Author |
Topic |
kirmakX6on
Aktivní uživatel
327 Posts |
Posted - 06/03/2012 : 19:10:45
|
1. Chtěl bych se zeptat těch, co mažou své příspěvky, na důvod, proč to dělají.
2. Chtěl bych vybídnou všechny zdejší, aby - pokud reagují na někoho, o kom ví, že maže své příspěvky - vždy ocitovali celý příspěvek, na který reagují.
Číst ty témata, u kterých byla vymazána podstatná část příspěvků je vskutku otravné... |
|
µ???????
Aktivní uživatel
Czech Republic
295 Posts |
Posted - 06/03/2012 : 19:14:44
|
jak si přeješ, gullsy.. ééé.. vlastně kirmaku.. |
|
|
kay
Aktivní uživatel
110 Posts |
Posted - 06/03/2012 : 19:54:12
|
Já jsem prosím nedávno jeden vymazala u „nových knih“, jelikož se mi při „opravě“ vyskytla technická chyba. Pak se mi to už nechtělo zadávat znovu :) |
|
|
kirmakX6on
Aktivní uživatel
327 Posts |
Posted - 06/03/2012 : 19:56:29
|
quote: Originally posted by kay
Já jsem prosím nedávno jeden vymazala u „nových knih“, jelikož se mi při „opravě“ vyskytla technická chyba. Pak se mi to už nechtělo zadávat znovu :)
ok, to je v pohodě, o tom nemluvím :-)
myslím, že to dělá hlavně gullsy, neboť ostatní ho citují a já ho nikde mezi uživateli nevidím |
|
|
neronis
Ultragrafoman
Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 06/03/2012 : 20:02:13
|
On nechce mít velký počet postů, aby nevypadal jako grafoman |
|
|
Absolut
Aktivní uživatel
217 Posts |
Posted - 06/03/2012 : 21:12:31
|
quote: Originally posted by kirmakX6on
quote: Originally posted by kay
Já jsem prosím nedávno jeden vymazala u „nových knih“, jelikož se mi při „opravě“ vyskytla technická chyba. Pak se mi to už nechtělo zadávat znovu :)
ok, to je v pohodě, o tom nemluvím :-)
myslím, že to dělá hlavně gullsy, neboť ostatní ho citují a já ho nikde mezi uživateli nevidím
Nedělá to gullsy, ale Gullsy...neboť je to jeho osobní právo...:-) Chápu, že to jaksi narušuje diskusní kontinuitu...proto, pokud se zrovna nezapomenu, reaguji tak, abych zachoval i jeho původní text...Chápu že z toho můžeš být na úvod trochu znechucený...tvůj návrh považuji za rozumný...
Gullsy je trochu tajemný, nikoli však temný...proto budu jeho jednání- bude-li v tom pokračovat...i nadále tolerovat...
Absolut |
|
|
kirmakX6on
Aktivní uživatel
327 Posts |
Posted - 06/03/2012 : 21:30:00
|
quote: Originally posted by Absolut Nedělá to gullsy, ale Gullsy...neboť je to jeho osobní právo...:-)
to určitě ano, však nechť je Gullsy poklidně maže dál, vůbec to nebude vadit především tehdy, když ostatní budou poklidně citovat :-D
stejně bych ale rád věděl (nejlépe od Gullsyho samotného), proč to dělá ...vrtá mi to hlavou. |
Edited by - kirmakX6on on 06/03/2012 21:31:41 |
|
|
Absolut
Aktivní uživatel
217 Posts |
Posted - 06/03/2012 : 21:32:53
|
quote: Originally posted by Absolut Nedělá to gullsy, ale Gullsy...neboť je to jeho osobní právo...:-)
to určitě ano, však nechť je Gullsy poklidně maže dál, vůbec to nebude vadit především tehdy, když ostatní budou poklidně citovat :-D
Absolutní souhlas!!!...:-)
Absolut |
|
|
Absolut
Aktivní uživatel
217 Posts |
Posted - 06/03/2012 : 21:45:28
|
stejně bych ale rád věděl (nejlépe od Gullsyho samotného), proč to dělá ...vrtá mi to hlavou.
