Author |
Topic  |
ftarflon
Aktivní uživatel

Slovakia
192 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 15:59:39
|
ale na experimentovanie máš Preview, nie? |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:02:19
|
quote: Originally posted by ftarflon
ale na experimentovanie máš Preview, nie?
Čo to je preview?... |
 |
|
ftarflon
Aktivní uživatel

Slovakia
192 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:04:34
|
quote: Originally posted by navi
Čo to je preview?...
Je to tlačítko vedľa Post New Reply. Ukáže ti, ako tvoj príspevok bude vyzerať, keď ho pošleš. To okno Preview potom zatvoríš a svoje dielo si edituješ ďalej. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:05:09
|
Ftarflone.
Jenže já to skutečně nevím a pouze bych si vymýšlel. Já jsem se o ty peníze nezajímal. Stejně nejsou pro mne a mám za to, že je to jejich věc. Co se týká utajení, atk opět nemám co říci. Přede mnou nic netají, alespoň nevím, že by něco tajili. Kdyby však všechno "vykdákali" pak by se pod to mohl podepsat kdokoliv. Jedno tě mohu vykdákat, doufám že se nebudou zlobit. Pokud jsi četl má slova o umělé tvorbě talentu, čili vědomém ukládání informací v určité polaritě, pak jsem měl toto jakž takž zvládnuté v době mezi narozením a rozvojem řeči. Oni to již rozšířili mnohem dál. Zjistili co se děje v mozku a neodborně řečeno zjistili, čím je mozek stimulován aby ukládal informace právě v té polaritě a nikoliv jiné. A tak získali schopnost vyvolat polární ukládání informací v polaritě plus uměle. Tvorba talentů je nyní již možná (teoreticky a možná i prakticky) kdykoliv, tedy i po rozvoji řeči. Není to bomba? Víš co to znamená pro rozvoj lidského myšlení? Prý to moje poznání byl chybějící článek který otevřel cestu k celé řadě nových poznání. Tak to tvrdí oni. Jestli si dokážeš představid dopad tohoto,pak lehko pochopíš, co se tam děje. Navíc je to snadno zneužitelné poznání.
MB |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:25:37
|
quote: Originally posted by navi
Čo to je preview?...
Je to tlačítko vedľa Post New Reply. Ukáže ti, ako tvoj príspevok bude vyzerať, keď ho pošleš. To okno Preview potom zatvoríš a svoje dielo si edituješ ďalej.
Díky za radu... |
 |
|
ftarflon
Aktivní uživatel

Slovakia
192 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:32:46
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Ftarflone.
Jenže já to skutečně nevím a pouze bych si vymýšlel. Já jsem se o ty peníze nezajímal. Stejně nejsou pro mne a mám za to, že je to jejich věc. Co se týká utajení, atk opět nemám co říci. Přede mnou nic netají, alespoň nevím, že by něco tajili. Kdyby však všechno "vykdákali" pak by se pod to mohl podepsat kdokoliv. Jedno tě mohu vykdákat, doufám že se nebudou zlobit. Pokud jsi četl má slova o umělé tvorbě talentu, čili vědomém ukládání informací v určité polaritě, pak jsem měl toto jakž takž zvládnuté v době mezi narozením a rozvojem řeči. Oni to již rozšířili mnohem dál. Zjistili co se děje v mozku a neodborně řečeno zjistili, čím je mozek stimulován aby ukládal informace právě v té polaritě a nikoliv jiné. A tak získali schopnost vyvolat polární ukládání informací v polaritě plus uměle. Tvorba talentů je nyní již možná (teoreticky a možná i prakticky) kdykoliv, tedy i po rozvoji řeči. Není to bomba? Víš co to znamená pro rozvoj lidského myšlení? Prý to moje poznání byl chybějící článek který otevřel cestu k celé řadě nových poznání. Tak to tvrdí oni. Jestli si dokážeš představid dopad tohoto,pak lehko pochopíš, co se tam děje. Navíc je to snadno zneužitelné poznání.
