www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Kecárna.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 96

jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 16/04/2011 :  13:40:36  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by neronis

http://www.youtube.com/watch?v=MvIE2aJdEbw&NR=1

http://www.youtube.com/
Go to Top of Page

jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 02/06/2011 :  15:18:20  Show Profile  Reply with Quote
Jen tak pro zajímavost, uživateli pet kroku, prozradíš původ své přezdívky? Pokud má hlubší smysl, mám určitý tip (švýcarská lékařka), pokud ne, tak nic no.
Go to Top of Page

jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 02/06/2011 :  15:21:44  Show Profile  Reply with Quote
Jinak na mě jde jaro, mám chuť oplodňovat samice druhu homo sapiens sapiens a filosofii teď moc neřeším, jen si tropím žerty. Omlouvám se všem, kterých jsem se mohl dotknout. Kromě Jacka samozřejmě toho odnese čert.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 03/06/2011 :  16:51:56  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
JRF.
Zajímavé.U tebe ještě funguje doba říje? U většiny lidí tento atavizmus dávno odezněl a tu chuť mají po celý rok. Třeba jsi na nižším vývojovém stupni. Já jsem na vyšším a vánoce mám raději,protože jsou častěji do roka,ale k tomu také vývojem dojdeš a tak si užij říje dokud máš nejen čím,ale i do čeho. Já vych měl chuť měl bych dokonce i čím,ale není do čeho.Mladé mne nechtějí a o báby nestojím já.

Sláva
Go to Top of Page

jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 09/06/2011 :  21:17:56  Show Profile  Reply with Quote
Už jsem se skoro chystal vypnout počítač, ale nutkání mi nedalo a řekl jsem si podívám se na filosofie.cz, co tam Grůza dneska píše. A zase nezklamal :-) Mám konzumně uspokojenou, pobavenou náladu.

quote:
Originally posted by Dalibor Grůza

Dnes jsem byl se svou snoubenkou v Brně, já pracovně, pro ni to byl výlet, zastavili jsme se snoubenkou blízko obchodů, chodili jsme po obchodech a dostal jsem najednou hlad, přestože jsem před tím snědl 160 gramů kešu. Zašel jsem do vietnamské restaurace, řekl jsem, že jsem vegetarián, řekli mi, že čínské nudle jsou jenom těstoviny s olejem, dal jsem si dvě porce čínských nudlí za přítomnosti své snoubenky. Když jsme jeli domů, napadlo mě podívat se na internet v mém mobilním telefonu z čeho se vyrábí čínské nudle, zjistil jsem, že jsou pravidelně smaženy s masem, na tuku z masa, z kuřat apod. Podle mé Filosofie rovnováhy šlo o útok ze strany okolní společnosti proti mně, na který jsem musel odpovědět protiútokem, a to tak, aby mne to vážně nepoškodilo a abych způsobil co možná nejméně smrti a bolesti (Abych se svým slepicím mohl podívat zpříma do očí). Proto jsem začal nadávat proti Vietnamcům a mému jídlu čínských nudlí, řekl jsem své snoubence, že lituji, že jsem ji vzal na pracovní cestu do Brna, že ji již dlouho nevezmu (protože ona mne zavedla na místo a za její přítomnosti jsem snědl ony zřejmě v kuřecím tuku smažené nudle), má snoubenka se totiž stala představitelem společnosti, proti které jsem vedl svůj protiútok. Nakonec jsem zrušil naši společnou dovolenou, kterou jsem z převážné většiny platil já osobně jako její narozeninový dárek(v hotelu v lázeňském městě nedaleko našeho bydliště, pouze cca 15 km od našeho bydliště z ekologických důvodů) a vrátil jsem ji její malý příspěvek na tuto naši společnou dovolenou. Důvodem bylo, že součástí stravy v tomto hotelu byly snídaně, kde by má snoubenka jedla mnou zakoupené maso z poražených zvířat a že bych tam neměl svoji frutariánsko humánní stravu (viz výše tento topic) a mohla by se snadno opakovat situace s čínskými nudlemi (tedy, že bych působil zbytečnou smrt a bolest). Podle mé Filosofie rovnováhy má snoubenka ocení tento můj protiútok, který jsem vedl proti ní a společnosti, jehož účelem bylo vyloučit zbytečnou smrt a bolest jako moji mužnou odpověď na zřejmě jejich útok s čínskými nudlemi, i když se bude tvářit dotčeně, zvláště pak budu-li ji nadále brát do Brna na výlety při svých pracovních cestách, když si tam budu dávat větší pozor na to, co jím. A budu se moci opět podívat svým slepicím zpříma do očí.

