| Author |
Topic  |
|
jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts |
|
|
jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts |
Posted - 02/06/2011 : 15:18:20
|
Jen tak pro zajímavost, uživateli pet kroku, prozradíš původ své přezdívky? Pokud má hlubší smysl, mám určitý tip (švýcarská lékařka), pokud ne, tak nic no. |
 |
|
|
jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts |
Posted - 02/06/2011 : 15:21:44
|
Jinak na mě jde jaro, mám chuť oplodňovat samice druhu homo sapiens sapiens a filosofii teď moc neřeším, jen si tropím žerty. Omlouvám se všem, kterých jsem se mohl dotknout. Kromě Jacka samozřejmě toho odnese čert. |
 |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 03/06/2011 : 16:51:56
|
JRF. Zajímavé.U tebe ještě funguje doba říje? U většiny lidí tento atavizmus dávno odezněl a tu chuť mají po celý rok. Třeba jsi na nižším vývojovém stupni. Já jsem na vyšším a vánoce mám raději,protože jsou častěji do roka,ale k tomu také vývojem dojdeš a tak si užij říje dokud máš nejen čím,ale i do čeho. Já vych měl chuť měl bych dokonce i čím,ale není do čeho.Mladé mne nechtějí a o báby nestojím já.
Sláva |
 |
|
|
jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts |
Posted - 09/06/2011 : 21:17:56
|
Už jsem se skoro chystal vypnout počítač, ale nutkání mi nedalo a řekl jsem si podívám se na filosofie.cz, co tam Grůza dneska píše. A zase nezklamal :-) Mám konzumně uspokojenou, pobavenou náladu.
quote: Originally posted by Dalibor Grůza
Dnes jsem byl se svou snoubenkou v Brně, já pracovně, pro ni to byl výlet, zastavili jsme se snoubenkou blízko obchodů, chodili jsme po obchodech a dostal jsem najednou hlad, přestože jsem před tím snědl 160 gramů kešu. Zašel jsem do vietnamské restaurace, řekl jsem, že jsem vegetarián, řekli mi, že čínské nudle jsou jenom těstoviny s olejem, dal jsem si dvě porce čínských nudlí za přítomnosti své snoubenky. Když jsme jeli domů, napadlo mě podívat se na internet v mém mobilním telefonu z čeho se vyrábí čínské nudle, zjistil jsem, že jsou pravidelně smaženy s masem, na tuku z masa, z kuřat apod. Podle mé Filosofie rovnováhy šlo o útok ze strany okolní společnosti proti mně, na který jsem musel odpovědět protiútokem, a to tak, aby mne to vážně nepoškodilo a abych způsobil co možná nejméně smrti a bolesti (Abych se svým slepicím mohl podívat zpříma do očí). Proto jsem začal nadávat proti Vietnamcům a mému jídlu čínských nudlí, řekl jsem své snoubence, že lituji, že jsem ji vzal na pracovní cestu do Brna, že ji již dlouho nevezmu (protože ona mne zavedla na místo a za její přítomnosti jsem snědl ony zřejmě v kuřecím tuku smažené nudle), má snoubenka se totiž stala představitelem společnosti, proti které jsem vedl svůj protiútok. Nakonec jsem zrušil naši společnou dovolenou, kterou jsem z převážné většiny platil já osobně jako její narozeninový dárek(v hotelu v lázeňském městě nedaleko našeho bydliště, pouze cca 15 km od našeho bydliště z ekologických důvodů) a vrátil jsem ji její malý příspěvek na tuto naši společnou dovolenou. Důvodem bylo, že součástí stravy v tomto hotelu byly snídaně, kde by má snoubenka jedla mnou zakoupené maso z poražených zvířat a že bych tam neměl svoji frutariánsko humánní stravu (viz výše tento topic) a mohla by se snadno opakovat situace s čínskými nudlemi (tedy, že bych působil zbytečnou smrt a bolest). Podle mé Filosofie rovnováhy má snoubenka ocení tento můj protiútok, který jsem vedl proti ní a společnosti, jehož účelem bylo vyloučit zbytečnou smrt a bolest jako moji mužnou odpověď na zřejmě jejich útok s čínskými nudlemi, i když se bude tvářit dotčeně, zvláště pak budu-li ji nadále brát do Brna na výlety při svých pracovních cestách, když si tam budu dávat větší pozor na to, co jím. A budu se moci opět podívat svým slepicím zpříma do očí.
(viz www.filosofierovnovahy.sweb.cz )
|
 |
|
|
jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts |
Posted - 09/06/2011 : 21:20:40
|
Jinak máš Slávo pravdu, jen jsi si spletl slovíčko: Jsem na nižším nikoli vývojovém, ale vývinovém stupni. Taky do toho tvého jednou dospěju  |
 |
|
|
pet_kroku
Aktivní uživatel

