Author |
Topic |
Dalibor Grůza
Grafoman
Czech Republic
1678 Posts |
Posted - 12/05/2012 : 17:44:53
|
quote: Originally posted by Dalibor Grůza ...
µ???????
pořád nechápu? Ale všechno se můžeme dočíst ve Filosofii rovnováhy, stačí, když si ji celou pořádně a podrobně přečtete. Aby jste našel všechny odpovědi na Vaše podnětné otázky, musíte si ji přečíst opravdu celou, nejlépe třikrát za sebou, aby Vám nic neuniklo a každou její větu by jste si měl pořádně promyslet, aby Vám neunikla žádná její souvislost. Má sice přes 400 stran A4 drobným písmem, ale to Vám jistě nevadí.
Jsem opravdu velice rád, že mi nezávidíte mé dva doktoráty, jak se znovu nezvratně ukázalo ve Vašich příspěvcích citovaných mnou výše.
Mimochodem zde výše jde o pokus o vtip podle shora uvedeného schématu.
(viz www.filosofierovnovahy.sweb.cz )
quote: Originally posted by µ???????
P.S. a nezdá se, že by VŠECHNO bylo popsáno ve Fil Rovn. Například toto fórum se Fil Rovn. vymyká a vy předtím okatě zavíráte oči.
µ???????
Šlo o pokus o vtip viz výše.
Pane doktore, dvě otázky:
2) Už asi před dvěma lety jsem se vás ptal, jak je nakládáno s vegetariány, vegany, frutariány a spol. - prostě se všemi co odmítají zabíjení pro zábavu - v psychiatrických léčebnách. Je jim jejich mírumilovné stravování umožněno, anebo jsou personalem nuceni konzumovat kolínka s hnědou omáčkou, jako ostatní blázni? Je možno na toto odpovědět? Děkuji
Pane dvojdoktore.. a jak jste se stravoval při vaší poslední hospitalizaci na psychiatrii? Vzpomínáte si?? děkuji
µ???????
Už asi začínám chápat Vaše podnětné otázky, Vy budete očividně velmi laskavý člověk.
Mimochodem zde výše jde o pokus o vtip podle schématu tvoření humoru vycházejícího z poznatků Filosofie rovnováhy uvedeného v mém prvním příspěvku v tomto topicu.
(viz www.filosofierovnovahy.sweb.cz ) |
Edited by - Dalibor Grůza on 12/05/2012 18:51:31 |
|
|
jrf
Aktivní uživatel
Czech Republic
278 Posts |
Posted - 16/05/2012 : 17:33:23
|
Dneska jsem měl takovej blbej strnulej den ... ale Axel mě totálně rozhodila do výtlemu :D |
|
|
Dalibor Grůza
Grafoman
Czech Republic
1678 Posts |
Posted - 20/05/2012 : 20:24:30
|
no a když už jsme u té teorie humoru... hehe. Tady je takový přehled českých internetových "doktorů", "profesorů", "vynálezců", "filosofů", "guruů", "géniů" atp. Některé příběhy jsou opravdu k popukání.
http://www.exotopedia.org/
Myslím, že film o Fil Rovn. by p. Dvojdoktora na exotopedii kvalifikoval naprosto s přehledem. Na samostatný odstavec by určitě vydal i nákup chcíplé slepice za 1000 Kč, který p. Dvojdoktor uskutečnil někdy vloni.
(citováno z http://www.filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1583&whichpage=1 )
µ???????
jestliže jsi zveřejnil hrubě zkreslující a mne protiprávně urážející článek na http://exotopedia.org/wiki/Dalibor_Gr%C5%AFza , tak požaduji jeho okamžité stažení z http://exotopedia.org/ a tvou omluvu nejpozději do 3 dnů od zveřejnění této mé výzvy, poté budu postupovat cestou práva. Má odpověď na toto protiprávní chování viz http://exotopedia.org/wiki/Dalibor_Gr%C5%AFza . Upozorňuji tě, že tento server http://exotopedia.org/ eviduje IP adresy, ze kterých byl učiněn tento protiprávní čin. Stránku s tímto protiprávním zásahem jsem si uložil.
Úvod mé odpovědi na http://exotopedia.org/wiki/Dalibor_Gr%C5%AF :
První níže uvedený článek je autorskou korekcí druhého níže uvedeného článku, který zřejmě zveřejnil nepřítel autora vystupující na fóru http://www.filosofie.cz/ (zejména viz http://www.filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1582 a http://www.filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1583&whichpage=1) , tento druhý níže uvedený článek-hrubě zkreslující a protiprávně mne urážející (viz možné naplnění skutkové podstaty tr. činů dle §180 Neoprávněné nakládání s osobními údaji, §181 Poškození cizích práv a §184 Pomluva tr. zákona) hanopis ohledně Filosofie rovnováhy je ponechán beze změny a požaduji jeho bezodkladné odstranění a omluvu jeho autorem.
Dr. Dalibor Grůza v.r.
autorská korekce druhého níže uvedeného hrubě zkreslujícího a mne protiprávně urážejícího článku viz http://exotopedia.org/index.php?title=Dalibor_Gr%C5%AFza&diff=8328&oldid=8327 a http://exotopedia.org/index.php?title=Dalibor_Gr%C5%AFza&diff=8325&oldid=8323 , který zřejmě zveřejnil nepřítel autora vystupující na fóru www.filosofie.cz/" target="_blank">http://www.filosofie.cz/
quote:
(teď) (předchozí) 20. 5. 2012, 12:49 188.175.125.138 (diskuse) (7 426 bajtů) (ježiš co s tim kdo dělal?) (zrušit editaci)
viz http://exotopedia.org/index.php?title=Dalibor_Gr%C5%AFza&action=history
Děkuji IP adrese 188.175.125.138 za odstranění pomluv, ještě požaduji tu omluvu. Dr. Dalibor Grůza v.r.
První níže uvedený článek je autorskou korekcí druhého níže uvedeného článku, který zřejmě zveřejnil nepřítel autora vystupující na fóru www.filosofie.cz/" target="_blank">http://www.filosofie.cz/ (zejména viz www.filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1582" target="_blank">http://www.filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1582 a www.filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1583&whichpage=1" target="_blank">http://www.filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1583&whichpage=1) , tento druhý níže uvedený článek-hrubě zkreslující a protiprávně mne urážející (viz možné naplnění skutkové podstaty tr. činů dle §180 Neoprávněné nakládání s osobními údaji, §181 Poškození cizích práv a §184 Pomluva tr. zákona) hanopis ohledně Filosofie rovnováhy je ponechán beze změny a požaduji jeho bezodkladné odstranění a omluvu jeho autorem.
Dr. Dalibor Grůza v.r.
JUDr. Dalibor Grůza Ph.D. je držitel dvou doktorátů, filosof a experimentální farmář z Hustopečí. Dr. Grůza je autorem Filosofie rovnováhy, stejnojmenného filmua zároveň navrhovatelem zákona o porážkové dani.
