Author |
Topic |
navi
Ultragrafoman
2839 Posts |
Posted - 27/05/2009 : 21:15:48
|
Rzwalde, každý informačný článok má svoje pozadie. To že ho nevidíš, za to ja nemôžem. |
|
|
navi
Ultragrafoman
2839 Posts |
Posted - 27/05/2009 : 21:16:56
|
Tu máš odpoveď na Tvoj príspevok:
Nuz ten tvoj znamy tiez pise nezmysly, lebo v tej uvedenej diplomoveke na DM2 je jasne napisane, ze odporucaju 175 az 225 mg sacharidov a to by mna, cukrovkara s DM2 velmi rychlo zabilo. Dokonca aby som to aspon na sebe vyvratil skusil som to raz a cukor mi skocil na 25 a vys velmi rychlo,, takze nerozpravam teoreticky, ale z osobnej skusenosti. Co sa tyka toho, ze sa pri tom nepouzivaju ziadne lieky, toto je rovno z citat z tej diplomovky uvedenej: "Podaří-li se dosáhnout redukce tělesné hmotnosti, většina nemocných se obejde bez léčby perorálními antidiabetiky či inzulínem."
To teda znamena, ze pokial rapidne neredukujes svoju vahu a neklesne ti cukor, musis lieky a inzulin pouzivat.
Neviem, ci nevie citat alebo co, ale tie narazky, ze sa "blbosti" sa maju pokutovat by teda platili aj na neho. Inac mi to velmi stylom pripomina osobu z totality, neomylnu a hned sa vyhrazajucu trestami, ked ma clovek ine nazory. Potom odvolavat sa na niekoho diplomovku ako neomylny zdroj informacii je mozgova infantilnost. Predsa roznych, casto si protireciacich literatur je hromada, a to aj od velkych institucii a svetoznamych lekarskych autorit.
Nie je to nahodou lekar? Lebo taki sa stavaju na piedestal z titulu kuska papiera, co dostali z Univerzity, pricom studovali len velmi malu cast mediciny, zapadny symptomaticky typ, kde lieky na potlacenie symptomov su skoro vyhradne neprirodzene chemikalie, povolene napriek skodlivym bocnym ucinkom.
|
|
|
navi
Ultragrafoman
2839 Posts |
Posted - 27/05/2009 : 21:20:45
|
Rzwalde, položím Ti filozofickú otázku. Prečo niektorí ľudia rozmýšľajú tak ako Ty, a niektorý tak ako Ja? Ja na to poznám odpoveď, poznáš ju aj Ty? |
|
|
navi
Ultragrafoman
2839 Posts |
Posted - 27/05/2009 : 21:23:38
|
tohle je pseudovysvětlení a vsadil bych se klidně o sstovku, že chybné...
..problém je, že abych zjistil, jak to je..vezme mi to čas.
Tak sa prosím ťa nevyjadruj k tomu, čomu nerozumieš. Len sa tým zosmiešňuješ. |
|
|
Rzwald
Grafoman
1522 Posts |
Posted - 27/05/2009 : 22:14:02
|
quote: Originally posted by navi Nuz ten tvoj znamy tiez pise nezmysly, lebo v tej uvedenej diplomoveke na DM2 je jasne napisane, ze odporucaju 175 az 225 mg sacharidov a to by mna, cukrovkara s DM2 velmi rychlo zabilo.
nevím, o čem přesně mluvíš, ale v práci je to správně ...ono v ní hlavně není napsáno mg, ale g
chceš se hádat třeba s nemocnicí Havlíčkův Brod? http://www.onhb.cz/article.asp?nArticleID=166&nLanguageID=1 ...tam uvádějí taky 225g ...a lze se o tom přesvědčit i jinde ...takže pravděpodobně je někde problém v pojmech, moc rychle jsi četl nebo tak něco. Fakta jsou jasná.
quote: Originally posted by navi "Podaří-li se dosáhnout redukce tělesné hmotnosti, většina nemocných se obejde bez léčby perorálními antidiabetiky či inzulínem."
To teda znamena, ze pokial rapidne neredukujes svoju vahu a neklesne ti cukor, musis lieky a inzulin pouzivat.
nepřibíráš ze vzduchu, ale z toho, co jíš. Když budeš dodržovat dietu a pohybové aktivity, zhubneš...a odstraníš obezitu. Kdo dietu nedodržuje...tedy ho nelze tímto způsobem léčit....musí brát léky.
quote: Originally posted by navi Neviem, ci nevie citat alebo co, ale tie narazky, ze sa "blbosti" sa maju pokutovat by teda platili aj na neho.
jak vidíš, na něho neplatí
quote: Originally posted by navi Inac mi to velmi stylom pripomina osobu z totality, neomylnu a hned sa vyhrazajucu trestami, ked ma clovek ine nazory.
