Author |
Topic  |
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 10/01/2009 : 17:23:46
|
Kurte. Každý jsme jiný a každý je jinak citlivý.Pro mne byl sex vždy čímsi jako snem.Snem který má určitý průběh a smysly jsou do tohoto zapojovány postupně, nikdy naráz. Nikdy jsem nevyhledával pohled na nahou dívku a spíše jsem se takovému pohledu vyhýbal. Pohled na nahé tělo pro mne vždy byl až určitou fází sexu.Pro mne byl sex jako koncert a umělecká tvorba plná improvizace. Všchny ty vjemy vytvářely v mé mysli určitou harmonii a fantazii a vše gradovalo.Samotné spojení a orgasmus byl pro mne vždy jen forte finále.Když mne nějaká dívka chtěla přitáhnout k sexu tím, že se ukázala nahá, musel jsem zavřít oči a přestavit si docela jinou,protože tato už by mne nevzrušila a sex by byla pouze práce.Striptýzu jsem si užil dost a dost, zvláště v minulosti,kdy si zvali striptérky i na svatby. Podíval jsem se,ale nic mně to neříkalo.Žádné vzrušení, nic, jen jednou, když striptérka zapomněla pro koho tam je, vlezla mně za klávesy, kde jsem odpočíval na reprobedně a sedla si mně na klín a ještě se třela o moje koleno. Tak to jsem byl tak zblblý, že jsem si rozsedl brýle. Jinak stydět se nestydím,ale ukazovat se považuji za nevhodné a trapné. V nemocnici bych asi se studem nemohl existovat,zvláště když přijdou setřičky.Jediný problém byl právě s tou fantazií probouzející spolehlivě mojí potenci,takže jsem se jim musel občas omlouvat. Ten kdo vyhledává pohled na nahé tělo, oslabuje svojí sexuální fantazii a tím ohrožuje svou vlastní potenci. To je dokazatelné!!!
MB |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 10/01/2009 : 19:56:54
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant U toho, kdo má dostatečně vyvinutou sexuální fantazii působí pohled na sex druhého spíše rušivě,protože pozlačuje vlastní sexuální fantazii.
MB, ve třech (a více lidech) se nepochybně dají dělat věci, které ve dvou nejdou... :-P ;-)
mno nicméně tedy bych využil příležitosti a zeptal se vás, jaký tedy máte názor na sex mezi
a) zcela neznámými lidmi b) kamarády
a co si myslíte o párech (klidně i manželích), kteří si třeba zaplatí a pozvou si do bytu do trojky profesionál-a/ku, atd. případně se milují na potkání s kde kým.
...a prosil bych ...pokud možno vážně ;-) (resp. nevážně je také vítáno, ale pak dodejdete i to jak je to vážně) ..názor MB a noema myslím znám, ale zajímala by mne především kačka a Kurt (a taky ti, kteří se zatím nevyjádřili vůbec....okref, Axel, navi (kde jsi? :-), IPC, atd.) |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 11/01/2009 : 09:02:55
|
Rzwalde.
Jak říkáš, můj názor znáš,ale přesto mám dojem, že bych jej měl trošku upřesnit. Vše je v hladině citlivosti a v tom, co od sexu žádáme. Pro mne to není otázka těla a pocitů, ale ducha.Skupinový sex, sex s kamarádem (doufám že tím nemyslíš homosexualitu) homosexualita či sexuální extrémy jsou vyhledáváním pocitů,čili ryze tělesnou záležitostí, dalo by se říci podléhání chtíčům. Ve výsledku se potom sex stane čímsi podobným jako onanie. (Onanie je milování s člověkem o které naprosto jistě můžeš říci, že tě má rád) Je to tedy jen vyhledávání intenzivních vjemů příjemna a nic víc. To mne nikdy nedokázalo uspokojit a necítil jsem touhu po čemsi takovém. Nikdy bych nemohl mít sex s osobou kterou nemám rád,byť by to byla Miss word,protože pro mne můj sex je darem partnerce,čili nemyslím při sexu na sebe,ale dělám vše proto, aby měla partnerka co ńejkrásnější zážitek. Jenže ono to vede k tomu,že ta partnerka se snaží o totéž vhledem ke mně a výsledkem je spokojenost obou. Ty příjemné pocity při sexu se pak díky tomu násobí. Jsem asi nenapravidelný romantik,ale poznal jsem, že je to ta nejlepší cesta, při které člověk sexuálně neotupí.Čím vyšší si člověk klade nároky na příjemno při sexu,tím se zvyšuje hladina jeho sexuální citlivosti a tím hůře se tento práh překračuje. S tohoto vyplývá i odpovď na tvoje otázky.Pokud bych měl tu kamarádku rád a chtěl jí udělat příjemno,tak proč by ne? Profesionálka přizvaná k sexu by mne nejen nevzrušovala, ale spíše vyrušovala. To co se samo nabízí a podbízí, o to nemám zájem. Ono je tomu se sexem podobně jako s drogami. Čím silnější jsou ´vyhledávány dávky, tím je člověk méně citlivý a tím větší hledá zážitky aby vůbec byly schopny jej uspokojit a tím opět znecitlivuje.To je spirála a do té jsem se nikdy nechtěl dostat. Pro mne jsou extrémy v sexu včetně homosexuality rovny onanii,či sexu s nafukovací panou.Čili jde pouze o pocity a nic víc.
