www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Ženy
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 29/09/2008 :  11:23:22  Show Profile  Reply with Quote
Jaké jsou?

Co chtějí?

Jak se na nás muže dívají?

Jaký je muž, který se líbí většině žen?

Proč si dávají tolik záležet na svém vzhledu a navzájem si v něm konkurují?

atd.

Zkrátka rád bych si s vámi popovídal o ženách.

Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts

Posted - 29/09/2008 :  11:55:59  Show Profile  Reply with Quote
Jaké jsou?

Křehké, nevyzpytatelné, hluboké, mnohdy tajemné samy sobě, magické, silné.

Co chtějí?

Ženy chtějí smysluplný život, vztah který se bude rozvíjet, rodinu jež bude vzkvétat a práci, která je bude uspokojovat.

Jak se na nás muže dívají?

Jako na ty po kterých touží, kterým nerozumí, kterým chtějí prospět, od kterých budou chráněny, obdivovány a hýčkány.

Jaký je muž, který se líbí většině žen?

Průměrný.

Proč si dávají tolik záležet na svém vzhledu a navzájem si v něm konkurují?

Protože muži tolik soudí podle vzhledu a utíkají svým partnerkám za těmi mladšími a krásnějšími.

Ženy jsou zatracené a zapomenuté Bohyně. Ženy se staly muži, protože si myslí, že to je jediný způsob jak v dnešním patriarchálním světě uspět. Ženy ztratily kontakt samy se sebou, zapomněly na své léčivé schopnosti, na své přirozené potřeby a vrhly se zplna do náruče světa, který pro ně nemá využití a kde si samy neumí najít vhodné místo. Ženy přestávají být ženami a zlobí se, že se k nim muži nechovají jako k ženám. Už zapomněly, jaké to je, má-li k nim muž úctu, jaké to je, váží-li si jich pro jejich andělské vlastnosti. Ženy se přestaly lišit, splývají s muži a muži na oplátku přestávají být mužní, protože nevidí ve své mužnosti upotřebení v dnešní době.

Stáváme se unisex společností, všichni chceme mít, dělat a umět všechno a přitom nám chybí respekt za naši jedinečnost.

Já se jako žena cítím rozpolceně. Na jednu stranu mám hlubokou vnitřní potřebu se navracet k prastarým kořenům, probouzet v sobě čarodějku, soustředit se ve svém lůně a zářit skrze své tělo, abych prosvětlila lidem okolo mě jejich dny. Zároveň mám v sobě touhu moderního děvčete, které neumí v mužích probouzet chtíč jinak než krátkou sukní a velkým výstřihem. Mísí se ve mě snaha být ctěna za to kdo jsem, jakou mám morálku a jaké činy vykonávám s touhou po obdivu krásy, která je viditelná.

Život je fascinující!

Skunkless..

Edited by - Skunkless on 29/09/2008 11:56:31
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 29/09/2008 :  15:13:41  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Skunkless.
Krásně píšeš,ale pro mne bohužel těžké to číst. Je to hezké užívat barevné písmo,ale pokud je třeba světle zelené písmo na bílém podkladu,pak to chtě nechtě musím přeskočit,protože to nevidím. Holt jsem dědek a raději to mám černé na bílém,protože to vidím.
Co se tématu týká,tak mám dost zastaralé názory. Ženská musí v muži vidět chlapa. Zženštilost bere každá u muže jako nejhorší tělesnou vadu. Muže láká nejvíce žena, která se jako žena chová i vypadá.Kdyby měla žena na sobě pytel od brambor a uměla se hezky usmát a třeba i začrvenat studem,Chlapi jdou za ní jako omámení.Žena oblečená do zlata, která se neumí usmát je pro chlapa zajímavá pouze jen tím zlatem. Nejhorší je však žena,která se sama ukazuje a nabízí,či dokonce vnucuje.Ta se vlastně chová jako chlap a proto je pro chlapi nezajímavá.Čím víc žena ukazuje, tím méně je na chlap zvědavý.
Je zajímavé,že se mnohdy víc jako ženy chovají homosexuálové, než samotné ženy. Nejspíše proto,že pochopili co chlapa na ženách láká a využívají toho.
Zajímavé je,že se mladé dívky chovají častěji víc žensky, než ty starší skušenější.Proto také více lákají muže. Nejspíše to bude tím, že jejich stud a strach jim nedovují chovat se jinak.Ty mladé neskušené skrývají co skrýt jde a v muži probouzí fantazii. Ty starší skušené jdou za tím, čeho chtějí dosáhnout a výsledkem je odhalování a jednání, které spíše přináleží mužům.Proto chlapi dávají přednost těm mladším a neskušeným.Prostě chtějí od ženy ženské chování. Dokáže li se žensky chovat i ta starší skušená,pak o ni mají muži zájem jako o tu mladou a o mladé je jejich zájem menší,protože tu skušenost berou jako klad a cosi navíc.
A tak jsem vlastně téma obrátil,ale je to tím,že nejsem žena.

