www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Kecárna.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 96

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 31/10/2008 :  10:06:25  Show Profile  Reply with Quote
Tu máte informácie o lepku http://www.institut.celostnimedicina.cz/knihy1.htm
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 31/10/2008 :  10:33:43  Show Profile  Reply with Quote
S tým kúzlom, to pre nás nie je jednoduché, a je to pre nás záhada. Ale pre nich to je jednoduché, a nie je to pre nich záhada. Tá malá 11 ročná speváčka, bola len príkladom toho, že človek by sa mal podporovať v jeho talente, a netlačiť ho do inej polohy, pokiaľ je ten talent aspoň trošku praktický pre život. Ona nie je autistka. Chcel som len poukázať ne jej talent, ktorý stál za pozretie.
Človek dosť málo pozná následky svojich činov. Toto je podľa mňa platné aj v aplikácii vedeckých objavov.

Edited by - navi on 31/10/2008 10:34:43
Go to Top of Page

kacena
Aktivní uživatel

113 Posts

Posted - 31/10/2008 :  10:40:18  Show Profile  Reply with Quote
Poslal si dobré inšpiré.Práve sa chystám upiecť koláč z polovice kukuričnej a polovice bezlepkovej múky.Vypracujem cesto,ktoré vyvaľkám,potriem kečupom,ochutím pizzovým korením a posypem trochou aidamu.To zviniem na závin a z neho ešte za surova budem krájať centimetrové kúsky,ktoré položím na plech.Budú z toho také pizzové bochníčky.Robievam to zvyčajne z kysnutého cesta,ale skúsim zmenu.Dám vedieť,či to malo úspech alebo si to budem musieť zjesť sama.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 31/10/2008 :  11:35:33  Show Profile  Reply with Quote
Pozor na kečup. Lepok neobsahuje Helmans, Jemný kečup.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 31/10/2008 :  14:08:59  Show Profile  Reply with Quote
Nazdar lidi. Tak som si z roboty odbehol do asi 100m vzdialeného obchodu Natura, aby som si pozrel, aké bezlepkové potraviny tam majú, a okrem predavačky tam bola aj majiteľka. A tak sme sa pustili do reči, a rozprávali sa. Zrazu mi hovorí, vyplazte jazyk. Tak som jej ho vyplazil, a ona hovorí, že mám problém s pankreasom. A ja že, čo ste liečiteľka? A ona že, robím tuto: http://www.subotic.sk/root/?w=pripravky#reishi

http://sk.wikipedia.org/wiki/Pod%C5%BEal%C3%BAdkov%C3%A1_%C5%BE%C4%BEaza
už od detstva trpím zápalom dvanásťtorníka, vredmi, minule mi prvý krát zisťovali helicobaktera, a samozrejme že ho mám. Tých 5 dní, čo nejem lepok, tak mám v žalútku oveľa menšie tlaky. A špatné trávenie môže vytvárať jedy, ktoré zahmlievajú aj mozog.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 01/11/2008 :  00:04:17  Show Profile  Reply with Quote
Aj toto je umenie: http://cz.youtube.com/watch?v=3LzcL3PEce4&NR=1
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 01/11/2008 :  11:36:00  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Minulý týden ve středu jsem hrál doktorům a objednával tu hru primář s JIPky kde jsem ležel.On a majitel kavárny stáli vedle mne a bavili se o mně.Majiteli se moje muzika líbila a obdivoval moji vitalitu a výdrž.(hraji téměř nonstop celé vysoupení)Pan primář na to odpověděl tak, že jsem vyvalil překvapeně oči,protože řekl to o čem jsem vůbec nevěděl." Kdybys Slávu znal,pak by tě na něm vůbec nic nemohlo překvapit.Představ si,že se mu zastavilo srdce a museli jsme ho resuscitovat. Dostal adrenalin do srdce a dostal několik ran defibrilátorem a nic. Tak jsem označil čas úmrtí a co myslíš že se stalo? Sestřička jej chtěla přikrýt prostěradlem a on se náhle posadil a dělal si z nás legraci,jako by se vůbec nic nestalo. Někoho akového léčit, to si člověk užije překvapení."
Zvláštní na tom je,že jsem o tomto vůbec neměl ani tušení.Pamatuji se,že jsem měl pocit dušnosti a jako bych měl vyražený dech a tak jsem se posadil (potom se lépe dýchá) U postele stáli doktoři a sestry a já jsem se z legrace zeptal,zda chtějí žehlit prostěradla na mé posteli,že bych uhnul stranou abych nepřekážel.(defibrilátor připomíná žehličku)Fakt je že mne ta slova mrzela,protože se vůbec nesmáli a tak jsem si říkal,že vtipu nerozuměli a vypadám jako blbec.Teprve nyní jsem pochopil oč vlastně šlo. Mne fakt budou muset zastřelit, jinak se budu stále vracet na tento svět.