Po rozchodu s dlouholetou přítelkyní, protože s ním odmítla mít děti, žije sám v družstevním bytě, kde mu společnost dělá pes Good a útulek- chov myší, vlastní několik nemovitostí mimo jiné dům, ve kterém bydlel jako student T.G.Masaryk, a zahradu s útulkem pro brojlery. Zde se také věnuje svému vědeckému bádání a dochází k myšlenkám na polích kvantové fyziky, evoluční biologie, biblistiky, včelařství, matematiky, biochemie a medicíny. Svou filosofii vytvořil rovněž s pomocí od ledna 2008 fóra Filosofie.cz..
Vědecká práce Dr. Grůzy spočívá především v kombinaci poznatků různých oborů (např. teologie a matematiky, morálky a biologie apod.). Tímto neortodoxním přístupem dochází k překvapivým hypotézám, které se částečně diametrálně rozcházejí se zažitou vědeckou praxí. Svoje hypotézy si rovněž ověřuje v dlouhodobých bioexperimentech. Ať už život ohrožujícím způsobem experimentuje s chovem bakterií nebo rostlin, nikoliv obratlovců, což by bylo v rozporu s Filosofií rovnováhy.
„ Pokud se podaří uskutečnit alespoň v jediném případě přátelství dvou samostatných virů či bakterií či živých buněk, které se jinak požírají, tak bude podle mne vyvráceno stávající pojetí Darwinovy evoluční teorie přírody. “
Dr. Grůza je podle dostupných údajů aktivním členem České advokátní komory.
Obsah [skrýt] 1 Vlastní životopis 2 Filosofie rovnováhy 3 Vědecké objevy 4 Odkazy 5 Vlastní životopis 6 Filosofie rovnováhy 7 Vědecké objevy 8 Odkazy Vlastní životopis Na stránce Vegetarian.cz uvádí dr. Grůza tento vlastní životopis:
"JUDr. Dalibor Grůza Ph.D. se narodil v Hustopečích u Brna v České republice v roce 1973. Absolvoval matematické gymnázium v Brně na třídě kpt. Jaroše a právnickou fakultu Karlovy University v Praze, kde získal titul Magistr. Dále absolvoval postgraduální doktorandské studium na téže universitě, kde obdržel akademické tituly Ph.D. a doktor práv JUDr. Od roku 2002 je JUDr. Dalibor Grůza Ph.D. advokátem se sídlem v Hustopečích u Brna zapsaným v seznamu České advokátní komory.
S vegetariánstvím začínal několikrát, od roku 2004 je ovo-lakto vegetariánem, blízké je mu frutariánství. K jeho zájmům patří filosofie, právo a Strana zelených. Roku 2009 jsem vydal knihu Filosofie rovnováhy. Na konverzační úrovni ovládám angličtinu, francouzštinu, němčinu, ruštinu a hebrejštinu.
Má psa, který se jmenuje Good (česky "Dobrý", dříve Bad, česky "Špatný"), kterého se snažím krmit podle shora uvedené zásady způsobení co možná nejméně smrti a bolesti jiných živých tvorů."
Filosofie rovnováhy Je filosofický směr, podle kterého je každý povinen působit co možná nejméně smrti a bolesti ostatních živých tvorů. Tím se i Ďábel neboli smrt stane naším přítelem a zavládne Ráj na Zemi. Podle Fil rovn. se všichni živí tvorové – viry, bakterie, dravci i lidé – mají mít navzájem rádi. Fil rovn. rovněž přemýšlí o vlnění nekonečen, které rozděluje na dokonalé nekonečno, které již nelze dále zvětšovat, a nedokonalé nekonečno, které lze dále zvětšovat, a rozlišuje rovněž dokonalou nulu, kterou již nelze dále zmenšovat, a nedokonalou nulu, kterou lze dále zmenšovat.
Matematické vyjádření Fil rovn.
1=0 zdroj
Jazykové vyjádření
jestliže konecneneconicnejviceje 0=1 nekonecnenicneconejmene pak konecneneconicnejviceje 1=? nekonecnenicneconejvice
Vědecké objevy Vyjádření na poli matematiky a teoretické fyziky
Výpočty s nulami a nekonečny naznačují, že neexistuje v našem Vesmíru absolutní vakuum čili dokonalé nic, neabsolutní vakuum v našem Vesmíru je tvořeno jediným bodem časoprostoru roztaženého do času a prostoru na rozdíl od hmoty a vlnění, které jsou tvořeny nekonečnem těchto bodů.
Kniha Filosofie rovnováhy
Dnes již dvoudílná „kniha“ o Fil rovn. má aktuálně 410 stran. Vzniká průběžně od r. 1992. Autor v knize rovněž často cituje svoje vlastní příspěvky z fóra Filosofie.cz - v těch ale často cituje knihu o Fil rovn.
Kniha pojednává o vztahu Fil rovn. ke řadě oblastí života na planetě a obsahuje doporučení jak se chovat v souladu s touto Filosofií. Mimo jiné k Ježíši Nazaretskému, k ohni, k hmyzu v autě apod.
Vlasy a vousy
Fil rovn. je rovněž filosofií proti smrti a utrpení vlasů a vousů, protože mají živou dřeň, tzv. medulu. Proto dr. Grůza doporučuje vlasy a vousy co možná nejdéle nezastřihovat, resp. neholit, nechat růst co nejdéle, a potom popř. jednorázově ostříhat „na ježka“, resp. oholit.
Ženy
Na ženy se Filosofie rovnováhy zřejmě dívá jako na nástroj smrti (Ďábla) a zároveň jako na slabší pohlaví, které je třeba chránit zdroj .. Já jako autor Fil rovn. a především jako ten, kdo podle ní vcelku úspěšně žije, musím být obdivován, chráněn a milován jako bližní především ženami, protože žiji a píši o universální lásce ke všem živým tvorům, i když mně to nedávají najevo. zdroj
Odpůrci Filosofie rovnováhy
Kritikům Fil rovn. doktor Grůza neodporuje, pokud nepůsobí či neobhajují zbytečnou smrt a bolest, protože i oni ve skutečnosti, i když si to třeba neuvědomují, chtějí žít ve světě, kde se budou mít všichni rádi, proto i oni jsou povinni působit co možná nejméně smrti a bolesti.
Odkazy Masná daň - utopie nebo řešení? - rozhovor s JUDr. Daliborem Grůzou Ph.D. na Vegetarian.cz Příčiny a léčba cukrovky dle Filosofie rovnováhy Příčiny a léčba roztroušené sklerózy dle Fil.rovn. Chov bílých myší s červenýma očima dle Filosofie rovnováhy advokátní kancelář JUDr. Dalibor Grůza Ph.D. Česká advokátní komora
hrubě zkreslující a mne protiprávně urážející článek na http://exotopedia.org/index.php?title=Dalibor_Gr%C5%AFza&diff=8282&oldid=8281
quote:
JUDr. Dalibor Grůza Ph.D. je držitel dvou doktorátů, filosof a experimentální farmář z Hustopečí. Dr. Grůza je autorem Filosofie rovnováhy, stejnojmenného filmua zároveň navrhovatelem zákona o porážkové dani.