MB
Miloslav,
budem úprimný aj keď riskujem, že sa na mňa nahneváš.
Ver mi, že ti prajem, aby to bola všetko pravda, čo vravíš. Ver mi tiež, že nikomu nič nezávidím a nikomu nechcem nič pokaziť.
Ale čím ďalej, tým viac si začínam myslieť, že si si toho profesora vymyslel. Všetko, čo popisuješ, znie veľmi neštandardne. Každý, kto má len trochu skúsenosti s výskumom, to vidí. Ťažko možno uveriť, že je to realita. To, čo popisuješ, znie skôr ako pokračovanie tvojho sci-fi románu. Mimochodom, tú prvú kapitolu som si prečítal a páčilo sa mi to. Si dobrý.
Ak je moja domnienka správna, tak sa všetko vysvetľuje. Najmä to neštandardné tajnostkárstvo.
Tak čo, nie je to nakoniec všetko len tvoj ďalší žart?
|
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:52:21
|
Ftarflone. musím tě sklamat. Není. Je možné, že si něco špatně vykládám, či jsem to špatně pochopil. Múže být rozdíl mezi tím co řekl a tím co já interpretuji. On řekne příkladně že tohle poznali a že to může kamsi směřovat a já řeknu, že to tak je. Tohle jsem si uvědomil, až když jsem to odeslal a docela mne to mrzí. Můžeš věřit, že jsem hodně vzrušený, když s ním mluvím a tak mně může cosi uniknout a jinému dám jiný rozměr, než skutečně má. To vše je možné, ale výmysl to není. Proč bych se ptal, jestli to smím smazat, když bych čekal na toho, kdo to pochopí.To bych jednal sám proti sobě.Skus se vžít do mých pocitů, když náhle bez přípravy hovořím s někým takovým z druhého konce světa. Skus se zamyslet nad tím, že se plní můj sen a pochopíš,že je to jako sen a s ze sna si můžeš jen těžko pamatovat vše v takové podobě, jak to řekl.Mimo jiné je ten profesor již druhá generace těch, kteří do Ameriky emigrovali a jeho čeština i když je dobrá, někdy nestačí a je proložená anglickými slůvky. Většinou se neptám,ale anglicky nerozumím. Takže ty zmatky, které označuješ mohou plynout ze mne,ale nejsou to výmysly,ale spíš cosi jako nepochopení. Možné je i to,že pokládáš za zmatky to, co je u nich zcela obvyklé a u nás nikoliv. Píšeš že nezávidíš a já tě věřím.POkazit mně nic nemůžeš i kdybys chtěl.Třeba i právě proto, že neprozradím universitu ani identitu profesora. bJsem rád, že se mnou komunikovat chtějí a kazit si to nebudu a nenechám. Co mne však udivuje, je tvůj přístup k mé snaze vše trošku odlehčit špetkou humoru. To s tou sportkou nebylo nic jiného než šprým. Co se týká sci fi, můžeš si přečíst i druhou část, Je v reply o Sci fi.Zajímalo by mne jak se tě ta bude líbit. MB |
Edited by - Miloslav Bažant on 11/01/2007 16:58:46 |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:55:31
|
Ftarflone.