...šířit takové bludy jako šíří někteří lidé....bych pokutoval uplně stejně jako se pokuty dávají za urážky, pomluvy, poplašné zprávy, atd. Jestli tě to připadá totalitní...je to možné. Mně to nepřipadá totalitní. Nevidím rozdíl mezi obviněním z korupce a obviněním, že medicína chce na lidech vydělávat. Oboje je zločin. ...něco jiného by bylo, kdyby to byl osobní web nějakýho člověka, který by demokraticky prezentoval své názory. Na těch webech je to ale prezentováno jako fakta...
quote: Originally posted by navi Potom odvolavat sa na niekoho diplomovku ako neomylny zdroj informacii je mozgova infantilnost.
to spíš odvolávat se jako na neomylný zdroj informací jakýsi pochybný web. Diplomku píše vystudovaný člověk jako závěrečnou práci, dále má svého konzultanta a pak svého oponenta. Každý z nich na diplomku musí vypracovávat posudek. Jejich odbornost garantuje daná fakulta. Na tvým místě bych byl opatrnější v tom, co vypustím z úst.
quote: Originally posted by navi Predsa roznych, casto si protireciacich literatur je hromada, a to aj od velkych institucii a svetoznamych lekarskych autorit.
to máš pravdu...nikdy si ale neprotiřečí v základních věcech. Protiřečí si často v tom, co se ještě neví, co se právě zkoumá, atd. ...ten web ale o klasické medicíně mluví jako by byla řízena mafií... To je prostě....někde--na jiné úrovni tak nějak...
quote: Originally posted by navi Lebo taki sa stavaju na piedestal z titulu kuska papiera, co dostali z Univerzity, pricom studovali len velmi malu cast mediciny, zapadny symptomaticky typ, kde lieky na potlacenie symptomov su skoro vyhradne neprirodzene chemikalie, povolene napriek skodlivym bocnym ucinkom.
ö tom už jsme se bavili a nevedlo to k cíli...
quote: Originally posted by navi
Rzwalde, položím Ti filozofickú otázku. Prečo niektorí ľudia rozmýšľajú tak ako Ty, a niektorý tak ako Ja? Ja na to poznám odpoveď, poznáš ju aj Ty?
někteří lidé jsou skeptikové a pozitivisti...ti pak uvažují podobně jako já ...jiní lidé nejsou...a ti pak uvažují jinak
tohle je pseudovysvětlení a vsadil bych se klidně o sstovku, že chybné...
..problém je, že abych zjistil, jak to je..vezme mi to čas.
Tak sa prosím ťa nevyjadruj k tomu, čomu nerozumieš. Len sa tým zosmiešňuješ.
ok, tak mě klidně zesměšni..pokud to víš a pokud se mýlím...tak do toho!
...krom toho---obecně nepovažuji za zesměšnění se, když položím dotaz a řeknu, co mi není jasné a co chci vysvětlit... |
|
|
navi
Ultragrafoman
2839 Posts |
Posted - 27/05/2009 : 23:57:32
|
Odpoveď známeho:
Nuz ja neberiem ziadne lieky, len doplnky. A mal som ti DM2 hroznu, lebo mi cukor pri zjedeni dvoch krajcekoch chleba 2 krat denne a vypiti 3 deci pomarancovej stavy vystupil nad 30. To som si skontroloval na 3 rozdielnych glukomeroch, takze to naozaj tak bolo. Pritom som necitil absolutne nic. Zrejme som mal tu cukrovku uz dlhe roky, lebo sa mi na niohach nehojili rany. Len pankreas, ktory normalne vyraba okolo 31 jednotiek inzulinu mi to kryl zvysenou vyrobou(je schopny vytlacit az 120 jednotiek denne). Zistil som to nahodou, ked som asi po nejakej brusnej chripke mal napadnuty pankreas a cukor mi odtrazu vyskocil(kalibroval som glukomer pre svagrinu na sebe a nameral som si 250 mg/dl tj 14 