| Author |
Topic  |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 23/12/2006 : 16:37:28
|
| Algoritmický zmätok tu môže byť len v prípade, ak sa uvažuje primárne z pohľadu rozumu...Ak sa uvažuje primárne z pohľadu ducha, prepojeného s Duchom Pána Ježiša Krista, tak tam je čistá a jasná logika, bez najmenších nedostatkov...Mám to overené v praxi, takže viem očom hovorím... |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 23/12/2006 : 16:39:01
|
| Miloslave...Klikni si do google Bible...Tam to nájdeš... |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 23/12/2006 : 16:47:40
|
| To že kňazi nerozumeli Matúšovi je úplne prirodzené....Zaujíma ma, akú logickú väzbu nájdeš z pohľadu rozumového algoritmického myslenia... |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 23/12/2006 : 16:49:43
|
S tím praktikovám to nejspíše nemyslíš vážně. Kdybys to vážně myslel, pak by ses stal nejspíše poustevníkem a nikoliv obchodníkem.
To je ilúzia z pohľadu rozumovo algoritmického myslenia... |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 23/12/2006 : 16:58:40
|
Proč bys hledal obživu v obchodu, když bys vše dostal od Boha?
Ty to chápeš z pohľadu rozumovo algoritmického myslenia doslovne...Ja ti to vysvetlím z duchovne algoritmického myslenia...Keď sa môj duch prepojí s Božím, už sa nemusím sám od seba starať...všetko mi je povedané, ako mám urobiť...Nemusím sa spoliehať sám na seba...Tak to funguje aj u zvierat...Je im povedané prostredníctvom pudov, ako si majú postaviť hniezdo, čo majú jesť,atď.atď...Je o nich postarané...Oni sa sami o seba nemusia starať...To isté platí aj pre človeka, ak sa spojí s najvyššým stvoriteľom...Nemusí sa o nič starať...Všetko mu je povedané, ako má robiť Pánom Ježišom Kristom a členmi duchovnej rodiny... |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 23/12/2006 : 17:01:14
|
| Ja vôbec nemyslím dopredu...Ani sekundu...Robím len to, čo mi je povedané Pánom Ježišom Kristom a jeho duchovnou rodinou... |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 23/12/2006 : 17:03:47
|
| To čo ty považuješ za spor, je spôsobené ilúziou rozumovo algoritmického myslenia...Viem ťa pochopiť, lebo som tak tiež rozmýšľal voľakedy... |
 |
|
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 23/12/2006 : 19:03:10
|
K tomu citatu Me se to zda jasne, klicove se mi zda tvreni- "Nezatěžujte se zítřejšími starostmi. Ty patří k zítřku. Každý den má dost svých problémů" Jednoduse - resit problemy dnesniho dne a neobavat se zbytecne budoucnosti. Nebo jak rikava muj tatik, nebejt predposranej Taky se snazim to praktikovat a docela to jde, jen obcas prijde nalada... |
 |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 23/12/2006 : 19:13:33
|
Oldow.
Znám ženu, je to manželka kamaráda a ta skutečně dokáže nemyslet na zítřek. Přijde výplata a ona začne utrácet jako by nedokázala myslet. Uběhne pár dní a její peněženka je prázdná. Potom dělají oba možné i nemožné a stále se hádají. Když dnes nebudeme myslet na zítřek,tak se nám může stát že zítra zde nebude možné žít. Myslet na zítřek není předposranost,ale moudrost.Člověk by měl hledět do minulosti a učit se z ní,měl by vnímat dnešek a měl by hledět do budoucnosti a vytvářet pro budoucí život podmínky. Myslíš že toto Ježíš nevěděl?
MB |
 |
|
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 23/12/2006 : 19:35:41
|
Miloslave Nee ja to myslel tak, ze dnes mas resit problemy dnesniho dne - jak nalozit s penezi, ktere jsi vydelal, kolik uceni bude stacit na zkousku a kdy zacit a podobne. Naopak co delat kdyz neodmaturuji, nebo me vyhodi nema moc smysl, smysl ma premyslet jak to dnes ovlivnit. Myslim ze je to jasne z citace: kazdy den ma dost svch problemu |
 |
|
|
Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts |
Posted - 23/12/2006 : 23:41:37
|
quote: Originally posted by navi
Proč bys hledal obživu v obchodu, když bys vše dostal od Boha?
...Tak to funguje aj u zvierat...Je im povedané prostredníctvom pudov, ako si majú postaviť hniezdo, čo majú jesť,atď.atď...Je o nich postarané...Oni sa sami o seba nemusia starať...
Tak tady si dost slušně protiřečíš . Ty zvířata si to hnízdo staví => starají se o sebe . Člověk se taky stará o své bydlení sám . Je to myšleno spíše tak ja kto napsal Oldow . Neřeš věci co by se dělo , kdyby se dělo . Řeš jen to co se bude dít . |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 23/12/2006 : 23:43:13
|
| Manželka kamaráta nebola duchovne napojená na Pána Ježiša Krista, takže počúvala len svoje ego, oddelené od všetkého ostatného...V takom prípade sa deje, to čo sa dialo jej...Ja však netriem biedu, kopu peňazí som požičal, kopa sa mi nevrátila a ja sa z nikým nesúdim, ani niekoho za to nenávidím...Proste som s tým počítal, že sami nemusia vrátiť...Poznám ľudskú mentalitu...Ak sa mi nejaké peniaze vrátia, budem len príjemne prekvapený... |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 23/12/2006 : 23:46:05
|
| Tie zvieratá sa nestarajú o seba...Tie sú tlačené pudmi do činnosti... |
 |
|
|
Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts |
Posted - 23/12/2006 : 23:53:03
|
quote: Originally posted by navi
Tie zvieratá sa nestarajú o seba...Tie sú tlačené pudmi do činnosti...
Ale to i lidi . Rozdíl je jen v tom ,že zvířata nemyslí tolik dopředu .
|
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 23/12/2006 : 23:53:20
|
| A tak isto aj ja som tlačený nutkavosťou do činnosti...Je ale rozdiel, odkial tá nutkavosť prichádza...Či z vlastného rozumu a citu, oddeleného od Pána Ježiša Krista, alebo z ducha, čo je najvnútornejšie vnútro človeka, pripojeného k Duchu Pána Ježiša Krista...Nie nadarmo Ježiš hovoril...Môj Otec je vo mne a ja som v Ňom...A keď ste vy vo mne, tak ja som vo vás a môj Otec tiež... |
 |
|
Topic  |
|