Author |
Topic |
DavidPraha
Aktivní uživatel
279 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 12:38:33
|
quote: Originally posted by navi
quote: Originally posted by Gato
navi, souhlasím s termínem bytost, protože označuje živého Boha ne jako abstraktní bytí, které označuje činnost. Bůh je samozřejmě duch, kterého nikdo nikdy neviděl.
Jeho Duch bol v ľudskom tele zvanom Ježiš Kristus.
To byl v nekonecne telech... V Indii bylo avataru spousta, dokonce Vedy prepdopvidaly Kristovu misi, do barbarske kultury, kde meli velmi krute kulty, (zide) za vsechno kamenovali atd |
|
|
navi
Ultragrafoman
2839 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 12:44:05
|
quote: Originally posted by DavidPraha
quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Navi.
Existenci boha není možno nejen vyloučit,ale ani dokázat. Pokud však vezmu v potaz charakteristiku boha jako nehmotné bytosti ovlivňující hmotu,tak jak jej líčí věřící ,pak je pro mne takové bytí nereálné.
MB
----------------------------- Muzes dokazat, ze svet existuje? Muzes prohlasit sam o sobe, ze jsi a vnimas...
Nevis, jsi li predstava "Boha"
pak samozrejme je mozne, aby vse byly jen nehmotne shluky dat a fyziklani svet kolektivni predstavou...
Cili, to, co jsi rekl, je nesmysl... A existenci necehom , mimo jsem a vnimam, tedy sveta, Tvych pratel a blizkych, to uz dokazat nejde.... cili vzdy vse lze pomerovat s vlastnim jsoucnem, ale NIKDY NEPUJDE DOKAZAT< ZE NEJSME SIMULACE a proto je mozne, aby vedomi ovlivnovalo svet...
Ach, jo. |
|
|
DavidPraha
Aktivní uživatel
279 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 13:57:39
|
Navi.
Existenci boha není možno nejen vyloučit,ale ani dokázat. Pokud však vezmu v potaz charakteristiku boha jako nehmotné bytosti ovlivňující hmotu,tak jak jej líčí věřící ,pak je pro mne takové bytí nereálné.
MB
----------------------------- Muzes dokazat, ze svet existuje? Muzes prohlasit sam o sobe, ze jsi a vnimas...
pak samozrejme je mozne, aby vse byly jen nehmotne shluky dat a fyziklani svet kolektivni predstavou...
Cili, to, co jsi rekl, je nesmysl... A existenci necehom , mimo jsem a vnimam, tedy sveta, Tvych pratel a blizkych, to uz dokazat nejde.... cili vzdy vse lze pomerovat s vlastnim jsoucnem, ale NIKDY NEPUJDE DOKAZAT< ZE NEJSME SIMULACE a proto je mozne, aby vedomi ovlivnovalo svet...
Ach, jo.
-------------------------------------------------------------- Ach jo neni argument... |
|
|
fffactorial
Uživatel
64 Posts |
Posted - 02/10/2007 : 14:43:55
|
Samozřejmně, že dá. Ale jak komu..))
fff |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 03/10/2007 : 10:33:45
|
Zpochybnit je možno cokoliv i to, že existuje svět i třeba já.Já však toto vnímám jako realitu, protože myslím a dokud myslím, tak jsem.Na své tělo mohu sáhnout.Kdybych byl nějaká virtuální bytost, či sen boha, pak by toto nebylo možné. Mé bytí vnímají i ostatní lidé a existenci světa také.Pravděpodobnost existence mne i světa se tedy rovná 100%. Jinak je tomu s existencí boha jako nehmotného bytí. Zde je třeba víry a víru není možno vyjádřit v procentech pravděpodobnosti. Věřit je možné v cokoliv i v cosi zcela nereálného a neexistujícího. Toto je otázka chtění,čili ten kdo věří věřit z jakéhokoliv důvodu chce, či určitého stupně schopnosti vnímat realitu.Věřit mohu, že mně kdosi z vás věnuje milion a skuste mně dokázat, že tomu tak není.Přesto tomu nevěřím, protože řada indicií nasvědčuje tomu, že mně ten milion nikdo nedá. Stejně tak řada indicií nasvědčuje, že nehmotný bůh není reálný a že tedy neexistuje.Jde tedy v první řadě o soudnost v úsudku.