Po rozchodu s přítelkyní, která s ním odmítla mít děti, žije sám v rodinném domku, kde mu společnost dělá pes Bad a experimentální chov brojlerů. Zde se také věnuje svému vědeckému bádání a dochází k převratným objevům na polích kvantové fyziky, evoluční biologie, biblistiky, včelařství, matematiky, biochemie a medicíny. S výstupy ze svých vědeckých studií od července 2010 nepřetržitě spamuje fórum Filosofie.cz..
Vědecká práce Dr. Grůzy spočívá především v kombinaci poznatků různých oborů (např. teologie a matematiky, morálky a biologie apod.). Tímto neortodoxním přístupem dochází k překvapivým objevům, které se diametrálně rozcházejí se zažitou vědeckou praxí a potvrzují platnost Filosofie rovnováhy. Svoje teorie si rovněž ověřuje v dlouhodobých bioexperimentech. Ať už experimentuje s chovem bakterií nebo obratlovců, výsledy těchto pokusů taktéž potvrzují platnost Fil rovn.
„ Pokud se podaří uskutečnit alespoň v jediném případě přátelství dvou samostatných virů či bakterií či živých buněk, které se jinak požírají, tak bude podle mne vyvráceno stávající pojetí Darwinovy evoluční teorie přírody. “
Dr. Grůza je podle dostupných údajů aktivním členem České advokátní komory, i když se na internetu sám veřejně přiznává, že u něj byla diagostikována duševní porucha a dlouhodobě užívá antipsychotika (která ovšem bez konzultace s lékaři příležitostně vysazuje).
Vlastní životopis Na stránce Vegetarian.cz uvádí dr. Grůza tento vlastní životopis:
"JUDr. Dalibor Grůza Ph.D. se narodil v Hustopečích u Brna v České republice v roce 1973. Absolvoval matematické gymnázium v Brně na třídě kpt. Jaroše a právnickou fakultu Karlovy University v Praze, kde získal titul Magistr. Dále absolvoval postgraduální doktorandské studium na téže universitě, kde obdržel akademické tituly Ph.D. a doktor práv JUDr. Od roku 2002 je JUDr. Dalibor Grůza Ph.D. advokátem se sídlem v Hustopečích u Brna zapsaným v seznamu České advokátní komory.
S vegetariánstvím začínal několikrát, od roku 2004 je ovo-lakto vegetriánem, blízké je mu frutariánství. K jeho zájmům patří filosofie, právo a Strana zelených. Roku 2009 jsem vydal knihu Filosofie rovnováhy. Na konverzační úrovni ovládám angličtinu, francouzštinu, němčinu, ruštinu a hebrejštinu.
Má psa, který se jmenuje Buddy (česky "Bad"), kterého se snažím krmit podle shora uvedené zásady způsobení co možná nejméně smrti a bolesti jiných živých tvorů."
Filosofie rovnováhy Je nábožensko-filosofický směr, podle kterého je každý povinen působit co možná nejméně smrti a bolesti ostatních živých tvorů. Tím bude zahnán Ďábel a zavládne Ráj na Zemi. Podle Fil rovn. se všichni živí tvorové – viry, bakterie, dravci i lidé – mají mít navzájem rádi. Fil rovn. má rovněž vliv na kosmické veličiny, zejména na vlnění nekonečen o různém (vysokém nebo nízkém) kmitočtu.
Matematické vyjádření Fil rovn.
1=0 zdroj
Jazykové vyjádření
Láska, vratný děj, minimum smrti (1) je (=) smrt, vratný děj, maximum života (0). zdroj
Vyjádření rozdílem hustšího a řidčího nekonečna
1+1+1...=A (A je nekonečno) a 2+2+2+2...=B (B je hustší nekonečno), B-A=A(A jako rozdíl dvou nekonečen je však rovněž nekonečno nikoliv konečno, tj. (2-1)+(2-1)+(2-1)...=1+1+1...=A, A je nekonečno). zdroj Kniha Filosofie rovnováhy
Dnes již dvoudílná „kniha“ o Fil rovn. má aktuálně 410 stran. Vzniká průběžně od r. 1992, kdy autor poprvé poznal Ďábla. Jedná se o kompilát sáhodlouhých citátů z Bible, z Wikipedie a dalších převážně internetových zdrojů. Autor v knize rovněž zhusta cituje svoje vlastní příspěvky z fóra Filosofie.cz - v těch ale často cituje knihu o Fil rovn. a text tedy místy tvoří pouze vzájemně zacyklené vlastní citáty.
Kniha pojednává o vztahu Fil rovn. ke všem oblastem života na planetě a obsahuje doporučení jak se chovat v souladu s touto Filosofií. Mimo jiné k Ježíši Nazaretskému, k ohni, k hmyzu v autě apod. V současné době není znám nikdo, kdo knihu přečetl.
Vlasy a vousy
Fil rovn. je rovněž filosofií proti smrti a utrpení vlasů a vousů. Proto dr. Grůza doporučuje vlasy a vousy nezastřihovat, nechat růst co nejdéle, a potom jednorázově oholit „na ježka“. Podle vlastní videodokumentace však toto ustanovení Fil rovn. z neznámého důvodu sám nedodržuje.
Ženy
Na ženy se Filosofie rovnováhy zřejmě dívá jako na nástroj smrti (Ďábla) a zároveň jako na slabší pohlaví, které je třeba chránit zdroj .. Já jako autor Fil ron. a především jako ten, kdo podle ní žije, musím být obdivován, chráněn a milován jako bližní především ženami, i když mně to nedávají najevo. zdroj
Odpůrci Filosofie rovnováhy
Kritikům Fil rovn. doktor Grůza neodporuje. Platně kritizovat Fil rovn. mohou totiž pouze ti, kteří přečetli celou knihu o Filosofii rovnováhy. Tím se okruh oprávněných kritiků značně zužuje. Druhý faktor hovořící v neprospěch odpůrců je jejich infikace Ďáblem. Proti Fil rovn. jsou jen ti, kterým to našeptává Ďábel – a z tohoto důvodu je třeba brát kritická slova na adresu Fil rovn. s rezervou.
Vědecké objevy Na poli matematiky a teoretické fyziky
Výpočty s nulami a nekonečny dokazují, že absolutní vakuum čili dokonalé nic je tvořeno jediným bodem časoprostoru roztaženého do času a prostoru na rozdíl od hmoty a vlnění, které jsou tvořeny nekonečnem těchto bodů.