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 01/11/2008 :  13:44:19  Show Profile  Reply with Quote
O Tebe by mali natočiť film, a malo by to zmysel. Ozaj, nechceš osloviť nejakého scenáristu? Však si len predstav, koľko ľudí by si prostredníctvom filmu oslovil len vyliečením neuropatie. Lekári by pred tým, než prikryjú pacienta plachtou, ho najprv posadili, atď.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 01/11/2008 :  16:09:12  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.

Ty jsi samá sranda a houby náboženství. S neuropatií to nemá nic společného. Spíš to bude tím, že mně nechtějí tam nahoře ani v pekle a tak se musím vždycky vrátit zpět. Sranda na tom je,že již u mne dvakrát doktoři konstatovali smrt a já jsem se vlastně pokaždé nahodil sám.Poprvé při autonehodě a po druhé v té nemocnici.Takže mne budou asu muset skutečně zastřelit. Takže padla pravda,že život smrtí končí.Smrt jsem zažil minimálně dvakrát a můj život pokračuje.
Co se týká té neuropatie, dosáhnul jsem toho,že je moje metoda i když zatím neoficiálně skoučena na pacientech v nemocnici a opět díky tomu primáři interny.Výhodou je, že nevyžaduje žádné náklady a tak nedočkavě čekám na výsledky. Pokud by se měřením u těch pacientů zjistilo vyléčení této doposud nevyléčitelné choroby, tak by to byla docela bomba. Ten primář by se nejspíše stal dost slavným i když v jiném oboru, než má aprobaci.

MB
Go to Top of Page

kacena
Aktivní uživatel

113 Posts

Posted - 01/11/2008 :  19:14:04  Show Profile  Reply with Quote
Miloslav,ja vlastne neviem,aké máš zdravotné problémy.Väčšinou tu rozoberáme problémy môjho Mateja a ani mi neprišlo spýtať sa na tvoj život.Prepáč,ale zdáš sa mi silný duchom a pôsobíš "zdravo".Keďže neviem,z akého dôvodu si ležal na internom a prečo si "nachvíľu odišiel",ale mal si z pekla šťastie.Možno máš sedem životov,ako mačka!Vieš,ale nedá sa stále spoliehať na šťastie, a preto by sme si mali život vážiť a vychutnávať si ho.Teba teší muzika a ňou zasa robíš radosť iným.Určite ťa to napĺňa.Ja len dúfam,že ti zdravie bude slúžiť a nebudeš potrebovať už žiadnu resuscitáciu.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 01/11/2008 :  20:22:24  Show Profile  Reply with Quote
Miloslav. Mal by si upozorniť rodinu, nech Ti dajú do truhly pager, aby si im mohol zazvoniť, keď sa v nej preberieš
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 02/11/2008 :  08:25:08  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Kačenko.

Ono to celkem nic vážného nebylo, to jen já jsem s toho byl trošku vyvalený.Víš, já jsem k lékaři chodil pouze mezi svátky (váneoci),když jsem měl vybranou dovolenou a od převratu jsem tam nechodil vůbec.V nemocnici jsem byl pouze po autonehodě a to na pozorování, díky tomu komatu,kdy jsem byl prohlášen za mrtvého lékařem. Navíc nikdo nevěřil,že bych mohl tělem obrátit volant naruby , rozmlátit palubní desku u Forga Sierry (vše dost masivní)hlavou rozbít čelní sklo a to vše bez následků. Tehdy našli traumatický infarkt,čili tím nárazem a prudkým stlačením hrudníku došlo k zástavě a to byla příčina toho komatu. Druhý den však už nenašli vůbec nic a dost se tomu divili a tvrdili, že se regeneruji jako měňavka. Po pár dnech jsem šel domů. Až loni začátkem ledna mně začal chybět kyslík.Prostě ať jsem funěl jak jsem funěl, stále jsem se cítil přidušený. Tak jsem se odhodlal jít k lékaři.No a za chvíli už jsem se vezl houkačkou na Internu pod kyslíkem a obalený dráty. No a tam na JIPce se mně dvakrát zastavilo srdce,ale nikdo o tom nevěděl a zjistili to až ze záznamu. O té třetí zástavě při které mne resuscitovali jsem se dozvěděl až minulý týden. Původní diagnoza byla chronické zástavy levé komory srdeční a infarkt. Jenže pak se zjistilo,že se mně zastavuje srdce díky tomu,že jsem měl přes třicet cukru. Nasadili insulin a já byl najednou jako rybička a neposedný jako vždy,takže měli o zábavu postaráno.V červenci loňského roku jsem se opět začal dusit a tak jsem se nechal odvést rovnou na Internu.(Původně jsem tam chtěl jet svým autem,ale manželka mně sebrala klíčky. Když mně nasadili EKG, začali kolem mne létat jako komety a za čtvrt hodiny již jsem byl v nemocnici na druhé straně Plzně, na kardiochirurgii,dali mně tam k svačině hrst prášků a šťourali se mně v srdci.Do začátku Prosince to jakš takš ušlo,ale potom mně obvodní zapomněla vyštřit a píchla mně vakcinu proti chřipce a tak jsem měl tři neděle těžkou chřipku a nato zápal plic. Teprve když byl zápal plic zažehnán zjistili příčinu té dušnosti,čili ložisko vody v hrudníku, které utlačovalo plíce a srdce.Nasadili furon a od té doby jsem jako znovu zrozený a jak jsem poznal, vydržím bez vělké únavy i dvě desetihová vystoupení za sebou.
Ta polyneuropatie je od cukrovky a když se někdo podívá do mé lékařské zprávy,pak ji považuje spíše za zprávu s patologie. Jenže na tu polyneuropatii jsem si našel lék a vlastni ji už nemám,pokud mohu věřit měření. S dechem žádné problémy nemám, ze srdcem jsem se dostal do mezinárodního výkumného programu Next a výsledky jsou vynikající. Dle vyjádření primáře můj stav odpovídá tak věku kolem čtyřicítky a zdravému člověku. Takže vlastně již není o čem mluvit. Ještě tak nalézt nějakou metodu či lék na diabetes a jsem úplně zdravý člověk,až na to hlavu, ale což, blbost nebolí,alespoň ne mne. A tak už pomalu s toho přestávám být vyplašený a spíše si s toho dělám legraci. Navíc jsem získal řadu báječných přátel mezi lékaři a sestrami a když přijdu na kontrolu tak mne vítají tak, že ostatní pacienti na to koukají s nevolí.Zase nějakej protekční. Takže to zlé vlastně může být i dobré.

