Author |
Topic |
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 14/07/2010 : 07:31:02
|
Navi, on ti chce zkrátka říct, že je taky čuně, i když se za to stydí.
Neronisi.
Nestydím.Proč se stydět za to co je u všech normálních chlapů normální.Hrabat se v tom před ženskými je však nějak mimo hrací plochu.To co je pro chlapa normální, může být pro ženské nenormální a těžko pochopitelné.Mám snad Navimu radit aby spal s rukama na dece??
MB |
|
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel
671 Posts |
Posted - 14/07/2010 : 10:55:16
|
Axel a Miloslave Já vím že sexualita Je něco co nás provází od samého počátku. Je to něco co je těžce spjato s naší osobností Tak dokonale že nás to kolikrát staví do role Která nás nutí to vše Tabuizovat. Ale přitom sexualita a to se musím zastat Naviho není jen o tom popisovat perverznosti A naše osobní myšlenky. Stará taoistická učení která jsou propletena a Provázena právě samotnou sexualitou nás Nutí k zamyšlení nad tím co Navi už naznačil A to samotný stav této tajemné síly Která nás nutí a staví mnohdy do role strachu O tom co se stane když se budeme snažit Pochopit tu tajemnou a nespoutanou sílu Našich sexuálních potřeb. Milan.Miló.
|
|
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel
671 Posts |
Posted - 14/07/2010 : 11:50:19
|
Axel a Miloslave Tím jsem jen chtěl říci že není za potřebí Se tomu to tématu vyhýbat a tak si mnohdy Nevědomě v sobě vytvářet mnohdy v sobě Předsudky a nesmyslné závěry. Neboť diskusi určují vždy všichni diskutující Diskuze je o tom vést dialog na dané téma A zcela poodhalit mnohdy tajemné a spletité Příčiny o nichž všichni do zajisté jsme obeznámeni A tak víme že toto téma je mnohdy do jisté míry Neprávem odsuzováno a posuzováno do roviny Na samotný rámec nepochopení které se snažíme Tak dokonale Tabuizovat a zahalovat do roušky Nepochopení. Milan.Miló.
|
|
|
neronis
Ultragrafoman
Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 14/07/2010 : 19:27:08
|
Milane, jenže není tak snadné o něčem takovém mluvit do nejmenších podrobností už proto, že je jakýsi sexuální background každého jedince svým způsobem hierarchizujícím, stavebním prvkem společnosti. Navíc před ženskýma je to vážně o něčem jiném, protože si člověk automaticky likviduje šanci mít s nimi sex nebo přinejmenším vypadat tak aby s tebou souložit chtěly. Tohle je tak zautomatizovaný prvek, že je transformován zcela neverbálně a člověku z toho zrudne krk ani neví proč... |
|
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel
671 Posts |
Posted - 14/07/2010 : 19:47:56
|
Neronisi. Já vím že chlapy se neradí o těch to věcech baví. A vím že i ženy mají stejné představy na sex a vše Co ho provází. Pro ženy totožné. Vždyť nikdo přeci nechce aby se tu mluvilo o sexuálních Fantaziích každého z nás. To Navi si myslím plně uvědomuje a nikdo nebude chodit Jen tak pro nic za nic se svou kůží na trh. To se opravdu po nikom nežádá a ani já bych to neudělal. Protože jsi uvědomuje že každý z nás to jinak prožívá a Má na to svůj vyhraněný názor. Navi sám podotkl že se nejedná o erotiku tedy něco Co člověk nechce a nerad sdílí. Tady se jedná čistě si aspoň já myslím o to analyzovat A ukázat ostatním hloubku pouhého stavu yngového a Yangového prvku. Tedy taoisty nazývaného mužského a Ženského prvku. Milan.Miló.