MB
Go to Top of Page

Maftík
Aktivní uživatel

Czech Republic
215 Posts

Posted - 29/09/2008 :  20:33:16  Show Profile  Visit Maftík's Homepage  Reply with Quote
Skunkless: píšeš to dobře. Sexismus (tedy pokud se pod tím slovem rozumí to co jím myslím) je opravdu celkem tragédie ...
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 30/09/2008 :  02:32:12  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Skunkless
Na jednu stranu mám hlubokou vnitřní potřebu se navracet k prastarým kořenům, probouzet v sobě čarodějku, soustředit se ve svém lůně a zářit skrze své tělo, abych prosvětlila lidem okolo mě jejich dny.
jejda jejda...já to vůbec nepobral....co jsi tím myslela? ("prastaré kořeny", "soustředit se ve svém lůně", "zářit skrze své tělo")

quote:
Originally posted by Skunkless
Zároveň mám v sobě touhu moderního děvčete, které neumí v mužích probouzet chtíč jinak než krátkou sukní a velkým výstřihem.

Řekněme, že máš přítele. Existuje nějaký rozumný důvod k tomu i nadále se pokoušet vzbuzovat v mužích chtíč? (aneb v příteli ho předpokládám vzbudíž tak, že se vyslečeš ;-), takže kvůli němu není třeba se tři hodiny rtěnkovat, čtyři hodiny pudrovat a já nevím, co si to holky na sebe ještě všechno šudlí)

..ženy mi připadají v mnohém podobné mužům (shledávám víc podobností než rozdílností--- cíle mají imo muži i ženy stejné, liší se jen způsoby, jak jich dosahovat...což nepovažuji za velkou odlišnost), nicméně pár věcí vskutku nechápu --- a tohle je jedna z nich.

Holky velice rády muže dráždí i když jsou zadané. Proč?

Jinak obecně jsem nikdy nepochopil logiku děvčete, které chce dosáhnout na muži nějaké (např.) pomoci tím, že bude uplatňovat svou sexualitu....a už vůbec nechápu logiku muže, který na základě sexuality děvčeti onu službu skutečně prokáže. Resp. -- myslí si snad děvče, že si muž myslí, že když děvčeti pomůže (např. nainstalovat nějaký program), tak že to děvče se s ním za to vyspí????
...na druhé straně pokud muž takhle neuvažuje, tak vpravdě nechápu, proč jsou tyto minisukňové postupy obvykle účiné...

Edited by - Rzwald on 30/09/2008 02:33:04
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 30/09/2008 :  03:55:14  Show Profile  Reply with Quote
ještě mě napadá---chtěli byste unisexuální společnost?

jednou stranou se nadává na sexismus, druhou se nadává na to, že muži jsou zženštilí a ženy jsou "zmužštilé"

aneb -- jak tedy? Co to vlastně znamená ona zmužštilost a zženštilost? Já myslím, že ty pojmy snad ani nemají dobré právo na existenci.

Jeden mě nazve necitlivým, druhý racionálním --- závisí na tom, kdo posuzuje. Ji jeden nazve citlivou a empatickou, druhý hysterickou a labilní.

