www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Nestarajte sa o seba...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 23/12/2006 :  23:56:48  Show Profile  Reply with Quote
O mňa sa teda stará Pán Ježiš Kristus prostredníctvom nutkavosti, ktorej sa prispôsobujem...Ale ak by som nechcel, nemusím, je to čiste na mojej slobodnej vôli...
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 23/12/2006 :  23:58:10  Show Profile  Reply with Quote
Zvieratá vôbec nemyslia dopredu...Sú pudmi naprogramované...
Go to Top of Page

Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts

Posted - 24/12/2006 :  00:02:34  Show Profile  Reply with Quote
Jestli to tedy chápu správně , tak se staráš sám o sebe . Rozdíl je akorát v tom ,že jsi ušetřen toho údělu uvědomění si toho . Myslím to tak ,že se ti nestane když ráno vstáváš do práce to , že by ses na to nejdraději ..... , ale nemůžeš . Bereš to zkrátka tak jak to je ,
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 24/12/2006 :  00:33:17  Show Profile  Reply with Quote
Nestarám sa o seba...Čakám, čo mi povie intuícia a to vykonám...Slobodne samozrejme, pretože som sa pre tento typ života rozhodol...Je bezstarostný a bezproblémový...Ak vnímam život bezstarostne, tak sa predsa oňho nemôžem starať...Starosť som zveril na Pána Ježiša Krista, pretože on povedal, ak váš náklad bude príliš ťažký, tak ho dajte mne, ja ho ponesiem, a tak som aj urobil...
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 24/12/2006 :  00:34:58  Show Profile  Reply with Quote
Pudenie= nutkanie...
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 25/12/2006 :  16:31:15  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.

Jestli jsem to dobře pochopil, tak své myšlení přenecháváš Ježíši Kristovi. On vše za tebe řeší. Můžeš tedy celkem klidně vykrást banku a on to za tebe odsedí? Tys nemyslel, on myslel za tebe a tak je za tvoje činy zodpovědný? Hrneš na nás spoudty nesmyslů a on je za to zodpovědný? Tak to bych nechtěl být v jeho kůži. Mám takový dojem, že bys měl myslet sám za sebe a nést za to osobní odpovědnost.

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 25/12/2006 :  19:43:14  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miloslav Bažant

Navi.

Jestli jsem to dobře pochopil, tak své myšlení přenecháváš Ježíši Kristovi. On vše za tebe řeší. Můžeš tedy celkem klidně vykrást banku a on to za tebe odsedí? Tys nemyslel, on myslel za tebe a tak je za tvoje činy zodpovědný? Hrneš na nás spoudty nesmyslů a on je za to zodpovědný? Tak to bych nechtěl být v jeho kůži. Mám takový dojem, že bys měl myslet sám za sebe a nést za to osobní odpovědnost.

MB

Tým, že sa ľudia oddelili o Boha, začali myslieť sami za seba, a tak vlastne opustili Boha a jeho vedomosti...Dnes ľudia prijímajú informácie z knižiek napísanými ľuďmi...Ja tieto informácie prijímam od Najvyššieho stvoriteľa...To je celý rozdiel...takže som rovnako zodpovedný sám za seba, ako ktokoľvek iný, len múdrosť neprijímam z ľudských knižiek, ale od Najvyššieho stvoriteľa...Všetcia ľudia majú v sebe ducha od Najvyššieho stvoriteľa...Pseudostvoriteľmi majú však tak vyfabrikované telo, že tento duch sa veľmi ťažko presadzuje cez prekážku zvané ľudské telo, ktoré pohľad ducha, nielenže obmedzuje na nejakých päť percent, ale ho aj deformuje, atď...takže sa to dá povedať aj takto...Ľudské telo urobí z obrazu ducha asi to, ako keď sa na strom pozeráš za prítmia a ešte k tomu cez nejaký krištál, ktorý ten obraz ešte deformuje a otočí dole hlavou...
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 26/12/2006 :  08:24:13  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.

