mimozemšťanů vymýšlet další lživé báchorky. Vážně si myslíš, že v dnešní době, kdy existuje tak ohromné množství podvodníků a šarlátánů - a zvláště v případě fenoménu UFO - je třeba si vymýšlet ještě další lživé báchorky a sledovat, jak ně lidé reagují? Ve skutečnosti se jakýmkoliv dalším výmyslem v této věci řadíš po bok lhářů a podvodníků, to je celé, čeho svým snažením dosahuješ.

Měl by ses zaměřit na to, co je, nikoli na to, co není v rámci nějakých Tvých pošetilých experimentů. Výmysly nikomu nepomohou, zapotřebí je pouze pravdy. Pokud tedy nemáš pražádný důkaz o svých tvrzeních, tak jednoduše mlč a uděláš nejlépe. Ve skutečnosti evidentně sám nemáš jasno ohledně mimozemských civilizací ani v nejmenším, a tak máš mlčet a studovat.

Stránka, kterou uvádíš, nepřináší nic originálního, jak jsem po letmém prolétnutí mohl odhadnout. Spíše jde o jakýsi výběr z toho, co již bylo v různých knihách napsáno. Proč ne, shrnutí se vždycky hodí.

Edited by - Ondra on 14/08/2008 16:01:01
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 14/08/2008 :  16:13:56  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Ondro.

A ty jistě víš, že je to pohádka, nebo si to jen myslíš? Víš že ssi vymýšlím, nebo si to jen myslíš? Ty víš,že existuje reikarnace, nebo si to jen myslíš? Skrátka víš prd.Skušenost tě říká, že o mimozemských civilizacích všichni lžou,ale víš že všichni?Víš prd.Víš pd a odsuzuješ druhé k mlčení. Já jsem poznal co je lidská duše a na čem je závislá a proto v reikarnaci nevěřím, protože je nereálná.To je rozdíl mezi námi dvěma. V tom povídání v nabízeném Webu jsi mohl najít indicie k pochopení toho, co zde říkám já a byl bys poznání toho, zda si vymýšlím nebo jde o skutečnost trošku blíže.Tys jak říkáš nenašel nic.To není moje chyba.Třeba jsi to četl moc rychle a povrchně.

MB
Go to Top of Page

Ondra
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 14/08/2008 :  17:04:10  Show Profile  Reply with Quote
Na ten web se určitě podívám podrobněji, vždyť jsem řekl, že jsem zatím učinil pouhý odhad, že ano.

Snažím se psát jen o tom, co jsem na základě vlastního pochopení a zkušenosti rozpoznal jako pravdivé (byť relativně samozřejmě). Nikdy si nevymýšlím pohádky v rámci nějakých primitivních experimentů ani vědomě neuvádím ostatní v omyl. Každé slovo vážím stokrát, než ho napíšu, protože s jakoukoliv veřejnou publikací myšlenek jde ruku v ruce velká zodpovědnost, neboť zveřejněná slova, resp. myšlenky, mohou zásadně ovlivnit život druhého člověka. Ty však tuto zodpovědnost zjevně necítíš, když zde předkládáš zjevné lži a sleduješ, jak na ně ostatní reagují. Pro tyto lži si navíc schválně a hloupě volíš témata, kde je velmi obtížné se dopátrat pravdy a vládne tam nejistota. Tato všeobecná nejistota a obtížnost dopátrat se pravdy vždy byla a je živnou půdou pro všechny mystifikátory, šarlatány a pošetilé experimentátory, kteří neváhají přihodit si svojí lží do mlýna, aby na sebe upozornili nebo vyvolali různé reakce, které pak analyzují a cítí se být hrozně nad věcí, když pozorují zmatek, který způsobili. Takový přístup je primitivní a hloupý a vytváří jen další zmatení a rozkol, namísto dopátrání se skutečného stavu věcí, jistoty a jednoty.

O mimozemských otázkách nelžou všichni - to jsem přeci netvrdil - ale rozhodně drtivá většina. - Drtivá většina buď lže, anebo propadla sebeklamu a nevědomě (částečně nebo úplně nevědomě) říká nepravdu.
Jsou jistě lidé, kteří měli skutečný kontakt s mimozemšťany, avšak drtivá většina z těchto reálných kontaktérů měla kontakt jen v podobě pouhého pozorování mimozemské lodi. Jen naprosté minimum z těchto kontaktérů představují face to face kontaktéři. Ti však zpravidla navystupují na veřejnosti, takže se o nich nikdo nedozví. Existuje zde však výjimka podložená dlouhou sérií kvalitních důkazů, o níž jsem již hovořil, a tou je BEAM.