Odkazy Masná daň - utopie nebo řešení? - rozhovor s JUDr. Daliborem Grůzou Ph.D. na Vegetarian.cz Příčiny a léčba cukrovky dle Filosofie rovnováhy Příčiny a léčba roztroušené sklerózy dle Fil.rovn. Chov bílých myší s červenýma očima dle Filosofie rovnováhy advokátní kancelář JUDr. Dalibor Grůza Ph.D. Česká advokátní komora
|
Edited by - Dalibor Grůza on 24/05/2012 10:40:17 |
|
|
Dalibor Grůza
Grafoman
Czech Republic
1678 Posts |
|
Dalibor Grůza
Grafoman
Czech Republic
1678 Posts |
Posted - 22/05/2012 : 08:39:46
|
Došlo z mé strany k podání trestního oznámení pro pomluvu-urážku na cti a porušení autorského práva k dílu Filosofie rovnováhy, jestli chce autor níže uvedeného mne a mé dílo hrubě zkreslujícího a protiprávně urážejícího článku řešit celou věc se mnou smírem, ať mne kontaktuje na e-mailu ak-gruza@seznam.cz a zašle mi na sebe telefon, abychom se domluvili na smírném řešení. Mé podmínky jsou neměnné stažení níže uvedeného urážlivého článku, popř. jeho nahrazení mnou autorsky korigovaným článkem (viz historie tohoto webu) a omluva. Dr. Dalibor Grůza v.r.
Edited by - Dalibor Grůza on 22/05/2012 08:56:48 |
|
|
Pepeeeee
Aktivní uživatel
Czech Republic
155 Posts |
Posted - 22/05/2012 : 10:00:34
|
µ??????? jen udělal joke podle úvodních podmínek, tak se Dádo zasměj a jdi dál. Kdo pak nemá smysl pro humor?
Ty sis z něj tady taky několikrát, a musim říct že fakt žůžově, vystřelil. quote: µ???????
na co, že to mám odpovědět, při svých dvou doktorátech jsem nepochopil Vaši otázku?
quote: µ???????
na co, že to mám odpovědět, i přes Vaše dovysvětlení mi při mých dvou doktorátech dělá velké potíže pochopit Vaši otázku? Taky jsem opravdu rád, že mi mé dva doktoráty nezávidíte.
Mimochodem zde výše jde o opakovaný pokus o vtip podle shora uvedeného schématu.
pořád nechápu? Ale všechno se můžeme dočíst ve Filosofii rovnováhy, stačí, když si ji celou pořádně a podrobně přečtete. Aby jste našel všechny odpovědi na Vaše podnětné otázky, musíte si ji přečíst opravdu celou, nejlépe třikrát za sebou, aby Vám nic neuniklo a každou její větu by jste si měl pořádně promyslet, aby Vám neunikla žádná její souvislost. Má sice přes 400 stran A4 drobným písmem, ale to Vám jistě nevadí.
Jsem opravdu velice rád, že mi nezávidíte mé dva doktoráty, jak se znovu nezvratně ukázalo ve Vašich příspěvcích citovaných mnou výše.
XDDD Měl jsem problémy udržet se na židli. |
Edited by - Pepeeeee on 22/05/2012 10:03:31 |
|
|
Dalibor Grůza
Grafoman
Czech Republic
1678 Posts |
Posted - 22/05/2012 : 16:01:43
|
quote: Originally posted by Pepeeeee
µ??????? jen udělal joke podle úvodních podmínek, tak se Dádo zasměj a jdi dál. Kdo pak nemá smysl pro humor?
Ty sis z něj tady taky několikrát, a musim říct že fakt žůžově, vystřelil. quote: µ???????
na co, že to mám odpovědět, při svých dvou doktorátech jsem nepochopil Vaši otázku?
na co, že to mám odpovědět, i přes Vaše dovysvětlení mi při mých dvou doktorátech dělá velké potíže pochopit Vaši otázku? Taky jsem opravdu rád, že mi mé dva doktoráty nezávidíte.
Mimochodem zde výše jde o opakovaný pokus o vtip podle shora uvedeného schématu.
XDDD Měl jsem problémy udržet se na židli.
Pepeeeee,
µ??????? byl naštvaný, že prohrál diskusi v tomto topicu, která prokázala možnost použití Filosofie rovnováhy i na tak specifickou oblast, jakou je humor. Při své prokázané agresivitě se pak zřejmě rozhodl zdiskreditovat celou mou Filosofii rovnováhy lživými pomluvami na webu http://exotopedia.org/, jehož cílem je hanlivě pranýřovat lidi pro jejich postoje a názory. Toto je pro mě nepřípustné, zvláště, když má plnou podporu zřejmých autorů tohoto webu (viz literatura), když někdo smazal mou autorskou korekci výše uvedeného lživého hanopisu. Velká lživá diskreditace mé Filosofie rovnováhy, jejímž účelem je dosáhnout život pro všechno živé bez zbytečné smrti a bolesti, je pro mě nepřípustná. Když se všichni ani trochu nepostavíme těm, kdo působí či obhajují zbytečnou smrt a bolest, tak se nám ani společnými silami nikdy nepodaří zbytečnou smrt a bolest zmenšit či nakonec zastavit. A ti, kdo působí zbytečnou smrt a bolest, nebudou nijak brzděni, jejich působení zbytečné smrti a bolesti bude stále silnější a život se stane nesnesitelný (viz kapitola Universální etika mé Filosofie rovnováhy, I. Kniha).
Lieratura:
Milý exote Grůzo, víš kolik exotů na nás podalo už trestní oznámení? Mácha, Hassan, Hrebenar, Kaluža, Hulán... a exotopedie je zde. To by ti mělo napovědět něco o tvých šancích.
(viz http://exotopedia.org/wiki/Diskuse:Dalibor_Gr%C5%AFza )
|
|
kirmakX6on
Aktivní uživatel
327 Posts |
Posted - 23/05/2012 : 00:36:07
|
já uplně nechápu jednu věc..
kde je svoboda projevu? ..resp. kde je hranice mezi pomluvou a svobodným napsáním vlastního názoru?
Protože bych řekl, že většina názorů o druhých jsou nějakým způsobem zkreslující, neúplná ..a svým způsobem často nepravdivá, mnohdy je sdělovaná nepravdivost dokonce neúmyslná, plyne např. z nepochopení druhého. Moudří lidé by s tímto měli počítat a neměli by považovat názor někoho o druhém za věrohodný zdroj informací o tomto druhém člověku.
Navíc si myslím, že ty nepravdivé informace na exotopedii by - při nahrazení pravdivými údaji - nezměnily pro laika celkové vyznění. Z toho pak plyne, že nepravdivost údajů nemůže být způsobilá ohrozit "vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy", neboť jmenovaní jsou laici, kteří budou hodnotit výrok zcela pravdivý i výrok nepřesný stejně, neboť nepoznají rozdíl.
