www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Ráj začíná vědeckým pokusem na mé zahradě
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 60

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 29/10/2013 :  09:59:27  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem dal svému psovi dříve než podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami zvířat dalších zvážených cca 93 gramů zmrzlého syrového těla přirozeně uhynuté nové slepice, kterou mám ve svém mrazáku, protože se škrabal, aby nedostal alergický šok.

(viz www.spvzt.cz , www.filosofierovnovahy.sweb.cz , www.spvzt.sweb.cz )
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 31/10/2013 :  18:25:39  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem dal svému psovi dříve než podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami zvířat dalších zvážených cca 106 gramů zmrzlého syrového těla přirozeně uhynuté nové slepice, kterou mám ve svém mrazáku.

Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 17/11/2013 :  19:37:51  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem dal svému psovi podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami zvířat dalších zvážených cca 100 gramů zmrzlého syrového těla přirozeně uhynuté nové slepice, kterou mám ve svém mrazáku.

Edited by - Dalibor Grůza on 17/11/2013 19:38:09
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 29/11/2013 :  22:08:47  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Předvčerem jsem dal svému psovi podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami zvířat dalších zvážených cca 780 gramů zmrzlého syrového těla přirozeně uhynuté nové slepice, kterou mám ve svém mrazáku.

Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 18/12/2013 :  13:53:04  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem dal svému psovi dříve než podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami zvířat dalších zvážených cca 168 gramů zmrzlého uvařeného syrového těla přirozeně uhynuté nové slepice, kterou mám ve své lednici.

Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 23/12/2013 :  15:38:23  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem dal svému psovi dříve než podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami zvířat dalších zvážených cca 40 gramů zmrzlého uvařeného syrového těla přirozeně uhynuté nové slepice, kterou mám ve své lednici, protože nemám domácí vajíčka.

Edited by - Dalibor Grůza on 23/12/2013 15:38:47
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 27/12/2013 :  18:10:40  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Včera jsem dal svému psovi dříve než podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami zvířat dalších zvážených cca 40 gramů zmrzlého uvařeného syrového těla přirozeně uhynuté nové slepice, kterou mám ve své lednici, protože nemám domácí vajíčka.

Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 08/01/2014 :  11:17:18  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem dal svému psovi podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami zvířat dalších zvážených cca 115 gramů zmrzlého uvařeného syrového těla přirozeně uhynuté nové slepice, kterou mám ve své lednici.

Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 20/01/2014 :  15:47:44  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem dal svému psovi podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami zvířat dalších zvážených cca 79 gramů zmrzlého uvařeného syrového těla přirozeně uhynuté nové slepice, kterou mám ve své lednici.

Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 22/01/2014 :  19:58:26  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem dal svému psovi podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami zvířat dalších zvážených cca 24 gramů zmrzlého uvařeného syrového těla přirozeně uhynuté nové slepice, kterou mám ve své lednici.

Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 30/01/2014 :  10:30:59  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem dal svému psovi podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami zvířat dalších zvážených cca 91 gramů zmrzlého uvařeného syrového těla přirozeně uhynuté nové slepice, kterou mám ve své lednici.

Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 02/02/2014 :  06:45:51  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Ženy jako ztělesnění hadů