mmol/l). Presiel som na velmi nizko sacharidovu dietu(pod 50 g denne) a znizilo sa mi to na tych 220-240(12-13), a tak sa mi to drzalo vyse 3 rokov, pokial som si to neodcvicil. Bral som rozne doplnky na znizenie hladiny cukru, regeneraciu pankreasu, skusal som rozne az konecne dnes som dospel na hladiny 5.5 az 10, a to uz si dovolujem az 150 gramov sacharidov niekedy. Okrem toho beriem doplnky proti nasledkom cukrovky(na oci, cievy, nervy) a mozem povedat, ze som na tom pomerne velmi dobre. Tie tvrde lipidy na bunkovych stenach, ktore nedovoluju bunkam na obycajny signal inzulinu sa otvarat, len na hrozne velky, nie su dosledok cukrovky ale pricina a su to priamo hydrogenizovane a polymerizovane tuky. T tu zatial nikto takto na plnu pusu nepovedal ale ja som o tom skalopevne presveceny, lebo viem ako fyzik, ze tvrde tuky nedovolia bunke sa tak lahko otvarat, ako riedke. A odstranit neprirodzene tukove polymery je velmi tazko, lebo nemaju dost silny polarny moment, ako tuky z prirody. Zjednodusene na "polopatistickom " modeli: Predstav si polarny moment ako drzadla na kufri. Ked zviazes mnozstvo kufrov a das dole z nich drzadla, tak s tym nikto nepohne. To porovnanie dierky a kluca je zle. Mechanizmus otvarania buniek je rozostupenie lipidov na signal inzulinu do inzulinoveho receptoru na bunke.Lipidy(tuky) su tie "dvere", ktore zamedzuju vstup vodnych roztokov do buniek.
Velke davky inzulinu su skodlive, lebo o tolko rychlejsie otvaraju rakovinne bunky, ktore maju hromadu inzulinovych receptorov a tym sa podporuje rast rakovinnych buniek. Ked sa zacnu rozmnozovat rychlejsie, telesna obrana ich nestaci likvidovat a vedie to k prepuknutiu rakovin.
Moje presvecenie, ze sa jedna o jednoduchy problem tvrdych tukov je podporeny napr tym, ze ludia na ostrovoch, ktori nepoznali chemicky a tepelne spracovane tuky dodnes prakticky nepoznaju srdcove choroby(tukovymi polymermi zapchate cievy) ani diabetes 2, hoci mnohi z nich su poriadne nadvahu. Este stale je zopar ostrovov, kde lode dochadzaju raz-dva krat za rok, takze ti ludia existuju. Keby to aj uz nebolo, viacere vacsie ostrovy maju zaznamy, lekarske statistiky siahajuce do rokov, ked tieto tzv "rastlinne oleje"(tj vsetky, co nie su panenske) nepouzivali. A vtedy boli neporovnatelne zdravsi, porazky infarkty a DM2 prakticky neexistujuce. Samozrejme v novinach a televizii nikto nic take nespomina, to je vsetko kupene Big Pharmou.
|
|
|
Rzwald
Grafoman
1522 Posts |
Posted - 28/05/2009 : 04:43:30
|
Odpoveď známeho:
hm, vždycky mě fascinuje, jak někdo dokáže věc, nad kterou se bádá x let a která je velice odborná...vysvětlit ve dvouch odstavečích bez jediného cizího slova a ještě s blbuvzdorným příkladem ze života.... ...všechny takové výkladové systémy mají však společné to---že jdou vyvrátit ještě kratším a ještě blbuvzdornějím odstavečkem:
pokud je teorie tvého známého taková, že lipidy zabraňují svou "tíhou"/"tuhostí"/atd. otevření insulinového receptoru, který je v nich zasazen...potom je otázka, proč uplně stejným způsobem nezabraňují i otevření jiných receptorů...minimálně by měly blokovat skupinu tyrosin-kinásových receptorů, které všechny pracují na stejném principu a do které insulinový receptor patří.
