www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Príroda...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts

Posted - 13/01/2007 :  21:21:33  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by navi

quote:
Originally posted by Ace Rimmer

[quote]Originally posted by Oldow

Navi
O tom ale celou dobu mluvim, ty proste nemas potrebu videt svet realne, realita je jen jedna a tva druha kolej jsou prakticky jen vymysly. Pokud je tvuj cil klid, pak jeds spravnym smerem. Pokud je to poznani, pak jedes spatne. Neni linka, ktera by zastavovala v obou stanicich, nebo o ni aspon nevim.

Realita je asi jen jedna, ale každý ji vnímá úplně jinak a je těžké říci kdo ji vnímá více skutečnou .Dost možná ti , kteří jsou v Bohnicích ve svěrací kazajce jsou skutečnosti blíže než my . Každopádně si, ale myslím , že Naviho pohled na věc je až moc jednoduchý na to , aby to byla pravda . (bůh,pseudotvůrci ..... to není zkrátka to pravé)

Odkiaľ to vieš?...

Zkrátka to vím . Snažim se v tom co píšeš najít něco zajímavého a neříkam , že si neměl některé myšlenky zajímavé . Každopádně skutečnost bude úplně jiná něž si vůbec kdo dokáže představit a pseudotvůrci do toho opravdu nezapadají . O pseudotvůrcích jsem navíc něco četl v diskusi na novinkách v příspěvku (resp. spamu) od andělů světla (asi vesmírných lidí) a ti opravdu na věrohodnosti tvých příspěvku nepřidají .
Ps. To co píšu je jen můj názor .

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 13/01/2007 :  21:40:00  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oldow

Navi
Logicky je mozne nakonec uplne vse. Neco je proste jen nepravdepodobne. Ja vim ze si jen nevymyslim na zaklade srovnavani mych zjisteni s ostatnimi.

Logicky možné nie je úplne všetko...Ak by bolo všetko úplne možné, tak k čomu by bola logika?...Nerátajme samozrejme fantáziu...Fantázia logiku nepotrebuje, ak sa nemá prejaviť ako skutočnosť...
Kvantita ešte nieje dôkazom pravdy...
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 13/01/2007 :  21:49:06  Show Profile  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by navi

[quote]Originally posted by Ace Rimmer

Navi
O tom ale celou dobu mluvim, ty proste nemas potrebu videt svet realne, realita je jen jedna a tva druha kolej jsou prakticky jen vymysly. Pokud je tvuj cil klid, pak jeds spravnym smerem. Pokud je to poznani, pak jedes spatne. Neni linka, ktera by zastavovala v obou stanicich, nebo o ni aspon nevim.

Realita je asi jen jedna, ale každý ji vnímá úplně jinak a je těžké říci kdo ji vnímá více skutečnou .Dost možná ti , kteří jsou v Bohnicích ve svěrací kazajce jsou skutečnosti blíže než my . Každopádně si, ale myslím , že Naviho pohled na věc je až moc jednoduchý na to , aby to byla pravda . (bůh,pseudotvůrci ..... to není zkrátka to pravé)

Odkiaľ to vieš?..

Zkrátka to vím . Snažim se v tom co píšeš najít něco zajímavého a neříkam , že si neměl některé myšlenky zajímavé . Každopádně skutečnost bude úplně jiná něž si vůbec kdo dokáže představit a pseudotvůrci do toho opravdu nezapadají . O pseudotvůrcích jsem navíc něco četl v diskusi na novinkách v příspěvku (resp. spamu) od andělů světla (asi vesmírných lidí) a ti opravdu na věrohodnosti tvých příspěvku nepřidají .

Anjeli svetla sú návnadou na agentov pozitívneho stavu, zo strany negatívneho stavu...Niektorí sa chytia, iní nie...Mňa nedostali, pretože urobili zopár logických chýb, ktoré sa nedajú prehliadnúť, ak sa človek dostatočne snaží...Takže Anjeli svetla sú agenti negatívneho sveta...
Go to Top of Page

Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts

Posted - 13/01/2007 :  22:08:06  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by navi

quote:

Navi

Odkiaľ to vieš?..

Anjeli svetla sú návnadou na agentov pozitívneho stavu, zo strany negatívneho stavu...Niektorí sa chytia, iní nie...Mňa nedostali, pretože urobili zopár logických chýb, ktoré sa nedajú prehliadnúť, ak sa človek dostatočne snaží...Takže Anjeli svetla sú agenti negatívneho sveta...

K tomu už je opravdu těžké něco dodat . Kde ale bereš jistotu , že jsi jen nenatrefil na mnohem sofistikovanějšího agenta negativního stavu ? Rád bych se ještě zeptal jaké logické chyby udělali . Podělíš se s náma o své zkušenosti ?

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 13/01/2007 :  22:21:49  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Neverim, ze dokazes myslet i logicky.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 13/01/2007 :  22:39:41  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
Neverim, ze dokazes myslet i logicky.

