Author |
Topic  |
Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts |
Posted - 26/08/2006 : 17:03:14
|
Dokážete napsat něco na téma, kdo jste? Ne jaké je Vaše povolání, ani co jsou Vaše záliby, ale zkuste mi popsat, kdo jste...jetli se nestydíte?
Zivot je fascinujici!
Skunkless.. |
|
Ondra
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts |
Posted - 28/08/2006 : 15:31:08
|
Jsem bytost Universa.Jsem Duch a Vědomí a mým cílem je rozvoj a evoluce ve všech myslitelných oblastech.Vývoj který probíhá v nekonečné řadě inkarnací,neboť za jediný život je absolutně nemožné dopracovat se až k relativní dokonalosti,jež je mým cílem.Jsem zde,abych se učil a využil každý okamžik k tomu,abych se učinil lepším.Jsem propojen se vším a moje vnitřní dimenze jsou mohutné a nekonečné.Mám rád svoje tělo,ale neotročím mu,protože vím,že je to jen můj nástroj,který mi umožňuje projevit sebe sama (Duch a Vědomí)v této materiální realitě.To jsem já. |
 |
|
Falco
Nový uživatel
Czech Republic
32 Posts |
Posted - 28/08/2006 : 16:26:19
|
Skunkless, nechci bourat Vaši otázku a už vůbec se vtírat. Jen trochu zneužiji to, že jste na fóru a chci se ujistit, zda Vám došel můj mejl 
Falco  |
 |
|
Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts |
Posted - 30/08/2006 : 14:54:58
|
FALCO!
Jsem ráda, že mi píšete! Váš mail jsem dostala - nicméně momentálně mě postihlo šílenství zamilovanosti a s hlavou v oblacích se nedá přemýšlet skoro voobec :) Až se rozejdeme, tak Vám odpovím..ba ne, to je jen žert, určitě se k tomu během roka dvou dostanu hahaha. Já se pokusím, aby to netrvalo moc dlouho, jo? A doufám, že se máte moc dobře!
Zivot je fascinujici!
Skunkless.. |
Edited by - Skunkless on 30/08/2006 15:08:17 |
 |
|
Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts |
Posted - 30/08/2006 : 15:07:38
|
Milý Junkyarde..
..tak z Tebe je už stálý uživatel..gratuluji :D
Ptáš se na co se to zase ptám? Ptám se na to, co si ten který dotyčný o sobě myslí. Zjistila jsem, že někdy je velmi zajímavé popřemýšlet o tom, kdo vlastně jsme. Předpokládám, že někdo jako Ty se již o sobě nauvažoval dost a dost - přesto píšeš, že to nikdo sám neví. Možná právě proto bude pro někoho mít význam, zamyslí-li se nad tím. Já teda mám představu o tom kým jsem, nejtěžší je ale asi ta část prezentovat se veřejnosti. Zajímalo mě, jak se k tomu kdo postaví a co se kdo odváží o sobě světu sdělit. Zatím si troufl jen Ondra, za což mu děkuji, třeba se časem najde ještě někdo další, kdo se nestydí. Já si tady z toho fóra dělám sice tak trochu svou vlastní diskuzi, ale zrovna toto téma mi nepřijde až tak "mimo mísu" .
A co se týká Tebe, jsi opravdu temporalitní vetřelec? A co to znamená??   
Zivot je fascinujici!
Skunkless.. |
 |
|
Ondra
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts |
Posted - 31/08/2006 : 14:36:58
|
Opravdu jsem se snazil,precetl jsem to 2X.Nezbylo mi z toho vsak nic.K cemu takova zmatena rec junkyarde?Nejsem si jist,zda-li vis co rikas,protoze kdybys to vedel,neni duvod nevyjadrit to ve forme srozumitelne pro kazdeho. Navic se vysmivas tomu,ze se nazyvam bytost Universa?Jenze tady nejde o moji osobu,nebot i ty jsi bytost Universa spolu se vsemi ostatnimi.Vubec se vsim v nasi komplexni Skutecnosti jsme uzce provazani a vse,co se zde deje,i nas se tyce.Ano jsme bytosti Universa a stojime naroven vsemu,co se zde vyskytuje,vsem rostlinam,zviratum,hvezdam a galaxiim a tvorime tak se vsim universalni jednotu. Odpoved na otazku kdo jsem si jiste vyzaduje hodne casu a trvaleho,celozivotniho usili,ale plati jednoduche pravidlo,ze kdo hleda,ten najde.Ovsem musi hledat opravdu a uprimne,jinak nenajde nic a cim vic se bude snazit,tim vic se bude zapletat,aby se tak dostal paradoxne k pravemu opaku sveho puvodniho cile. Tesim na dalsi prispevky k tomuto tematu.
|
 |
|
DavidPraha
Aktivní uživatel