jinak... po cca půlhodince googlení: http://en.wikipedia.org/wiki/Insulin_receptor http://www.roche-diagnostics.cz/download/la/0102/S%20obrazky/signalni.pdf http://www.tigis.cz/fyziologie/Fyziologie_1_06/WEB/PDF%20web/06_Uherkova_web.pdf ..je zřejmé, že jsem měl pravdu
Můžeš tedy svému fyzikovi (kromě doporučení, aby se držel svého oboru) sdělit, že rezistence na insulin spočívá (celkem v souladu s intuicí) ve špatné signalizaci. Insulin se naváže na receptor a tím aktivuje kinázu a spustí řetězec fosforylací. V důsledku nich se pak mění struktura receptoru a ten se otvírá. Problém je, že tento řetězec reakcí je přerušen...a to nikoliv fyzikálně, ale chemicky. Tím pádem ten jeho příklad s kufry, který má vysvětlovat jeho polární moment setrvačnosti (mimochodem pobavilo mne, že fyzik "vysvětluje" fyzikovi momenty na přímeru s kufry..) tu je zcela irelevantní. Přesné biochemické pochody jsou jednak velmi složité a jednak ani v současnosti nejsou dokonale známy. Diabetická dieta se tudíž nedává kvůli tomu, že by v plazmatické membráně byli lipidy, které by bránily otevření receptoru...ale z poněkud hlubších a komplikovanějších důvodů.
jinak tvůj fyzik je evidentně nějaký teoretik. Žádný "aplikovaný" fyzik by nenapsal něco takového: quote: Moje presvecenie, ze sa jedna o jednoduchy problem tvrdych tukov je podporeny napr tym, ze ludia na ostrovoch, ktori nepoznali chemicky a tepelne spracovane tuky dodnes prakticky nepoznaju srdcove choroby(tukovymi polymermi zapchate cievy) ani diabetes 2, hoci mnohi z nich su poriadne nadvahu. Este stale je zopar ostrovov, kde lode dochadzaju raz-dva krat za rok, takze ti ludia existuju. Keby to aj uz nebolo, viacere vacsie ostrovy maju zaznamy, lekarske statistiky siahajuce do rokov, ked tieto tzv "rastlinne oleje"(tj vsetky, co nie su panenske) nepouzivali. A vtedy boli neporovnatelne zdravsi, porazky infarkty a DM2 prakticky neexistujuce.
...každý aplikovaný totiž ví, že se zde nemá ošetřeno hromadu vnějších proměnných...kupř. není zaručena ekvivalentnost skupin. Asi těžko můžeš srovnávat obezní domorodce kdesi na ostrovech s obézním člověkem velkoměsta, když každý žijou v naprosto jiných prostředí a mají naptosto jiný životní styl, jinou stravu, atd.
...mnohem spíš bys mohl srovnávat obézní lidi velkoměsta, kteří mají cukrovku s těmi, co ji nemají. Zdaleka ne všichni obézní ji totiž mají...
...především bych ale prosil, aby mi příště příčiny nemocí vysvětloval medik, ne fyzik. Když chceš opravit náramkové hodinky, asi taky nepůjdeš za dřevorubcem, ok? |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 28/05/2009 : 07:34:55
|
Pánové. Vše je to směs při které bych mohl z jednou větou souhlasit a dvěa dalšíma ne. Třeba tohle:To teda znamena, ze pokial rapidne neredukujes svoju vahu a neklesne ti cukor, musis lieky a inzulin pouzivat. --------------------------------------------------------------------------------
nepřibíráš ze vzduchu, ale z toho, co jíš. Když budeš dodržovat dietu a pohybové aktivity, zhubneš...a odstraníš obezitu. Kdo dietu nedodržuje...tedy ho nelze tímto způsobem léčit....musí brát léky.
Já jsem o svém diabetu nevěděl a tak jsem shazoval kila a nevěděl proč. Shodil jsem čtyřicet kilo za půl roku, čili moje váha klesla ze 104 kg na 62 kg. Dle vašich slov již bych nemusel brát léky ani insulin a byl bych zdravý. Jenže já jsem shazoval proto,že insulin nedokázal dostat cukr do buněk a tak buňky mého těla strádaly uprostřed blahobytu.Cukr a insulin (svůj) jsem vylučoval močí. Dostal jsem insulin na který nejsem rezistentní a ejhle začal jsem přibírat na váze a lékaři se radují jak pěkně tloustnu. Již mám přes osumdesát kilo,takže nevypadám jako pochodující kostra,ale jako chlap a lékař mne chválí. Nyní si to srovnejte s tím, co jste napsali. Při cukrovce búňky nedostávají cukr který jim dodává energii. Ten cukr který buňky nedostanou je unášen krví což vede k zanášení cév a potom je močí vyloučen. To je pánové ta nejhorší hladovka s plným žaludkem a vy byste přidali další? Vše je to mnohem složitější, než se vám zdá s toho, co jste kdesi vyčetli . Skuste si představit buňku,která má u zdravého člověka hubu dokořán a u cukrovkáře přivřenou jako když říkáte písmenu u. Insulin odpovídá té otevřené hubě a to U je pro něj příliš malé aby mohl projít a dodat buňce cukr. S toho vyvozujte to ostatní a uvidítě, že to není tak lehké.A tak se užívá prasečí insulin, který do buněk dokáže proniknout a dnes již klasická medicina našle prostředek, který dokáže té buňce tu hubu otevřít. Ta dieta má jediný význam a to že nedochází k nárůstu hladiny krevního cukru,který se do buněk nedostane a nikliv na úbytek tuku. Tuk je pouze vedlejší činitel ovlivňující a zesilující usazování v cévách (choresterol) Rostlinný tuk naopak cévy čistí. Na cukrovku však přímý vliv nemá i když působí na celkový stav organismu, takže touto cestou vliv má. To další nebudu rozebírat. Je to vždy jedna věta správně a druhá chybně.