Asi jako se sexem. Neexistuje nymfomanie ani satyryáza, existují dvojice, který mají stejnou potřebu frekvence sexu a dvojice, kteří ji mají rozdílnou. Pokud je příliš rozdílná, tak jeden druhého nazývá frigidním a druhý prvého sexuálním maniakem a oba se posílají navzájem na léčení...
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 30/09/2008 :  07:29:22  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Rzwalde.
Vždy je třeba vycházet s podstaty.Muž potřebuje o sex bojovat.Když ho dostává bez boje snižuje se tím jeho zájem.Když je mu vnucován,tak se mu dokonce protiví, nebo v horším případě zcela selže. Ten boj je časem, který muž potřebuje a který jej správně "nabije" Žena může vždy, chlap je li vzrušen.Nyní si představ třeba i nádhernou dívku,která s tebe začne rvát oblečení.V tu chvíli koukáš jako přepité telátko a tu tvojí parádu najde zcela nepřipravenou. Ty to bereš jako svou ostudu a ona jako tvůj handicap. Strašná situace. Je to tím, že se žena chovala jako chlap a chlapovi vzala to vzrušení při dobývání,které potřebuje,No a nyní si představ chlapa,který chce být dobýván a sám je pasivní a ženu, která se chová jako žena. Tehdy k ničemu nedojde vůbec, protože oba čekají na to co udělá ten druhý.
Zženštilost u chlapa,čili jeho jednání odpovídají spíše jednání ženy a zmužštělost u ženy,čili jednání odpovídající spíš mužskému, jsou jedno jako druhé vážné překážky.Platí zde však i logické výjimky, jako třeba zženštilý chlap a žena jednající jako muž. Ti se potom shodnou.
Faktem je,že v rámci emancipace řasto dochází u žen k chlapskému jednání a následkem toho dochází k vážným problémům. K těmtýž problémům dochází často i v manželství,kdy žena sex od chlapa vyžaduje jako své právo a své jednání tomu podřizuje. Takový chlap potom často končí v ordinaci sexuologa, kde si stěžuje na impotenci.Potom potká ženu chovající se jako žena a zjistí že je zcela v pořádku a vše fuguje jak fungovat má.

MB
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 30/09/2008 :  13:18:46  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miloslav Bažant
Žena může vždy, chlap je li vzrušen.
ježiš tak to bych býval řekl, že je to naopak :-D

..s tím, že žena začne z muže strhávat šaty...
....tak to by mě osobně celkem vzrušilo...resp. stačí když se záměrně přiblíží na vzdálenost menší než několik málo cm...

na druhé straně pokud bych měl já nějak moc pokaždé dobývat...tak to je trochu problém:
k dobývání musím použít mozek, jenže je zatěžko používat zaráz mozek a genitálie...pokud myslím a tvořím, nikdy nejsem vzrušený--ty stavy se snad až vylučují. (řešení by bylo, že bych byl v dobývání tak zběhlý, že by to nevyžadovalo přílišné mozkové aktivity)
Tzn. vypadalo by to tak, že až bych ji "dobyl", tak stejně bych potřeboval nějaký čas, abych se vzrušil...

Nicméně na mě nutnost nějakého velkého dobývání působí demotivačně. Resp. nějaké velké odporování bych chápal tak, že mě žena nechce...a proto bych přestal.
Aneb -- jak poznáš, že tě žena nechce od toho, že chce, ale chce být "dobyta" a tak klade odpor?

k páru zženštilý chlap a zmužštělá žena...
očekával bych, že k zženštilýmu chlapovi bude patřit silně ženská žena, zatímco k nezženštilýmu chlapovi může být i mírně zmužštělá.

Případnědruhá možnost - že to bude záležet na oněch preferencích - např. muž, který vše dobředu plánuje, má rád řád, nulové napětí, atd. ..si bude hledat zmužštělou stabilní racionální ženu, bez ohledu na to, zda bude zženštilý nebo ne.

Každopádně tvůj pohled na věc mi přijde zajímavý.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 30/09/2008 :  14:33:29  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Rzwalde.

Neber mne příliš vážně. Ty praktiky dobývání si osvojíš časem a ro myšlení genitáliema tě také časem přejde.Jedno si však pamatuj.Každá žena chce,ale ne vždy a ne každého. Skušební otázka s praxe dobývání. Jestlipak víš, kde nejvíc škrtí dámské kalhotky?