A co se týče té Tvé mimozemské pohádky, tak mohu skutečně s jistotou prohlásit, že neodpovídá pravdě. Takže buď vědomě lžeš, nevědomě říkáš nepravdu, nebo obojí dohromady v různém poměru. Anebo s námi nakonec hraješ velmi hloupou hru, která primitivně staví na současné všeobecné nevědomosti v tomto ohledu. Touto hrou bys však škodil zaprvé sobě samému a zadruhé bys tím mohl jenom zmást ostatní a zbytečně je uvést v omyl nebo víru ve Tvé nesmysly.

Neodsuzuji Tě k mlčení, pouze doporučuji, abys přestal klamat ostatní svými pošetilými příhodami, to je vše.

Co se mě týče, tak své nevědomosti jsem si dost dobře vědom, abych tak řekl.

Edited by - Ondra on 14/08/2008 17:05:29
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 14/08/2008 :  18:15:03  Show Profile  Reply with Quote
Ondřeji,
vědomá manipulace s lidmi není příznakem jednoduchosti nebo primitivismu. Při cestě za pravdou dokáže být očekávání další mystifikace dokonce takovým policajtem sebekontroly aby nedocházelo k sebeklamu. Díky odhalení takového záměru, který byl zpočátku vnímán jako pravdivé konstatování se lidé mohou naučit mnohem víc. Čím hloubější mystifikace odhalí, tím mohou být hlouběji dostatečně pozorní na určité detaily.
Jsem si jistý, že to nebylo záměrem MB, ale není pravdou co říkáš o hledání odpovědí na otázky pouze pomocí upřímnosti, tím se mohou lidé naučit možná nejméně.

Edited by - neronis on 14/08/2008 18:18:33
Go to Top of Page

Ondra
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 14/08/2008 :  18:43:19  Show Profile  Reply with Quote
neronisi,

člověk se skutečně učí jak z věcí negativních, tak i z těch pozitivních. Avšak já osobně jsem alergický na smyšlenky ohledně mimozemšťanů. Víte, jak ohromné zmatení vládne v naší společnosti na tomto poli? To zmatení je extrémní, do hry se tahá křesťanský bůh, andělé, mimozemšťané jsou zbožštění a prezentovaní jako světelné bytosti atd.,atp. Vytvořil se kolem toho neuvěřitelný balast, který již překročil hranici šílenství. A co dělá Miloslav? Místo toho, aby předložil nějaké relevantní údaje opřené o nějaké důkazy či alespoň zřetelné logické souvislosti, tak zde sepisuje další balast, kterým všeobecný zmatek jenom podporuje. Z toho se sice skutečně můžeme poučit jako z negativního příkladu, ale o pravdě nám to toho mnoho neřekne. Smyšlenek je na tomto poli už dost a Miloslav jenom přihazuje další - další prázdné fantazie bez jediného náznaku důkazu. A to je hloupé a primitivní, za tím si stojím.

Já si o Slávkovi - jak bylo naznačeno - nemyslím vůbec nic špatného, avšak jeho mimozemské smyšlenky jsou podvodné, ať už je vytváří z jakéhokoliv důvodu. Nemám rád takového pokusy, 'jak na to asi zareagují ostatní' a psaní všelijakých rádoby kontaktérských příhod. Je to vytváření chaosu v chaosu, nepravdy v nepravdě, a to ničemu neprospěje. Negativní příklady a nekonečné řady nepravd můžeme vidět všude kolem sebe, na to nepotřebujeme Miloslava a jeho další nepravdy, že ano.

A tak máš neronisi sice pravdu ohledně toho, že se z negativních věcí můžeme hodně naučit, ale to neznamená, že je účelné tyto negativní věci vědomě vytvářet. To můžu taky někoho zmrzačit a argumentovat tím, že kdybych toho člověka nezmrzačil, tak se on sám a jeho okolí nikdy nenaučí vážit si zdraví atp. My přeci už nemusíme vytvářet další negativní příklady, další smyšlenky, další série nepravd - vždyť je jich plný svět, vždyť žijeme v jejich zajetí. Nyní je naopak zapotřebí tyto bludné sítě rozplétat a uvádět věci na pravou míru. Jenom tak je nyní možné sám sobě, ostatním lidem a celému světu skutečně prospět. Je třeba ve věcech hledat, najít, promluvit, napsat a každý den žít pravdu, to je celé. Smyšlenek a fantazií tu máme až nad hlavu a Miloslav ať s nimi proto přestane!