MB
George Harisson, zo skupiny Beatles o sebe tvrdil, že nemal žiadny prirodzený talent...Že všetko čo sa naučil musel vydrieť... Ako by si to charakterizoval z hľadiska vytvárania umelých talentov?... |
 |
|
ftarflon
Aktivní uživatel

Slovakia
192 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:57:53
|
Ftarflone. musím tě sklamat. Není. Je možné, že si něco špatně vykládám, či jsem to špatně pochopil. Múže být rozdíl mezi tím co řekl a tím co já interpretuji. On řekne příkladně že tohle poznali a že to může kamsi směřovat a já řeknu, že to tak je. Tohle jsem si uvědomil, až když jsem to odeslal a docela mne to mrzí. Můžeš věřit, že jsem hodně vzrušený, když s ním mluvím a tak mně může cosi uniknout a jinému dám jiný rozměr, než skutečně má. To vše je možné, ale výmysl to není. Proč bych se ptal, jestli to smím smazat, když bych čekal na toho, kdo to pochopí.To bych jednal sám proti sobě.Skus se vžít do mých pocitů, když náhle bez přípravy hovořím s někým takovým z druhého konce světa. Skus se zamyslet nad tím, že se plní můj sen a pochopíš,že je to jako sen a s ze sna si můžeš jen těžko pamatovat vše v takové podobě, jak to řekl.Mimo jiné je ten profesor již druhá generace těch, kteří do Ameriky emigrovali a jeho čeština i když je dobrá, někdy nestačí a je proložená anglickými slůvky. Většinou se neptám,ale anglicky nerozumím. Takže ty zmatky, které označuješ mohou plynout ze mne,ale nejsou to výmysly,ale spíš cosi jako nepochopení. Možné je i to,že pokládáš za zmatky to, co je u nich zcela obvyklé a u nás nikoliv. Píšeš že nezávidíš a já tě věřím.POkazit mně nic nemůžeš i kdybys chtěl.Třeba i právě proto, že neprozradím universitu ani identitu profesora. bJsem rád, že se mnou komunikovat chtějí a kazit si to nebudu a nenechám.
MB
Miloslav, som rád, že mi veríš.

f.
|
 |
|
noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 17:02:33
|
Nicméně bys nám Slávku mohl alespoň prozradit, jak ses s nimi seznámil. Kontaktovali oni tebe? Odkud víš, že se jedná o profesora, od něj? Odkud víš, že pracuje na univerzitě? Ověřoval sis, zda na té univerzitě pracuje profesor toho jména? Zkoušel jsi zadat jeho jméno v googlu? Pokud ne tak to určitě udělej, a výsledky nám můžeš říct i když si jméno necháš pro sebe. Zoušel sis najít reference na toho profesora? Názory jiných na jeho osobu?
Zamysli se nad mými otázkami, prosím a zkus nám alespoň na některé odpovědět, moc by nás to zajímalo. Je docela dobře možné, že se nesnažíš napálit ty nás, ale oni tebe. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 17:49:15
|
Richarde.
Když se podíváš do reply "Cosi se stalo" Najdeš tam první zmínku o kontaktu s tím profesorem. On se obrátil na mne prostřednictvím mailu a první byl dotaz, zda může použít moje vstupy jako téma pro studenty k diskusi. To myslím bylo velmi slušné. Mohl si to vzít, aniž bych o tom věděl a použít to, aniž bych se to mohl dozvědět. Již jsem se zmínil o spojení, při kterém jsem jej viděl a viděl jsem i ty studenty. Myslíš, že to naaranžoval a zaplatil si statisty? proč by to dělal? Vždyť já už dnes nejsem pro ně vůbec důležitý a pokud se mnou komunikují,pak je to od nich spíš hezké. Znám jeho Emailovou adresu a znám i adresu na jeho mail na počítač ve škole. K čemu by bylo takové nedůvěřivé ověřování? Srovnej si jednu k jedné a uvidíš sám, že je to zbytečné. Skus si představit, že mně skutečně obelhává. Co všechno musel udělat bay dosáhl svého cíle,čili udělal mně jakousi pofiderní radost. Třeba tě cosi dojde.
Vaše zvědavost zůstane neukojená. Nejste zde pouze vy,ale může sem nalédnout kdokoliv a tyto informace zneužít.
MB |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 18:50:46
|
[quote]Originally posted by Miloslav Bažant
Ftarflone.
MB
Miloslav,
budem úprimný aj keď riskujem, že sa na mňa nahneváš.
Ver mi, že ti prajem, aby to bola všetko pravda, čo vravíš. Ver mi tiež, že nikomu nič nezávidím a nikomu nechcem nič pokaziť.
