Author |
Topic  |
Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 12:22:41
|
quote: Originally posted by navi Vždy som hľadal Boha, nie agenta negatívneho stavu...Primiešalo sa mi do cesty zopár sofistikovaných agentov negatívneho stavu, tváriacich sa ako nosičov Božieho svetla, ale vždy sa nejako prezradili....To že ich svetlo bolo falošné, sa nakoniec prejavilo tým, že nebolo kompatibilné s tým, ktoré som v skutočnosti hľadal...To svetlo, ktoré som našiel naposledy má všetky atributy kompatibility s tým Svetlom, ktoré som hľadal....Takže nemám najmenší dôvod hľadať ďalej... Myslím, že by si tie logické chyby nepochopil...Jedná sa o rozsiahlú, niekoľkoročnú informatiku, takže je zbytočné niečo vytrhávať z takého rozsiahlého kontextu...A ďaľšou vecou je, že to je v úrovni duchovného myslenia, ktoré tu z vás nikto nepraktizuje okrem Jkoo...
Nemáš nejmenší důvod hledat dále ? Doufám , že si uvědomuješ , že čím blíže jsi svému cíli (podobně jako v budhismu) , by motivace agentů negativního stavu byla stále vyšší ,aby tě svedli z cesty . Ber to v podobném smyslu , že na kopání kanálů by asi nikdo neposlal Einsteina a to né z důvodu , že by to nesvedl ,ale bylo by to šílené plýtvání jeho schopnostmi . Jak tedy víš , že teď na tebe nenasadili toho nejlepšího z nejlepších a třeba ti chybí jeden ješte krok a jsi v cíli ?
_______________________ Motto: Všechno je jinak |
Edited by - Ace Rimmer on 14/01/2007 12:23:41 |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 12:31:22
|
quote: Originally posted by Ace Rimmer
[quote]Originally posted by navi Vždy som hľadal Boha, nie agenta negatívneho stavu...Primiešalo sa mi do cesty zopár sofistikovaných agentov negatívneho stavu, tváriacich sa ako nosičov Božieho svetla, ale vždy sa nejako prezradili....To že ich svetlo bolo falošné, sa nakoniec prejavilo tým, že nebolo kompatibilné s tým, ktoré som v skutočnosti hľadal...To svetlo, ktoré som našiel naposledy má všetky atributy kompatibility s tým Svetlom, ktoré som hľadal....Takže nemám najmenší dôvod hľadať ďalej... Myslím, že by si tie logické chyby nepochopil...Jedná sa o rozsiahlú, niekoľkoročnú informatiku, takže je zbytočné niečo vytrhávať z takého rozsiahlého kontextu...A ďaľšou vecou je, že to je v úrovni duchovného myslenia, ktoré tu z vás nikto nepraktizuje okrem Jkoo...
Nemáš nejmenší důvod hledat dále ? Doufám , že si uvědomuješ , že čím blíže jsi svému cíli (podobně jako v budhismu) , by motivace agentů negativního stavu byla stále vyšší ,aby tě svedli z cesty . Ber to v podobném smyslu , že na kopání kanálů by asi nikdo neposlal Einsteina a to né z důvodu , že by to nesvedl ,ale bylo by to šílené plýtvání jeho schopnostmi . Jak tedy víš , že teď na tebe nenasadili toho nejlepšího z nejlepších a třeba ti chybí jeden ješte krok a jsi v cíli ?
_______________________ Motto: Všechno je jinak
Agenti negatívneho stavu už stratili schopnosť, respektíve už nemajú takú schopnosť, aby ma dokázali zosadiť zo správnej cesty...Mám to plne pod kontrolou... Ja už nepretekám, som tréner a poradca, ktorý je "dávno" za cieľom... Buddha poznal že je v cieli počas nirvány, keď prekonal posledné nájazdy démonov...Ja už mám tiež svoju nirvánu za sebou, takže teraz som už len poradca a tréner... |
Edited by - navi on 14/01/2007 12:32:06 |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 12:35:53
|
quote: Originally posted by Oldow
Navi Toje presne podstata iluze, ze se snazi zalibit. Proto ji lide veri. Neni sice prilis logicka, ma mnoho zjevnych chyb, ale obhajit se da koneckoncu cokoli, pokud jste trpelivejsi nez protejsek a navic je to takova pohoda, vid.
Logiky tam je dosť, ale pre toho, kto sa chce dostať k prameňu pravdy nie dostatok... |
 |
|
Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 12:36:27
|
quote: Originally posted by navi
[quote]Originally posted by navi Vždy som hľadal Boha, nie agenta negatívneho stavu...Primiešalo sa mi do cesty zopár sofistikovaných agentov negatívneho stavu, tváriacich sa ako nosičov Božieho svetla, ale vždy sa nejako prezradili....To že ich svetlo bolo falošné, sa nakoniec prejavilo tým, že nebolo kompatibilné s tým, ktoré som v skutočnosti hľadal...To svetlo, ktoré som našiel naposledy má všetky atributy kompatibility s tým Svetlom, ktoré som hľadal....Takže nemám najmenší dôvod hľadať ďalej... Myslím, že by si tie logické chyby nepochopil...Jedná sa o rozsiahlú, niekoľkoročnú informatiku, takže je zbytočné niečo vytrhávať z takého rozsiahlého kontextu...A ďaľšou vecou je, že to je v úrovni duchovného myslenia, ktoré tu z vás nikto nepraktizuje okrem Jkoo...