Sakra to jsem se zase rozepsal, inu ultragrafoman.

MB
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 02/11/2008 :  09:54:02  Show Profile  Reply with Quote
Člověk musí jednou za rok do nemocnice a ještě ho čekají fronty a předbíhání od hypochondrů, kteří tam jsou pečení vaření!!!
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 02/11/2008 :  11:29:26  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Neronisi.

Tak to by ses na mne zlobil i když bych za to nemohl. Já napřed předběhnu ty funící kardiaky na schodech (už zase beru schody po dvou) a když přijdu nahoru a uvidí mne nějaká sestra, nebo doktor,už mně ukazují abych šel dovnitř a ti lidé tam čekají třeba několik hodin.Já za to nemohu a nezbývá mně jen krčit rameny,když nadávají. Přitom si myslím, že jsem docela obyčejný pacient jako každý druhý, jen s tím rozdílem,že je občas se mnou nějaká ta legrace a s každým se hned skamarádím, když to není nějaký morous,či nafoukanec.Nikdy jsem nenabízel úplatky a nikdy jsem nežádal nějaké výhody. Jsem ukecaný, to jo a hodně a vše zlehčuji,ale ono se jim to líbí a snad je to kvůli tomu. Já za to nemohu, jaký jsem.Já už ve škole nosil domů poznámky,že dělám třídě šaška,že rozesmávám celou třídu a ruším tím vyučování. Co jsem měl dělat, když jsem vždy měl rád kolem sebe usmívající se lidi a chci je mít kolem sebe i dnes?

MB
Go to Top of Page

kacena
Aktivní uživatel

113 Posts

Posted - 03/11/2008 :  09:15:48  Show Profile  Reply with Quote
Uf,Miloslave!To ,čo si prežil mi spôsobuje zimomriavky.Ja by som sa pravdepodobne každý deň sledovala a rozhodila by ma aj obyčajná viróza,pretože by som si domýšľala katastrofické scenáre,ako ma to zloží.Myslím,že vďaka tvojej bezprostrednej povahe a zmyslu pre humor sa ti dobre darí.Nejak som nepostrehla,na aký hudobný nástroj hráš.Ak je to dychový,tak klobúk dole,ale ak aj iný,tak je to super.Obdivujem každého,kto sa naučil hrať na čokoľvek,pretože ja nemám trpezlivosť sa niečomu takto venovať.Môj muž hrá na gitare a aj jeho traja súrodenci.Ja mu k tomu hrám na nervy(hlavne,keď spievam).Chceme Matejovi pod stromček kúpiť gitaru,ale nevieme,či sa mu s tým zavďačíme.Keď počuje hrať svojho tatina,tak sa mu to páči a veľakrát spomenul,že by chcel tak hrať ako on,ale v zápätí povie,že má krátke prsty,aže sa mu nebude dariť.A s tou údajnou "protekciou"u lekára?Kašli na komentáre čakajúcich,veď ty sa nasilu do ordinácie nepcháš!Hold,ak je niekto pre sestričky neprehliadnuteľný......Ja sa tiež rada porozprávam v čakárni s ľuďmi a mnohokrát to dopadne tak,že ma iní predbehnú bez toho,aby som si to uvedomila.
Go to Top of Page
Page: of 96 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000