---------------------------------------------------------------------
Nápodobně...jednou se zde vyjádřil, že jeho příspěvky sice sledují cíl trvalý, ale působení v diskusi mají krátkodobé...Jak jsem v předchozím příspěvku uvedl, Gullsy je trochu tajemný...takže si proto ani já nejsem jistý, zda Ti na tvou otázku odpoví...pokud bude položená upřímně...existuje šance, že ano...:-)
Absolut
|
|
|
elx
Aktivní uživatel
Czech Republic
155 Posts |
Posted - 07/03/2012 : 00:48:53
|
stejně bych ale rád věděl (nejlépe od Gullsyho samotného), proč to dělá ...vrtá mi to hlavou.
Maže většinou to, kde je hrubě vyvrácenej.. možná maže historii aby pak vypadal, že se chytrej narodil, né že vykrystalizoval tim, že pořád dostával přes rétorickou držku.. |
|
|
axel01
Velmi aktivní uživatel
Czech Republic
785 Posts |
Posted - 07/03/2012 : 01:08:14
|
může to být tím, že ho někdo sleduje a tohle fórum není nijak zašifrované. někdo si mění přezdívky 2x do roka, někdo po sobě maže příšpěvky ;-) |
|
|
Absolut
Aktivní uživatel
217 Posts |
Posted - 07/03/2012 : 01:32:56
|
Maže většinou to, kde je hrubě vyvrácenej.. možná maže historii aby pak vypadal, že se chytrej narodil, né že vykrystalizoval tim, že pořád dostával přes rétorickou držku.. [/quote]
elx...
U někoho holt pár facek pomůže...u někoho Ne!!! V takových případech pak hovorově říkáme: ,, Zabít málo''
Absolut |
Edited by - Absolut on 07/03/2012 01:46:38 |
|
|
elx
Aktivní uživatel
Czech Republic
155 Posts |
Posted - 07/03/2012 : 12:58:18
|
quote: Originally posted by Absolut
Maže většinou to, kde je hrubě vyvrácenej.. možná maže historii aby pak vypadal, že se chytrej narodil, né že vykrystalizoval tim, že pořád dostával přes rétorickou držku..
elx...
U někoho holt pár facek pomůže...u někoho Ne!!! V takových případech pak hovorově říkáme: ,, Zabít málo''
Absolut [/quote]
další argument holí? už je to trapný.. |
|
|
Absolut
Aktivní uživatel
217 Posts |
Posted - 07/03/2012 : 14:45:10
|
quote: Originally posted by elx
quote: Originally posted by Absolut
Maže většinou to, kde je hrubě vyvrácenej.. možná maže historii aby pak vypadal, že se chytrej narodil, né že vykrystalizoval tim, že pořád dostával přes rétorickou držku..
elx...
Absolut
další argument holí? už je to trapný.. [/quote]
Trapný možná- to záleží na úhlu pohledu a na tom, kdo se dívá...rozhodně však spravedlivý!!!
Matouš 7, 12 ,,Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi; v tom je celý Zákon i Proroci.“ Matouš 7,1-2 ,, Nesuďte, abyste nebyli souzeni.!...Neboť jakým soudem soudíte, takovým budete souzeni, a jakou měrou měříte, takovou Bůh naměří vám.
Absolut
|
|
|
µ???????
Aktivní uživatel
Czech Republic
295 Posts |
Posted - 07/03/2012 : 15:56:07
|
Absolute, ty pomatenče, víš co taky řiká ta tvoje Bible?
Neber jména božího nadarmo.. takže bacha.
A stejně - jestli sis někdy honil pinďoura, tak stejně tak jako tak dojdeš zatracení a budeš se smažit v ohni pekelném. Takže je to jedno jestli tě teď osvítil duch svatej, stejně si nepomůžeš.. |
|
|
elx
Aktivní uživatel
Czech Republic
155 Posts |
Posted - 07/03/2012 : 17:36:30
|
Absolut: Bible je dost rozporuplná, prošla kvantem interpretací, překladů, vyřazování určitejch částí, přepisů.. to je obecně známej fakt.. odvolávat se jen na to, "že to řiká bible" je dost ubohý..
Třeba to o tom měření. Bude odměňovat bůh ateistu za jeho lásku k bližnímu? Vždyť nevěřící maj bejt zatracený, ne? A co křižáka, kterej v jeho jménu pozabíjel desítky lidí? To ho zabije desetkrát? Nebo tim, že to bylo ve jménu božim ho ještě odmění? Kde je potom ta láska k bližnímu? Zkus občas tolik necitovat a víc přemejšlet.. |
|
|
Topic |
|