Keď som si dal urobiť IQ test, ktorý sa používa v psychologii na zistenie IQ, tak mi vyšlo 139...Test spočíva v tom, že máš asi šesť grafických obrazcov, a k jednému k tých šiestich musíš doplniť siedmy, ktorý s ním súvisí na základe logiky...V podstate som uhádol všetky otázky, len som bol dosť pomalý na to, aby bolo vyššie...
Takže logiku určite používať viem, a logika ma priviedla tam, kde sa teraz nachádzam...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 13/01/2007 :  22:41:59  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Tak ji pouzivej. Prvni otazka zni: co je smyslem tve existence na tmto foru?

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 13/01/2007 :  22:54:12  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi

Odkiaľ to vieš?..

K tomu už je opravdu těžké něco dodat . Kde ale bereš jistotu , že jsi jen nenatrefil na mnohem sofistikovanějšího agenta negativního stavu ? Rád bych se ještě zeptal jaké logické chyby udělali . Podělíš se s náma o své zkušenosti ?

Vždy som hľadal Boha, nie agenta negatívneho stavu...Primiešalo sa mi do cesty zopár sofistikovaných agentov negatívneho stavu, tváriacich sa ako nosičov Božieho svetla, ale vždy sa nejako prezradili....To že ich svetlo bolo falošné, sa nakoniec prejavilo tým, že nebolo kompatibilné s tým, ktoré som v skutočnosti hľadal...To svetlo, ktoré som našiel naposledy má všetky atributy kompatibility s tým Svetlom, ktoré som hľadal....Takže nemám najmenší dôvod hľadať ďalej...
Myslím, že by si tie logické chyby nepochopil...Jedná sa o rozsiahlú, niekoľkoročnú informatiku, takže je zbytočné niečo vytrhávať z takého rozsiahlého kontextu...A ďaľšou vecou je, že to je v úrovni duchovného myslenia, ktoré tu z vás nikto nepraktizuje okrem Jkoo...

Edited by - navi on 13/01/2007 23:00:38
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 13/01/2007 :  22:58:51  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
A tobe nepripada divne jit hledat velke pravdy a od zacatku mit predstavu o tom, co by mel clovek najit? ty vlastne tvrdis, ze sis svou pravdu vybral proto, ze se ti libila. To me nepripada spravne.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 13/01/2007 :  23:08:53  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
A tobe nepripada divne jit hledat velke pravdy a od zacatku mit predstavu o tom, co by mel clovek najit? ty vlastne tvrdis, ze sis svou pravdu vybral proto, ze se ti libila. To me nepripada spravne.

Ešte som niečo dopísal v prechádzajúcom príspevku...
Čudné mi to nepripadá vôbec...Skôr prirodzené...
Mojou predstavou bolo nájsť všeobecnú pravdu a tomu som sa podriadil...Nevidím na tom nič zlého...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 13/01/2007 :  23:18:21  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
No to je jasne, tys to rikal, jako by se ti jejich pravdy jednoduse nelibily.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 13/01/2007 :  23:29:44  Show Profile  Reply with Quote
Agenti negatívneho stavu, sa vždy snažia zapáčiť...To je princíp ich háčiku...Ale je to ako z reklamou...Keď prídete na to, na akom princípe funguje reklama, tak viete, že ju nemáte brať doslovne...
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 14/01/2007 :  08:48:00  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.

Zase už jsi s těmi agenty negativního stavu u andělů světla. Myslím, že odtud pochází většina tvých slov. Ty jsi agent andělů světla a vlatně bys měl chodit jako agent od domu k domu a hlásat jejich pravdy.Pro tebe je pohodlnější sedět u počítače. Odtud tě alespoň nikdo nevyhodí a dokonce jsou zde lidé, kteří ti naslouchají. Já když vidím tvé jméno,pak se hodně rozmýšlím, jestli to mám otevřít a když to otevřu, pak spíše proto, že by před tím mohlo být něco zajímavějšího. To tvoje mne už delší dobu nudí.

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 14/01/2007 :  08:59:08  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miloslav Bažant

Navi.

Zase už jsi s těmi agenty negativního stavu u andělů světla. Myslím, že odtud pochází většina tvých slov. Ty jsi agent andělů světla a vlatně bys měl chodit jako agent od domu k domu a hlásat jejich pravdy.Pro tebe je pohodlnější sedět u počítače. Odtud tě alespoň nikdo nevyhodí a dokonce jsou zde lidé, kteří ti naslouchají. Já když vidím tvé jméno,pak se hodně rozmýšlím, jestli to mám otevřít a když to otevřu, pak spíše proto, že by před tím mohlo být něco zajímavějšího. To tvoje mne už delší dobu nudí.

MB

Na to máš právo, Miloslave...

Edited by - navi on 14/01/2007 08:59:51
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 14/01/2007 :  11:45:04  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Toje presne podstata iluze, ze se snazi zalibit. Proto ji lide veri. Neni sice prilis logicka, ma mnoho zjevnych chyb, ale obhajit se da koneckoncu cokoli, pokud jste trpelivejsi nez protejsek a navic je to takova pohoda, vid.

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000