Naděje na úspěch je tudíž nulová, v nejhorším dostane oustava onu maximální pokutu 1000 Kč... |
Edited by - kirmakX6on on 23/05/2012 00:40:39 |
|
|
Dalibor Grůza
Grafoman
Czech Republic
1678 Posts |
Posted - 23/05/2012 : 16:50:37
|
Dosavadní diskuse na http://www.exotopedia.org/wiki/Diskuse:Dalibor_Gr%C5%AFza včetně mého zcenzurovaného příspěvku:
*
To vypadá na zajímavého exota, díky :)
___________________ Tenhle exot je zvláštní, jeho teorie, i když je zcestná, tak je překvapivě dost konzistentní a má své formální kvality, což je mezi exoty naprostá výjimka.Nejde někde najít, jaká duševní porucha u něj byla diagnostikována? (aha. Tak schizofrenie - to jsem si myslel. Projev je to pro schizofrenii typický, leč mě opravdu zaráží ta konzistence a formální kvalita. Upřímně, Grůza musí být velmi inteligentní člověk (bez ironie), když ze svých schizofreních bludů dokáže vytvořit relativně uzavřený filosofický systém. Škoda, že je to takový vůl že nebere léky.)
*
tak dohledáno: "Dále se léčím na schizofrenii a užívám cisordinol depot (jednu injekci za 21 dní) a kventiax (50 mg na noc každý den)." .. článek o exotovi opraven.
*
ale jestli to bere je ve hvězdách, poslední dobou je to opravdu síla.
*
Očividně nebere. On je problém, že už po třídenní terapii antipsychotiky najednou uvidíš, že všechno cos udělalm a myslel si, je kardinální píčovina (opravdu to působí takhle až skoro zázračně). Svět je po nasazení antipsychotik pěkně šedivej, už k tobě nepromlouvá Bůh, Universum, nevidíš Skryté tajemství,už nejsi Prorok. Někteří lidé tu změnu prostě neunesou, vysaděj léky a vrátí se do svýho relativně šťastnýho světa bludů.
tak pokračování zase zítra:)
*
Garfielde, IP 188.175.125.138, IvoHanak, popř. µ??????? díky, že jsi změnil na základě mé výzvy k odstranění pomluv a omluvě tyto stránky, a co tak se ještě omluvit. Blíže viz http://www.filosofie.cz/forum/topic.asp?whichpage=2&TOPIC_ID=1583#25368 a http://www.filosofie.cz/forum/topic.asp?whichpage=2&TOPIC_ID=1582#25366 . Dr. Dalibor Grůza v.r.
*
[editovat] Trestní oznámení Došlo z mé strany k podání trestního oznámení pro pomluvu-urážku na cti a porušení autorského práva k dílu Filosofie rovnováhy, jestli chce autor níže uvedeného mne a mé dílo hrubě zkreslujícího a protiprávně urážejícího článku řešit celou věc se mnou smírem, ať mne kontaktuje na e-mailu ak-gruza@seznam.cz a zašle mi na sebe telefon, abychom se domluvili na smírném řešení. Mé podmínky jsou neměnné stažení níže uvedeného urážlivého článku, popř. jeho nahrazení mnou autorsky korigovaným článkem (viz historie tohoto webu) a omluva. Dr. Dalibor Grůza v.r.
*
.. a v čem konkrétně je ta pomluva?
*
Věc: upřesnění tr. oznámení
V případě citovaných útoků, které uvádím znovu níže:
Je nábožensko-filosofický směr, podle kterého je každý povinen působit co možná nejméně smrti a bolesti ostatních živých tvorů. Tím bude zahnán Ďábel a zavládne Ráj na Zemi. Podle Fil rovn.se všichni živí tvorové – viry, bakterie, dravci i lidé – mají mít navzájem rádi.Fil rovn. márovněž vliv na kosmické veličiny, zejména na vlnění nekonečen o různém (vysokém nebo nízkém) kmitočtu.
Kritikům Fil rovn. doktor Grůza neodporuje. Platně kritizovat Fil rovn. mohou totiž pouze ti, kteří přečetli celou knihu o Filosofii rovnováhy. Tím se okruh oprávněných kritiků značně zužuje. Druhý faktor hovořící v neprospěch odpůrců je jejich infikace Ďáblem. Proti Fil rovn. jsou jen ti, kterým to našeptává Ďábel – a z tohoto důvodu je třeba brát kritická slova na adresu Fil rovn. s rezervou.
Dnes již dvoudílná „kniha“ o Fil rovn. má aktuálně 410 stran. Vzniká průběžně od r. 1992, kdy autor poprvé poznal Ďábla. Jedná se o kompilát sáhodlouhých citátů z Bible, z Wikipedie a dalších převážně internetových zdrojů. Autor v knize rovněž zhusta cituje svoje vlastní příspěvky z fóra Filosofie.cz - v těch ale často cituje knihu o Fil rovn. a text knihy tedy místy tvoří vzájemně zacyklené vlastní citáty.
Nejde podle mne zřejmě o pouze hrubě zkreslující údaje, nýbrž o údaje nepravdivé, které jsou, jak uvádím v tr. oznámení, způsobilé mě označit za náboženského fanatika, nikoliv filosofa čili seriózního vědce a tak značnou měrou ohrozit mou vážnost u spoluobčanů, zejména mě poškodit v zaměstnání, narušit moje rodinné vztahy nebo způsobit mi jinou vážnou újmu, jde tudíž podle mne o tr. čin Pomluvy, nikoliv přestupek.
Dr. Dalibor Grůza v.r.
*
já se ale obávám, že tohle všechno co uvádíš je ozdrojované tvými vlastními písemnými výroky. I to s tím ďáblem, i to s těmi nekonečny.. jsou všechno jenom citace.
*
Výše uvedené výroky jsem buď nikdy neřekl nebo jsem je výslovně označil za vtip. Zároveň jsou v rozporu s mým dílem Filosofie rovnováhy. Mimo jiné protože, jak z něj vyplývá, teologický pojem Ďábel chápu přísně v materiálním smyslu jako smrt, mým cílem, kterým se zabývá mé dílo, pak není Smrt čili Ďábla zahnat, zabít, být jí infikován, jí poznat, či, aby něco našeptávala, což jsem nikdy neřekl, ale smířit se se smrtí, čili mým cílem je tzv. hodná smrt, tj. smrt pod dlouhém šťasném, důstojném životě ve stáří, téměř bez tělesné a duševní bolesti pro všechno živé. Dr. Dalibor Grůza v.r.
*
..výslovně označil za vtip :) .. tos viděl v televizi? Něco jako blonďatá bestie??:)) To, že si Fil rovnováhy chce Smrt spřátelit to už jsem tam upravil asi před třemi dny. Resp. nechal jsem tam ty tvoje úpravy.
*
Smírné řešení není možné bez odstranění výše uvedených ostatních lží do konce dnešního dne IvoHanakem, poté budu postupovat cestou práva. Dr. Dalibor Grůza v.r.
* Milý exote Grůzo, víš kolik exotů na nás podalo už trestní oznámení? Mácha, Hassan, Hrebenar, Kaluža, Hulán... a exotopedie je zde. To by ti mělo napovědět něco o tvých šancích.
* Milý zřejmě autore exotopedie, děkuji za upozornění od zřejmého autora exotopedia.org, zejména ohledně toho, že lživé texty-pomluvy jsou uveřejněny s Vaším úmyslným a vědomým souhlasem (stránky jsem si uložil). Své šance na úspěch dokáži zhodnotit vysoce objektivně, neboť jsem více než 10 let praktikující advokát, mimo jiné i v oboru trestního práva. Má nabídka na smír trvá. Dr. Dalibor Grůza v.r.