MB |
|
|
navi
Ultragrafoman
2839 Posts |
Posted - 28/05/2009 : 11:44:12
|
Rzwalde, ako môžeš mať tak obmedzené myslenie? Ty nedokážeš pochopiť ani to, že drevorubač môže byť lepším opravárom hodín, ako opravár hodín? Chlape spamätaj sa, však tebe mozog nefunguje v úplnom kontexte! |
|
|
navi
Ultragrafoman
2839 Posts |
Posted - 28/05/2009 : 12:02:29
|
Niečo o súčasných rastlinných olejoch:
Kazdy olej, ktory je vytazovany chemicky(rozne rozpustidla) sa musi potom zbavit toho rozpustidla pri vysokych teplotach. Kedze ale to rozpustidlo vytiahne aj ine latky, tak sa od nich musi cistit(cirenie) luhami a kyselinami. Nakoniec sa dokonca mnohe oleje destiluju, tak ako nafta. Vysledny produkt ma molekuly uplne inaksie, ako boli tie v rastline. Su to oxidovane a zretazene polymery, ktore su stabilne, lebo ziadny organizmus (okrem nas, hlupych ludi) sa do nich nepusti. Tieto oleje nezosmradnu(nepokazia sa vplyvom mikrobialnych procesov) a sluzia aj na konzervaciu roznych vyrobkov, kam ich pridavaju, kde im znacne predlzia zivotnost. V tele sa spravaju inac, ako prirodne=panenske oleje a pri nedostatku prirodnych ich telo pouziva ako zlu nahradu. Kedze maju velke molekuly a tvrdnu, zapchavaju cely system od ciev az po bunkove steny. A nase prirodne odburavace, enzymi lipazy si casto s nimi nevedia poradit, pre to je chudnutie tak neuspesne pre velku vacsinu. |
|
|
navi
Ultragrafoman
2839 Posts |
Posted - 28/05/2009 : 12:50:13
|
Rzwalde, ako vysvetlíš fakt, že chronická otrava ortuťou u nás nie je diagnostikovaná, ako choroba, ktorá môže človeka postihnúť aj v bežných podmienkach kontaktovania sa s ortuťou, ale len ako možnú chorobu z povolania? Je to v dôsledku skepticisticko-pozitivistického myslenia? |
|
|
Rzwald
Grafoman
1522 Posts |
Posted - 28/05/2009 : 15:05:04
|
Rzwalde, ako môžeš mať tak obmedzené myslenie? Ty nedokážeš pochopiť ani to, že drevorubač môže byť lepším opravárom hodín, ako opravár hodín? Chlape spamätaj sa, však tebe mozog nefunguje v úplnom kontexte!
ne, to pohopit nedokážu... ...myslím, že kdo nikdy neměl rozdělaný hodinky a nezkouomal, jak fungují...je nemůže umět spravit. Mít rozdělaný hodinky znamená studovat medicínu. Spravit znamená léčit.
...není nutné mít diplom, ale je nutné vystudovat tu školu.