Tisíckrát opakované nesmysly se moudrostí nestanou. Tvoje tělo je stejné jako těla ostatních lidí. Tvůj duch se stal omezený v kruhu paradoxů pravdy kterou jsi přijal. Z tohoto omezenmého pohledu jsou všichni ostatní nedokonalí, jen ty jsi dokonalý. To je však pouze tvoje iluze a mnohdy tě šestnáctiletý chlapec, či dívka několikanásobně převyšují rozhledem a moudrostí. Oni myslí, ty pouze přijímáš. Podívám li se na výsledky,pak jsou jejich výsledky prací mozku a tvoje vybíráním popelnic. Svýni slovy diskredituješ Boha i Ježíše Krista a děláš z nich omezence. Chceš li aby je lidé přijali,pak ukaž na místo chrlení prázdných hesel moudrost a potom ji označ jako jejich dílo.Nebude to sice pravda,ale alespoň je to nebude urážet. Neurážej je vlastní hloupostí vydávanou za jejich myšlenky,když si jich vážíš. Chceš li k moudrosti dojít, musíš přemýšlet. Meditace sama o sobě tě v tom nepomůže. Již znám tvou diagnozu a vím , že je pro tebe těžké zmněnit se.Přesto by ses mohl o to alespoň pokusit. Ten tvůj pohled o kterém hovoříš, je důsledkem choroby. Chybí tě zvonek, který by tě upozornil na možné důsledky tvého nevhodnéhojednání. Potlačení funkce tohoto "zvonku" často postihuje epileptiky.

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 26/12/2006 :  12:52:54  Show Profile  Reply with Quote
To čo si napísal je tvoja ilúzia, ktorá sa ti javí pravdou...Je celkom pochopiteľné prečo...Veci vnímaš z pohľadu matérie...
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 26/12/2006 :  12:55:39  Show Profile  Reply with Quote
Miloslave...Nenapadám tvoju osobnosť, pretože je rovnako hodnotná ako moja, alebo akéhokoľvek iného človeka...Ak máš ten pocit, tak je to ilúzia vyplývajúca z tvojho materialistického vnímania sveta...
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 26/12/2006 :  13:00:11  Show Profile  Reply with Quote
Miloslave...Ak chceš ostať vo svojej ilúzii, je to tvoja voľba...
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 26/12/2006 :  13:03:33  Show Profile  Reply with Quote
Z pohľadu matérie je celkom normálne, že myšlienky ktoré produkujem, sú v psychiatrii zaraďované medzi bludy...Z pohľadu matérie sa tomu ani nečudujem...Aj ja by som to tak vnímal...Epilepsiu nemám...
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 26/12/2006 :  13:08:36  Show Profile  Reply with Quote
V slobodnom svete neexistujú nevhodné jednania...Je ale veľký rozdiel, ako sa na túto vetu pozriete...Ak z pohľadu ducha, prepojeného na Pána Ježiša Krista, tak niet čo namietať...Ak z materialistického ľudského pohľadu, tak je...
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 26/12/2006 :  13:31:35  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.

Toto bylo filosofické fóru, než jsi ho zasvinil.Zamysli se nad sebou a podívej se na reakce lidí v tomto fóru. To tě nevadí, že tě má už každý plné zuby? Jestli po tom toužíš pak tě řeknu, že jsi dokonalý člověk, kterého má bůh rád a Ježíš Kristus mu slouží jako ficka. Buď ve své bohorovnosti šťastný, ale neotravuj s tím lidi, třeba jsou to nedokonalí pseudolidé. Kam se člověk podívá, tam jsou ty tvé náboženské bludy a rozum chybí.Toto byla moje poslední debata s tebou. Od této chvíle pro mne neexistuješ. Možná mne za tuto tvrdost někdo s fóra odsoudí, ale každý bude uvnitř rád, že tě to někdo konečně řekl.

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 26/12/2006 :  20:36:02  Show Profile  Reply with Quote
Miloslave...Prečo sa tak ponižuješ...mám pocit, že ťa mám radšej, ako ty seba...
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000