O.Š.

Edited by - Ondra on 14/08/2008 18:51:05
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 14/08/2008 :  22:30:12  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ondra
To můžu taky někoho zmrzačit a argumentovat tím, že kdybych toho člověka nezmrzačil, tak se on sám a jeho okolí nikdy nenaučí vážit si zdraví atp.

mnoooo....na tom něco je
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 15/08/2008 :  08:41:19  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Ondro.
A víš zcela jistě, že je to mystifikace,že je to pouhý výmysl? Más odpor k řečem o mimozešťanech OK. To jsou však opět emoce.Je to averse, která tě vede k odporu. Já neukazuji jakési světelné bytosti,ale obyčejné a dokoce chybující lidi.Kdybys nebyl zaslepený aversí, dokázal bys vidět indicie,které toto podporují.Potom bys začal chápat souvislosti třeba bys poznal,že to co říkám nemusí být lež.Já netvrdím, že je to pravda a tedy nikoho neuvádím v omyl.Je zde řada lidí,kteří tvrdí cosi o bohu a nadpřirozenu a to je v pořádku.Já promluvím o tom co je naprosto reálné a postrádá jakékoliv nadpřirozeno a navíc to ukazuje na fakt,že si věřící historii pouze špatně vyložili.Jenže ty máš k tomu odpor a nejraději bys mně zakázal mluvit.Máš totalitní slony, víš o tom?Kdyby ses dokázal toho odporu zbavit, bylo by právě v tom co jsem napsal hodně věcí k přemýšlení.Kdybys to na chvilku zařal brát jako popis skutečných událostí, mehl by sis s toho vyvodit mnohé, co je skutečně platné a porozuměl bys trošku víc logice algoritmu života na Zemi.Potom bys na to mohl klidně zapomenout,ale to podstatné, čili poznání by zde bylo.Já totiž vím, že povídka dokáže člověka poznání více přiblížit,než sáhodlouhé vědecké projevy.Je li provokativní, pak ještě silněji. Nikdy jsem nežádal uvěření,ale nabízel jsem těm kteří jsou toho schopni téma k přemýšlení. Jak jsem poznal, tu schopnost přemýšlet máš,ale ta averse tě stále brzdí. Pokud se jí nedokážeš zbavit, abys začal myslet svobodně, pak si mých slov prostě nevšímej.Moje slova a třeba o mimozemšťanech nemohou nikomu ublížit,ale mohou jej přivést k chápání toho, co předtím docela nechápal.Když se zbavíš averse a začneš vidět indicie,které se nabízí, můžeš dokonce dojít k tomu, že vše nemusí být jen vymyšleno.
Můžeš si zacpat uši, abys někoho neslyšel, ale nemáš právo zasahovat do jeho práv tím, že ho vybízíš k mlčení.Věřím, že kdybys měl tu možnost, budeš mně mlčení přikazovat.To je důsledek tvojí averse a není to kladný ani pozitivní přístup.

MB
Go to Top of Page

Ondra
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 15/08/2008 :  14:13:44  Show Profile  Reply with Quote
Slávku,

ale tak hrozné to s mojí averzí nebude. Hned kvůli mé výtce hovořit o totalitních sklonech je trochu silná káva, nemyslíš? Avšak je pravda, že kdyby všichni šarlatáni, lháři a podvodníci prostě přestali mluvit a šířit své bludy, tak by bylo nalezení pravdy o poznání snazší.