* Zřejmě i výše zmínění exoti využili služeb advokátů a nebylo jim to nic moc platné.
*
Vašeho webu si nevážím, považuji ho za krajně pravicový, proto zřejmě jde o Server Location:Spartanburg, SC in United States, a za určitou formu negativní publicity pro mé dílo Filosofie rovnováhy. Podle Filosofie rovnováhy byl Stalin a jeho armáda strašně evolučně nespravedliví, ale přesto o mnoho evolučně spravedlivější než Hitler a jeho armáda, protože Stalin a jeho armáda nezabíjeli organizovaně masově ženy a děti, a to na rozdíl od Hitlera a jeho armády, kteří zhruba od roku 1941 zabíjeli organizovaně masově židovské a rómské ženy a děti. Zabít dítě či ženu je podle Filosofie rovnováhy největší evoluční nespravedlivost v našem světě, která je podle mé Filosofie rovnováhy nejpravděpodobněji nejvíce trestaná samotnou evolucí přírody. Filosofie rovnováhy si na Hitlerovi a Německu cení zejména to, že uzákonilo do dnešní doby dosud nepřekonanou rozsáhlou ochranu zvířat v nacistickém Německu a zřejmě i na Německem okupovaných územích. Tato ochrana zvířat Hitlerem je rovněž plnění jediné povinnosti všeho živého dle Filosofie rovnováhy k působení co možná nejméně smrti a bolesti a zřejmě její evoluční odměnou Hitlera byl jeho válečný úspěch do roku 1941.
K uzavření smíru mezi Vámi a mnou požaduji nyní pouze, aby IvoHanak odstranil následující pasáže z textu článku a dávám Vám k tomu lhůtu do 24.5.2012, pak budu postupovat cestou práva:
... Tím bude zahnán Ďábel ...
... Platně kritizovat Fil rovn. mohou totiž pouze ti, kteří přečetli celou knihu o Filosofii rovnováhy. ... Druhý faktor hovořící v neprospěch odpůrců je jejich infikace Ďáblem. Proti Fil rovn. jsou jen ti, kterým to našeptává Ďábel ...
... kdy autor poprvé poznal Ďábla. ...
Výše uvedené výroky jsem buď nikdy neřekl nebo jsem je výslovně označil za vtip. V případě výše uvedených citací Vašeho článku nejde podle mne zřejmě o pouze hrubě zkreslující údaje, nýbrž o údaje nepravdivé, které jsou, jak uvádím v tr. oznámení, způsobilé mě označit za náboženského fanatika, nikoliv filosofa čili seriózního vědce a tak značnou měrou ohrozit mou vážnost u spoluobčanů, zejména mě poškodit v zaměstnání, narušit moje rodinné vztahy nebo způsobit mi jinou vážnou újmu, jde tudíž podle mne o tr. čin Pomluvy, nikoliv přestupek.
Nejedná se o mou slabost ale o mechanické uplatnění universální etiky mé Filosofie rovnováhy, I. kniha, zjednodušeně řečeno o známou Bismarckovu metodu cukru a biče v podání dle Filosofie rovnováhy.
S pozdravem Dr. Dalibor Grůza v.r.
*
To je ale hrozný exot, že?
*
[editovat] Klíčové pomluvy Omlouvám se, že to toto pro nezasvěcené bude asi trochou dlouhé, ale tady jde o to, abych prokázal svoji kvalifikaci psát článek o Fil rovn. a jeho autorovi. Prostě se musím obhájit a udělat jakousi "maturitu" ze znalostí Fil rovn.
Tak tedy - Dalibore? Jestli není spíš problém v tom, že si nepamatuješ co si kde napsal, nebo resp. v tom, že znám Fil rovn. lépe než ty. Podívejme se - pro pořádek - na ty klíčové výroky, které reklamuješ jako žes to nikdy neřekl (anebo jako Blonďatá bestie jsi jen vtipkoval):
1) ... kdy autor poprvé poznal Ďábla. ...
Dalibor Grůza Grafoman
Czech Republic 1246 Posts
Posted - 15/02/2011 : 23:55:31 Měl jsem schizofrenní myšlenky v cca 20 letech, že jeden můj blízký je ďábel a že ho musím zabít, po delším duševním boji jsem došel k závěru, že i kdyby můj blízký byl ďábel, tak je to a vždy bude můj blízký a já ho mám rád a nemohu ho zabít.
Jediné dogma neboli axiom neboli jediná výchozí pravda mé Filosofie rovnováhy zní:
"Všichni živí tvorové ve skutečnosti chtějí žít ve světě, kde se budou mít všichni rádi, proto je každý povinen působit co možná nejméně smrti a bolesti." Vše ostatní jsou pouhé mé spekulace, to platí o celé mé Filosofii rovnováhy.
... atd..
Edited by - Dalibor Grůza on 16/02/2011 00:00:29
2) ... Tím bude zahnán Ďábel ... To už v článku není. Ponechal jsem tebou upřesněnou formulaci, že Tím se i Ďábel neboli Smrt stane naším přítelem
3) ... Platně kritizovat Fil rovn. mohou totiž pouze ti, kteří přečetli celou knihu o Filosofii rovnováhy.
Reply author: Dalibor Grůza Replied on: 13/08/2010 15:31:49 Message:
Miloslave,
doporučuji ti přečíst mou knihu, aby jsi věděl, o čem vůbec mluvíš. Na okraj jenom chci podotknout, že ve své knize rozlišuji ty, kteří potřebují produkty ze zabitých zvířat ke svému přežití, a ostatní živé tvory, což zřejmě z neznalosti mé knihy zde zamlčuješ, proto ti doporučuji přečíst si mou knihu. Je zdarma celá k dispozici na www.filosofierovnovahy.sweb.cz česky i anglicky. Dále na okraj, kdyby jsi četl mou knihu tak víš, že se má snaha vztahuje na vztahy mezi lidmi, vztahy člověka ke zvířatům (zejména ke zvířatům chovaným člověkem) a nikoliv na vztahy zvířat navzájem, dokud nejsou příčetná, proto ti mohu ještě jednou doporučit, než mne znovu napadneš, zjisti si alespoň co ve své knize skutečně tvrdím a nevkládej mi do úst své pouhé nepravdivé domněnky.
Ona tak kniha může sloužit třeba jako studijní materiál pro psychiatry a pak má svou cenu.
Pochybuji, že za 850,- Kč za kus, a to některé z výše uvedených státních vědeckých knihoven si objednaly i několik kusů.
Dalibor
4) Druhý faktor hovořící v neprospěch odpůrců je jejich infikace Ďáblem. Proti Fil rovn. jsou jen ti, kterým to našeptává Ďábel ... Dalibor Grůza Grafoman
Czech Republic 1246 Posts
Posted - 08/06/2010 : 20:33:13
Když se pokusím nefilosoficky zformulovat výše uvedenou racionální mystiku mé Filosofie rovnováhy, tak lze říci následujcí:
1) Ďábel-odpůrce ztělesňuje chybné myšlenky člověka před smrtí a chybné jevy, teologicky řečeno hříchy a zlo.
