Author |
Topic |
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 19/07/2010 : 12:28:11
|
Jak mile přerušíme myšlení třeba při meditaci Popisovaný jako stav kdy v člověku především Pracuje a je na nejvyšším stupni právě samotná Obrazotvornost která vystupňuje stav kdy je samotné Podvědomí na nejvyšším stupni. Milane Miló. Nevím jak mile, nebo nemile přerušíme myšlení,ale výsledkem je bezvědomí či smrt.Přerušíme li mile nebo nemile přemýšlení, je zde stav meditace. To už jsem vysvětlil a proto se k tomu již nehodlám vracet. Promysli si to sám.Materiálu pro přemýšlení jsem tě dodal dostatek a víc udělat nemohu.
MB |
|
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel
671 Posts |
Posted - 19/07/2010 : 13:12:30
|
Miloslave
-------------------------------------- Nevím jak mile, nebo nemile přerušíme myšlení,ale výsledkem je bezvědomí či smrt.Přerušíme li mile nebo nemile přemýšlení, je zde stav meditace. To už jsem vysvětlil a proto se k tomu již nehodlám vracet. Promysli si to sám.Materiálu pro přemýšlení jsem tě dodal dostatek a víc udělat nemohu. ----------------------------------------
Tím jsem jen chtěl říci Že když meditujeme a přerušímeli Myšlení k žádnému stavu smrti Nedochází. Ba naopak při takovém stavu Člověk právě se nalézá ve stavu Zvýšeného vnímání. A cítění.
Milan.Miló.
|
|
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel
671 Posts |
Posted - 19/07/2010 : 13:45:00
|
Miloslave
Snad jeden stav podobný smrti Bez myšlení bych znal. Ale to by jsme se dostaly do úrovně Astrálního cestování. A tím to je stav spánku. Kdy se Duše uvolňuje s těla a pomocí Astrální šňůry cestuje a putuje za pomocí Obrazových projekcí Astrálem.
Milan.Miló.
|
|
|
navi
Ultragrafoman
2839 Posts |
Posted - 22/07/2010 : 23:17:05
|
Společným znakem pro všechny a vše co jste napsali je fakt,že dostatečně neodlišujete myšlení od přemýšlení a s této chyby vychází vaše závěry.
Premýšľanie nepoužívam vôbec. Príliš ma to vyčerpáva a je to neefektívne. Myslenie používam, funguje tak, že čakám, až ma nejaká myšlienka napadne. Bezmyšlienkový stav je stav vedomia, keď som bez myšlienok. Jediné čo registrujem je vnem zmyslových orgánov.
|
Edited by - navi on 22/07/2010 23:17:42 |
|
|
Topic |
|