(viz www.filosofierovnovahy.sweb.cz )

Go to Top of Page

jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 09/06/2011 :  21:20:40  Show Profile  Reply with Quote
Jinak máš Slávo pravdu, jen jsi si spletl slovíčko: Jsem na nižším nikoli vývojovém, ale vývinovém stupni. Taky do toho tvého jednou dospěju
Go to Top of Page

pet_kroku
Aktivní uživatel

168 Posts

Posted - 10/06/2011 :  00:30:51  Show Profile  Reply with Quote
to jrf

pět kroků je v podstatě jen míra, která bez kontextu nemá smysl. Stejně jako třeba půl minuty atd.

P.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 10/06/2011 :  08:16:40  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
JRF
Dělal jsem si srandu. Kdybys napsal, že jsi porostlý srstí,bylo by to totéž.Prostě člověk na určitém vývojovém stupni porostlý srstí není a doba říje také zmizela,či se změnila na permanentní stav.Člověk je v říji od Silvestra do Silvestra. Vývinový stupeň,čili věk a to co k němu přináleží je o něčem docela jiném.Ve vyšším věku postupně zaniká i ta do celého roku rozšířená říje. Takže s vívinem je to trošku složitější. Vyvinuješ se do určitého věku,pak jsi nějaký čas vyvinutý a pak to k čemu ses vyvíjel postupně klesá až zmizí. Prostě ses vyvinul do stádia, kdy máš raději vánoce, protože jsou častěji do roka. Tohoto stádia vývinu můžeš dosáhnout i v mládí díky určitým chorobám a stou říjí to s tebou bude stejné jako v tom stáří.Prostě si ani nevrzneš.

Sláva
Go to Top of Page

jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 18/06/2011 :  23:48:51  Show Profile  Reply with Quote
There's so many different worlds,
so many different suns.
And we have just one world
but we live in different ones ...

(Dire Strait: Brothers in arms)
http://www.youtube.com/watch?v=jhdFe3evXpk

Edited by - jrf on 18/06/2011 23:55:19
Go to Top of Page

jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 01/08/2011 :  12:16:12  Show Profile  Reply with Quote
Zdar, jen jsem vám chtěl napsat, že jsem vám něco psal do topicu "Vysvětlení, proč toto fórum není o filosofii", reagoval jsem na okrefa a pepeeeho, ale pak jsem si něco uvědomil a celý jsem to smazal, tak abyste to věděli, že jsem do vás 20 minut hustil nějaký moudra a pak jsem řekl "Zapomeňte na to"
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 04/08/2011 :  09:32:12  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
JRF.
Jsem na tom podobně. Chtělo se mně na velkou,pak jsem o tom přemýšlel a upustil od cesty na WC.Později jsem však poznal,že to byla chyba.Nelituji toho co se stalo,ale lituji všeho, co se mou vinou nestalo a mělo to nějaký význam.Líčit ostatním jaký jsem měl úmysl a pak jsem od něj ustoupil se mně zdá být trochu divné.Omlouvat se je nesmysl, protože místo omluvy je možno napsat to od čeho jsi ustoupil a byl li to nesmysl, pak není proč se omlouvat.Jenže ty jsi nejspíše chtěl říci,že jsi chtěl napst cosi super moudrého,ale nic takového jsi neměl po ruce.Prostě a krátce pánové o něco jste přišli. Mohli jste číst něco dokonalého, ale upustil jsem od toho.Já tento vtip užívám také i když v jiné podobě. " Já na tebe něco hodně špatného za co můžeš pykat vím." Funguje to perfektně.Já sice nevím nic, ale každý si sám najde svého kostlivce ve skříni a pak má ze mne strach,že to vím také.

Sláva
Go to Top of Page

qedisk
Uživatel

68 Posts

Posted - 27/09/2011 :  13:38:03  Show Profile  Reply with Quote
Otázka: Kde je Ondřej Pilný? Hádam ste ho nevykopli z tohto fóra, vy amatéri.
Go to Top of Page

jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 28/11/2011 :  03:07:29  Show Profile  Reply with Quote
Já jsem zde napsal už v podstatě vše co vím, v mnoha případech jsem se opakoval, některým věcem jsem nerozuměl, tak jsem se pokusil na ně nereagovat, a už to tady víceméně jenom semtam sleduju. Základní otázka, ke které jsem došel - "Proč existuje existence?" Vše ostatní mi připadá jako důsledek existence a tedy podružná záležitost. Na hledání odpovědi jsem defakto rezignoval, páč mám dojem že na to nemám. Tolik můj pozdrav
Go to Top of Page

jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 14/12/2011 :  01:43:29  Show Profile  Reply with Quote
Pachelbelův barokní velehit ...

http://www.youtube.com/watch?v=8Af372EQLck
Go to Top of Page

kay
Aktivní uživatel

110 Posts