www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 P O H Á D K A.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 30/12/2006 :  19:41:50  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oldow

Navi
Nasel jsem elektronickou podobu na:
http://www.vesmirni-lide.cz/default_c.htm
Ale nevim. Zacal jsem kousek z prvni kapitoly a je to snuska pitomosti, je mi lito. Nechapu, jak inteligentni clovek jako ty muze stravit neco takoveho. Jestli jsou tam nejake zajimave myslenky, nebudu je na tech 600 stranach hledat. Jeste se na to asi podivam, ale vim, jak se bude text ubirat dal a asi neni sance, ze autor zvola: To byl jen for, vy jste mysleli, ze mluvim vazne? Je to laciny apel na hloupe a nestastne lidi hledajici smer. Zdanliva vedeckost, terminy, lacine myslenky o dobru a zlu...
Jsem docela zklamany. Cekal jsem od tebe vic.

Nemusí ti byť ľúto, že to tak chápeš...Ešte niesi pripravený na to, aby to na teba pôsobilo inak...Tvoj čas ale príde a budeš to chápať úplne inak...Takže zatiaľ to nechaj plávať a čítaj to, čo ti niečo hovorí...Tajomstvo v tom, že to pre mňa niesú nezmysli aj pri vysokej inteligencii, je v duchu...Z pohľadu hmoty by som povedal to isté, čo ty...
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 30/12/2006 :  19:43:50  Show Profile  Reply with Quote
Ak ti je blízky Karel Kryl, tak prežívaj texty jeho pesničiek...Smerujú k pavému duchu...
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 30/12/2006 :  19:52:13  Show Profile  Reply with Quote
Prvú knižku, ktorú mi Boh doporučil bolo Myslenie západnej civilizácie, stručný prehľad filozofického putovania ľudstva západnej civilizácie...To boli základy domu, ktorý Boh vo mne buduje...ja som mu na to dal plné právo...Ak Bohu nedáš právo vyvstavať v sebe dom, tak to neurobí, pre tvoju slobodnú vôľu...
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000