MB |
|
|
navi
Ultragrafoman
2839 Posts |
Posted - 03/10/2007 : 23:47:50
|
Navi.
MB
Ach, jo.
-------------------------------------------------------------- Ach jo neni argument...
Tak prepáč, už sa to viac nestane. |
|
|
DavidPraha
Aktivní uživatel
279 Posts |
Posted - 04/10/2007 : 21:37:55
|
Navi.
MB
Ach, jo.
-------------------------------------------------------------- Ach jo neni argument...
Tak prepáč, už sa to viac nestane.
|
|
|
DavidPraha
Aktivní uživatel
279 Posts |
Posted - 04/10/2007 : 21:50:55
|
Zpochybnit je možno cokoliv i to, že existuje svět i třeba já.Já však toto vnímám jako realitu, protože myslím a dokud myslím, tak jsem.Na své tělo mohu sáhnout.Kdybych byl nějaká virtuální bytost, či sen boha, pak by toto nebylo možné. Mé bytí vnímají i ostatní lidé a existenci světa také.Pravděpodobnost existence mne i světa se tedy rovná 100%. Jinak je tomu s existencí boha jako nehmotného bytí. Zde je třeba víry a víru není možno vyjádřit v procentech pravděpodobnosti. Věřit je možné v cokoliv i v cosi zcela nereálného a neexistujícího. Toto je otázka chtění,čili ten kdo věří věřit z jakéhokoliv důvodu chce, či určitého stupně schopnosti vnímat realitu.Věřit mohu, že mně kdosi z vás věnuje milion a skuste mně dokázat, že tomu tak není.Přesto tomu nevěřím, protože řada indicií nasvědčuje tomu, že mně ten milion nikdo nedá. Stejně tak řada indicií nasvědčuje, že nehmotný bůh není reálný a že tedy neexistuje.Jde tedy v první řadě o soudnost v úsudku.
MB
----------------------------- Logicka chyba... Jak vis, ze te vnimaji jini lide? Ty vidis jen obrazy a oni ti rikaji, ze vnimaji a citi, ale to mmuze byt simulace... Neni totiz zpusob, jak to poznat... Vysvetli me, jako poznas,z da li ten clovek, se kterym mluvis, existuje v tom tez smyslu jako ty? To bys jsi si mmusel vlezt do jeho tela a to neni mozne... To, ze si sahnes na sve telo, je samozrejme, nebot je ti virtualne utvareno a i dotelky vnimas, je to dokonala simulace... Dopoustis se hrube , logicke chyby... z materialniho pohledu, pokud bych tvuj mozek dal do kade, a daval mu spravne impulzy, tak to mohu vytvorit cokoli....
Nebot jde o elektricke impulzy, ktere zpracovava mozek... Mohu ti vitvoirit vjem baby, i to, ze s n mas skvely sex a zatim jsi jen mozek v kadi s roztokem, plny elektrod.... Neni zadny zpusob, jako odhalit, ze to tak neni...A muzes mit pocit, ze si na nni sahas atd... Podle ceho soudis, ze by to nebylo mozne...? Dekuji
Dale k pravdepodobnosti... Je naprosto nemsylsne se vyjadrovat k pravdepodobnosti, nebot neni , podle ceho by jsi ji urcil... Sokuje me, ze takovy premyslivy clovek, tohle napise...
Pozorne se nad tim zamysli...
|
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 10:07:51
|
Davide.