Podle Racionální mystiky mé Filosofie rovnováhy všichni živí tvorové po smrti tvoří různé společné osoby s jinými živými tvory. Ženy jsou podle této mystiky Filosofie rovnováhy nástroj Ďábla, neboli smrti neboli plémě hadí, neboli ztělesňují hady, avšak i ženy touží ve skutečnosti nejvíce po lásce, která se Ďáblu, smrti a hadům nejvíce nedostává. Mnoho hadů se odlišuje od ostatních zvířat tím, že nemohou zatím jíst mrtvoly živých tvorů, ať již zemřelé přirozenou smrtí, nebo poražené, např. člověkem, a musí zatím jíst živou kořist. V současnosti nejmilosrdnější potravu pro mnohé hady zatím tvoří z evolučně nejméně dokonalých živých tvorů, kteří nejméně cítí bolest díky své poměrně málo dokonalé nervové soustavě, různí šneci a mušle. Avšak i hadi jsou dle Filosofie rovnováhy v dokonale nekonečném čase určení postupně k dokonalosti, tj. žít ve světě, kde se budou mít všichni rádi, obrazně řečeno i hadi jsou zřejmě Božími tvory a Bůh je pak má proto rád, ženy tak ztělesňují práva nejnenáviděnějších živých Božích tvorů. Z této povahy žen plynou rovněž jejich povahové vlastnosti jako velkorysost, odvaha, nedostatek strachu, mstivost, lstivost, vitalita, vyhledávání podobných odvážných mužů, dravců, kteří se jich nebudou bát, tolerantnost k různým hříchům mužů i žen, obětavost, touha po moci, zklamání z mužů, podceňování mužů, kteří jsou více citliví, nejsou tak odvážní a mocní jako ženy jako ztělesnění hadů. Avšak u všech žen jako ztělesnění hadů je toto vše provázeno ve skutečnosti někdy vědomou (u evolučně více dokonalých žen) a někdy nevědomou (u evolučně méně dokonalých žen) touhou po lásce a touhou být milován i jako nástroj Ďábla, resp. smrti, resp. jako ztělesnění hadů, protože je už netěší zabíjení, moc, ani odvaha a touží po lásce, resp. touží se vrátit do biblického ráje, resp. uskutečnit jej zejména vlastními silami ve světě. Smířil jsem se svou původní přítelkyní také, protože již nedokáži být sám, i když ze shora uvedených důvodů nově přijímám, že bude zatím jíst poražené bio maso, které ji však nebudu kupovat, ale umožním jí ho koupit tím, že ji budu kupovat milosrdné rostlinné bio potraviny a jiné milosrdné výrobky jako oblečení z bio bavlny a domácí vajíčka z chovu, kde slepice umírají přirozenou smrtí, nejsou dávány na porážku, s tím, že budu trvat na tom, aby z masa jedla, příp. si kupovala bio maso, což ona více méně splňuje, protože doma chovají prasata pro maso v domácím chovu a pěstují si brambory pro sebe a pro prase, i když mají málo peněz. A tím bychom se oba evolučně postupně stávali čím dál více milosrdní, mrchožrouti, posléze čistí fruitariáni.

Kromě toho bych byl pokrytec, když jsem v současnosti připustil jedení poraženého bio masa u ostatních lidí a nepřijal bych to v současnosti u vlastní přítelkyně.

Literatura: http://www.theguardian.com/science/video/2010/dec/07/snakes-snails-shells-evolution , http://daimon.webzdarma.cz/textb.htm , http://teraristika.chovzvirat.com/krmivo/krmeni-hadu.html (viz "U některých hadů je případ přesně opačný a jinou než živou a pohybující se potravu neuloví ani nepozřou. Nenechají se ošálit ani čerstvě zabitou nebo nahřátou mrtvolkou." ).

Edited by - Dalibor Grůza on 24/04/2014 23:54:14
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 08/02/2014 :  11:20:58  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem dal svému psovi podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami zvířat dalších zvážených 82 gramů zmrzlého uvařeného syrového těla přirozeně uhynuté nové slepice, kterou mám ve své lednici.

Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 09/02/2014 :  13:37:15  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem zjistil, že většina mých bio potravin je dovážena z tropických a subtropických krajin, ať již jde o rýži, sóju (sójovo-rýžové mléko), banány, datle, kakao, arašídy, kešu oříšky (obojí jako ořechové máslo), káva, pepř, olivový olej výjimkou jsou brambory, obilná mouka pšeničná a žitná, slunečnicový a řepkový olej, rajčatový protlak, jablečný a hruškový džus, mandlové máslo, luštěniny, paprika, víno, vincentka. Nadměrná přeprava škodí živým tvorům a není ekologická, i když na druhou stranu pomáhá dnes zásadně chudým rozvojovým zemím. Budu muset zásadně upřednostnit místní bio potraviny nahrazením banánů bramborami, sójovo-rýžové mléko obilnými nápoji a nealkoholickým bio pivem, arašídové a kešu máslo másly z českých ořechů.

Edited by - Dalibor Grůza on 09/02/2014 13:42:48
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 12/02/2014 :  18:49:19  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes jsem dal svému psovi dříve než podle shora uvedeného pravidla krmení mrtvolami zvířat dalších zvážených cca 76 gramů zmrzlého syrového těla přirozeně uhynuté nové slepice, kterou mám ve svém mrazáku.

Go to Top of Page
Page: of 60 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000