MB |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 11/01/2009 : 17:47:44
|
MB, ok
...jinak, proč se nevyjádříte i vy ostatní? Stydíte se, či nevíte, na co přesně se ptám, když se ptám na váš názor? ..tím jsem hlavně myslel, co si myslíte o lidech, kteří tohle provozují. Tedy ptám se hlavně na vaše předsudky.
Myslíte si např., že když někdo (nezadaný) chodí na (např.) ty swingersakce, tak že bude mít sklony k nevěře?
Případně: myslíte si, když někdo navazuje množství sexuálních krátkodobých vztahů, že ten člověk je nedůvěryhodný (že jeho postoje ke klasickým hodnotám budou stejně vlažné jako postoj ke klasickému (středověkému/křesťanstkému) přesvědčení sex jen s manželkou a to až po svatbě?)
A nebo naopak by vás při přemítání o té osobě napadly spíš slova jako "umí si užívat života", "žije naplno", "úspěšný/á", "zkušený/á", "tolerantní", "bude s ní(m) zábava", atd.?
..neboli -- krátce: ten člověk/tito lidé vás spíš odpozují nebo přitahují? |
Edited by - Rzwald on 11/01/2009 17:50:17 |
 |
|
okref
Velmi aktivní uživatel

672 Posts |
Posted - 11/01/2009 : 21:24:07
|
quote: Originally posted by Rzwald ..neboli -- krátce: ten člověk/tito lidé vás spíš odpozují nebo přitahují?
Na to je asi jednoduchá odpověď, neboť rovný rovného si hledá a vrána k vráně sedá. (Ale znám chlápka, který je své ženě nevěrný při každé příležitosti. Naopak manzelku za sebemensi naznak mozné nevery zmlátí.)
quote:
mno nicméně tedy bych využil příležitosti a zeptal se vás, jaký tedy máte názor na sex mezi
a) zcela neznámými lidmi b) kamarády
a co si myslíte o párech (klidně i manželích), kteří si třeba zaplatí a pozvou si do bytu do trojky profesionál-a/ku, atd. případně se milují na potkání s kde kým.
a) člověk žije s člověkem pres 30 let a zjistí, ze ho vlastne vubec nezna. b) kamarád taky rád
O těch manželích si myslím, že buď mají silný sexualni apetit a to pak zacne byt trochu nedostatecne vzrusujici, kdyz se milují po tisici se stejnym clovem, anebo ze mají ... buhvi co - existuje milion duvodu. |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 11/01/2009 : 23:33:15
|
okref, díky, že jsi napsal...
...ale nejsem z toho moc moudrý --- mám podezření, že jsi neodpověděl :-D ..resp. odpověděl, ale příliš objektivně, já chci subjektivní odpověď.
Modelová situace: je holka a kamarád ti o ní řekne, že má opravdu velmi ráda sex a tak blbě se u toho tlemí a divně pomrkává. A ty se zachováš jak? Jdeš do ní nebo jdeš od ní? |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 12/01/2009 : 09:55:32
|
Rzwalde.
Na toto téma by se dalo hodně psát a bylo by co napsat,ale je to reálné spíše u vás svobodných. Pro nás ženaté je zde reálné riziko,že si buddeme vylévat srdce a pak si to přečte manželka. To by bylo vzrůšo, viď? Kdybych zde popsal skutečnost, měl bych kufr na klice. Diskutovat na toto téma upřímně by bylo možné spíše na soukromé stránce,která by byla před naší lepší polovičkou utajena.
