www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Strach silných a tloušťka slabých vrahů
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 01/06/2009 :  06:40:41  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Amateure.

Já jsem původně vážil 104 kg a vypadaal jsem celkem normálně. Když jsem shodil na 62 kg, vypadal jsem hrozně hubený. Ono je to také o tom, jak těžké má člověk kosti a já mám kostru velmi silnou. Nyní mám 82 kg a všichni říkají,že jsem "akorát" a že mně to sluší mnohem víc, než když jsem byl hubený. Jenže když jsem byl hubený,tak jsem to jako hubenost nevnímal,ale říkali mně to ostatní. On je člověk k sobě někdy dost nekritický. A tak má někdo těch 55kg a vypadá zcela normálně a někdo jako vypadl hrobníkovi z lopaty. Záleží na celkové stavbě těla a hlavně na zvyku.
Když jsem byl hubený, stala se mně nepříjemná věc. Zapojoval jsem si aparatury na jevišti a slyšel jsem jednu dámu, jak mluví s barmanem. " To nám bude hrát ten houmeles?" Skontroloval jsem oblečení, účes a prostě vše a nevěděl co jí k tomu názoru přivedlo. A tak jsem se jí zeptal, co ji vede k názoru, že jsem houmeles. Odpověděla že jsem jako s koncentráku a vše na mně plandá,jako by uvnitř oblečení nikdo nebyl. Takže mně hubenost nesluší.U tebe to může být docela jinak.

MB
Go to Top of Page

Amthauer
Nový uživatel

36 Posts

Posted - 01/06/2009 :  15:53:08  Show Profile  Visit Amthauer's Homepage  Send Amthauer an ICQ Message  Reply with Quote
Nebude se týkat houmelesáctví spíš té filosofie, o mně to občas říkají také. :D
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 02/06/2009 :  11:22:36  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Amthauere.
Omlouvám se za skomolení tvého jména, či nicku. Nějak jsem se přehlédl a udělal s tebe amatéra. Tak promiň.
Hlavní je,že víš proč jsi řekněme štíhlý a že to není díky chorobě,jako tomu bylo u mne. Já v té době tlustým radil jak shubnout,protože jsem v té době začal hodně jíst jogurty a myslel jsem že je to výborná redukční dieta. Zatím to byla cukrovka o které jsme nevěděl. Faktem je, že jsem byl naprosto jistý tím, že hubnu díky jegurtům. Největší legrace na tom je, že někteří tlouštíci po těch jogurtech skutečně shodili kila a chválili mojí vynikající metodu. Já jsem dle sebe radil sníst ráno jeden půlkilový jogurt,který zaplní žaludek a od oběda jíst dle chuti bez omezení. Tak jsem to dělal a hubnul. (díky diabetu) A tak je někdy člověk blbej a ještě svou blbost ostatním doporučuje. (třeba i semínka)

MB
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000