Dáš li mozek do té kádě a zajistíš mu životní funkce,jako by byl propojen s tělem,pak jsou zde dvě varianty.Kdyby to byl mozek dítěte v prenatálním stádiu,pak bys mohl dělat cokoli a nic by nevzniklo. Chyběly by v paměti uložené informace, které bys těmi výboji aktivoval. Druhou variantou je případ, kdy bys do té kádinky vložil mozek dospělého člověka. Potom bys mohl k takovému výsledku dojít. Zatím to však nikdo neumí. Ty virtuální konstrukce by tedy vznikaly jako důsledek života v těle. Vnímání druhých může být klamné a to z hlediska funkce mozku , nebo klamem smyslů. Ty můžeš vidět člověka, který jse pouze trojrozměrným obrazem promítaným několika laserovými projektory. Sáhnout si však na něj nemůžeš a to je to podstatné. My ty ostatní nejen vidíme, ale slyšíme, cítíme a hmatem si na ně můžeme sáhnout. Každý vjem prochází kontrolou všech dostupných smyslů a výsledek je většinou správný. Tvoji teorii o tom, že jsme jen dokonale naprogramovaná virtuální reality neberu. Mnoho poznatků, které jsem za život nasbíral mluví proti tvému tvrzení.Jako téma na sci fi bych to však bral i když již existuje Matrix, takže ta myšlenka není až tak nová a originální. Podlehneš li scifi v tomto případě myšlence matrixu a uvěříš,pak si řekni. Dokáže to dnešní stav techniky a poznání lidského mozku? Odpově'd zní, že zatím nikoliv a jak jsem poznal, skutečně možné to nikdy nebude.Neexistují totiž dva mozky na světě, které by měly všechny informace v paměti totožné a tak bys těmi výboji aktivoval pokaždé něco jiného a vznikl by s toho chaos. Takže reálné to není a nikdy nebude.Musel bys pro každého jedince vytvořit jeho osobní program a abys ho mohl vytvořit, musel bys dokázat číst paměťové záznamy a nalézat jejich umístění a propojení na jiné informace. Závěr? Celkově je to nemožné a to co vnímáš je realita. I když se jedná o projekci, či obraz na obrazovce, jde o realitu. Ani ta nejlepší počítačová hra tě nepustí mimo koridor ve kterém se můžeš pohybovat se svou postavou, kterou ovládáš.Nemůžeš cokoliv, ale jen to, co je naprogramováno. Budeš li hrát příkladně Medal Honor, nemůžeš toho německého vojáka pohladit, či nakopnout, protože cosi takového není naprogramováno. Takže i tato virtuální realita je podřízena programu, který překročit nemůžeš.
Jinak vlastně nevím, oč ti jde.Tvoje argumenty jsou spíše sci fi a nemůžeš je aplikovat do normálního života a soudit dle nich druhé. Kdyby se jednalo o hru,pak bych dokázal na tvou teorii navázat a tuto rozšiřovat dle libosti, což by se tě nejspíše líbilo.Já však mluvím o reálném životě a sem toto nepatří.
MB |
|
|
DavidPraha
Aktivní uživatel
279 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 11:31:41
|
[quote]Originally posted by Miloslav Bažant
Davide.
Dáš li mozek do té kádě a zajistíš mu životní funkce,jako by byl propojen s tělem,pak jsou zde dvě varianty.Kdyby to byl mozek dítěte v prenatálním stádiu,pak bys mohl dělat cokoli a nic by nevzniklo. Chyběly by v paměti uložené informace, které bys těmi výboji aktivoval. Druhou variantou je případ, kdy bys do té kádinky vložil mozek dospělého člověka. Potom bys mohl k takovému výsledku dojít. Zatím to však nikdo neumí. Ty virtuální konstrukce by tedy vznikaly jako důsledek života v těle. Vnímání druhých může být klamné a to z hlediska funkce mozku , nebo klamem smyslů. Ty můžeš vidět člověka, který jse pouze trojrozměrným obrazem promítaným několika laserovými projektory. Sáhnout si však na něj nemůžeš a to je to podstatné. My ty ostatní nejen vidíme, ale slyšíme, cítíme a hmatem si na ně můžeme sáhnout. Každý vjem prochází kontrolou všech dostupných smyslů a výsledek je většinou správný. Tvoji teorii o tom, že jsme jen dokonale naprogramovaná virtuální reality neberu. Mnoho poznatků, které jsem za život nasbíral mluví proti tvému tvrzení.Jako téma na sci fi bych to však bral i když již existuje Matrix, takže ta myšlenka není až tak nová a originální. Podlehneš li scifi v tomto případě myšlence matrixu a uvěříš,pak si řekni. Dokáže to dnešní stav techniky a poznání lidského mozku? Odpově'd zní, že zatím nikoliv a jak jsem poznal, skutečně možné to nikdy nebude.Neexistují totiž dva mozky na světě, které by měly všechny informace v paměti totožné a tak bys těmi výboji aktivoval pokaždé něco jiného a vznikl by s toho chaos. Takže reálné to není a nikdy nebude.Musel bys pro každého jedince vytvořit jeho osobní program a abys ho mohl vytvořit, musel bys dokázat číst paměťové záznamy a nalézat jejich umístění a propojení na jiné informace. Závěr? Celkově je to nemožné a to co vnímáš je realita. I když se jedná o projekci, či obraz na obrazovce, jde o realitu. Ani ta nejlepší počítačová hra tě nepustí mimo koridor ve kterém se můžeš pohybovat se svou postavou, kterou ovládáš.Nemůžeš cokoliv, ale jen to, co je naprogramováno. Budeš li hrát příkladně Medal Honor, nemůžeš toho německého vojáka pohladit, či nakopnout, protože cosi takového není naprogramováno. Takže i tato virtuální realita je podřízena programu, který překročit nemůžeš.