|
|
|
axel01
Velmi aktivní uživatel
Czech Republic
785 Posts |
Posted - 14/07/2010 : 20:20:44
|
Tohle ve skutečnosti není vůbec o tabuizování ničeho. Na toto téma mě napadá zajímavý film - 120 dní Sodomy. Verzi od Sartreho jsem sice nečetla, ale myslím, že docela dobře ukazuje, kam až jsou (někteří) ochotní zajít. Pokud má jít tedy o sexuální úchylky, o těch se nejspíše dá diskutovat. Pokud však jde o nějakou úplně běžnou věc, promiň, ale já si myslím, že to zná každý. To, na co se ptal navi, navíc opravdu hraničí s tím, aby se ,,zeptal tatínka" a nebylo by moudré se tady v tom pitvat. Jinak sexuální energie, jak psal navi, skutečně může souviset také s tvořivostí nebo ji podněcovat. Možná je to to, oč mu šlo, ale netuším, co ještě dál by na tom chtěl rozebírat. |
|
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel
671 Posts |
Posted - 14/07/2010 : 20:35:18
|
Axel. Vím že mnoho lidí je zcela nesoudných A tak jsou opravdu kolikrát ve své zvědavosti Dojít až tak daleko jak jim ovšem člověk povolí. Jest-li bychom se měli bavit o sexuálních úchylkách Tak proč ne i o tom se dá moc krásně polemizovat A člověk se dozví alespoň něco nového co ho obohatí V názoru na všechny lidi kolem. Protože sexuálních Deviací (Parafilií) je nespočetně Tak jako kolik je lidí. Milan.Miló.
|
|
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel
671 Posts |
Posted - 14/07/2010 : 22:57:11
|
Axel. Tak jest-li mohu psát o sexuálních poruchách Tak si člověk musí především uvědomit Že sexuální porucha není nemoc. V tom smyslu že na rozdíl od nemoci Která má svůj začátek, průběh a konec. Tak úchylka neboli Deviace (Parafílie) To nemá ta má jenom začátek a průběh. A většinou každá taková porucha neříkám Každá se vytváří na pozadí hormonální Disfunkce v samotném raném těhotenství Matky na dítě. Takovou poruchou se především Vyznačuje samotná Homosexuality Jak u chlapců tak i u dívek. V tom smyslu že mezi třetím až čtvrtým Měsícem těhotenství matky při pochodu Hormonálních pochodů které mají vliv Na dítě a to takoví že když matka má V tom to období převážně ženské hormony A je to plod mužský tak na takového jedince To má dopad že bude mít sexualitu zaměřenou Na stejné pohlaví. To samé je i u dívek. Milan.Miló.
PS.: Zdroje.: články z Novin od sexuolžky Hanky.Fifkové odborná literatura. A nevé medicínské objevy.
|
|
|
navi
Ultragrafoman
2839 Posts |
Posted - 14/07/2010 : 23:08:38
|
Kúrňa, vás to nejak berie ľudia. Ja som to sem dal na odľahčenie a vy z toho robíte kovbojku. Tému sexuality vnímam ako ľahkú, príjemnú zaležitosť. A vy takto. Ak si pečítate môj prvý príspevok, tak zistíte, že som napísal len to, že sexuálna energia vôbec nemusí súvisieť so sexom. Existuje aj bez sexu, takže ten názov sexuálna energia nie je úplne relevantný práve z tohoto dôvodu. A vy to furt pcháte do úrovne sexu, okrem Mila, teda. To fakt nedokážete odpojiť túto energiu od sexu? Tak to sa potom máte čo učiť. |
|
|
axel01
Velmi aktivní uživatel
Czech Republic
785 Posts |
Posted - 15/07/2010 : 01:21:29
|
Navi tak rozlišuj pojmy. Nezaměňuješ tu sexuální energii náhodou za obyčejnou tvořivou energii? |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 15/07/2010 : 07:30:21
|
Navi.
