www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Jasnovidci.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Gato
Velmi aktivní uživatel

631 Posts

Posted - 07/11/2007 :  08:46:09  Show Profile  Reply with Quote
Slávo,
já jsem reagoval na Nelu nikoli na tebe...
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 07/11/2007 :  08:54:52  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Gato

Nerozumím. Koho jsi označil za potrefenou husu? Mne, nebo Nelu? Jestli Nelu, pak jsi to, čím jsi označil mne,čili nevychovaný......

MB
Go to Top of Page

Gato
Velmi aktivní uživatel

631 Posts

Posted - 07/11/2007 :  09:11:01  Show Profile  Reply with Quote
Slávo,
Nelu. Přišla, uviděla ty vulgarismy, pohoršila se nad nimi, pak řekla, že se nad ničím nepohoršila a odešla.

Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 07/11/2007 :  09:29:23  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Gato.

Nela přišla, uviděla tvé vulgarismy,ale doufám, že kvůli tomu neodešla. Já jsem přiznal,že tyto vulgarismy jsem před tebou použil já a omluvil jsem se jí.Kdyby ji to nepohoršovalo a nebralo dojem, že je zde mezi slušnými lidmi,pak by o tom nikdy nehovořila. Protože ji pohoršili tvoje vulgarismy, bylo na tobě aby ses jí omluvil,ale to jsi neučinil ty, ale já. Já si žen vážím a mám k nim ůctu. Ty ne?

MB
Go to Top of Page

DavidPraha
Aktivní uživatel

279 Posts

Posted - 08/11/2007 :  13:52:03  Show Profile  Send DavidPraha an ICQ Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oldow

Navi
Dlouho jsme se neviděli, co?
Já bych to řekl asi takhle. Mě vůbec nezajímá, jestli opravdu lidé tyhle schopnosti mají, nebo ne. tady jde o přístup. Neexistuje z principu nic, co by nebyo vysvětlitelné, pouze věci, které zatím vysvětlit nejde. Pokud někoho takového znáš, dotáhni ho do laborky, zjisti jak to dokáže a běž si pro nobelovku. Vem ale taky v potaz, jak média zachází s informacemi a že ne vše, co jsi viděl v televizi musí být pravda, stejně jako že pro mnoho zvláštních událostí je naprosto přirozené vysvětlení.

To uz je chyba...
Podstata byti je v principu nevysvetlitelna...
Neni mozne prokazat existenci sveta... atd...

Go to Top of Page

DavidPraha
Aktivní uživatel

279 Posts

Posted - 08/11/2007 :  13:53:38  Show Profile  Send DavidPraha an ICQ Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gato

Arogantní pane Bažante,
v životě jsi mnohému neporozuměl a těm, kteří chtějí sdělit své vědění se posmíváš. Jsi nevychovaný zmetek, který už navíc nemá dostatek času, aby své jednání opravil.

Podivej se, pan Bazant, uz to jmeno, na co se v nemocnicich pouziva bazant)))
Hlavne nama dost inteligence na to, aby byl schopen protiargumentace...
coz je jeste smutnejsi
Go to Top of Page

DavidPraha
Aktivní uživatel

279 Posts

Posted - 08/11/2007 :  13:56:46  Show Profile  Send DavidPraha an ICQ Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miloslav Bažant

Navi.
Za prvé se za vědce nepovažuji a za druhé to není hádky, alespoň z mojí strany. Spíše jen sklamání nad úrovní, kterou zde nabízí. V ty věštce ať si věří kdo věřit chce, ale přemis%tovat myšlení kamsi do hrudi, to je středověk. Já sice o tom mlčel, ale když si nedá říci,pak říkám. Já o tom vím, že učení jogy hovoří o přesunutí vědomí do hrudi,ale to má zcela jiný smysl. Jde o to soustředit se na toto místo a nikoliv skutečně myslet čímsi v hrudi. To soustředění na určité místo v hrudi má svůj význam,ale to myšlení je stále v hlavě a mozku. Když tohle jogín nechápe, pak nemá právo si říkat jogín i kdyby dokázal strčit celou nohu do vlastního zadku.

MB

Vazeny Bazante,
je likoz nelze dokazat existenci sveta, pak muze byt mysleni treba v zadni casti, napriklad Japonsci maji mysleni v brise...v oblasti hara...
V principu zavisi spise na tom, kam se soustreedim....
Nebot mysleni nema pevne sidlo...
Nebot nema telo...
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 08/11/2007 :  16:05:36  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Vážený Praho
Už i cizí lidi, kteří nejsou ve fóru mně píší E maily a říkají, že je pod mojí úroveň se s Vámi bavit a někteří členové fóra mne vybízejí, abych Vás ignoroval jako oni. A tak uposlechnu hlas lidu, neboť hlas ldu hlas boží.Můžete nadále diskutovat sám ze sebou.

MB
Go to Top of Page

DavidPraha
Aktivní uživatel

279 Posts

Posted - 08/11/2007 :  16:35:55  Show Profile  Send DavidPraha an ICQ Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miloslav Bažant

Vážený Praho
Už i cizí lidi, kteří nejsou ve fóru mně píší E maily a říkají, že je pod mojí úroveň se s Vámi bavit a někteří členové fóra mne vybízejí, abych Vás ignoroval jako oni. A tak uposlechnu hlas lidu, neboť hlas ldu hlas boží.Můžete nadále diskutovat sám ze sebou.

MB

Napodobne... Chvat se neumite...
Kdyz necemu nerozumite, je to blbost, predpojatost do folosofie nepatri...
Navoic jste jiz davno prohlasil, ze se semnou bavit nebudu a stale tak cinite...
Takze si ani za svym nestojite
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 09/11/2007 :  00:03:59  Show Profile  Reply with Quote
http://www.google.com/search?hl=cs&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Acs%3Aofficial&q=Psychic+Witness%3A+Killers+in+Their+Midst&btnG=Hledat&lr=
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000