Author |
Topic  |
µ???????
Aktivní uživatel

Czech Republic
295 Posts |
Posted - 11/07/2010 : 02:24:52
|
@ Milan.Miló
Na to se dá těžko co namítnout. |
 |
|
µ???????
Aktivní uživatel

Czech Republic
295 Posts |
Posted - 11/07/2010 : 02:29:58
|
.. i když možná přece.
Taky jsem "magor". Je však v zájmu věci, abych svoje magorství prožíval co nejméně. Pohrdavý přístup personálu v psych. léčebnách ke svým pacientům považuji za správný. Stejně jako to, že se těmto pacientům snaží působit jisté duševní nepohodlí. |
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 11/07/2010 : 02:37:09
|
µ??????? Je mi jasné Co tím myslíš. A plně souhlasím. Milan.Miló.
|
 |
|
µ???????
Aktivní uživatel

Czech Republic
295 Posts |
Posted - 11/07/2010 : 02:41:38
|
Nicméně jsi mi neodpověděl ohledně dopadu tvých příspěvků. Nechci to shazovat. Otázka významu a dopadu našeho "přemýšlení" je univerzální. Jaký je tedy tvůj dopad, který očekáváš? |
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 11/07/2010 : 02:46:22
|
µ??????? Ve mnoha příspěvcích. Které jsem podal. Milan.Miló.
|
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 11/07/2010 : 02:51:07
|
µ??????? Nebo spíš v tom Aby mé příspěvky. Neodráželi cosi se souvislotmi. V nich obsažených. Milan.Miló.
|
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 11/07/2010 : 03:06:10
|
µ??????? Mohu ti podat vysvětlení Protože ty a spousta Dalších to plně pochopíte. 1.Zdržovat se zbytečných podrobností. 2.Neodhalovat moc příčinnost obsahových vzorců myšlení. 3.Sterilizovat a transformovat svou psychiku tak aby nevyvolávala v profánním světe napětí. Jen ten kdo zná příčinnost Akauzálních důsledků Prozří svým okem plné záře Příčiny mého šifrování. Milan.Miló.
|
 |
|
µ???????
Aktivní uživatel

Czech Republic
295 Posts |
Posted - 11/07/2010 : 03:13:31
|
@ Milan.Miló
Z toho, co Milan napsal, čiší strach. Jednak filozofický, ale i praktický.
Napřed k tomu praktickému: Je to vlastně k neuvěření, když žijeme v době, kdy strach z dopadů filozofie neexistuje. Filozofie hyne na oubytě. Každý může být Svědek Jehovův, každý může být militantní vegetarián, militatní katolík.. a nikomu nic nehrozí. Naopak. Alternativy a jejich svoboda má důraznou přednost.
Takže co ti hrozí?? Budeš rubat uran v lágru?
K tomu filozofickému: Pokud předpokládáš, že mezi řádky tvých příspěvků, mezi řádký tvých myšlenek, dochází k "objevu", doporučil bych tvé pozornosti termín ????? - tedy opatrnost. To, že slovo "objev" dávám do uvozovek je ?????. Pochybuji o tom, že objev je tak významný, aby se dal psát bez uvozovek. Pokud čteš a studuješ, musíš vědět, že možnost skutečného objevu je minimální. I kdyby k němu došlo, neobrátí svět. Svět nezhyne tvojí myšlenkou. Pokud by něco takového bylo možné, stalo by se to už někdy v historii. To ale, sakra, když čteš, musíš vědět.
|
Edited by - µ??????? on 11/07/2010 03:24:16 |
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 11/07/2010 : 03:24:29
|
µ??????? Ano mám strach. Strach ne jen o sebe ale hlavně O své nejmilovanější Lidi. I když doba pokročila nevyhynuli Praktiky které zapříčinily zvraty V dějinách. Jen se pozměnily způsoby k jejich Sterilizaci a dopadu na myšlení společnosti. Tak aby se udržoval sled činnosti Chodu společnosti. Do takové míry která udržuje co možná Největší a nej záhadnější a zároveň Mnoha lidmi nejopovrhovanější nauku Co je lidstvo lidstvem. Milan.Miló.
|
 |
|
µ???????
Aktivní uživatel

