Author |
Topic |
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 08/08/2011 : 10:35:19
|
A přesně tohle je problém tvého komentáře, z kritiky lze asi jen obtížně poznat, zda nad tím druhý přemýšlel, zasadil to do souvislostí či si jen honí ego, vždyť i honění ega je zasazení myšlenky do kontextu.
Z kritiky je to skutečně lehké poznat.Nikdo nikdy nenapsal, že to či on je chybné a jak je tomu správně,ale prohlásil, že je to celé chybné,či se tomu přímo posmíval.Dělat si s toho legraci může i úplný blb,který vůbec nechápe oč jde. Prostě to prohlásí za hloupost a pak se naváží do mne.Jestli si to někdo promýšlel a zasazoval do kontexxtu je možno právě dle toho, že ten kdo to promýšlí a zasazuje do kontextu ví oč jde,pokud mu to mentální schopnosti dovolí a pak buďto souhlasí, nebo poukazuje na chybnost detailů a snaží se vysvětlit, proč a v čem jsou chybné. To se zde vlastně téměř nestalo. /Točí li někdo na celek aniž by jej znal, či pochopil a pokud se tomu vysmívá,pak je jasné, že se pouze snaží povýšit své oge ponížením druhého. S takové kritiky, či posmívání si nedělám vůbec nic,protože to ukazuje pouze a jen mentální úroveň toho dotyčného.Potom je otázkou, proč zde setrvávám.Odpověď je jednoduchá a prostá. Čekám na člověka s úrovní a těch kteří si honí ego využívám k tomu abych objanil detaily.To není určeno jim, ale slouží to tomu člověku s úrovní. Tím neříkám, že moje úroveň je vysoká,ale pouze to, že úroveň určitých lidí zde je velmi nízká,že buďto nejsou schopni toto chápat, nebo to s nějakých osobních důvodů chápat nechtějí. To není můj,ale jejich problém.Čekám na člověka se kterým budu diskutovat o tom co jsem k diskusi nabídl a nikoliv o mně samém.
Sláva |
|
|
µ???????
Aktivní uživatel
Czech Republic
295 Posts |
Posted - 04/03/2012 : 20:48:38
|
Je na čase oživit starší topyk... a znovuhootevřu filosófickou otáskou:
PROČ JE TRÁVA ZELENÁ???
Je to proto, že tomu tak chtěl Jhvh? Nebo proto, že se srazilo vlnící se nekonečno o vysokém kmitočtu s absolutnem? Nebo je zelená proto, aby působila co nejméně smrti a utrpení živých tvorů? Nebo snad proto, aby se na ní dalo dobře šukat? Nebo je to jedno proč, hlavně když bude diskuze o čemkoliv (elx)?
Kdepak, pánové... já si myslím, že tráva je zelená proto, že
.. tráva sama o sobě (tak jak jí neznáme) je ve svém založení protibolševická.
Co vy na to?? |
Edited by - µ??????? on 04/03/2012 20:49:08 |
|
|
elx
Aktivní uživatel
Czech Republic
155 Posts |
Posted - 04/03/2012 : 21:07:44
|
Metanoia: Dlouhá chvíle? To znám.. :D |
|
|
µ???????
Aktivní uživatel
Czech Republic
295 Posts |
Posted - 04/03/2012 : 21:09:12
|
quote: Originally posted by elx
Dlouhá chvíle? To znám.. :D
.. to ti věřim. |
|
|
elx
Aktivní uživatel
Czech Republic
155 Posts |
Posted - 04/03/2012 : 21:12:45
|
Metanoia: Dneska mi celkem nakládáš (myšleno pozitivně, je fajn, že i "hledač pravd" jako ty dokáže vnýst do "diskuze" trochu tý ironie, aby pobavil smutnýho skeptika mýho typu, byť na můj účet).. :D |
|
|
µ???????
Aktivní uživatel
Czech Republic
295 Posts |
Posted - 04/03/2012 : 21:14:11
|
nojo, ale co dál? |
|
|
elx
Aktivní uživatel
Czech Republic
155 Posts |
Posted - 04/03/2012 : 21:21:47
|
metanoia: najít si holku? |
|
|
µ???????
Aktivní uživatel
Czech Republic
295 Posts |
Posted - 04/03/2012 : 21:22:13
|
já jsem šťastně rozvedenej |
|
|
elx
Aktivní uživatel
Czech Republic
155 Posts |
Posted - 04/03/2012 : 21:23:59
|
metanoia: tak to už zbejvaj jenom vláčky nebo modely letadel.. |
|
|
µ???????
Aktivní uživatel
Czech Republic
295 Posts |
Posted - 04/03/2012 : 21:25:23
|
to mám v práci |
|
|
elx
Aktivní uživatel
Czech Republic
155 Posts |
Posted - 04/03/2012 : 21:28:04
|
metanoia: vyčerpal jsem svůj bohatej repertoár.. promiň, nedokážu ti pomoc.. žiješ plnohodnotnej moderní život.. |
|
|
µ???????
Aktivní uživatel
Czech Republic
295 Posts |
Posted - 04/03/2012 : 21:29:49
|
tak já ti poradim: pak ještě chodit do dobrejch hospod. Jenže to se v neděli večer moc nedá.
Nicméně já jsem myslel jako "co jako dál" s tou filosófií tady.. |
|
|
elx
Aktivní uživatel
Czech Republic
155 Posts |
Posted - 04/03/2012 : 21:34:52
|
metanoia: impozantní..
filosofie? tady? kde?! |
|
|
µ???????
Aktivní uživatel
Czech Republic
295 Posts |
Posted - 04/03/2012 : 21:40:32
|
quote: Originally posted by elx filosofie? tady? kde?!
.. no jestli by nebylo dobrý se zas o něco pokusit. Za zkoušku člověk nic nedá. Zvlášť když v životě máme tu jedinou jistotu, že nic nedopadne dobře.. tak alespoň víme, jak takový pokus zase dopadne a můžem se na to připravit předem. |
|
|
µ???????
Aktivní uživatel
Czech Republic
295 Posts |
Posted - 04/03/2012 : 21:42:20
|
... a nečinnost je přeci Hřích, to už bys taky moh vědět, vole, za tu dobu co sem chodíš |
|
|
Topic |
|