www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Dôkaz neexistencie Boha.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 25/11/2007 :  16:40:51  Show Profile  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=eYPmC4zTTQE&eurl=http://youtube.kvalitne.cz/2007/doktorko-vy-ste-doktorka/

Thomas
Nový uživatel

7 Posts

Posted - 30/11/2007 :  22:36:05  Show Profile  Send Thomas an ICQ Message  Reply with Quote
Bůh je jen jeden, jeden pro každého člověka.
Go to Top of Page

DavidPraha
Aktivní uživatel

279 Posts

Posted - 01/12/2007 :  14:33:03  Show Profile  Send DavidPraha an ICQ Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thomas

Bůh je jen jeden, jeden pro každého člověka.

V mythologicke slovniku jsou jich tisice
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 01/12/2007 :  15:00:06  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Thomasi.

Zajímavé. Kdybys napsal pro všechny lidi, pak bych věděl kam přináležíš. Ty však jsi napsal,že bůh je jeden, jeden pro každého člověka. A o tom se již dá přemýšlet. Každý máme svého boha, svou pravdu, svůj názor a jde o to, jak tyto názory, pravdy a bohy skloubit tak abychom spolu dokázali žít. Problém je v tom, že každý toho svého boha, názor a pravdu vidíme výše než totéž u ostatních ,ale to již jsem znovu u stromu znaků. Říci jednou větou tolik, je hodno filosofa.To že tě někdo nedokáže pochopit je celkem nepodstatné. Vždy se může najít kdosi kdo chápe.

MB
Go to Top of Page

Thomas
Nový uživatel

7 Posts

Posted - 02/12/2007 :  17:56:48  Show Profile  Send Thomas an ICQ Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miloslav Bažant

Thomasi.

Zajímavé. Kdybys napsal pro všechny lidi, pak bych věděl kam přináležíš. Ty však jsi napsal,že bůh je jeden, jeden pro každého člověka. A o tom se již dá přemýšlet. Každý máme svého boha, svou pravdu, svůj názor a jde o to, jak tyto názory, pravdy a bohy skloubit tak abychom spolu dokázali žít. Problém je v tom, že každý toho svého boha, názor a pravdu vidíme výše než totéž u ostatních ,ale to již jsem znovu u stromu znaků. Říci jednou větou tolik, je hodno filosofa.To že tě někdo nedokáže pochopit je celkem nepodstatné. Vždy se může najít kdosi kdo chápe.

MB

ehm ... je mi teprve 16 let
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 04/12/2007 :  08:36:22  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Thomasi.

Filosofa nedělají léta,ale rozum. Je li tě skutečně 16 let,pak smekám .

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 04/12/2007 :  11:48:39  Show Profile  Reply with Quote
Dnes ráno ma napadlo toto: Všetky cesty vedú do neba, aj tá najpekeknejšia, pretože peklo je slepá ulica.
Go to Top of Page

Thomas
Nový uživatel

7 Posts

Posted - 04/12/2007 :  13:06:01  Show Profile  Send Thomas an ICQ Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miloslav Bažant

Thomasi.

Filosofa nedělají léta,ale rozum. Je li tě skutečně 16 let,pak smekám .

MB

Ještě nesmekejte, jedná věta neukazuje jak jsem rozumný. To ukáže teprve čas.

Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 04/12/2007 :  13:33:01  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Thomasi.

Ale vždyť já vím. Chci li vidět moudrost, pak ji uvidím.Ta věta spůsobila, že jsem chtěl. O nic víc zatím nejde.

MB
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000