Rzwalde, ako vysvetlíš fakt, že chronická otrava ortuťou u nás nie je diagnostikovaná, ako choroba, ktorá môže človeka postihnúť aj v bežných podmienkach kontaktovania sa s ortuťou, ale len ako možnú chorobu z povolania? Je to v dôsledku skepticisticko-pozitivistického myslenia?
navi, to nevím... ...zase jdeš za dřevorubcem, když bys měl jít za hodinářem... ...až půjdeš ke svému doktorovi, tak se ho zeptej..a pak sem napiš, co ti řekl.... |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 28/05/2009 : 17:21:40
|
Gihihi. Kdybyste měli T mobile,který kšeftuje s čísly telefonu,(prodává je různým dielerům) ozvala by se vám paní a milám hlasem by vám nabídla zdarma tobolky s s rybím tukem s Norska. POštovné byste samozřejmě zpaltit museli. Já jsem tu zásilku dostal dnes a hned jsem tu pochoutku ochutnal.Jmenuje se to Omega 3 a v příbalovém letéku jsou popisovány zázračné účiky skoro na všechno. Já blbec jsem tu tobolku rozkousnul,abych poznal co je uvnitř. Pánové, já zvracím ještě nyní. Nic hnusnějšího jsem ještě v životě nepoznal. To byl určitě ten přepálený tuk o kterém psal Navi. Jo a působí to silně projímavě, takže už zase musím běžet. A tak dávám Navimu za pravdu. Ty oleje jsou někdy hrozné a mají hrozné účinky.Ale fungúje to perfektně proti kašli.Co jsem to požil nekašlu, abych si nenadělal do slipů.
MB |
|
|
navi
Ultragrafoman
2839 Posts |
Posted - 28/05/2009 : 19:44:48
|
Rzwalde, a samoučné štúdium neexistuje? Viem si celkom dobre predstaviť drevorubača, ktorý sa naučil opravovať hodinky, lebo ho to baví. Opravuje ich lepšie, ako vyučený opravár hodín, ktorý nemá až taký pecízny vzťah k opravám, ako ten drevorubač. A ešte jedno. Drevorubačovi to dobre páli, takže hravo príde na to, kde je problém, a optimálne rieši aj náročné opravy, na rozdiel od toho vyučeného, ktorý je rozumovo dosť ťažkopádny.
Dcéra dneska hovorí. Dostala som jednotku s fyziky. Vôbec som tomu nerozumela. Naučila som sa to naspamäť a odrapotala to.
Pýtal som sa najvrchnejšej bytosti z hľadiska profesie na Slovensku, prečo sa u nás nediagnostikuje chronická otrava ortuťou aj u ľudí, mimoprofesného kontaktu s ortuťou. Odpovedala, že neverí tomu, že by takí existovali. V zahraničí existuje kopa ľudí, ktorí sa z takejto otravy dostali. Byť najvrchcejšou profesnou bytosťou, ešte neznamená, že vie o chronickej otrave ortuťou u neprofesných otráv viac, ako ja, ktorý nemám oficiálne profesné vzdelanie v odbore toxikologia. |
|
|
navi
Ultragrafoman
2839 Posts |
Posted - 28/05/2009 : 20:16:55
|
Mastné kyseliny v rybom tuku sú veľmi citlivé na elektromagnetické polia, teplo a svetlo. Trans mastné kyseliny, dlhý reťazec mastných kyselín, odpadové tuky a ďalšie oxidačné produkty a kontaminanty sú často vo väčšine komerčných produktov. Ideálny rybí tuk by mal byť neustále skladovaný v chlade. Rybí tuk môže ľahko chutiť po rybine, ale nie príliš. Pokiaľ necítime žiadnu rybiu chuť, bolo príliš mnoho procesov a manipulácií, ktoré zničili vitálnosť tuku. Pokiaľ chutí príliš po rybine, sú tu prítomné oxidačné produkty. Doporučujem užívať produkt doporučený nižšie, ktorý je kompletný so všetkými potrebnými parametrami. Klinické výsledky sú jednoznačné. Toľko z rád Mudr. a Phdr. Klinghardta, odborníka na chronickú detoxikáciu od ortuti, zakladateľa http://klinghardtneurobiology.com/links.htm , k Omega 3, z rybieho tuku. Jeho detoxikáciu som si nevybral, lebo existuje iná, ktorá preskúmala Klinghardtovu v chemicko-telesných procesoch, a označila ju za reabsorbčne nebezpečnú. Vybral som si detoxikáciu chemika Cultera, ktorý preskúmal detoxikačné procesy v tele po chemicko-kynetickej stránke, aby detoxikácia nebola len účinná, ale aj znesiteľná. http://books.google.com/books?id=ZG9glNfif5YC&pg=PA1&dq=Amalgam+Illness,+Diagnosis+and+Treatment+by+Andrew+Cutler&lr=&hl=sk&source=gbs_toc_r&cad=0_0#PPP1,M1 .
|
Edited by - navi on 28/05/2009 20:19:50 |
|
|
Topic |
|
|
|