Author |
Topic  |
axel01
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
785 Posts |
Posted - 11/08/2009 : 15:10:28
|
PS: taky máme na chatě jízdárnu, tak jsem pogooglila abych něco o tom našla...a mimojiné jsem taky našla tohle:
Dnes mě při tréninku v Mratíně trenér pan Lepeška i s koněm zastavil a zeptal se mě, jak má můj kůň nakročené zadní nohy, která je víc dozadu, a chtěl abych mu bez podívání rychle odpověděla. A já jsem si uvědomila, že přes svůj zadek musím s koněm vytvořit jeden celek a cítit v každém okamžiku každý jeho pohyb… to by měl asi být cíl učení jízdy na koni….
Což si myslim by mohlo být také jedno z možných vysvětlení..trénink pohybu |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 11/08/2009 : 18:16:48
|
Axel. Tak je to tady. Ač jsem ateista, modlil jsem se, abys neměla čas se sem podívat. Chlapi si někdy potřebují trošku zasprosťačit a dělat si srandu , pokud možno se ženských a hlavně sami ze sebe.A to se zde dělo.Moje máma říkala mojim sestrám,že když chapi sprosťačí, mají dělat že neslyší v tomto případě, že neumí číst a v žádném případě se do toho míchat a to alespoň do doby, kdy budou vdané.A tak je mně trošku trapně, zvláště když si uvědomím kolk je tě let. A tak mne nezbývá, než tě dát za pravdu a spolu s tebou říkám, že máme rádi zvířata, protože jsou chlupaná.Sprosťačit budu někde jinde abych nepřišel do konfliktu ze zákonem o narušování mravní výchovy nezletilých.
MB |
 |
|
okref
Velmi aktivní uživatel

672 Posts |
Posted - 11/08/2009 : 20:51:35
|
No jo, pěkně se to tady zvrhlo. Když k tomu připočtu topic "filozofia zdravia", tak bych se ani nedivil, kdyby na dveře zaklepala policie. |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 11/08/2009 : 21:20:01
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant ze zákonem o narušování mravní výchovy nezletilých.
MB, ...Axel je již zletilá ;-) |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 12/08/2009 : 06:47:04
|
Okrefe.
Myslíš že by jako zaklepali na dveře a zeptali se slušně jestli se mohou k těm prasárničkám připojit?
MB |
 |
|
okref
Velmi aktivní uživatel

672 Posts |
Posted - 12/08/2009 : 20:57:42
|
No, tak jestli to bereš takhle, tak spíš by nás odpojili a sami se připojili. Rozhodně by se neptali. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 13/08/2009 : 07:27:09
|
Okrefe. Abych pravdu řekl, neberu to vůbec nijak. Než jsem se prvně připojil k netu,byl jsem v pohledu na děvčáta versus prasárny velmi naivní. Skrátka jsem se pohyboval v určitém prostředí a dle toho jsem soudil. Myslel jsem, že ty prasrničky jsou doménou chlapů.Na netu jsem poznal, že je tomu právě naopak a byl jsem tím dost překvapený.Kdyby měli policajti odpojovat každou prasárnu a sami se napojit, děvčata by asi s netu zmizela a policie by musela zvýšit stavy. Já nevím proč, ale vždy jsem vyhledával děvčata tak trochu ostýchavá ,stydící se o sexu mluvit. Jakmile jsem se setkal s dívkou, která o tom ráda mluvila, rychle jsem prchal.Prostě se mně taková dívka protivila a přitahovala mne asi tak jako voda s nádobí.Já jsem hledal vždy studánky s čistou vodou.V životě bych nešel s prostitutkou a to ani kdybych trpěl.Prostě se mně hnusí a já nevím proč.
MB |
 |
|
okref
Velmi aktivní uživatel