Jinak vlastně nevím, oč ti jde.Tvoje argumenty jsou spíše sci fi a nemůžeš je aplikovat do normálního života a soudit dle nich druhé. Kdyby se jednalo o hru,pak bych dokázal na tvou teorii navázat a tuto rozšiřovat dle libosti, což by se tě nejspíše líbilo.Já však mluvím o reálném životě a sem toto nepatří.
MB [/quote -------------------- Pises, nikdo neumi... Supercivilizace to umi a simuluje nam svet... Me to pripada, jako by jsi si myslel, ze technologicky vyvoj je u konce :-) Cili, je uplne jedno, jestli to dokazae nase civilizace. Argumet je to tedy velmi podivny, co jsi me predlozil. Co se tyce mozku, staci, kdyz budou vnikmat s urcitou odchylkou... S kterou se vyporada program... v tom neni problem... Ov sem , to jen v pripade, ze existuje \fyzikaloni svet a vice mozku, nez tvuj, ktery supercivilizace vyrobila... Stacil by v danem pripade jend tvuj mozek... A ostatni jsou jen tobe vnukavane obrazy, ostatnich lidi.... Tedy to vyvrat, ze je jen tvuj mozek... A mozek supercilizace, ktera te vytvari, ale v systemu jsi ty sam.... Ale pokud by suystem poctal s rozdilnym a drobnne odchylnym fungovanim jednotlivychyn bmozku,zase by problem nebyl ,delal by jemne korekce, ktere by ,mozky nezaznamenaly... Zde hologram neobstoji, protoze v pocitacove hre lze vytvorit zed, lze mozku dat predstavu pevnosti i doteku... Program by samozrejme korigoval hranicni oblasti tel atd... aby se nsestalo, jak spravne argumentujes, diky rozdilnemu vnimani mozku,. ze bych tr eba pohladil proitelkini a ruka me projela jejim ramnenem, nebo0 jen kouske3m, jak by se prekryvaly... Ono totiz zase vychazis z nasich mozlku, kterer znas ze simulace... ALE JAk vis, jaky mmozek skutecne jsi??? co kdyz podvedoom i je zcela dokonale prtopojene? Pak by tyto hranicni obasti nebyly problemem... Uvedom si, ze stale uvazujes na zaklade zkusenosti, ktere jsi ziskal v zivote, ale jsi li neco, cemu je simulovan svet i vykladana napriklad biologie atd, nemuzes vychazet z poznatku, ktere jsi ziskal v simulaci...
Uz je ti jasne, kde delas chybu? Proste nemuzes na zaklade znalosti ze simulace posuzovat skutecny stav... Ty vychazis z mylneho predpokladu, ze preostredky, na jejichz zaklade probha simulace jsou stejne, jako ty simulovane....
To, co ted napisu, chapej jako model
Ale ted vazne... Zapomen na fyzikalni svet, nebot dokazat nelze... Existuji ruzne druhy osobnich vedomi, nehmotneho puvodu, neb ot hmotny puvoid je jen zdani.... Jsou to jen informace, zakodovane na urovni podvedomi... Nic vic... Vsechny maji jeden zaklada, a to je vedomi... Vedomi samo o sobe, to siu neni sebe sama vedomo, jen tehda, pokud dojde k uvedomeni si sebe vymezenim.... Predtim jsou v podobne m stavu jako by byl foton, kdyby do nicehon nenarazil... Cili, do te doby o sobe nevedel...