Ale čím ďalej, tým viac si začínam myslieť, že si si toho profesora vymyslel. Všetko, čo popisuješ, znie veľmi neštandardne. Každý, kto má len trochu skúsenosti s výskumom, to vidí. Ťažko možno uveriť, že je to realita. To, čo popisuješ, znie skôr ako pokračovanie tvojho sci-fi románu. Mimochodom, tú prvú kapitolu som si prečítal a páčilo sa mi to. Si dobrý.
Ak je moja domnienka správna, tak sa všetko vysvetľuje. Najmä to neštandardné tajnostkárstvo.
Tak čo, nie je to nakoniec všetko len tvoj ďalší žart?
Ftarflone...On o tom hovoril už dosť dávno Harleyke...Z tej nemal dôvod si robiť šprťouchlata...V tej dobe si Miloš ešte šprťouchlata nerobil...Okrem mňa teda... |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 19:04:40
|
Richarde.
Když se podíváš do reply "Cosi se stalo" Najdeš tam první zmínku o kontaktu s tím profesorem. On se obrátil na mne prostřednictvím mailu a první byl dotaz, zda může použít moje vstupy jako téma pro studenty k diskusi. To myslím bylo velmi slušné. Mohl si to vzít, aniž bych o tom věděl a použít to, aniž bych se to mohl dozvědět. Již jsem se zmínil o spojení, při kterém jsem jej viděl a viděl jsem i ty studenty. Myslíš, že to naaranžoval a zaplatil si statisty? proč by to dělal? Vždyť já už dnes nejsem pro ně vůbec důležitý a pokud se mnou komunikují,pak je to od nich spíš hezké. Znám jeho Emailovou adresu a znám i adresu na jeho mail na počítač ve škole. K čemu by bylo takové nedůvěřivé ověřování? Srovnej si jednu k jedné a uvidíš sám, že je to zbytečné. Skus si představit, že mně skutečně obelhává. Co všechno musel udělat bay dosáhl svého cíle,čili udělal mně jakousi pofiderní radost. Třeba tě cosi dojde.
Vaše zvědavost zůstane neukojená. Nejste zde pouze vy,ale může sem nalédnout kdokoliv a tyto informace zneužít.
MB
Miloslave...Moja ituícia mi hovorí, že máš pravdu... |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 19:18:33
|
Navi.
Trošku tvoje slova opravím.Nemám pravdu,protože žádnou nepovyšuji nad ostatní,ale pouze nelžu a pokud si vymýšlím má to svůj smysl a vzápětí na to upozorním a snažím se vysvětlit,. proč jsem tak učinil. Mnohdy nelžu ani tehdy, když si tím sám škodím. To jsi však mohl poznat sám z mých slov.Lež je člověku jen pro starosti.
MB |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 12/01/2007 : 10:02:09
|
Navi.
Trošku tvoje slova opravím.Nemám pravdu,protože žádnou nepovyšuji nad ostatní,ale pouze nelžu a pokud si vymýšlím má to svůj smysl a vzápětí na to upozorním a snažím se vysvětlit,. proč jsem tak učinil. Mnohdy nelžu ani tehdy, když si tím sám škodím. To jsi však mohl poznat sám z mých slov.Lež je člověku jen pro starosti.
MB
Mne tiež mama hovorievala, už keď som bol väčší, že nemusím stále hovoriť pravdu...Čiže neklamať...Ja som nechápal, prečo by som mal klamať...Viem, že pre mnohých ľudí je pretvárka prirodzenou vecou, ale pre mňa nie...Ak som aj klamal, mal som z toho hrozne blbý pocit...Takže radšej neklamem...Sú ľudia, ktorý majú radšej, ak im zaklamete, ak z toho majú mať príjemnejší pocit, ako z pravdy... |
Edited by - navi on 12/01/2007 10:13:45 |
 |
|
Topic  |
|
|
|