Author |
Topic |
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 01/06/2009 : 06:40:41
|
Amateure.
Já jsem původně vážil 104 kg a vypadaal jsem celkem normálně. Když jsem shodil na 62 kg, vypadal jsem hrozně hubený. Ono je to také o tom, jak těžké má člověk kosti a já mám kostru velmi silnou. Nyní mám 82 kg a všichni říkají,že jsem "akorát" a že mně to sluší mnohem víc, než když jsem byl hubený. Jenže když jsem byl hubený,tak jsem to jako hubenost nevnímal,ale říkali mně to ostatní. On je člověk k sobě někdy dost nekritický. A tak má někdo těch 55kg a vypadá zcela normálně a někdo jako vypadl hrobníkovi z lopaty. Záleží na celkové stavbě těla a hlavně na zvyku. Když jsem byl hubený, stala se mně nepříjemná věc. Zapojoval jsem si aparatury na jevišti a slyšel jsem jednu dámu, jak mluví s barmanem. " To nám bude hrát ten houmeles?" Skontroloval jsem oblečení, účes a prostě vše a nevěděl co jí k tomu názoru přivedlo. A tak jsem se jí zeptal, co ji vede k názoru, že jsem houmeles. Odpověděla že jsem jako s koncentráku a vše na mně plandá,jako by uvnitř oblečení nikdo nebyl. Takže mně hubenost nesluší.U tebe to může být docela jinak.
MB |
|
|
Amthauer
Nový uživatel
36 Posts |
Posted - 01/06/2009 : 15:53:08
|
Nebude se týkat houmelesáctví spíš té filosofie, o mně to občas říkají také. :D |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 02/06/2009 : 11:22:36
|
Amthauere. Omlouvám se za skomolení tvého jména, či nicku. Nějak jsem se přehlédl a udělal s tebe amatéra. Tak promiň. Hlavní je,že víš proč jsi řekněme štíhlý a že to není díky chorobě,jako tomu bylo u mne. Já v té době tlustým radil jak shubnout,protože jsem v té době začal hodně jíst jogurty a myslel jsem že je to výborná redukční dieta. Zatím to byla cukrovka o které jsme nevěděl. Faktem je, že jsem byl naprosto jistý tím, že hubnu díky jegurtům. Největší legrace na tom je, že někteří tlouštíci po těch jogurtech skutečně shodili kila a chválili mojí vynikající metodu. Já jsem dle sebe radil sníst ráno jeden půlkilový jogurt,který zaplní žaludek a od oběda jíst dle chuti bez omezení. Tak jsem to dělal a hubnul. (díky diabetu) A tak je někdy člověk blbej a ještě svou blbost ostatním doporučuje. (třeba i semínka)
MB |
|
|
Topic |
|
|
|