Ale ted vazne... Ani mozek, ani fyzcky svet neexistuji, existuje jen vedomi, v nekonecnem mnozstvi zdanlivych indiuvidualit, ktere jsou jednim celkem... Pak maji, spolecny zaklad a rzodilny projev.... Zn ovu rikam,zapomen na fyzikalni svet...
Jak rikam,zadny mozekj neexistuje, mozek existuje jen tehdy, pokud otevres neci hlavu... Jinymi slovy, existuje pouze obraz mozku a pri pokusech se bude chovat, (napriklad pri operaci)jako by skutecne existoval... Stejne je to u pocitacovych her... Ale neznamena to,ze existuje skutecne...
Dale, jsou lide z rosirenym mimosmyslovim vnimanim, a lide, kteri ho nemaji rozsirene... Pak maji zuzene vn imani, neco jako slepec, ktery nevidi mesic, a neveri, ze existuje, protoe proto, ze nema oci...
Jogini, intenzivne praktikujici dokazi obvykle dostat i vystoupit z "fyzickeho tela". Delalo se i x pokusu na overeni tohoto fenomenu, a funguje velmi spolehlive....
Napriklad dotycny mel zjistit, jaka cisla padla na generatoru nafhodnych cisle v uzamcene mistnosti apak se to overovalo atd...
Tech pokusu se delaly desetitisice...
|
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 13:11:32
|
Davide.
Tvoje slova mně ukazují tvůj talent na psaní sci fi i když zrovna toto téma není mojí parketou. Používáš zde slova jako supercivilizace a podobně. Ve sci fi je to normální, ale v obyčejném světě je to odchylka od normálu. Promítání sci fi myšlenek do normálního života není dobrý nápad a mnozí lidé tě mohou považovat za člověka vyšinutého. Vše má své místo. Jediné co tě mohu říci je." Píš a mimo svět sci fi, žij normální reálný život." Tyto svět se směšovat nemají. Ale ale, to říká ten pravý. Mohou říci mnozí v tomto fóru a mají pravdu. Hovořil jsem o sci fi světě jako o realitě. Nebo jsem překvapivou a neuvěřitelnou realitu označil jako sci fi? Já tě nyní nevím, či vím a nikdo se nedozví, jak tomu skutečně je.A v tom je ten vtip a rozdíl mezi mnou a tebou. Ty označuješ sci fi myšlenky za skutečnost a nepřipouštíš o tom pochyby. Tohle je za lajnou, čili v ofsajdu. Nebo si snad myslíš, že můžeš tvrdit cokoliv, když cosi takového dělají ti různí věřící? Chceš se snad ocitnout s nimi na stejné úrovni?
MB |
|
|
DavidPraha
Aktivní uživatel
279 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 13:22:24
|
Davide.
Tvoje slova mně ukazují tvůj talent na psaní sci fi i když zrovna toto téma není mojí parketou. Používáš zde slova jako supercivilizace a podobně. Ve sci fi je to normální, ale v obyčejném světě je to odchylka od normálu. Promítání sci fi myšlenek do normálního života není dobrý nápad a mnozí lidé tě mohou považovat za člověka vyšinutého. Vše má své místo. Jediné co tě mohu říci je." Píš a mimo svět sci fi, žij normální reálný život." Tyto svět se směšovat nemají. Ale ale, to říká ten pravý. Mohou říci mnozí v tomto fóru a mají pravdu. Hovořil jsem o sci fi světě jako o realitě. Nebo jsem překvapivou a neuvěřitelnou realitu označil jako sci fi? Já tě nyní nevím, či vím a nikdo se nedozví, jak tomu skutečně je.A v tom je ten vtip a rozdíl mezi mnou a tebou. Ty označuješ sci fi myšlenky za skutečnost a nepřipouštíš o tom pochyby. Tohle je za lajnou, čili v ofsajdu. Nebo si snad myslíš, že můžeš tvrdit cokoliv, když cosi takového dělají ti různí věřící? Chceš se snad ocitnout s nimi na stejné úrovni?