2) V raji nebo v dokonalém světě možná byl a bude Ďábel ztělesňovat nejmenší možnou chybnou myšlenku a jev z důvodu zabránění nudy z vševědoucnosti člověka nebo lidí před smrtí.
3) Lidé po smrti patří buď zlému Ďáblu a ztělesňují s ním tak chybné myšlenky a jevy člověka před smrtí, dravce a jejich kořist. Ďábel žije věčně, protože je ničím, absolutním vakuem v mozku člověka před smrtí a nemůže tak umřít. Tito lidé Ďábla a Ďábel jsou však odsouzení k samotě v dlouhodobém výlučném škodění člověku před smrtí a jiným živým tvorům, kdy neznají pravdu, jenom chybné myšlenky a jevy, což je při věčném životě proti dobré přirozenosti člověka a Ďábla jako padlého dobrého anděla jejich nezměrné duševní utrpení.
atd.
pro dnešek ende šlus. Ještě k tomu do konce týdne napíšu pár dalších zasvěcených komentářů. Jenom prosím - diskutujme slušně, věcně, bez zbytečných silných slov. Berme v úvahu, že Grůza je oproti megaexotům typu Mácha přeci jen jakási muší váha.
*
Doporučuji můj příspěvek v této diskusi nazvaný "nabídka smíru, kterou nelze odmítnout", který byl cenzurován viz http://exotopedia.org/index.php?title=Diskuse:Dalibor_Gr%C5%AFza&diff=8380&oldid=8378 .
Jistě cítíš, že minimálně body 2), 3), 4) a zřejmě rovněž bod 1) tě neopravňuje k výrokům, které jsi napsal o Filosofii rovnováhy, přesto oceňuji tvou snahu o větší korektnost a zřejmě nepošlu na PČR shora uvedené upřesnění tr. oznámení, i když tyto tvé výroky jsou nepravdivé.
Dr. Dalibor Grůza v.r.
Přehled autorů: (teď) (předchozí) 23. 5. 2012, 08:31 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (11 758 bajtů) (ocenění větší korektnosti) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 23. 5. 2012, 08:28 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (11 752 bajtů) (ocenění větší korektnosti) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 23. 5. 2012, 08:07 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (11 534 bajtů) (ocenění větší korektnosti) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 23:24 IvoHanak (diskuse | příspěvky) m (11 186 bajtů) (vyjádření ke klíčovým "pomluvám", které reklamuje Dr. Grůza) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 23:20 IvoHanak (diskuse | příspěvky) m (11 180 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 21:28 Rapeape (diskuse | příspěvky) (6 509 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 21:07 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (9 183 bajtů) (nabídka smíru, kterou nelze odmítnout) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 11:09 77.87.241.104 (diskuse) (6 479 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 10:20 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (6 380 bajtů) (oprava) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 08:54 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (6 360 bajtů) (úmysl zřejmě autora exotopedia.org) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 08:42 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (6 336 bajtů) (úmysl zřejmě autora exotopedie) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 08:30 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (5 912 bajtů) (lhůta k odstranění lží IvoHanakem) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 08:29 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (5 901 bajtů) (lhůta k odstranění lží) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 08:28 Rapeape (diskuse | příspěvky) (5 840 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 08:08 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (5 962 bajtů) (odstranění lží) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 08:04 IvoHanak (diskuse | příspěvky) m (5 849 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 07:54 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (5 614 bajtů) (Upřesnění pomluv) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 07:41 IvoHanak (diskuse | příspěvky) m (4 961 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 07:41 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (4 774 bajtů) (upřesnění pomluv) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 07:34 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (4 771 bajtů) (upřesnění pomluv) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 07:32 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (4 771 bajtů) (Upřesnění pomluv) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 06:56 IvoHanak (diskuse | příspěvky) m (2 843 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 06:54 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (2 777 bajtů) (podané tr. oznámení a smírné řešení) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 22. 5. 2012, 06:36 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (2 769 bajtů) (podané tr. oznámení a možný smír) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 20. 5. 2012, 18:52 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (2 155 bajtů) (odstranění pomluv a omluva) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 20. 5. 2012, 18:28 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (2 131 bajtů) (odstranění pomluv a omluva) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 20. 5. 2012, 17:52 Rapeape (diskuse | příspěvky) (2 036 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 20. 5. 2012, 16:47 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (1 977 bajtů) (odstranění pomluv a omluva) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 20. 5. 2012, 16:09 Dalibor Grůza (diskuse | příspěvky) (1 977 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 15. 5. 2012, 16:20 90.179.141.234 (diskuse) (1 720 bajtů) (Nová sekce - ›Poznámka) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 12. 5. 2012, 19:59 IvoHanak (diskuse | příspěvky) (1 456 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 12. 5. 2012, 19:56 77.48.231.183 (diskuse) (1 421 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 12. 5. 2012, 19:56 77.48.231.183 (diskuse) (1 416 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 12. 5. 2012, 19:50 IvoHanak (diskuse | příspěvky) m (937 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 12. 5. 2012, 19:49 IvoHanak (diskuse | příspěvky) m (861 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 12. 5. 2012, 19:49 IvoHanak (diskuse | příspěvky) m (864 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 12. 5. 2012, 19:43 77.48.231.183 (diskuse) (680 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 12. 5. 2012, 19:26 77.48.231.183 (diskuse) (308 bajtů) (zrušit editaci) (teď) (předchozí) 12. 5. 2012, 17:00 Rapeape (diskuse | příspěvky) (42 bajtů) (Založena nová stránka: To vypadá na zajímavého |
Edited by - Dalibor Grůza on 23/05/2012 17:11:45 |
|
|
neronis
Ultragrafoman
Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 23/05/2012 : 21:14:58
|
|
|
|
Dalibor Grůza
Grafoman
Czech Republic
1678 Posts |
Posted - 23/05/2012 : 22:40:16
|
d.Except as otherwise agreed in writing by the Licensor or as may be otherwise permitted by applicable law, if You Reproduce, Distribute or Publicly Perform the Work either by itself or as part of any Adaptations or Collections, You must not distort, mutilate, modify or take other derogatory action in relation to the Work which would be prejudicial to the Original Author's honor or reputation. Licensor agrees that in those jurisdictions (e.g. Japan), in which any exercise of the right granted in Section 3(b) of this License (the right to make Adaptations) would be deemed to be a distortion, mutilation, modification or other derogatory action prejudicial to the Original Author's honor and reputation, the Licensor will waive or not assert, as appropriate, this Section, to the fullest extent permitted by the applicable national law, to enable You to reasonably exercise Your right under Section 3(b) of this License (right to make Adaptations) but not otherwise.