Czech Republic
295 Posts |
Posted - 11/07/2010 : 03:36:39
|
Gestell !
Milane, tebe děsí prostý Gestell.
Tahle diskuze, i když se zdá o ničem, mě konečně pohne. Lidi jako ty by totiž neměli mluvit s psychology a psychiatry. První instance pro tebe je teoretický filozof. Když se podíváte třeba na sloupek Cyrila Hoschla v Reflexu, je to filozofický sloupek, pod který se podepisuje MUDr. Podle mě špatně. K psychiatrovi mají chodit lidi se skutečnou poruchou a ne všichni, kteří jen trochu myslí.
|
Edited by - µ??????? on 11/07/2010 03:37:48 |
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 11/07/2010 : 03:57:50
|
µ??????? Proč Susufova. Nejdokonalejší práce Byla nejpropracovanějším Dílem a to samotná První Pyramida Na gýzké náhorní plošině nejdokonalejším Dílem v jeho způsobu podání a poselstvím Civilizacím. Před po topou chronologicky na rozdíl Od bible která uvádí 4.tisíce.let před Kristem Která na rozdíl od Egyptské chronologie činí Naopak 10.tisíc let před Kristem. Tak aby upozornila na to že před záplavou Atlantidy která se ponořila do vod Tichého Oceánu Neboť na jednom největším subkontinentu vládly Bozi. Tak aby před 50.Tisícemi led před Kristem přinesly na ten to svět Nauku o Re bezbřehé záři. Tak aby i onii postupně vyhynuly a nastala Éra polobohů Kteří už se mísily s lidmi. Aby i oni vyhynuly a pak nastala Éra Faraónů Egypta tedy lidí Obyčejných lidí jejichž 32.Dynastická Éra jen udržovala světlo Lidem a nastal tak Kult Amon – Rea. Jejichž paprskem na na nebi byl světelný Disk Slunce nejmocnější Připomínkou na ty to doby. Proč Nejstarší věc na gýzké náhorní plošině ještě Před Pyramidou Susufovou byla právě Svinga. S jejích Očí srší když se podíváš na ni ze všech stran údiv Egypta. Připadá to jako by se v nich zrcadlil odlesk a zároveň pláč doprovázený Úžasem. Proč když píši ty to řádky mám stále spocené dlaně tak že cítím Bolest srdce a však i strach. To jsou odpovědi které mají své příčinnosti v mých obavách. Milan.Miló.
|
Edited by - Milan.Miló on 11/07/2010 04:31:01 |
 |
|
µ???????
Aktivní uživatel

Czech Republic
295 Posts |
Posted - 11/07/2010 : 04:07:01
|
@ Milan.Miló
s tímhle ses nenarodil, tohle z tebe udělal Gestell. |
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 11/07/2010 : 04:19:34
|
µ??????? Nevím co znamená slovo Gestel Nebo kdo to byl. Jen vím že lidi na svět přichází S různými predispozicemi tak aby Mohli zanechat světu své poselství Tak aby i jejich zánikem opět Přišlo do světa světlo a oni vydali Své poselství. Které se nikým nedá poměřovat a posuzovat Tak jako ani pravdy každého člověka z nás. Každý je individualitou svého zrození Na ten to svět. A každý má tak své poselství od Adonaje – Jehovi. Tak aby roznášel a šířil své poznání a vnitřní Prožitky. Proto nikoho nelze soudit za své slabosti a nedokonalost. Protože každý jich máme sám víc jak dost. Milan.Miló.
|
Edited by - Milan.Miló on 11/07/2010 04:35:37 |
 |
|
µ???????
Aktivní uživatel

Czech Republic
295 Posts |
Posted - 11/07/2010 : 04:28:32
|
..
Ještě než se rozhostí nový den.. bych vypointoval rozdíl mezi Milanem a JUDr. Grůzou -
Milan s námi ještě mluví, zatímco JUDr. Grůza už je na "nás" nezávislý a jede si svoje. Přes Grůzovo "to" vlak nejezdí. Proto Milan mi je sympatičtější než JUDr.
V naší době nám Gestell, kromě povinností, nadělil i možnost, že si můžeme Gestell, ?????, a vůbec všechno, co CHCEME najít na internetu. |
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 11/07/2010 : 04:58:14
|
µ??????? Musím se přiznat k něčemu Že jsem měl ztrach i zároveň s toho Že nenajdu pochopení a budu odmítnut. Už samotným vstupem pře 4.lety jsem Měl po prvním příspěvku Noemuse tendenci A touhu odejít vše vymazat a tak jsem se snažil Zrušit ne příspěvek ale celí nick tak aby pomě nic Nezbylo ale asi jsem to nedokázal protože buď mi to Nešlo z neznalosti anglličtiny nebo jsem i uvažoval Časem že programátoři to tak nejspíš udělaly. Nevím sám. Všechno to jsou spekualce. A tak mi nezbylo nic jiného než se tomu plně oddat A ponořit se do mé a mého kamárada teorie Obhajoby Boha. A prostě ji Obhájit. Stále jsem většinou jen byl napadán tak jako kdybych Byl malomyslný. A však teď jsem našel podporu lidí stejně smýšlejícíh Tak že mám ohromnou radost s toho že už konečně nejsem sám A že své poznání a o společné zkušenosti se můžeme podělit A popovídat si jako rovný s rovným. Jsem tak pohnut až k slzám a jsem moc rád. Ani nevím jak bych to vše popsal protože na to co člověk je sám A rád by jsi s někým o tom popovídal jen se podělil o to vše A zbavil se tak pocitu tísně a nepochopení které jsem stále Svým nazíráním vzbudil u mnoha lidí a hlavně svých nejbližších Určitou a verzi a následné opovržení. Tak jsem nalezl právě zde. Milan.Miló.
|
Edited by - Milan.Miló on 11/07/2010 05:04:33 |
 |
|
Topic  |
|