www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Můj Bůh je soulad všech a všeho II.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 13/08/2008 :  07:12:24  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Rzwalde.

Nejen želvy a slípky, ale všechny samice, včetně ženských, jen jim o ta vajíčka, která " snášejí" při menzesu do hnízdečka s křidélky nikdo nestojí, ale třeba Dalibor myslel právě taková? Kdo ví? S tím mužským mlékem je to pro mne novinka,ale u děvčat v pubertě se prý občas něco takového stane zvláště při silném stressu.Prý to spůsobuje přebytek nějakého hormonu. Nakonec proč by se při těžkém stresu tento hormon nemohl tvořit u mužů? Nevím, je to pro mne novinka.

MB
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 13/08/2008 :  08:06:33  Show Profile  Reply with Quote
Slepičí vejce oplodněná asi neznáte, je v nich ve žloutku taková černá tečka po kohoutovi
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 13/08/2008 :  08:17:54  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Neronisi.

Já jsem s vesnice a dokonce umím slepice ohledávat i když se mi to hnusí a raději bych to nechal na ženských. Ten zárodek, či jak říkáš stopa po kohoutovi však není černý, ale takový malý beztvarý světlý chomáček.Když vypiješ syrové oplodněné vejce, tak se tě ten chomáček dost nepříjemně lepí na zuby.Najdeš li tento zárodek tmavší, znamená to, že je vece nasezené, čili již se tvoří kuře. Tak to již bych nejedl i když uškodit zdraví by to nemělo, ale to vejce už nemá tu správnou chuť a trošku je i cítit.

MB
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 13/08/2008 :  09:27:38  Show Profile  Reply with Quote
Já to znám z dětství kdy jsem na vesnici bydlel. Asi jsme jedli zárodky nevylíhnutých kuřat, mlask
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 13/08/2008 :  11:45:02  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Neronisi.

Babča říkala." Člověk ví hovno po čem nestloustne."Když to neublížilo, možná to posloužilo zdraví. Pokud to nepáchne,apk se to dá jíst a někdy i se salmonelou.Jen si člověk stříkne do trikotýnu.

MB
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 13/08/2008 :  12:28:14  Show Profile  Reply with Quote
Salmonelu jsem už měl, doktoři mi rozšvihali břicho než přišli na to, že jde o salmonelu a bylo to z koření.
Možná je takové vejce bohaté na kmenové buňky. Jednou jsem viděl jednu parodii jak jeden vozíčkář začal jíst dětské potraty a začal díky tomu chodit, dokonce měl nadlidskou sílu.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 13/08/2008 :  14:24:33  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Neronisi.

Tak to bylo čuně,ale zdravé čuně.

MB
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000