Celé dílo včetně filmu je zhotoveno pod licencí Creative Commons Uveďte autora-Zachovejte licenci 3.0 Unported (CC BY-SA 3.0). Proto jsi porušil autorské právo k dílu, což je rovněž dle trestního práva nepřípustné.
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode
Moje nabídka smíru, která se nedá odmítnout, trvá.
Dr. Dalibor Grůza Ph.D.
viz http://www.exotopedia.org/wiki/Diskuse:Dalibor_Gr%C5%AFza
Edited by - Dalibor Grůza on 24/05/2012 08:01:42 |
|
|
Dalibor Grůza
Grafoman
Czech Republic
1678 Posts |
|
Dalibor Grůza
Grafoman
Czech Republic
1678 Posts |
Posted - 24/05/2012 : 08:23:22
|
quote: Originally posted by kirmakX6on
já uplně nechápu jednu věc..
...
Naděje na úspěch je tudíž nulová, v nejhorším dostane oustava onu maximální pokutu 1000 Kč...
Citace z exotopedia.org, dokládající příslušnost tohoto webu ke krajní pravici, možná fašistům:
Hrebenar filologem a milovníkem cikánů Exot Hrebenar je známý tím, že nenávidí většinovou společnost a zejména bílé, patrně jako reakci na většinové odmítání jeho v lepším případě směšných a v horším úchylných názorů. Pravidelným čtenářům jeho blogu nadělil další příval z nezměrné studnice jeho moudrosti v podobě článku Výuka romštiny je o vzájemném pochopení se, a to je dobře . V kostce řečeno, ideál veliký Mistr vidí ve smazání rozdílů mezi Romy (česky cikány) a Čechy skrz pochopení romského (česky cikánského) etnika. Brilantně to shrnul Mistr slovy: Je správné říct: "jsi Rom, nemáš se za co stydět. Máš právo poznat svoji kulturu, svůj jazyk. Já chci poznat tvou kulturu a ty poznej moji". Pouze toto je správná cesta, nemusí být vždy jednoduchá. Protože předsudky pracují na obou stranách." Zcela tak ignoruje fakt, že mnozí romskou (česky cikánskou) kulturu poznali, a byli tzv. multikulturně obohaceni v míře větší, než by jim bylo milé.
Mistr zásadně nelituje oběti cikánského teroru a násilí. Víc než zmrzačení dítěte cikány ho zajímá to, aby většinová společnost vinila "jednotlivce" a nikoliv všechny cikány, i když rozdíly v chování mezi cikány a Čechy jsou naprosto zjevné. Je možné, že náklonnost k cikánům Mistr cítí z toho důvodu, že stejně jako oni je i on parazitem, nebo z důvodu, že má cikány v rodině.
V případě těžkého zranění Břeclavského 15-letého kluka cikány Mistr neprojevil nejmenší zájem o to, že dotyčný je poznamenaný do konce života. Jediné, co ho zajímá je to, aby tento čin nepřihrál politické body DSSS. Vyloženě odporně pak působí Mistrův požadavek na matku oběti cikánského teroru, aby se veřejně distancovala od demonstrací na podporu jejího syna.
„ předně žádné demonstrace být neměly a matka toho chlapce se měla veřejně distancovat. Nikdo neměl nikoho vydávat. Od trestů jsou tady soudy a ty jediné mají právo trestat. Dav poblouzněný nácky a náckovskými Vandasy nemá právo kohokoli lynčovat. Ta demonstrace byla předvolebním kláním Vandase
http://exotopedia.org/wiki/Ji%C5%99%C3%AD_Hrebenar#Hrebenar_filologem_a_milovn.C3.ADkem_cik.C3.A1n.C5.AF
* Milý exote Grůzo, víš kolik exotů na nás podalo už trestní oznámení? Mácha, Hassan, Hrebenar, Kaluža, Hulán... a exotopedie je zde. To by ti mělo napovědět něco o tvých šancích.
Proč jsem učinil shora uvedenou nabídku smíru, kterou nelze odmítnout ve vztahu k protiprávnímu chování exotopedia.org, i když mám jednoznačnou právní převahu:
Cílem Filosofie rovnováhy není napravovat svět klackem, tedy násilně bojovat proti každému bezpráví ve světě, je proti Filosofii rovnováhy z tohoto důvodu být upálen na hranici jako např. Jan Hus. Cílem Filosofie rovnováhy je především porážková daň a následující legislativa, které by měly dle filosoficko-vědeckých předpokladů Filosofie rovnováhy změnit morálku živých tvorů, nejprve všech lidí, a to i kraj. pravice či fašistů samočinně, bez nutnosti s nimi násilně bojovat. Proto jsem se ve svém boji omezil pouze na základní ochranu dobrého jména Filosofie rovnováhy, aby nebyla výše uvedenými kraj. pravičáky možná fašisty zásadně zdiskreditována. Cílem dle Filosofie rovnováhy není shora uvedené kraj. pravičáky, možná fašisty pronásledovat, např. trestněprávně, s nimi bojovat atd., na co nemám ani sílu, ani to není dle Filosofie rovnováhy smysluplné. Proto jsem jim učinil nabídku smíru, kterou nelze odmítnout. Není to výraz mé slabosti, ale shora uvedený důsledek vědeckého postupu k nápravě světa dle Filosofie rovnováhy.
Edited by - Dalibor Grůza on 24/05/2012 11:04:13 |
|
|
Dalibor Grůza
Grafoman
Czech Republic
1678 Posts |
|
axel01
Velmi aktivní uživatel
Czech Republic
785 Posts |
Posted - 27/05/2012 : 16:34:48
|
Trixasi, dost lidí se nezasměje, protože jim to nebude připadat vtipné. Taky třeba Američani nepochopí náš český humor (třeba film Slunce, seno, jahody atd.), my zase obvykle nechápeme ten humor americký. Je to podle mě otázkou etnika daného společenství, kdy každý má svůj smysl pro humor. Je to dáno prostě i těmi zvyklostmi a souvisí s tím, že někde ve světě je svatá kráva, která se nejí, ale zase se tam jedí psi. My to máme nastavené jinak. Čili řekla bych že otázka, po které se ptáš, nebude vycházet jenom z toho, co je to vtip. Vtip je to, co připadá člověku vtipné, ale kdo je člověk, na tom to závisí. Jsme všichni individuální. Myslím ale, že by se daly vysledovat znaky humoru těch kterých etnických skupin, a při jejich porovnání zjistit, kterým skupinám (národům) co připadá vtipné a jestli je v tom nějaká spojitost. Určitě myslím, že je. Čili jestli se ptáš na znaky humoru společné pro český národ, při troše výzkumu nebo i jen tak by šlo je dát dohromady. Překvapení (že je něco absurdní) je jen jednou složkou humoru, kterou ale zase nemusí nijak prožívat třeba ti Američani (kterým stačí pro pobavení i takový záběr na kousající štěně).
_________________________ i'm creative green freak...oh yeahhhh oh yeaaaaah... catch it! |
Edited by - axel01 on 27/05/2012 16:36:35 |
|
|
Topic |
|
|
|