MB |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 12/01/2009 : 15:34:22
|
njn....asi jo --- a právě od toho je dobré si dát nick zcela anonymní......neanonymní nick vylučuje některá témata |
 |
|
okref
Velmi aktivní uživatel

672 Posts |
Posted - 12/01/2009 : 18:59:52
|
quote: Originally posted by Rzwald Modelová situace: je holka a kamarád ti o ní řekne, že má opravdu velmi ráda sex a tak blbě se u toho tlemí a divně pomrkává. A ty se zachováš jak? Jdeš do ní nebo jdeš od ní?
Vedel bych o té holce, fajn. Takze az bude nejhůř, anebo nebude do ceho pichnout, vím, za kým jít. Ale rozhodně bych s ní nenavazoval pevnejsi vztah.
|
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 13/01/2009 : 07:30:01
|
Rzwalde. To že má ta holka ráda sex nevypovídá o jejích charakterových vlastnostech vůbec nic. To že kamarád pomrkává může být nervového původu i to šklebení a mnohdy takto jedná ten,kdo se chce povýšit a vlastně až bude mít příště pohlavní styk, bude to pro něj poprvé. Taková nediskrétnost je známkou nedospělosti, nebo zlosti, že "mu nedala". Dobře udělaný sex má ráda většina žen s výjimkou žen frigidních,či nemocných,kterým sex přináší pouze bolest.
MB |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 13/01/2009 : 13:17:39
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant To že má ta holka ráda sex nevypovídá o jejích charakterových vlastnostech vůbec nic.
technicky vzato souhlasím, nicméně dokud neuvidím alespoň tři studie, který tohle prokáží, tak se držím stejných předsudků jako okref...  (ale jako nešlo o ráda/nerada...ale o ráda tak hodně, že to dělá i s lidma, který prakticky nezná a nechodí s nima -- prostě - "na počkání" :-D )
quote: Originally posted by Miloslav Bažant To že kamarád pomrkává může být nervového původu i to šklebení a mnohdy takto jedná ten,kdo se chce povýšit a vlastně až bude mít příště pohlavní styk, bude to pro něj poprvé. Taková nediskrétnost je známkou nedospělosti, nebo zlosti, že "mu nedala".
MB,....já si dělal prču s tím pomrkáváním :-) |
Edited by - Rzwald on 13/01/2009 13:19:42 |
 |
|
Kurt
Uživatel

Czech Republic
75 Posts |
Posted - 14/01/2009 : 16:57:48
|
Taky něco přidám. S manželkou se zúčastnit takové akce? Rozhodně NE; aby mi to pak neustále vyčítala? Kamarád je kamarád, resp. kamarádka, čehož je důkazem, že jsem se v lázních sblížil s jednou (ne nejmladší, tak akorát) dívkou, perfektně jsme si rozuměli, ale k sexu mezi námi nedošlo. Byli jsme spolu týden, pak odjela. Asi by to nebylo ono. |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 14/01/2009 : 19:51:59
|
quote: Originally posted by Kurt S manželkou se zúčastnit takové akce? Rozhodně NE; aby mi to pak neustále vyčítala?
co kdyby to navrhla ona sama? :-) |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 14/01/2009 : 20:20:29
|
ještě mně to nedalo...a musel jsem se vrátit do labu...
když se vaří --- tak existuje nějaký racionální důvod, proč se tam má dávat studená voda do hrnca? (nebo--nevím, zda se "má"..ale prostě je takovej zvyk...alespoň u nás doma) Teplá by měla být rychleji uvařená, ok? Takže spíš bych napouštěl teplou... |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 15/01/2009 : 07:15:41
|
Rzwalde.
Ono záleží na tom, co chceš vařit a také záleží na tom v jakém stavu jsou trubky na teplou vodu.Óna je ta teplá voda někdy cítit a to se projeví i v jídle. Když budeš vařit polévku, dáváš přípravy do studené vody a tu pak přivedeš do varu.Kdybys dal do studené vody knedlíky, tak vyndáš kaši.Já bydlím na vesnici a mám svojí vodu ze studny.Na teplou vodu mám průtokový ohřívač. Když jsem si chtěl s té teplé vody udělat kávu, stála za starou bačkoru i když potřebnou teplotu měla.Proč, to však nevím.Použiji li stejnou ale studenou vodu v kávovaru, káva je normální a dobrá.
MB |
 |
|
Topic  |
|
|
|