279 Posts |
Posted - 03/09/2006 : 02:52:02
|
quote: Originally posted by Skunkless
Dokážete napsat něco na téma, kdo jste? Ne jaké je Vaše povolání, ani co jsou Vaše záliby, ale zkuste mi popsat, kdo jste...jetli se nestydíte?
Zivot je fascinujici!
Skunkless..
Jsem ten, ktery vnima...A pzoruje dusevni stavy... |
 |
|
harleyka
Aktivní uživatel

Czech Republic
292 Posts |
Posted - 03/09/2006 : 18:29:48
|
Ja tvrdim, ze jsem vesmirna bytost. Bohuzel ale bytost, ktera neuveritelne chybuje a v zivote si neni nicim moc jista. Bytost, ktera se potaci z hladiny nejvetsi radosti rovnou do hladiny naprostych depresi. Zadny prostor mezi neni. Jsem bytost, ktera se alespon jinym snazi dat kousek ze sve radosti. Bytost, ktera chce lidem plnit srdce laskou. Bytost, ktera umi donekonecna davat sance. Ale taky bytost, ktera sve sance marni a hloubi si do sveho srdce diru. Jsem. Sice malilinkata castecka vesmiru, kdybych nebyla, jiste by to s vesmirem ani nepohlo, ale verim v to, ze tady ze sebe neco zanecham. Ze na tomto svete splnim svuj ukol. Ze poznam a pomuzu. Snad... |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 22/09/2006 : 00:55:38
|
Na tomto svete je údajne 900 tisíc bytostí svetla. To sú bytosti zo svetlých svetov, kde bytosti vyžarujú z vnútra navonok lásku,dobro a pravdu...svoje poslanie si plní asi 200tisíc...Ostatný podľahli nástrahám negatívneho sveta...úlohou svetlých bytostí je vyžarovať lásku,dobro a pravdu, aby ostal tento svet bipolárny...Každý si svojim životom v tejto bipolárnosti môže vybrať svoj vlastný osud po fyzickej smrti...princíp je veľmi jednoduchý... Moja duša mi hovorí, že som agentom svetla...To by mal zo mňa psychiater radosť...schyzofrénia jak vyšitá...Však keby nemal pacientov, musel by zmeniť kvalifikáciu a to by bol prúser... |
 |
|
harleyka
Aktivní uživatel

Czech Republic
292 Posts |
Posted - 26/09/2006 : 10:56:41
|
navi, Vas/Tvuj nazor je pekny, s tim plne souhlasim Cetl jste/jsi Hovory s Bohem? |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 26/09/2006 : 21:55:12
|
Četl... |
 |
|
harleyka
Aktivní uživatel

Czech Republic
292 Posts |
Posted - 29/09/2006 : 21:46:37
|
To vse vysvetluje... |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 01/10/2006 : 17:08:26
|
Čítal som tiež v češtine Nový zákon Pána Ježiša Krista prijatého Petrom Danielom F., ktorý už nieje písaný v symboloch a hádankách, ako Starý zákon Pána Ježiša Krista, ale doslovne zrozumiteľne...oplatí sa prečitať...Je to na internete dostupné... |
 |
|
Erwin
Nový uživatel
33 Posts |
Posted - 02/10/2006 : 07:21:48
|
Zdravím vás v novém měsíci. O náboženství jsem toho tolik nečetl, jen jedinou. Friedrich Nietzsche - antikrist. Celkem změnila můj náhled na dnešní zdegenerovaný křesťanství. |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 03/10/2006 : 20:26:53
|
Erwine, kľudne môžeš pokračovať Novým zjavením Pána Ježiša Krista od Petra Daniela F. Tiež tam nechváli kresťanstvo, ale pripomína jeho zmysel pre určitý cieľ pre stvorenie...Oplatí sa prečítať... |
 |
|
mat
Nový uživatel
Czech Republic
17 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 18:18:34
|
som rada, že otazka znie "KTO si" a nie "ČO si". Tá druhá je v dnešnej dobe kladená ovela častejšie, ale o tom som nechcela :) Odpoveď na ňu je však trošku problematická: nepovažujem sa za "hotového", dokončeného človeka. Možno na ňu nájdem odpoveď 3dni pred smrťou (ak sa budem snažiť).Možem sa ale pokúsiť odpovedať na otázku Kto chcem/sa snažím byť. Odpoveď je na prvý pohľad jednoduchá: Človekom |
 |
|
Topic  |
|