MB
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 30/09/2008 :  15:35:09  Show Profile  Reply with Quote
kolem ...
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 30/09/2008 :  16:01:00  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Neronisi.
Chyba.Kdyby škrtěly tam, ženská by je nenosila.Je vidět, že tě chybí praxe. Dámské kalhotky nejvíce škrtí na pánském zápěstí. To je totiž jedna s fint skušených.Chceš je sundat a ona je drží jako by na tom visel její život.Hladíš ji jen tak letmo pod ně zajedeš a hladíš jí pozadí. Najednou zjistí, že je nemá a neví jak k tomu došlo.Tobě při tom škrtěly na zápěstí.
Neměli bychom přejít raději do kecárny???? hehehe

MB
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 30/09/2008 :  16:08:46  Show Profile  Reply with Quote
Až přijedu domů, budu pokračovat v tématu.
Pěkný chyták, jediné stopy, které jsem kdy viděl byly totiž na pase, pokud byla žena otylejší, kolem ... byla jen dedukce.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 30/09/2008 :  16:41:54  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Neronisi.
Alespoň jsi poznal,kam tě mohou takové dedukce zavést. Tohle je ryzí praxe a také jsem se tohle dozvěděl od kamaráda.Předtím to byl problém rovný přetahování a potom to bylo naprosto bez problému. Co jsem tím co vypadalo jako humor chtěl říci? Chtěl jsem ukázat Rzwaldovi, že časem získá praxi a ten boj nebude tak namáhavý na myšlení,spíš vzrušující a o to právě jde.Nejhorší na tom je, že co se v mládí v sexu naučíš, ve stáří jako bys zapomněl.Kdybych byl věřící, mohl bych si bohu postěžovat." O bože,proč jsi mně nechal chuť i schopnost když jsi mně vzal ta krásná mladá děvčata a nechal jen ty báby?Zač je to trest? Vždyť jsem rozdával vše co jsem měl."Že jsem nevěřící,tak vám mladým mohu tak akorát závidět a třeba i ty prohrané boje.
Chceš skutečně vědět oč stojí každá žena u muže? O to aby méně myslel na sebe a víc na ni.Toto platí v sexu obzvláště.Proto jsem vždy říkal. Poprvé je to pro mne, po druhé pro tebe a potřetí je to o život.Nikdy bych neodešel když je dobře pouze mně.A proto jsem byl žádaným mužem. Bejvávalo. Dnes jsem uznávaným dědkem a to je nic moc.

MB
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 30/09/2008 :  17:34:54  Show Profile  Reply with Quote
Leckdo neměl a nemá ani to, Miloslave. Spravedlnost příroda nezná.
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 30/09/2008 :  17:41:18  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Jaké jsou?

Křehké, nevyzpytatelné, hluboké, mnohdy tajemné samy sobě, magické, silné.

Co chtějí?

Ženy chtějí smysluplný život, vztah který se bude rozvíjet, rodinu jež bude vzkvétat a práci, která je bude uspokojovat.

Silné a přitom křehké, podobají se porcelánu?

Ženy mají vždy zájem o chod, proč však cíle stanovuje spíše muž?
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 30/09/2008 :  18:07:02  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Ženy jsou zatracené a zapomenuté Bohyně. Ženy se staly muži, protože si myslí, že to je jediný způsob jak v dnešním patriarchálním světě uspět. Ženy ztratily kontakt samy se sebou, zapomněly na své léčivé schopnosti, na své přirozené potřeby a vrhly se zplna do náruče světa, který pro ně nemá využití a kde si samy neumí najít vhodné místo. Ženy přestávají být ženami a zlobí se, že se k nim muži nechovají jako k ženám. Už zapomněly, jaké to je, má-li k nim muž úctu, jaké to je, váží-li si jich pro jejich andělské vlastnosti. Ženy se přestaly lišit, splývají s muži a muži na oplátku přestávají být mužní, protože nevidí ve své mužnosti upotřebení v dnešní době.

Úloha žen se změnila a může se zdát, že dál od její přirozenosti, nicméně přirozenost neznamená v tomto případě trvalou vlastnost, ale jde pouze hluboce zděděný zvyk. A ty se se společností mění.
Muž a jeho mužnost je definována určitými vlastnostmi. Ženám tyto vlastnosti přirozeně chybí pokud nejsou. Nicméně tyto vlastnosti se tolik nedědí jako spíš získávají a pokud muž nedostává příležitost k získání těchto vlastností, nebude je mít.
Nejde pouze o "dnešní" dobu, těch období už bylo víc.

Příklad může být když žena vychovává syna (muž je v ústraní) a ten je izolovaný například u počítače a má jen podobné kamarády.

Může za to izolace i žena vychovávající ("tohle nedělej, ublížíš si"), co jsi říkala, že to ženy chtějí?

Edited by - neronis on 30/09/2008 18:07:43
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000