Author |
Topic  |
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 21:49:12
|
Mám nulovú schopnosť kombinatoriky...Neviem vôbec hrať šachy...Moja manželka je pravý opak...Mám schopnosť pamätať si tváre, moja žena je pravý opak...Každý z nás má schopnosť na niečo iné...Aké máte vy slabiny? |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 22:29:07
|
Chlapci...Poslal som vám kombinatorický IQ test...Oznámte, ako ste dopadli...Ja som vyhorel...Jedná sa o rozumovú logiku, ktorú nemám rád... |
Edited by - navi on 10/01/2007 22:43:13 |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 22:42:31
|
Navi Pekne, nekonfliktni. Prijemna zmena. Ja mam naprosto prisernou pamet, jak na jmena, tak tvare... Snad krome textu pisni nebo basni. Ty si pamatuji dobre. Jsem navic trochu neporadny a veskere problemy realneho sveta odkladam dokud to jde. Diky za test, ale ja nemam bohuzel office, takze dodam vysledky pozdeji. Ale bude to nekde mirne nad prumerem
|
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 22:45:00
|
Napadlo me jeste... Sem se to presne hodi. Hrajete hledani min? To klasicke z Windowsu? pochlubte se vysledky.
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 10/01/2007 : 22:48:09
|
quote: Originally posted by Oldow
Navi Pekne, nekonfliktni. Prijemna zmena. Ja mam naprosto prisernou pamet, jak na jmena, tak tvare... Snad krome textu pisni nebo basni. Ty si pamatuji dobre. Jsem navic trochu neporadny a veskere problemy realneho sveta odkladam dokud to jde. Diky za test, ale ja nemam bohuzel office, takze dodam vysledky pozdeji. Ale bude to nekde mirne nad prumerem
Ja si vôbec nepamätám texty piesní a básní a vôbec žiadne texty...Ale si veľmi dobre pamätám melódie... |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:53:17
|
Navi.
Ten test se mně vůbec nepodařilo otevřít. Nebylo by lepší napsat,adresu ze které jsi jej stáhnul? Nebo snad není s internetu?
MB |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 10:17:17
|
Napadlo me jeste... Sem se to presne hodi. Hrajete hledani min? To klasicke z Windowsu? pochlubte se vysledky.
Nehrám... |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 10:21:43
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Navi.
Ten test se mně vůbec nepodařilo otevřít. Nebylo by lepší napsat,adresu ze které jsi jej stáhnul? Nebo snad není s internetu?
MB
Dostala ho moja manželka poštou od svojho spolužiaka z výšky...Otvoriť sa dá asi len vo worde...Možno to ale umožňujú aj prehliadače Windovsu...Spýtaj sa noemusa... |
 |
|
noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 11:14:10
|
Ten test je v excelu - formát xls. Bohužel já Excel nemám (SW nekradu a Microsoft nesnáším, takže si od něj Office nekoupím) a používám místo něj OpenOffice. V něm jsem dokázal pouze přečíst text:
Na zaciatok kliknite na kruh
Pravidla su nasledujuce:
1. Dve osoby maximalne na lodku
2. Otec nesmie byt so ziadnou z dcer v nepritomnosti matky
3. Matka nesmie byt so ziadnym zo synov v nepritomnosti otca
4. Vazenkyna nemoze byt v pritomnosti so ziadnym clenom rodiny bez pritomnosi policajta
5. Iba policajt a rodicia mozu viest lodku
Kliknite na postavy pre ich nalodenie a vylodenie a na rucky s cervenymi
hlavami na prejdenie z jedneho brehu na druhy.
Je jasné, že se jedná o klasickou hádanku (či hlavolam) s převozem osob. Jeho obdoby jsem řešil a vyřešil už mnohokrát. Takže v mém případě půjde spíše o rutinu. Proto počkám a když se vám na něj nebude dařit přijít, tak poradím.
Vzhledem k tomu, že v OpenOffice není vidět žádný obrázek ani se nespustí žádná makra, potřeboval bych vědět kolik synů a dcer tam je. Nicméně to nejspíš jde vyřešit pro libovolný počet synů a dcer v zásadě stejně |
 |
|
noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts |
|
noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 11:29:43
|
Tak tyto programy mi bohužel nepomohly, stále nejdou spustit makra. ExcelViewer je zřejmě nepodporuje, takže smůla. Nicméně je tam vidět alespoň text a to myslím k vyřešení stačí (neznámý je ovšem počet dcer a synů) |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 12:01:20
|
Richarde.
Doplnil jsem instalací ten exel a získal jsem totéž co ty, čili pouhý text be z počtu osob. Z tohoto je jasný pouze základní model, či logika pořadí,ale závěr není reálný. Je to stejný styl jako hlavolam s dětství s lokomotivou a vagony na kruhové dráze.
Navi.
Pokud přinesla ten test na papíru, nemůže existovat nic než ten text.Jestli to přinesla na CD, či disketě, je možné to okopírovat celé.JInak najdeš iQ testy na mnohých stánkách a funkční.
MB |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 19:47:08
|
K testu Docela trivialni, jestli jsem spravne pochopil pravidla, mel jsem to asi za dvacet vterin. Diky za zaslani v lepsi forme.
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 20:57:09
|
K testu Docela trivialni, jestli jsem spravne pochopil pravidla, mel jsem to asi za dvacet vterin. Diky za zaslani v lepsi forme.
Poslal som vám aspoň fotku na maily...Oldow...Pošli sem správnu odpoveď...Porovnáme... |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 21:05:37
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Richarde.
Doplnil jsem instalací ten exel a získal jsem totéž co ty, čili pouhý text be z počtu osob. Z tohoto je jasný pouze základní model, či logika pořadí,ale závěr není reálný. Je to stejný styl jako hlavolam s dětství s lokomotivou a vagony na kruhové dráze.
Navi.
Pokud přinesla ten test na papíru, nemůže existovat nic než ten text.Jestli to přinesla na CD, či disketě, je možné to okopírovat celé.JInak najdeš iQ testy na mnohých stánkách a funkční.
MB
Hlavolam bol poslaný mailom, funkčný je len v exeli...Poslal som ti fotku v Jpg...Klikni na ňu 2x... |
 |
|
Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 21:12:12
|
Nejsem zvyklý uvažovat tímto směrem a řešil jsem to kolem půlnoci a tak mi to celkem trvalo . Než sem se v tom jen zorientoval trvalo tak 5 min .Dalších 5 min odhaduji na zbavení se nutkání , že to nemá řešení. Celkem to tedy odhaduju na asi za 15 min . Ps. To Oldow : Mám ten pocit , že jen ty animace něž přejede loďka trvají dýl něž těch 20 s . |
 |
|
Topic  |
|