Mám srkze Tvé povídky porozumět logice algoritmu života? To je vážně originální nápad. Takže když napíšeš zcela nepravdivý text a já vím, že je nepravdivý, tak je chyba ve mně, protože jsem nedocenil skryté poselství mezi řádky, které by mi mohlo pomoci porozumět tajům života, ba samotné logice algoritmu života. To bude ono, jsi vlastně génius, který do svých protimluvných textů kóduje indicie a stopy, které člověka mohou dovést k samotné podstatě života, je-li vnímavý. -Tato argumentace se snaží udělat z hovna poklad, to je celý její účel, Slávku. Stejným způsobem se i vykladači bible celá staletí pokoušeli symbolicky vyložit ty největší absurdity a rozpory. A tak jako mávnutím kouzelného proutku všechno získává svůj skrytý význam, skrytou hodnotu a je tak možné obhájit i ty největší nesmysly. Já nejsem zvědavý na nějaká skrytá poselství mezi řádky, i kdybych připustil, že v Tvém případě nějaká existují, jakože neexistují.

O.Š.

Edited by - Ondra on 15/08/2008 14:17:03
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 15/08/2008 :  15:05:18  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Ondro.
Když vidíš hovno a poklad nemáš schopnost vidět, nech to na druhých. Když nevidíš rozdílu mezi těmi šarlatány, jak říkáš a mnou,je to opět jen tvoje schopnost vidění.Já jsem na rozdíl od nich nikdy neřekl,že je to pravda bez ohledu na to jestli to pravda skutečně je, nebo není. Pokladem může být myšleno pochopení rozdílu mezi algorimem života a algoritmem smrti a třeba to, že v algoritmu života pravdy vedou ke stressu,který aktivuje růst intelektu lidstva, který je nutný k přežití člověka jako druhu.Naprosto stejné pravdy v algoritmu smrti (čili po zisku zničujících schopností) vedou k zániku života. Jenže takto polopaticky jsem to říkat nechtěl.Pokud tě to řeknu takto, máš jen cíle algoritmu. Když na to přijdeš sám, máš i cestu a pochopení této logiky algoritmu života. Nemusíš to považovat za poklad uložený v tom hovně a je to hovno, pokud jsi tomu neporozuměl.Jenže je to hovno tvoje. Je tam toho mnohem víc,ale nechám to na ostatních,jestli to najdou.Skus si vzít jiné brýle,třeba vidíš hovno díky jim.

Jó a abych nezapomněl."Hovno se neříká" a to nejsem anděl s filmu "Kurva hoši gutentag"

MB

Edited by - Miloslav Bažant on 15/08/2008 15:08:01
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 15/08/2008 :  15:21:03  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Ondro.

A co řáš tomuhle? Jak jsem se dozvěděl, na Zeroye odkud k nám přilétli platí téměř vše o čem mluví Dalibor.Lidé nemají potřebu zabíjet zvířata a tak nemají ani potřebu je pěstovat.Šli tak daleko, že opustili povrch své planety a vybudovali ohromné prostory pod povrchem, podobně jako u nás to Peklo. Jsou tam celá města, plno zeleně a nahoře svítí umělá slunce. Na povrchu planety je divočina, kde žijí zvířata, ptáci a ryby dle svých zvyklostí.Lesy nikdo nekácí,trávu nikdo nežne. Jen místy jsou letoviska, kam jezdí na dovolenou a třeba se koupat v moři.V oceánech jsou vodní lidé, jak říkají delfínům a oni s nimi dokáží hovořit.Dokonce jsou delfíni členy sněmu planety,protože mají myšlení slovní a mají tedy lidskou duši.
Kdyby se Dalibor nezajímal pouze o to své, nyní by mohl mít radost,protože ukazuji cíl, který on vidí kdesi v nekonečnu času. A včíl mudruj,zda tě říkám skutečnost, nebo si vymýšlím. Jestli sis už vyměnil brýle, můžeš i de najít poklady. Ne li pak uvidíš opět to své H.....

MB
Go to Top of Page

Ondra
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 15/08/2008 :  16:39:58  Show Profile  Reply with Quote
Slávku,

ok, já to beru. Oba jsme vyjádřili své stanovisko, a to se počítá.

O.Š.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 15/08/2008 :  17:51:35  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Ondro.

Tak to má být.Jenže já jsem se už těšil, jak tě tím rozzuřím, jak se budeš zlobit, nadávat a já se budu smát. Takto nemám ani na co odpovídat. Ještě abys tomu začal skutečně rozumět a mohu to zabalit.Já toho skutečně nemám až tak mnoho a když by tomu všichni rozuměli, tak nebudu mít o čem povídat.Nakonec byste mohli pochopit mnohem víc než já a co potom já? Škoda že nevidíš jak se chechtám. To ale není výsměch.

MB
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000