672 Posts |
Posted - 13/08/2009 : 10:28:16
|
Já bych věděl proč. Protože tě zkrátka přitahuje věrnost. Já jsem na tom podobně. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 13/08/2009 : 15:56:46
|
Okrefe. Možná je to o jemnosti, něžnosti, ženskosti,ke které vulgarita nepasuje.Ta věrnost v tom také bude,ale copak já vím, kolik jich bylo přede mnou i u té jemné, a něžné?O čem nevím,to mne nězajímá,ale u té prostitutky, či ženské která se o sexu baví na plnou hubu a rajcuje se tím, u té bych předpokládal zástupy a ještě nemytých i kdyby to ještě byla panna a já to nevěděl.Kdyby to byla prostitutka,ale jevila se ostýchavě, něžně a kultivovaně,pak bych asi naletěl.Pro mne by asi byla nejlepší jebtiška, tu bych asi Ježíšovi přebral.  Kecám. Dřív ano, ale nyní již ne. Skrátka co se v mládí naučíš, ve stří jako když zapomeneš. A tak měl pomalu přejít ke styylu M.S. a soudit ty, kterých se to ještě týká. Dnes by mně nejdříve ruplo v háku a potom selhalo srdce,nebo bych dostal hypoglykemii a namísto radovánek bych se cpal cukrem. Stáří je fuj. Schopnost a chuť tě nechá,ale všude zavře vrátka,takže je tě chuť pro trápení a schopnost k zlosti. Ale neber mne moc vážně, Třeba se směji sám sobě, aby se mohli smát ostatní.
MB |
 |
|
axel01
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
785 Posts |
Posted - 13/08/2009 : 20:28:23
|
Platí tady jednoduché odvěké pravidlo ,,sežer nebo buď sežrán". Když se párkrát necháte sežrat, tak... Řekněme, že když vás to nezabije, máte potom o to větší hlad. |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 15/08/2009 : 18:55:15
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant Jakmile jsem se setkal s dívkou, která o tom ráda mluvila, rychle jsem prchal.Prostě se mně taková dívka protivila a přitahovala mne asi tak jako voda s nádobí.Já jsem hledal vždy studánky s čistou vodou.V životě bych nešel s prostitutkou a to ani kdybych trpěl.Prostě se mně hnusí a já nevím proč.
no, ty jsi prostě takový klasik, jak má být :-)
Já zas na ty "slušné" a ostýchavé zas nemám nervy. :-)
btw mě na prostitukách vadí nejvíc kondom. Sex s kondomem není sex -- to je přetvářka - je to jakési bezkontaktní podivné cosi, jehož podstata mi uniká. To je jak kdyby mě někdo chtěl hladit v rukavicích! Nebo mazlit se v neoprénu a s maskou. To je opravdu perverzní. Skoro to považuji za urážku.
|
Edited by - Rzwald on 15/08/2009 18:56:49 |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 16/08/2009 : 08:08:35
|
Já zas na ty "slušné" a ostýchavé zas nemám nervy. :-) Rzwalde.
Holt jsme každý nějaký.Někdo hraje klidně i na nenaladěné housle, někdo rád ladí a potom si užívá koncertu. Hra bez ladění je také hra,ale když máš čas a prostor pro ladění, hra je lepší.Město které se tvojí armádě ihned vzdá bez boje pro tebe nemá takovou cenu, jako to, kde musíš bojovat o každý dům.Nejhorší je,když město otevře všechny brány a ještě na tebe spěchá abys je obsadil.Obsazení je potom nuda a jen courání sem tam.Nakonec tě samo město označí za špatného vojevůdce.To zdráhání tě dává čas na ladění a nakonec i to ladění je pěkné, někdy lepší než finále. Jenže názory mohou být různé.Když jsem byl hodně mladý, měl jsem názor podobný tvému. A nyní něco pro zasmání,co mně vyprávěl přítel o své návštěvě bordelu.Také neměl rád ochranu a předtím ji nikdy nepoužíval, takže s ní neměl žádné skušenosti. Sexuální pracovnice to však vyžadovala a tak nusel.Jeho slova: Stálo to za h.... a když to skončilo,nastal problém. Do kroužku se mu namotaly chlupy a tak si musel půjčit nůžky a půl hodiny seděl a odstříhával jeden po druhém.Prý to hrozně tahalo a od té doby ho do bordelu nikdo nedostane.Ta sex. prc. se prý celou dobu smála jako blázen a on se červenal studem a hlavně rudnul zlostí, že za to ještě musel zaplatit.
MB |
 |
|
axel01
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
785 Posts |
Posted - 22/08/2009 : 21:36:25
|
MB. Mám podobný názor. Ale tak jako ve všem - každý si rád zahraje a nehledí na konečný výsledek. Tedy neladí. Vůbec - je velmi obtížné najít někoho, kdo se namáhá ladit svůj hud.nástroj, že ano?
|
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 23/08/2009 : 11:04:33
|
Exel.
No jasně. Jenže já jsem spíše hovořil o takovém, který ladí nástroj toho druhého aby ten druhý měl ze hry ten nejlepší zážitek. Ten jeho nástroj se při tom naladí sám zvláště když ten druhý jedná stejně.Hra bez ladění je disharmonie a z nedočkavosti i filharmonie dopadně jako sbor šumařů a výsledkem je sklamání a nespokojenost. Jenže nedočkavost přináleží mládí a že je třeba dobře naladit se člověk učí celý život, aby ve stáří na hru zapomněl a zbylo mu jen to ladění.Jenže ty nástroje o které by stál a které by měl touhu ladit již ladí docela jiný muzikant (mladší) a tak mu zbývá jen o tom kecat a radit těm,kteří se teprve učí. Jenže oni o to většinou vůbec nestojí.A tak to má být. Každý si musí svou cestu prošlapat sám. Hihihi.
MB |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 23/08/2009 : 11:25:13
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant Jenže nedočkavost přináleží mládí a že je třeba dobře naladit se člověk učí celý život,
nenene :-) ..to jsme si nerozuměli--já psal, že na ně nemám nervy, ne, že jsem nedočkavý nebo netrpělivý
...plaché a nesmělé jsou obvykle těžko čitelné a člověk nikdy neví, co si o nich má myslet -> xenofobie -> tříští mi hlavu -> rychle pryč od nich
|
 |
|
Topic  |
|