168 Posts |
Posted - 10/06/2011 : 00:30:51
|
to jrf
pět kroků je v podstatě jen míra, která bez kontextu nemá smysl. Stejně jako třeba půl minuty atd.
P. |
 |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 10/06/2011 : 08:16:40
|
JRF Dělal jsem si srandu. Kdybys napsal, že jsi porostlý srstí,bylo by to totéž.Prostě člověk na určitém vývojovém stupni porostlý srstí není a doba říje také zmizela,či se změnila na permanentní stav.Člověk je v říji od Silvestra do Silvestra. Vývinový stupeň,čili věk a to co k němu přináleží je o něčem docela jiném.Ve vyšším věku postupně zaniká i ta do celého roku rozšířená říje. Takže s vívinem je to trošku složitější. Vyvinuješ se do určitého věku,pak jsi nějaký čas vyvinutý a pak to k čemu ses vyvíjel postupně klesá až zmizí. Prostě ses vyvinul do stádia, kdy máš raději vánoce, protože jsou častěji do roka. Tohoto stádia vývinu můžeš dosáhnout i v mládí díky určitým chorobám a stou říjí to s tebou bude stejné jako v tom stáří.Prostě si ani nevrzneš.
Sláva |
 |
|
|
jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts |
Posted - 18/06/2011 : 23:48:51
|
There's so many different worlds, so many different suns. And we have just one world but we live in different ones ...
(Dire Strait: Brothers in arms) http://www.youtube.com/watch?v=jhdFe3evXpk |
Edited by - jrf on 18/06/2011 23:55:19 |
 |
|
|
jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts |
Posted - 01/08/2011 : 12:16:12
|
Zdar, jen jsem vám chtěl napsat, že jsem vám něco psal do topicu "Vysvětlení, proč toto fórum není o filosofii", reagoval jsem na okrefa a pepeeeho, ale pak jsem si něco uvědomil a celý jsem to smazal, tak abyste to věděli, že jsem do vás 20 minut hustil nějaký moudra a pak jsem řekl "Zapomeňte na to"  |
 |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 04/08/2011 : 09:32:12
|
JRF. Jsem na tom podobně. Chtělo se mně na velkou,pak jsem o tom přemýšlel a upustil od cesty na WC.Později jsem však poznal,že to byla chyba.Nelituji toho co se stalo,ale lituji všeho, co se mou vinou nestalo a mělo to nějaký význam.Líčit ostatním jaký jsem měl úmysl a pak jsem od něj ustoupil se mně zdá být trochu divné.Omlouvat se je nesmysl, protože místo omluvy je možno napsat to od čeho jsi ustoupil a byl li to nesmysl, pak není proč se omlouvat.Jenže ty jsi nejspíše chtěl říci,že jsi chtěl napst cosi super moudrého,ale nic takového jsi neměl po ruce.Prostě a krátce pánové o něco jste přišli. Mohli jste číst něco dokonalého, ale upustil jsem od toho.Já tento vtip užívám také i když v jiné podobě. " Já na tebe něco hodně špatného za co můžeš pykat vím." Funguje to perfektně.Já sice nevím nic, ale každý si sám najde svého kostlivce ve skříni a pak má ze mne strach,že to vím také.
Sláva |
 |
|
|
qedisk
Uživatel

68 Posts |
Posted - 27/09/2011 : 13:38:03
|
| Otázka: Kde je Ondřej Pilný? Hádam ste ho nevykopli z tohto fóra, vy amatéri. |
 |
|
|
jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts |
Posted - 28/11/2011 : 03:07:29
|
Já jsem zde napsal už v podstatě vše co vím, v mnoha případech jsem se opakoval, některým věcem jsem nerozuměl, tak jsem se pokusil na ně nereagovat, a už to tady víceméně jenom semtam sleduju. Základní otázka, ke které jsem došel - "Proč existuje existence?" Vše ostatní mi připadá jako důsledek existence a tedy podružná záležitost. Na hledání odpovědi jsem defakto rezignoval, páč mám dojem že na to nemám. Tolik můj pozdrav  |
 |
|
|
jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts |
|
|
kay
Aktivní uživatel

110 Posts |