MB
---------------------- Ja tvrdim, ze hmotny svet vubec neexistuje, supercivilizace byl termin, ktery jsem pouzil pro hmotny m odel se simulaci... To je stejne, kdyz me reknes, ze telesa tezsi, nez vzduch nemohou letat a z vlaku pri 40km/h bude odsat vzduuch a cestujici se udusi... Takovych tvrzeni bylo... A ty tvrdis, ze nejsme schopni v materialn im modelu se napojit na mozek a u delat dokonalou simulacci, ale jine civilizace toho schopne jsou...
ja ale, jak vis zduraznuju, ze ja vubec materialni model njeuznavam, jen jsem ti na nem chtel ukazat, ze by to tez fungovalo.. Pokud jde o model nehm otny, pak tam uz neni vubec zadny problkem, nebot nic, co vnimas "fyzickeho" ve skutecnosti neexistuje... existuji pouze informace, city myslenky... tedy jen me dusevni stavy a mohou byt i jina jsoucna, jako jsem ja, coz ale doazat nejde. Hovorit o pravdepodbnostech je hruba chyba... Podepsalo se na Tobe 40 let marxismu-leninismu... Ovsem ani Lenin nedokazal vyvratin napriklad http://cs.wikipedia.org/wiki/George_Berkeley
Toto nerlze vyvratit....
Dokazat existenci fyzikalniho sveta je nemozne, uz proto, ze pouzivas prostredky, o kterych nemuzes vedet, nejsou li soucasti simulace... Jsi logicky uvazujici clovek a melo by Ti to byt prece jasne... Je to jednoduche a logicke
|
|
|
DavidPraha
Aktivní uživatel
279 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 13:28:02
|
Davide.
MB
Ja se drzim predevsim logiky a ze jsem a vnimam nelze odvodit existenci sveta... ale pouze existenci vjemu... Ani ten nejvetsi materialista nevidel svoji milou hmotu, ale pouze sve vjemy... Byt by to byl Karel Marx...
Jeste jednou zduraznuji. Ja netvrdim,ze existuje hmotny svet... Navic, ty jsi jako nekdol, kdo nema oci, a snazi se me namluvit, ze neni mesic... Vsimn i si prisoim, ze tvrdim pouze veci, ktere jsou logicky konzistetni... Netvrdim zadne logicke rozpory, coz verici(halvne krestane -fanatici delaji)
Staci si precist par kapitol Bible, ktera je pry dokonala, a hned cteme ze
Buh je vsevedouci B uh stvril svet a bylo to dobre Buh neni clovek,a by litoval, co ucilnil I litoval Buh, ze stvril svet...
Uz toto jsou logicke nesmysly, ktere ukazuji, ze Bible obsahuje pri nejmensim jednu chybu a tudiz neni dokonala...
Ja, narozdil od vericich se opiram o zdravy rozum, NEZATIZIENY DOGMATY, kdezto ty DOGMATA, CI PREDSUDKY MAS a proot nemas jasny pohled
|
|
|
rajis
Velmi aktivní uživatel
Czech Republic
517 Posts |
Posted - 06/10/2007 : 02:06:15
|
Navi,
já nertvrdím, že vědomí není závislé na fyzické podstatě, jen se snažím vyvrátit tvůj nepřesný příklad. |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 06/10/2007 : 12:02:00
|
Davide.
Já netvrdím, že to co říkáš není logické.Jenže to co je logické ještě nemusí být pravdivé.Pokud si chceš s takovou myšlenkou pohrávat a skládat její logiku,může to být trening pro tvoje logické uvažování a pokud se shodneme na tom, že jde o logickou hru, mohu se toho zůčastnit.Pokud jsi tomu však podlehl a považuješ to za realitu,pak již to není hra,ale utkvělá představa a to již pro tebe není příliž dobré a může tě to oddělit od ostatních reálně myslících lidí. Zakových a podobných utkvělých představ bys poznal desítky a stovky v ústavech pro duševně nemocné a také bys poznal, že se s těmito lidmi o tom nikdo nebaví, dokonce ani ostatní pacienti. Tím tě neoznačuji jako duševně chorého,ale pouze tě chci upozornit na nebezpečí.
Já si však stále myslím, že jde o fikanou hru ve které se snažíš mne materialistu přivést do úzkých a že tomu nesmyslu sám nevěříš.
MB |
|
|
Topic |
|
|
|