Agenti negatívneho stavu už stratili schopnosť, respektíve už nemajú takú schopnosť, aby ma dokázali zosadiť zo správnej cesty...Mám to plne pod kontrolou... Ja už nepretekám, som tréner a poradca, ktorý je "dávno" za cieľom... Buddha poznal že je v cieli počas nirvány, keď prekonal posledné nájazdy démonov...Ja už mám tiež svoju nirvánu za sebou, takže teraz som už len poradca a tréner...
Jsi si jistý , že to není pouze je klid před bouří ?
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 12:41:38
|
Navi.
Já mám dojem, že jsi trenérem pouze sám sobě a pro ostatní jsi v tomto fóru pouze spam, který se vmísí do každého tématu a tím ta dobrá témata ničí a odsouvá kamsi dozadu. Jsi jako vir,který napadá témata a s každého udělá cosi, co nemá nárok na život a vývoj. A tak se zde díky tobě skoro nedá diskutovat a udržet se v tématu. Nevím jak to vidí ostatní, ale já to vidím takto.
MB |
 |
|
Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 12:48:37
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Navi.
Já mám dojem, že jsi trenérem pouze sám sobě a pro ostatní jsi v tomto fóru pouze spam, který se vmísí do každého tématu a tím ta dobrá témata ničí a odsouvá kamsi dozadu. Jsi jako vir,který napadá témata a s každého udělá cosi, co nemá nárok na život a vývoj. A tak se zde díky tobě skoro nedá diskutovat a udržet se v tématu. Nevím jak to vidí ostatní, ale já to vidím takto.
MB
Navi je výrazným koloritem tohoto fóra , ale rozhoně by bylo super , kdyby se zaměřil vždy jen na dva , tři topicy a v těch zůstal a nezasvinil svými volnými asociacemi kolikrát velmi zajímavé téma .
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 18:49:56
|
quote: Originally posted by navi
Agenti negatívneho stavu už stratili schopnosť, respektíve už nemajú takú schopnosť, aby ma dokázali zosadiť zo správnej cesty...Mám to plne pod kontrolou... Ja už nepretekám, som tréner a poradca, ktorý je "dávno" za cieľom... Buddha poznal že je v cieli počas nirvány, keď prekonal posledné nájazdy démonov...Ja už mám tiež svoju nirvánu za sebou, takže teraz som už len poradca a tréner...
Jsi si jistý , že to není pouze je klid před bouří ?
Som si istý... |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 18:52:58
|
Navi.
MB
Máš právo na svoj názor...A dokonca ťa aj chápem...Dokážem sa na to pozrieť z tvojho pohľadu... |
Edited by - navi on 14/01/2007 18:55:19 |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 18:59:13
|
Navi.
MB
Navi je výrazným koloritem tohoto fóra , ale rozhoně by bylo super , kdyby se zaměřil vždy jen na dva , tři topicy a v těch zůstal a nezasvinil svými volnými asociacemi kolikrát velmi zajímavé téma .
Tiež máš právo na svoj názor, a tiež sa na to dokážem pozrieť z tvojho hľadiska... |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 17:22:19
|
Navi.
Někdy je pro člověka dobré sledovat odezvu na svá slova a přemýšlet o tom, zda nepodlehl omylu. To neplatí jen pro těbe, ale třeba i o mnš samém.
MB |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 22:35:24
|
Navi.
Někdy je pro člověka dobré sledovat odezvu na svá slova a přemýšlet o tom, zda nepodlehl omylu. To neplatí jen pro těbe, ale třeba i o mnš samém.
MB
Odozvu sledujem, ale myslím intuíciou, nie rozumom...V tom je rozdiel medzi nami... |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 22:55:42
|
Navi Nemyslis, to je rozdil mezi nami a tebou.
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 07:25:14
|
quote: Originally posted by Oldow
Navi Nemyslis, to je rozdil mezi nami a tebou.
Súhlas... |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 09:08:53
|
Navi.
Já myslím, že zde až tak velký rozdíl není. Poznal jsem, že dokážeš logicky myslet na docela slušné úrovni,jen se snažíš toto myšlení v zájmu své pravdy omezit. Kdybys tuto hráz uvolnil byl bys mnohem výše, než s tou tvou stále opakovanou pravdou. Bojíš se, že tě logické myšlení tu pravdu zničí,ale já říkám, že bys mnohem víc získal, než ztratil.
MB |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 11:00:03
|
Navi.
Já myslím, že zde až tak velký rozdíl není. Poznal jsem, že dokážeš logicky myslet na docela slušné úrovni,jen se snažíš toto myšlení v zájmu své pravdy omezit. Kdybys tuto hráz uvolnil byl bys mnohem výše, než s tou tvou stále opakovanou pravdou. Bojíš se, že tě logické myšlení tu pravdu zničí,ale já říkám, že bys mnohem víc získal, než ztratil.
MB
Ja som sa rozhodol, slobodne, svoju logiku používať pre intuíciu a nie pre rozum...Pre rozum som to robil dosť dlho a bez úspechu...Pri používaní logiky pre intuíciu som nadobudol uspokojenie a zmysel života... |
 |
|
Topic  |
|
|
|