Problém je již v tom termínu "sexuální energie".Co to je a co vše to zahrnuje? Pokud považuješ za sexuální energii to,že tě hučí v péru.pak tomu klidně můžeš říkat běžným termínem potence.Že projev potence nemusí být spojen se sexem je každému jasné, že v tom hraje roli hodně ovlivňujících faktorů je také jasné.Že v tom hraje roli fantazie je také jasné. Tak o čem sakra mluvit? O defektech? To je sice velmi zajímavé téma a zvláště s hlediska procesu myšlení,ale většina z nás vlastně o nich téměř nic neví.O čem je vlastně homosexualita jsem se dozvěděl zhruba ve 22 letech a dost mne to překvapilo. Ono totiž tehdy těch buzerantů moc nebylo, nebo byli skrytí a nevědělo se o nich.O lesbičku člověk nezavadil.Když jsem byl spolupracovníky upozorněn ,abych si dal ve sprchách pozor, že se tam zdržuje a chlapi očumuje buzerant, vlastně jsem ani nevěděl oč jde. A tak bychom mohli dumat třeba nad tím, proč se jich po převratu tolik objevilo a zvláště mezi mladými,ale většinou budeme plácat,protože o tom skutečně málo víme.O tom jak dojde k orgasmu u pyromanů už nevíme vůbec nic.Nejprve bychom museli ty defekty skoumat a teprve pak o nich diskutovat.Ke skoumání nemáme příležitost.Pokud by zde nějaký úchyl mezi námi byl, mohl by nám dát odpověď o své motivaci,ale tuším, že zde nikdo takový není a kdyby byl, na sebe to neprozradí.. To není tabuizování.Tady skutečně není o čem rozumně mluvit.Pokud jsi mluvil o ranní erekci. mohl bych se tě zeptat,kde máš ruce, když se probudíš. A ty bys mně samozřejmě neodpověděl. A tak vlastně není možno k nějakému závěru dojít.Nakonec by to skončilo na úrovni diskuse na erotických stránkách.Kdybys třeba přiznal,že si hraješ s pinďourem před Alex. Považovala by to za tvůj defekt.Chlapi by se tě vysmáli i když dělají totéž. O některých věcech se prostě nemluví a jestli ano, dopadne to trapně.V tomto tématu se tolik lže,že se o tom mluvit nedá.
MB |
|
|
axel01
Velmi aktivní uživatel
Czech Republic
785 Posts |
Posted - 15/07/2010 : 10:29:59
|
Tak tak, přesně jak napsal MB. Akorát--(tuším, že alex mělo znamenat axel--je zajímavé, kolik lidí to čte jako Alex) akorát Slávku, nemluv za všechny. Dnes je jiná doba. |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 15/07/2010 : 14:23:24
|
Axel. Nikdo nemůže mluvit za všechny,protože lidé jsou od A, až do Zet a někteří i zvláštní. Měl jsem na mysli spíše lidi od určité úrovně intelektu výše a vím, že i mezi nimi jsou lidé, kteří se v hovorech o sexu vyžívají a vlastně myšlenkami onanují.Dej takovým lidem možnost a udělají s filosofického fora erotické.Pokud se tím někdo chce zabývat,pak jsou k tomu určena vhodná místa. Na velkou také jdeš na WC a nikoliv do knihovny. Skutečně filosofický pohled na tématiku lásky a sexu,čili hledání zákonitostí, příčin a následků do tohoto fora patří.To s čím přišel Navi však nikoliv,pokud si chceme udržet určitou úroveň a nechceme přilákat chronické sexuální diskutéry.
MB |
|
|
neronis
Ultragrafoman
Czech Republic
2110 Posts |
|
navi
Ultragrafoman
2839 Posts |
Posted - 16/07/2010 : 12:36:10
|
Miloslave a Axel. Ja stále o voze a vy furt o koze, a to napriek tomu, že téma je o voze a nie o koze. Z toho mi vyplýva jedno. Voz nepoznáte, a preto o ňom ani neviete diskutovať. O koze som diskutovať nechcel, len o voze, ale čo keď vy voz nepoznáte, tak vlastne neni o čom diskutovať. Dal som sem zopár indícií od druhých, čo to je voz, ale vy v tom stále vidíte kozu, a voz je pre vás stále neviditeľný. Nevadí, aspoň som sa dozvedel, že nie každému je zatiaľ dané vidieť aj voz, nie len kozu. |
|
|
Topic |
|